Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 9

    Vesti za opuštanje! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NAJAKTUELNIJE TURISTIČKE DESTINACIJA

    Kriza drma Srbijom, ali to ne smeta da srbski narod putuje na sve strane sveta.
S obzirom na vruća politička dešavanja u Africi, turističke agencije se utrkuju ko će organizovati zanimljivije putovanja na sever Afrike.
    Tako se reklamiraju turistički aranžmani u Libiji, Iranu, Iraku i Siriji sa spektakularnim dočekom turista, gde stanovnici tih zemalja svaki dan organizuju pravi vatromet na zemlji i na nebu. Jedno je sigurno, ovakvo putovanje nećete nikada zaboraviti, a ni te divne ljude koji su se tamo potrudili da vas dočekaju.

EVO PENZIJE

    Srbija muku muči sa natalitetom, kao i smanjivanjem gornje granice života svojih žitelja. Političari su odlučni u tvrdnji da stres, nemogućnost lečenja i kupovanja lekova nemaju nikakve dodirne tačke sa tim. Zbog toga su odlučili da na potpuno radikalan način nateraju srbski narod da duže živi.
    Još se ne zna koji je to politički biser došao na ovu ideju, ali radi se o sledećem: starosna granica za odlazak u penziju diže se na 98 godina kod muškaraca i 97, 9 godina kod žena! Vlast smatra da će ovo kod srbskog naroda probuditi onaj poznati inat, i tako naterati narod da postane među najdugovečnijim narodima na svetu. Svak čast.

VOLJENE REKLAME

    Narod u Srbiji gubi posao iz dana u dan i u nemogućnosti pronalaženja novog posla, ostaje u svojim kućama pred televizijom. Ali, nažalost ni televizija nije ono što je nekad bila. Znalo se nekad, reklame non stop i narod je mogao da uživa u njima.
    Međutim, danas se sve više primećuje u pauzama između dve reklame pojavljivanje nekog čudnog programa. Puštaju se delovi muzike, filmova. pa čak i sporta. Ove pauze između reklama postaju sve duže i tako sve više iritiraju narod koji je nezadovoljan ovim hirovima televizijskih kuća. Narod ne želi da plaća pretplatu da bi između svojih omiljenih reklama gledao svakakve gluposti.

MED I MLEKO

    Srbija traži na sve načine mogućnosti za proizvodnju i izvoz. Poljoprivreda i proizvodnja hrane mora poptuno da oživi - naređenje je iz vrha vlasti. Moraju se pronaći novi načini dobijanja hrane i novi putevi u poljoprivredi. Odmah je pametnim glavama na vlasti pala na pamet ideja da bi Srbija mogla biti odličan proizvođač meda, ali problem je što nemamo baš nešto mnogo pčela.
    Kada su to čuli predsednik i premijer, odmah su naredili ministru policije Ivici Dačiću da srbska policija, svojim u svetu dobro poznatim sredstvima ubeđivanja, ubedi i muve kojih imamo u izobilju, da nam daju dragoceni med i tako Srbiji obezbede značajne prihode izvozom ove zdrave hrane. Inovativnost ove vlasti i njena briga za narod stvarno ne poznaju granice.

IZBORI DONOSE PARE

    Bliže se izbori, a političke partije trče na sve strane i pokušavaju da namame narod na svoju vodenicu. Svi se služe svačim i sve im je dozvoljeno samo da pobede. Svi se spremaju za predizborne kampanje, a one traže publiku.
    Tako su vladajuće stranke objavile konkurs za učesnike predizbornih mitinga, a u njemu se traže mahači zastavama, tapšači, uzvikivači parola, lepljači plakata i naravno - pljuvači po protivničkoj strani. Šefovi vladajućih stranaka obećavaju da će svi na kraju izbora biti pošteno isplaćeni - iz budžeta srbskog naroda, naravno.

ZAŠTIĆENA VRSTA

    Danas se u Srbiji koja pokušava da servira narodu sve moguće oblike evropske demokratije donose svi mogući zakoni. Tako su usvojeni zakoni o totalnoj zaštiti životinja. što i nije loše jer su i to ljudska bića. Posebno je naglašeno da ne smete ni mrava da zgazite, jer ćete platiti kaznu, zato pazite kako hodate.
    Da bi upotpunili ovaj zakon, poslanici u skupštini podneli su amandman da se i picajzle uvrste u zaštićenu vrstu. Prema tome, ako vas zasvrbi - dobro pripazite šta ćete raditi sa vašim 'prijateljima'. Nema tamanjenja, ostaje vam samo da ih lepo zamolite da vas ostave namiru. A, ako nakon usvajanja ovog zakona vidite na ulici da se neko besomucno češe, znajte da je u pitanju osoba koja stvarno poštuje zakon.

BUDUĆNOST ZAGARANTOVANA

    U zadnje vreme svi pričaju kako ova vlada ništa ne radi na budućnosti ove zemlje, a pogotovo budućnosti dece. Deca idu u školu, bubaju sve i svašta, a svi pitaju ovu vlast - A, šta posle? Međutim, nije baš tako. Ovde kod nas u Srbiji postoje, i otkad je ove vlasti nikad ih nije bilo više i nikad nisu bili uspešniji: građevinska mafija, duvanska mafija, urbanistička mafija, narko mafija, sportska mafija, estradna mafija, auto mafija, medicinska mafija, farmakološka mafija, naravno i politička mafija...
    A vi se pitate za budućnost dece? Pa, pogledajte kakav im je samo izbor dala ova vlast! Ovo nigde u svetu ne bi našli. Zato, ako želite bezbrižnu budućnost za svoju decu, čuvajte ovu vlast kao malo vode na dlanu.

EKSTRA GAS

    Nema kraja inovativnosti ove vlasti u njihovoj borbi za prevladavanjem krize i dobrobiti srbskog naroda. Dosta naroda koji koriste gas u kući radi grejanja ili kuvanja žalilo se na visoke cene gasa, kao i loš kvalitet. Vlast zato poručuje - proizvodite gas sami i uštedećete!
   Oni su naglasili narodu da se najveće rezerve prirodnog gasa nalaze u - pasulju. Tako su predložili narodu da se snabdeju pasuljom i plastičnom ambalažom u koju će skladištiti, to jest, naprditi gas. Napominju da je korist višestruka, pasulj je zdrav, a gas će dobiti besplatno.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana