Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 5

    Najotkačenije i najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NOVA KOALICIJA

  Na izborima u Sloveniji pobedio je Srbin, ali to i neće biti toliko veliko iznenađenje, kao što će biti ako na sledećim izborima u Srbiji pobedi - Srbin.
A i u Hrvatskoj su bili izbori i ubedljivo je pobedila Kukuriku koalicija koja je napokon uspela da sa vlasti zbaci nedodirljivi HDZ.
    Po uzoru na hrvatsku Kukuriku koaliciju i u Srbiji se za sledeće izbore takođe sprema Kukuriku koalicija, a biće sastavljena od onih što samo kukaju i onih što samo nisu riknuli!

NOVI PREDMET U POLITIČKOJ ŠKOLI

   Zna se da su naši političari prošli vrlo teške i prestižne škole da bi došli do položaja gde su sada. Zna se i da jako naporno rade da bi zaradili crkavicu da prežive. Da bi im olakšali život, ministarstvo obrazovanja odlučilo je da u školu za političare uvede novi predmet - Ugrađivanje.
    Ugrađivanje je predmet koji će omogućiti budućim, a i sadašnjim političarima da se ugrade u svaku cenu gde god to budu mogli. Osnovni moto ovog premeta je - Od plate se ne živi, živi se od ugrađivanja! Tako će ministar zdravstva naučiti kako da se ugradi u svaku kutiju lekova i vakcina, a pogotovo onih najskupljih, koje budu prepisane pacijentima. Ministar rudarstva i energetike naučiće da se ugradi u svaki grumen uglja koji izađe iz rudnika, a ministar prosvete će moći da se ugradi u svaku prodatu knjigu školarcima i studentima. Naravno tu su i ministri energetike, građevinstva, kapitalnih investicija....

ČISTKA MEĐU POLITIČARIMA

   Nakon što je primećeno da mnogi političari u Srbiji prvo doktoriraju a onda posle toga završavaju srednju školu koju nisu stigli završiti usled mnoštva partijskih obaveza, narod se usprotivio i sa pravom se pita ko to vodi državu. Čaša se prelila nakon pljačke političara kojeg je u jednoj uličici napao maskirani pljačkaš, oteo mu pare, okrenuo prema zidu i naterao da broji do 100. Međutim, dotični političar znao je da broji samo do 73! Sve ovo je snimila i sigurnosna kamera na uglu ulice.
    Zbog svega toga u vrhu države su odlučili da se obavi jedno sveobuhvatno testiranje koje treba da napravi reda među političarima. Tako će svi ministri i poslanici vladajuće stranke u Skupštini koji ne budu znali da čitaju i pišu, a pogotovo oni koji se potpisuju sa krstićem (x) biti prebačeni na manje položaje, što će rezultovati i osetno manjom platom od skoro 120 dinara. Kako je naveo i sam prvi čovek vlade, od sada će u vladi biti samo provereni kadar sa proverenom inteligencijom, gde će svi znati da čitaju i pišu...
    Jedan od političara koji se osetio prozvanim, nakon ovoga je izjavio: 'Ne znam čemu sve ovo, pa ja već 20 godina sam u vrhu politike i nikad mi nije smetalo to što sam nepismen da bi obavljao i po pet funkcija, a i ovo otimanje od plate je nečuveno. Za te pare mogu mesec dana da se hranim u skupštinskoj kuhinji'.

SASTANAK PREKO INTERNETA
 
  Uprava za digitalnu agendu saopštila je da je, nakon uspešnog obavljeno probnog perioda u četiri policijske stanice u Beogradu i Novom Sadu, usluga eZakazivanje uvedena u još 11 policijskih stanica na teritoriji Srbije. Tu uslugu sada omogućavaju i policijske stanice u Pančevu, Nišu, Šapcu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Valjevu i beogradskim opštinama Vračar, Voždovac, Palilula i Stari Grad.
    Ova usluga eZakazivanje omogućava građanima da preko Interneta sami sebe prijave za razna kriminalna dela koja su počinili, a isto tako da prijave i sve ostale koje znaju da se bave sumnjivim radnjama. Svi koji sami sebe prijave MUP-u imaju popust od 50% na izdavanje svih ličnih dokumenata. Svi treba da slede ovaj dobar primer MUP-a koji je omogućio građanima da bez čekanja u redovima zakažu ispitivanje u policiji, a ovaj sistem će se ubuduće unapređivati uvođenjem raznim novih mogućnosti, koje MUP za sada drži u tajnosti, ali naglašava da će svi biti oduševljeni.

TAJNA JE OTKRIVENA

   Mnogo je stranih fudbalera u našim timovima, a pogotovo onima sa vrha. Niko ne zna tačno odakle sve stižu, ali - stižu. Crvena Zvezda prednjači po strancima i to pogotovo Brazilcima. Navijačima Zvezde nije bilo jasno ko ih i gde pronalazi pa su tako angažovali jednu privatnu beogradsku agenciju da ispita poreklo igrača.
    Detektivi su bili vrlo uporni i tajna je otkrivena. Pronađena je plaža u Brazilu sa koje Crvena Zvezda dovlači svoje genijalne igrače. Plaža se nalazi istočno od najveće plaže u Riju i tamo se okupljaju fudbaleri koji nemaju kvalitet da se loptaju na velikoj plaži. Kada su ovo saznali iz uprave Partizana, poručili su upravi Zvezde da bi bilo dobro da promene plažu, s'obzirom na kvalitet igrača koji odande dolaze.

EUROFIX SRBIJA

   Eurofix, najnoviji proizvod iz Srbije za stabilizaciju eura. Naučnici u Srbiji napravili su tečnost za stabilizaciju eura na bazi fiksatora. Ako ste uopšte od onih srećnika koji imaju nešto eura, ili možda i malo više, uzmite ovaj preparat i u njega umočite sve svoje eure koje imate. Držite eure potopljene samo pola sata i posle toga više nemorate da brinete za stabilnost vašeg omiljenog eura. Posle ovog tretmana vaš euro će čvrsto stajati, ništa neće moći da ga obori, a vi ćete napokon odahnuti i mirno spavati. Vlada Srbije se nada da će ovo postati izvozni proizvod broj jedan u sve države u kojima se euro klima i ne stoji čvrsto. Eurofix možete nabaviti u svakoj malo bolje snabdevenoj apoteci.

STOP EVROPSKOJ UNIJI

   Drma se euro, a drma se i 'omiljena' nam Evropska Unija. Članovi unije pokušavaju sve da je spasu, a spas vide u udruživanju sa Srbijom. Zbog ove novonastale situacije predsednik Srbije Aleksandar Vučić je održao sastanak sam sa sobom u vezi pristupanja Evropske unije Srbiji. Zaključio je da EU još nije sazrela da je primimo i teatralno joj je, na zgražavanje svih članica unije, dodelio žuti karton.
    Međutim, predsednik Srbije napomenuo im je da nije sve izgubljeno i da za EU ima još nade, dok je narod u Srbiji duboko razočaran što neće moći da pomogne u procvatu drage nam Evropske unije.

OPET DINAMOVI IGRAČI

   Ne stišava se bura oko sumnjivih utakmica Lige šampiona, a pogotovo utakmice zagrebačkog Dinama i francuskog Liona. Pojavile su se i informacije o čeku na 2.5 miliona eura datih Dinamu od strane Liona. Ali, jedan od najočiglednijih dokaza koje su mediji ponudili je namigivanje i pokazivanje palca podignutog gore, od strane igrača Dinama Domagoja Vide, upućenog igraču Liona Gomisu.
    Ovo je protumačeno kao siguran znak dogovorene utakmice. Ali, to je pogrešno protumačeno! Kako smo saznali, igrač Dinama je namigivao igraču Liona u znak simpatija i to je radio tokom cele utakmice, a palac gore značio je 'Vidimo se jedan sat posle utakmice'. Novinari i fotoreporteri nisu primetili da su drugi igrači i trener namigivali nekom od ostalih igrača Liona, a predstavnici gej populacije proglasili su Vidu igračem utakmice.

NEMA PREVARE NEMA LAŽI

    Liga šampiona u fudbalu smatrala se elitom i pravom ligom najboljih fudbalera i džentlmena. Međutim, pošto je profit prevladao svuda, tako nije mimoišao ni ligu šampiona. Mnogi smatraju da je utakmica Dinama Zagreb i Liona nameštena, međutim igrači to negiraju i tvrde da su samo ispoštovali dogovor iz slačionice sa predsednikom Mamićem i trenerom Jurčićem.
    Kako smo čuli, igrači su za dobro odrađenu utakmicu, od predstavnika Liona, osim novčanog dela dobili i: obilazak Pariza i muzeja Luvr, besplatnu mesečnu kartu za evropski DIznilend, ručak na vrhu Ajfelovog tornja i komplet od 10 DVD-ova sa filmovima najnovije francuske produkcije, a predsednik Mamić je pored svega toga dobio i nove lakovane cipele.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana