Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 4

    Vesti nekad znaju da budu i smešne! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NEPRIRODNO ZALJUBLJENA MANEKENKA

   S obzirom da su našim manekenkama, iz još nepoznatog razloga, privlačni samo ruski milijarderi, brzinom munje se proširila vest o manekenki koja se zaljubila u jednog vojvođanskog traktoristu zaposlenog u jednoj privatnoj zemljoradničkoj zadruzi!
Ovaj još nezabeležen slučaj u svetu izazvao je pravo zgražavanje njenih koleginica i pokrenuo pravu bujicu pitanja kako je uopšte to moguće. Iz nezavisnog sindikata manekenki javili su se sa zvaničnim dopisom u kome smatraju da su u sve umešane tajne službe koje su njihovoj koleginici isprale mozak da bi je u tajnoj akciji ubacili među traktoriste i domogli se neke velike tajne. U sindikatu manekenki još ne znaju o kakvoj se tajni radi, ali pretpostavljaju da se radi o tajnama povećanja prinosa suncokreta i šećerne repe.

FK CRVENA ZVEZDA PROTIV KONZOLA ZA IGRANJE
 
    Fudbalski klub Crvena Zvezda nikako da dođe sebi zadnjih 7-8 sezona i pobedi najvećeg rivala, Partizan. Ovo ne samo da im ne polazi za rukom na zelenom terenu, nego čak i na igračkim konzolama ne može da se desi. Zbog toga se uprava Crvena Zvezda žalila kompaniji Sony zašto na njihovoj konzoli Playstejšn ne postoji opcija da Zvezda može da pobedi Partizan. Ubrzo je stigao odgovor iz Sony-a da oni jednostavno nisu u svoju konzolu ubacivali neprirodne situacije! Kada su čuli za ovo, iz kompanije Microsoft su kontaktirali upravu Zvezde i javili ima da njihova Xbox konzola ima varijantu da Zvezda pobedi - ako Partizan igra sa 7 igrača manje!

STRAVIČNI VIRUS SEJE PANIKU MEĐU POLITIČARIMA

 Ovih dana nijedan političar ne može mirno da spava! Neviđenom brzinom među političarima se proširila vest da je tajna teroristička grupa stvorila i počela da širi svetom virus koji kod političara u trenu stvara strašnu odbojnost prema podmićivanju i eliminiše korupciju. Političari u Srbiji su već proglasili ovaj virus najsmrtonosnijim virusom koji je ikada stvoren i ponudili su bogatu nagradu naučniku koji pod hitno pronađe protivotrov. Političari su naglasili da je ovo najpodmukliji napad na njihovo dostojanstvo i traže da ceo narod stane na njihvu stranu i osudi ovaj drski čin od strane bezobraznih terorista.

VUČIĆ SE ODREKAO RUSKIH MIGOVA!

   Priča o ruskim migovima koji su trebali da dođu u Srbiju, već godinu dana je jedna od glavnih tema, ali pošto se ruski migovi 29 još od prošlih izbora farbaju sporosušećom ruskom bojom, predsednik Srbije našao je, kao i uvek do sada, najbolje rešenje!
    On je pre par dana sa Intergalaktičkom Svemirskom Unijom stacioniranoj u orbiti oko Marsa sklopio sporazum o isporuci osam letećih tanjira najnovije generacije! O ovom se u uskim krugovima počelo šuškati još od kada su NASA sonde na Marsu snimile predizborne bilborde Aleksandra Vučića i njegove stranke, a sada je to dobilo i konačnu potvrdu.
    Vidno zadovoljan ovim ugovorenim poslom, predsednik Vučić je izjavio: 'Nismo mogli bolje proći. Leteće tanjire dobijamo za džabe, a mi jedino finansiramo gorivo koje se proizvodi na jednoj rafineriji na Marsu. Drago mi je da je narod Srbije spreman da se odrekne još jednog dela plata i penzija sve u korist bezbednosti našeg neba koje će od sledećih izbora da obezbeđuje najsavremenija svemirska tehnologija. Jedini sulov koji sam dao predsedniku Svemirske Unije je da se leteći tanjiri isporuče pred sledeće izbore i da budu kompletno ofarbani. Ne znam zašto su predstavnici unije bili malo začuđeni ovim uslovom, ali bitno je da je narod zadovoljan'.

NEZGODA RADARSKE KONTROLE
 
    Policajci koji vrše radarske kontrole u zadnje vreme se maskiraju u sve i svašta. Nije ništa neobično da se kontrole vrše iz neobeleženog civilnog vozila, ali sad su postali još maštovitiji - dvojica milicionera maskirali su se u snopove kukuruza! Međutim, maska je bila toliko savršena da su dvojica cigana koji su u zaprežnim kolima skupljali staro gvožđe, stali i ubacili 'snopove' u kola.
    Pošto milicioneri nisu mogli da se oslobode, kada su počeli da viču, jadni cigani su se toliko preplašili da su iskočili iz kola i pobegli u njive, dok su konji nastavili da vuku kola. Saobraćajnoj patroli u blizini bilo je sumnjivo kad je naišla zaprega bez vozača, pa su zaustavili konje i spasili svoje kolege. Šef policije pohvalio je genijalnost milicionera i naglasio da vozači u Srbiji trebaju da očekuju još maštovitije kreacije od radarske kontrole.

OZRAČENA HRANA ZA SPAS STANOVNIŠTVA
 
    U celom svetu vodi se velika borba protiv ozračivanja hrane radi njenog dužeg trajanja, ali vlast u Srbiji tvrdi da ti ljudi negledaju na to kako treba i da treba da slede njihov primer pametnog razmišljanja u vezi ozračene hrane. Naša vlast je odlučila da dozvoli uvoz ozračene hrane i obavezno konzumiranje iste od strane stanovnika naše zemlje. Kako napominju u vlasti Srbije, konzumiranje ove hrane će prouzrokovati da će nakon vrlo kratkog vremena svi stanovnici u Srbiji da svetle kao sijalice od 150 vati, što će doneti neverovatne uštede električne energije jer niko više u kući neće morati da troši struju, a takođe neće biti više ni potrebe za gradskom rasvetom. U vlasti očekuju da će sva ovako ušteđena struja moći da se izveze i donese ogromne prihode koji će se na pošten način podeliti među političarima, da svako dobije jednak deo za sve napore učinjene radi boljeg života celog naroda.

NAJNOVIJI STRANCI U VLADI SRBIJE

     Sadašnja vlast u Srbiji koja je uvela praksu zapošljavanja stranaca na ključnim mestima, zaposlila je još dva stranca. Jedan je Škotlanđanin MekDaviš, cenjeni stručnjak za škotski viski, koji će biti posebno zadužen za nadgledanje i trenutnu eliminaciju kućnih pecara za proizvodnju rakije, a drugi je Nemac Adolf Merkelzaker, koji će 'snimati' i prijavljivati sve protivnike Evropske unije u Srbiji. Već nakon prvog dana na poslu, vlast u Srbiji bila je šokirana. Škotlanđanin se vratio u zgradu vlade vičući naglas 'živela šljivovica', dok je za njim išao Nemac koji je pevao 'Oj vojvodo Sinđeliću' i uzvikivao na sav glas 'Srbija do Tokija'. Nakon ovoga još jednom je potvrđen negativan uticaj Srba i Srbije na ceo svet i razlog zbog čega nas svi mrze - dok ne dođu u Srbiju.

NOVA AGENCIJA PO TEKOVINAMA HUMANE DEMOKRATIJE

    Osnovana je još jedna agencija koja se bazira na današnjoj humanoj demokratiji - 'Agencija za suzbijanje poštenja među političarima'. Odmah je i preduzela prve korake - oštro je osudila postupak ministra koji je odbio da primi mito. U agenciji navode da je ovo nedopušteno ponašanje u humanoj dosovskoj demokratiji i traže hitno razrešenje dotičnog ministra za koga kažu da je potpuno neuračunljiv, a da se na njegovo mesto postavi njihov čovek koji će bez problema da prima mito kad god to bude potrebno i tako savesno raditi na očuvanju ovih temelja demokratskog društva.

PODMETNUT ŠAMPON POLITIČARIMA
 
    Mnogo se vodi polemike oko potpune promene ponašanja naših političara na vlasti koji su do pre par godina govorili jedno a sad pričaju potpuno suprotno. Pričalo se da su hipnotisani, ali sada je otkriven pravi razlog, neko im je podmetnuo umesto običnog šampona za ispiranje kose - šampon za ispiranje mozga. Sumnjalo se da su u
pitanju albanski nacionalisti ali oni sa tim nemaju ništa. Otkriveno je da se u stvari radi o domaćim političarima, njihovim protivnicima iz propale Demokratske stranke koji se još ne mire sa gubitkom profita uzrokovanog gubitkom vlasti. Međutim, iz propale Demokratske stranke kažu da ni oni nisu krivi jer ne može da se ispira ono čega nema.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana