Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 2

    Svi koji volite otkačene vesti, na pravom ste mestu! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
UDRUŽENJE CIGANA POSLALO PREDLOG MAĐARSKOJ

  Evropu su preplavile izbeglice sa svih strana i predstavljaju veliki problem državam kroz koje prolaze prema putu na Zapad. Radi toga je mađarska vlada odlučila da duž cele granice sa Srbijom postavi žičanu ogradu kako bi odvratila izbeglice od ulaska na njihovu teritoriju. Kada su ovo čuli u udruženju cigana, momentalno su se obratili mađarskoj vladi i zamolili ih da ako već stavljaju žičanu ogradu da ograda bude - od bakra. Objasnili su Mađarima da će bakarna žica mnogo lepo pristajati na granici i da će mnogo bolje odvraćati izbeglice nego obična žica. Većina cigana nada se pozitivnom odgovoru mađarske vlade, mnogi su već došli blizu granice da izvide teren, a mađarskoj vladi još nije jasno što su im cigani uputili takvu molbu.


SPEKTAKULARAN UVOZ VODE IZ EU

  Vlast u Srbiji koja razmišlja samo o projektu 'Beograd na vodi' susrela se sa velikim problemom - nema dovoljno vode za ovaj grandiozni projekat. Da projekat ne bi bio preimenovan u 'Beograd na suvom' vlast je došla na genijalnu ideju da se uvezu enormne količine vode. Na čuđenje naroda zašto se ne čaka da padne kiša ili da se koristi domaća voda, visoki predstavnik SNS-a i vlasti je objasnio neukom narodu: 'Voda sa neba, kao i domaća voda ne dolazi u obzir, jer nama treba voda iz uvoza koja će zadovoljiti sve visoke kriterijume Nemačke i Evropske Unije, a takvu vodu ne možemo naći u Srbiji. S obzirom na neviđeno dobar rad ove vlade koji je rezultovao da ne znamo kuda ćemo sa parama, smatramo da je ovaj uvoz vode za potrebe našeg grandioznog projekta izuzetno opravdan'! Na kraju je poslao i ohrabrujuću poruku narodu, gde se kaže da je ova vlada obezbedila da dok god se bude gradio 'Beograd na vodi' narod u Srbiji neće oskudevati u suvom hlebu!

NOVI POREZ ZA NAROD

  Vlast u Srbiji donosi razne zakone o penzijama ne bi li uštedeli novac iz Penzionog fonda i što manje ga islaćivali penzionerima. Sada su smislili još jedan za koji kažu da je prosto genijalan i pravi pokazatelj njihove pameti. U objašnjenju zakona, vlast kaže da država ne može da trpi dugovečne ljude zbog velikog troška penzija i da bi bilo najbolje kada bi novi penzioneri uživali u penziji maksimalno dve godine nakon penzionisanjam, a sve preko toga, za njih je bezobrazluk od strane penzionera. Zbog toga će doneti zakon po kome će svi koji žive iole duže od njihovog plana - plaćati porez na dugovečnost koji će iznositi 50% njihove trenutne penzije. Političari na vlasti smatraju da je ovo pošteno i ljudski i da svi koji se rasipaju sa životom, to moraju i da plate njima i državi.

VIRUS EBOLE U NEVEROVATNOJ PANICI
 
    Nakon što su čuli i lično se uverili u neverovatne sposobnosti premijera Srbije u spašavanju ljudi, čelnici Svetske zdravstvene organizacije došli su u Srbiju da bi zamolili Aleksandra Vučića da zaustavi ebolu u Africi kao i njeno dalje širenje svetom. Iz Svetske zdravstvene organizacije očekuju da se prvi efekti pokažu već odmah čim virus ebole čuje da Vučić dolazi, što će kod virusa, po rečima stručnjaka, izazvati neverovatan stres i paniku i potpunu dezorijentaciju. A glavni udar na virus očekuje se kada Vučić dođe u epicentar zaraze, gde se očekuje momentalno dejstvo VUčićeve energije i totalno uništenje virusa, kao i momentalno izlečenje svih obolelih. Dok Vučić ne stigne u Afriku, virusu ebole će se prikazivati snimci spasavanja zavejanih iz Feketića. Ceo svet se pridružuje srbskom narodu u ovacijama svemogućem premijeru.

APEL IZ UDRUŽENJA CRNACA

   Udruženje crnaca Srbije uputilo je protest vladi Srbije da se zabrani uvoz prezervativa iz Kine! Iz crnačkog udruženja naglašavaju da zbog neslaganja u robnim standardima, prezervativi koji stižu iz Kine, ne odgovaraju njihovim zahtevima, to jest, suviše su mali, pa se tako kidaju i pucaju, a neki se i tope! Oni su savetovali nadležne za uvoz ovih proizvoda da od sad uvoze prezervative napravljene u Africi jer su ti prezervativi pravljeni strogo po standardima koji odgovaraju crncima. Međutim, kada su ovo čuli, pobunili su se iz udruženje Kineza u Srbiji jer su mnogi Kinezi kupili afričke prezervative misleći da kupuju kišne kabanice! Na vlastima u Srbiji je da reši problem i nađu kompromis.

NEDOPUSTIVA ZLOUPOTREBA NACIONALNOG BLAGA

   Svi u Srbiji znaju da je predsednik Tomislav Nikolić prvorazredni proizvođać najkvalitetnije rakije. Međutim, desio se skandal sa pokušajem neverovatno drske zloupotrebe njegovog elitnog proizvoda. Policija je locirala bračni par N.M. i N.R. iz istočnog dela Srbije koji je koristio prvoklasnu rakiju Tomislava Nikolića za masažu nogu i tabana! Opsežnom akcijom specijalne jedinice policije utvrđeno je da je dotični par i ranije kupovao rakiju kod Tome, pa se strahuje da je zloupotreba počela još ranije. Ovo je već druga opsežna akcija naše policije u vezi Tomine rakije, nakon neverovatne prve akcije kada su sprečili albanske teroriste da ubace enormne količine šećera u šljivu koja je bila pripremljena za ovogodišnju rakiju.

NEVEROVATNO SREDSTVO PROTIV KOROVA

   Nakon parade 'ponosa' ustanovljeno je neverovatna činjenica, a to je da tamo kuda su oni prošli više ni korov ne raste! Ovu činjenicu primetili su i u poljoprivrednom ministrstvu vlade Srbije i ustanovili da je parada ponosa delotvornija nego pesticidi i herbicidi. Zbog svega ovoga ministarstvo poljoprivrede odlučila je da angažuje paradere da paradiraju širom Srbije po poljoprivrednim njivama i usevima gde god ima korova, da bi se na ovaj način dobila najbolja organski uzgojena hrana bez upotrebe otrovnih hemikalija protiv korova. U našoj vladi smatraju da će ova ideja Srbiju dovesti među vodeće zemlje u proizvodnji zdrave organske hrane i to sve zahvaljujući učesnicima parade ponosa. Takođe, u vladi napominju da ako se primeti manjak paradera, da ćemo ih početi uvoziti iz inostranstva po vrlo povoljnim kreditnim zajmovima.

DOKTORATSKI TURIZAM U SRBIJI

    Srbija je pronašla novi izvor za povećanje državnog budžeta! Doktoratski turizam u Srbiji! Osnovna ideja koju vlast u Srbiji šalje svetu je - Dođite sa osnovnom školom, a vratite se sa doktorskom diplomom! Koliko je značajno da imate doktorsku diplomu najbolje vam govore ova tri doktorata koji su omogućila njihovim ponosnim vlasnicima da postanu članovi vlade.
1. Značaj misli Josipa Broza Tita na razvoj crne
    metalurgije u južnoj Srbiji
2. Uticaj dužine paprike na kvalitet ajvara
3. Psihološko dejstvo probušenog kurtona na
    mozak političara na visokim položajima
Cene su vrlo povoljne, a i to nije sve. Ukoliko platite za dva doktorata, treći dobijate zadžabe! Šta se čeka?



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana