Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Skandalozne Vesti Iz Sveta - No 14

   Porođaj na čudnom mestu, pametni Englezi, refundiranje dilera, rastreseni lopov, pijani Ukrajinac... Ovaj svet je stvarno pun svega i svačega. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
HONDURAS
    Žena iz Hondurasa ulazi u istoriju kao prva žena koja se porodila u mrtvačkim kolima. Ona se zatekla pred vratima mrtvačnice kada je osetila trudove i počela zvati u pomoć. Njene vapaje čuo je vozač mrtvačkih kola, te je pokušao preneti u bolnicu. Međutim, za to nije bilo vremena, pa se devojčica, nazvana Rosa, prema svome spasitelju, rodila u mrtvačkom vozilu !!!

ENGLESKA
    U Velikoj Britaniji sprovedeno je testiranje školske dece o opštem znanju. Na pitanje ko je bio Hitler, neki su odgovorili da je Hitler bio trener fudbalske reprezentacije Nemačke, za zloglasni logor Aušvic neki su mislili da je zabavni park, a za Holokaust - neki su odgovorili da je to bila proslava završetka rata. Izuzetno obrazovana deca, nema šta !!!

  EGIPAT
   Jedna Egipćanka, koja više nije mogla podneti 'nepodnošljiv smrad' koji se redovno širio oko njenog muža, zatražila je sudskim putem od suda u sudu u Heliopolisu razvod braka i dobila ga. Ona je uverila da prolazi pravu torturu zbog smrada. Uprkos njenim molbama, njen muž, po profesiji nastavnik, odbijao je održavati ličnu higijenu i redovno je bojkotovao bilo kakvu upotrebu sapuna, vode, četkice i paste za zube !!!

  ENGLESKA
   Jedna Britanka godinama ima problema sa depilacijom svoje bikini zone. Probala je svašta, ali nije uspela, pa je jedino što joj je preostlo lasersko uklanjanje dlačica. Ali, pošto je to jako skup postupak, odlučila je prodati dlaku po dlaku da prikupi novac. Napravila je stranicu Million Dollar Pubes na kojoj jednu stidnu dlaku prodaje za 200 dolara, a uz nju će sretni kupac dobiti i reklamni prostor koji je ustvari donji deo bikinija na stranici. Do sada je prodala 190 stidnih dlaka, ostaje joj još 4.810 !!!

  AJOVA
   22-godišnji Patrik Haman, koji živi sa ocem u Ajovi, uhapšen je nakon što je svog oca 'napao' vrećicom čipsa Cheetos. On je tokom svađe zgrabio vrećicu s čipsom i bacio je na oca, a ona je nesretnoga oca pogodila u naočale i rasekla ga po sredini nosa. U policijskom izveštaju vrećica čipsa se navodi kao 'oružje kojim je izvršen napad', a kao dokazni materijal u izveštaju se navode mrvice čipsa Cheetos, kojim je bila pokrivena majica njegovog oca !!!

  AUSTRALIJA
   Pljačkaš koji je krenuo u pljačku banke u Sidneju mislio je da se savršeno prerušio, jer je obukao haljinu, čarape i stavio plavu periku, ali je zaboravio na samo jednu sitnicu - da se obrije. Pljačkaš je brzo identificiran i uhapšen. 'Bradata pljačkašica' vezao je troje zaposlenika u trenutku otvaranja banke, uzeo određen iznos gotovine i pobegao sa mesta zločina. Policija ga je vrlo brzo pronašla, jer njegov izgled nije prošao nezapaženo !!!

  POLJSKA
   32-godišnji poljski kriminalac Miroslav Dabrovski, pokušao je da prevari policiju tako što se 'zamaskirao' u tepih. Nakon što je opljačkao prodavnicu sa kozmetikom, Dabrovski se sakrio u stan kod svoje tetke u Varšavi, ali ubrzo je policija zakucala na vrata. U strahu da ga ne otkriju 'snalažljivi' Miroslav se omotao tepihom i ostao ležati na podu na balkonu. Policija je čak dva sata pretraživala stan, ali nisu uspeli naći ni njega ni ukradeni novac. Tek kada je jedan od detektiva otišao na balkon popušiti cigaru, uočio je nešto neobično. Tepih je počeo 'drhtati', pa je Dabrovski uhićen !!!

HRVATSKA
    Diler koji je uhvaćen dok je policajcu na tajnom zadatku prodavao heroin u vrednosti od 15.000 eura, sutkinja Riječkog Županijskog suda i Vrhovni sud priznali su troškove nabavke heroina (refundirali su mu !!!) i odlučili mu vratiti 7.500 eura. Diler se požalio sudu kako bi bilo pošteno da mu se uzme u obzir trošak nabavke heroina. Sutkinja je ocenila da diler jeste platio određeni iznos za nabavku droge, pa mu je priznala trošak od 7.500 eura. Prava borba protiv droge, nema šta !!!

ITALIJA
    Klijenti koji prostitutkama ne plate uslugu tretiraju se kao silovatelji, tako je odlučio italijanski Vrhovni sud. Ova presuda je posledica slučaja koji je pokrenula jedna prostitutka protiv svoje nepoštene mušterije iz mesta Sestri Levantea kod Đenove. Muškarac je zbog varanja prostitutke osuđen na četiri godine zatvora, odnosno potvrđena mu je ranije izrečena nepravomoćna presuda. Osim što ide u zatvor, žrtvi mora platiti 2.000 eura i troškove suđenja te mu je pet godina zabranjen rad u javnim službama. U Italiji je prostitucija zakonom dozvoljena, ali eksploatacija nije !!!

BRITANIJA
    Helen Vrajt, direktorica škole za devojčice u Vilšajru u Velikoj Britaniji vratila se na posao s Džesikom, svojom tek rođenom devojčicom u naručju, iako je prošlo tek sedam sati od porođaja.
    Ona je rodila ujutro, a vratila se na posao u vrieme ručka i čak je sretna što je mogla tako brzo nastaviti sa radom. Komentari na ovo su uglavnom negativni, mnogi pitaju: 'A kada će se početi rađati na poslu?', dok ostali ovo smatraju 'bacanjem u blato mukotrpne borbe naših predaka za socijalna i radna prava' !!!

AUSTRIJA
    Rastreseni lopov ovog je vikenda zaboravio svoj plen u WC-u dućana koji je pre toga opljačkao u Klagenfurtu. Zapravo je situacija za nepoznatog lopova bila vrlo jednostavna: vlasnica lokala zaboravila je izvaditi ključ iz ulaznih vrata, a u samom lokalu lopov je našao i skriveni ključ od trezora s dnevnim pazarom. Ukrao je oko 700 eura gotovine, ali je pre odlaska svratio i u WC, gde je zaboravio plen !!!

TEKSAS
   Svoj 'romantični' plan da se 'poševe' u velikoj kanti za smeće zaljubljenom paru iz Teksasa pokvarili su pljačkaši. Ovaj par iz Vičite uvukao se u kontejner kako bi se poševili, ali dvojica su ih muškaraca naprasno prekinula u ljubavnom činu. Jedan od dvojice pljačkaša, pretio im je džepnim nožićem nakon što ga je njegov kolega na to potaknuo. Muškarci su nesretnom paru oteli nakit, novčanike i cipele. Muž i žena, oboje po 44 godine, obavestili su policiju koja je pljačkaše brzo pronašla, a čudnim ljubavnicima vratila njihovu imovinu, uz savet da se ševe na nekom bezbednijem mestu !!!

SAD
   Muškarac koji je došao do bankovnog šaltera i zatražio novac bio je silno iznenađen odgovorom - službenica mu je, naime, ponudila slatkiš. 'Iako je osumnjičeni nosio torbu u kojoj je, kako tvrdi, bila bomba, službenica u banci Stoun Lejk objasnila mu je da je novac već prebačen iz sefova i da ima samo slatkiše', izjavio je šerifov zamenik Tim Zeigl. On je i dodao da je osumnjičeni, koji je bio zamaskiran, razjaren odjurio i još nije uhvaćen !!!

JAPAN
   U Japanu, gde se po tradicionalnom verovanju duhovi kriju u toaletu, jedna kompanija reklamira novo literarno iskustvo – horor priču odštampanu na toalet papiru. Svaka rolna papira sadrži nekoliko kopija nove kratke priče pisca Kodžija Suzukija, autora čuvene horor priče 'Ring', koja je ekranizovana u Japanu i u Holivudu. Priča nazvana 'Drop', zauzima 90 centimetara rolne papira i može se pročitati za nekoliko minuta. Kompanija 'Hayashi Paper' promoviše toalet papir koji prodaje po ceni od 2.20 američkih dolara, kao 'pravo horor iskustvo u toaletu'. Toaleti se u Japanu uglavnom smeštaju u tamne uglove u kućama. Japanci često plaše decu pričama da bi neka dlakava ruka mogla da izađe iz šolje i uvuče ih unutra !!!

BRITANIJA
    Svi znaju za bivšeg trenera Čelzija Avrama Granta, a sada trenera Portsmauta, ali malo ko zna za njegovu ženu Tzofit, TV voditeljku u Izraelu, poznatu po skandaloznom ponašanju pred kamerama. Snimci njenog nastupa pred TV publikom pokazuju da za Tzofit granice ne postoje.
    Tako je jednom, tokom emisije popila čašu sopstvene mokraće, a potom se zadovoljno bacila u kadu sa toplom čokoladom. Nezadovoljna tačkama, misleći da su nedovoljno atraktivne, gospođa Grant je nastup završila ponovno u kadi, ali ovog puta prepunoj špageta sa sosom od paradajza i u društvu muškarca !!!

AUSTRALIJA
    19-godišnji Ukrajinac Gary pijančio je sa prijateljima u Sidneju. Onda je odlučio malo proštetati i pogledati izlazak sunca na okeanu. Ali, malo se zaneo i popeo se na ogromnu i strmu liticu. Ni sam nije shvatio gde je došao sve dok se nije razdanilo. S obzirom da nije mogao ni napred ni natrag prilegao je da se odmori. Tu ga je primetio ribar koji mu je tako najverovatnije spasio život. Kada su spasioci došli po mladića on je još uvijek spavao. Ležerni Ukrajinac je prevezen u bolnicu gde je utvrđeno da je zadobio samo nekoliko ogrebotina !!!

ARGENTINA
    Raspisana je međunarodna poternica za 30-godišnjom bivšom manekenkom Angie Sanselmente Valencijom za koju policija veruje da se nalazi na čelu jednog od najvećih narkokartela na svetu ! Ova privlačna manekenka, nekada ekstra model za donje rublje, osumnjičena je da je mladim i lepim ženama obećavala manekensku karijeru, a potom ih koristila za krijumčarenje kokaina iz Argentine i Kolumbije u luksuzno meksičko odmaralište Cancun. Droga je zatim Meksika prebacivale na europsko tržište, a devojke bi pošiljku sakrile u torbu i letom u prvoj klasi se zaputile u Europu. Posao su obavljale za honorar od 3.200 funti. Manekenka je u begu, a posao joj je razotkriven je prošle godine, nakon što je jedna od njenih devojaka uhvaćena sa 55 kilograma kokaina na aerodromu u Buenos Airesu !!!

KALIFORNIJA
    Policija u kalifornijskom gradu Irvinu istražuje slučaj muškarca kojeg je u dve nedelje čak dva puta udario voz. Prvi put voz ga je vukao oko 30 metara i odsekao mu šaku, a drugi put je ispao iz jednog putničkog voza pa ga je udario drugi nadolazeći, ali je tada zadobio samo lakše povrede. Policija kaže da će ga, kad se već nalazi u bolnici, poslati na psihijatrijsko promatranje !!!

INDIJA
    Producenti iz indijskog Bollywooda uvereni su da je 'Phoonk 2' najstrašniji horor film do sada snimljem, pa zato i nude pola milijuna rupija - 5.5000 eura, svakom gledaocu koji u dvorani sam odgleda film do kraja. Gledalac će biti priključen na EKG preko kojeg će se pratiti rad njegova srca, a kamere će ga snimati kako bi se uverili da je celo vreme držao otvorene oči. Ukoliko celo vreme filma bude imao normalan rad srca, pripašće mu nagrada, a pre svega moraće potpisati izjavu da je sva odgovornost njegova, u slučaju zdravstvenih problema !!!

POLJSKA
    Poljski poreznici u Katovicama kaznili su s 2,3 milijuna zlota, oko 800.000 dolara, jednu nezaposlenu ženu pošto nije platila porez na prihod od najmanje 13,7 milijuna zlota koje je, ostvarila radeći kao prostitutka. Žena je poreznom odeljenju rekla da je imala vrlo 'darežljive' klijente, a jedan od njenih klijenata platio joj je, po njenim tvrdnjama, od 1997. do 2002. pet milijuna zlota !!!

ŠPANIJA
    Malo mesto u španiji potresa ljubavni skandal u kojem je glavni lik njihov mladi sveštenik, 27-godišnji Samuel Martin Martin. Otkriveno je da se on prostituirao, a svoje je usluge u novinama nudio za 120 eura na sat i to kako ženama tako i parovima. On je objavio svoj oglas u novinama, gde sebe opisuje kao obdarenog muškarca. On je čak priznao da je zloupotrebio novac vernika jer ga je potrošio na vruće telefonske linije. A radi se o iznosu od oko 17 hiljada eura !!!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana