Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 6

    Vesti mogu da budu i zabavne. Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI

    Kako se bliže izbori, tako se povećava i aktivnost političara u propagandi njihovih stranaka i ideja.
Tako je i Boris Tadić u sklopu predizborne kampanje za predstojeće izbore posetio slavnu auto industriju u Kragujevcu. Boris Tadić se posebno osvrnuo na širom sveta poznatu tehnologiju proizvodnje automobila u kragujevačkoj fabrici.
    Napomenuo je da se retko gde u svetu automobili proizvode ručno kao u Kragujevcu i da su to uglavnom najluksuzniji automobili. Rekao je da se zbog te tehnologije kragujevačka fabrika nalazi u grupi zajedno sa fabrikama koje proizvode Jaguare i Lambordžinije, koji se takođe izrađuju ručno, i čak pretpostavio da su te fabrike preuzele tehnologiju od fabrike u Kragujevcu.

NAJBOLJE SKLONIŠTE

    Kriminal je veliki problem danas i u svetu, a pogotovo kod nas. Policija se dala u hajku na kriminalce na sve strane, oni pokušavaju da pobegnu na sve moguće načine, a pogotovo traže dobro mesto za skrivanje. Ne želimo da pomognemo kriminalcima, ali želimo da ukažemo na jedno mesto gde ih niko ne bi našao, a to je Koridor 10.
    To je jedno fantomsko mesto zbog kojeg se na televiziji i u novinama vlast u Srbiji prsi na sve strane - a još ga niko nije video niti pronašao. Narod u Srbiji očajnički želi da to vidi, šta god to predstavljalo, i zato smo sigurni - ko se tamo sakrije, nikada ga niko neće naći.

NEVEROVATNA FIRMA

    Skandalozno je odjeknula vest da je u Srbiji pronađena firma u kojoj niko od zaposlenih nije sa nikim u rodu ! Ovo je pravi atak na moral svih radnika, a pogotovo direktora i šefova širom Srbije i nikome nije jasno kako samo radnici i rukovodstvo te firme trpe ovakvu sramotu. Niko nije hteo da razgovara sa novinarima o ovome, samo su svi pognute glave i crvenih obraza ćutali. Kada su za ovo 'čudo' saznali političari iz Vlade Srbije odmah su ponudili rešenje problema. Direktoru sporne firme dostavljena su spiskovi sa imenima mnogobrojnih rođaka političara sa vrha vlasti sa 'molbom' da se razmotri mogućnost njihovog zapošljavanja, a sve u cilju sprečavanja dalje sramote za ovu nemoralnu firmu.

NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA SRBIJE

    Bliži se Nova godina i Božić. Svugde u svetu pred ove praznike počinju veliki popusti na robu gde narod po vrlo povoljnim cenama može da dođe do željenih stvari. Kod nas osim ovih praznika, bliže se i izbori koje svi jedva čekaju. Zbog ovih izbora vlast u Srbiji organizuje veliko jesenje-zimsko sniženje cena preduzeća, firmi i fabrika.
    Odobrava se veliki popust na količinu, a pogotovo još 97% popusta na partijsku knjižicu neke od vladajućih partija. Svi građani Srbije dobijaju se gratis. Očekuje se velika navala svih bliskih prijatelja političara sa vrha vlasti.

PLAĆENICI 3

    Veliki akcioni spektakl 'Plaćenici' okupio je stvarno impozantnu glumačku ekipu, a u drugom delu filma koji je već počeo da se snima glumi i najbolji teniser sveta, naš Novak Đoković, kojeg je lično Silvester Stalone pozvao da glumi. Snimajući svoju ulogu Nole je otkrio i da se sprema film 'Plaćenici 3' koji će da se snima u Srbiji, a u kojem će se među likovima pojaviti i političari iz Vlade.
    Već se zna da će Borisa Tadića glumiti Brus Vilis, premijera Mirka Cvetkovića igraće Donald Saterlend, Mlađan Dinkić će da glumi sam sebe, a kao specijalni gost filma pojaviće se Mister Bin u ulozi Božidara Đelića. Kako se čuje, producenti ne mogu dočekati početak snimanja ovog spektakla.

GENIJALNA IDEJA

     Ceo svet nas je uslovljavao sa hvatanjem haških optuženika i prisiljavanjem da se to što pre odradi. Jurnjava policije za haškim optuženicima trajala je godinama, ali su je oni sa uspehom odradili. Mnogo znoja i razmišljanja utrošeno je u ove operacije.
    Tako je Ministar policije odlučio da pohvali sve učesnike koji su učestvovali u ovim delikatnim operacijama, a policajac koji se genijalno dosetio da se begunac možda krije kod svojih najbližih rođaka - posebno je pohvaljen i nagrađen unapređenjem na mesto koje traži tako stručan način razmišljanja.

NOLETOV NAJVERNIJI OBOŽAVALAC

    Slava i popularnost našeg Novaka Đokovića prelazi sve granice. Tako se desilo i u momentu dok su Boris Tadić i Dodik bili za govornicama da bi se obratili novinarima, a službenica iz protokola javila je da je stigao Novak Đoković! U istom trenu Boris Tadić je istrčao napolje i gurajući se među Noletovim obožavateljima stigao do njega sa papirićem i olovkom.
    Nakon datog autograma, Boris Tadić se poverio novinarima da očekuje da će Nole 'malo' prolupati i da će dati 'nešto' novca siromašnoj Demokratskoj stranci za kampanju pred predstojeće izbore. Nole je na sve ovo izjavio da se nada da nikad neće toliko prolupati.

LILIHIP CIPELE SPECIJAL

    Glavni političari vrle nam i omiljene Evropske unije navikli su da im političari iz podaničkih država ližu cipele kad god dođu u posetu. Po uzoru na te političare iz EU i naši političari su navbavili specijalne cipele za njihove lizače unutar zemlje. Cipele su napravljene od najfinije i najravnije kože, tako da ne grebu jezik lizača kad prelazi jezikom preko njih.
    Da bi se lizači što bolje osećali, uz cipele se dobija i specijalni koplet krema sa svim mogućim ukusima. Naši političari su sve preduzeli da bi olakšali posao svojim vernim lizačima.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana