Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 15

    Vesti za smeholjubce! Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
AVION JAT-a PROJURIO PORED ZAPANJENOG NLO - a

    Posada letećeg tanjira susrela se na nebu iznad Srbije sa neidentifikovanim avionom JAT-a. Leteći tanjir je mirno leteo nebom, kad se iznenada ispred njih stvorila čudna JAT-ova letelica. Posada letećeg tanjira odmah je kontaktirala svoju svemirsku bazu postavljenu iza Meseca, i javila im o letelici koja je bila izuzetno moderno dizajnirana i sa neverovatnim manevarskim sposobnostima.
    Kako su izvestili svojoj svemirskoj komandi, na bokovima čudne letelice sa krilima bili su postavljeni prozori iz kojih su virila čudna stvorenja. Posada letećeg tanjira jedino nije znala da objasni šta znači pokazivanje srednjeg prsta na ruci od strane čudnih putnika u letelici JAT-a !

OBAVEZNA NOVA KUTIJA PRVE POMOĆI

    Narod u Srbiji je primoran da kupuje novi paket prve pomoći za automobile. Ljudi na vlasti ukapirali su da postoji veliki nedostatak u toj kutiji, jer se mnogo naroda žalilo na maltretiranje od strane policije na putu koji su ih zaustaljali bez razloga, a neki policajci su čak iskakali iz žbunova pred automobile.
    Da bi naši vozači ubuduće bili zaštićeni od podjebavanja od strane policije, vlast je odlučila da dopuni kutiju za prvu pomoć sa pakovanjem prezervativa i ovu novu kutiju nametne narodu kao obavezan deo auto opreme. Ovo je najbolji dokaz da vlast brine o srpskim vozačima, a oni u vladi svi u glas poručuju: 'Niko neće karati srpske vozače bez zaštite' !

ĆEVAPI U ULICI CRVENIH FENJERA

    Da bi privukli mušterije sa Balkana, kojih je sve više kod njih, u javnim kućama u Amsterdamu odlučili su da uvedu ćevape, zlatiborski kajmak i ljutu papričicu. Kod popunjavanja upitnika na ulazu u javnu kuću, zašto su došli ovde kod njih, svi posetioci sa ovih prostora navode kao razlog: 'Političari nas karaju gde god stignu, hoćemo i mi nekoga da karamo ! Kako su uveli sve ćevape, kajmak i papričicu, promet im se u bordelima povećao za 40%, a bili su u nameri da uvedu i šljivovicu, ali su odustali, jer znaju kakvi smo kad se dočepamo šljivovice !

ŠVAJCARCI UVODE NOVU VALUTU

    Švajcarski franak raste u nebesa i pravi probleme svima koji su uzeli kredite u toj valuti. Ali, pravi probleme i samoj švajcarskoj vladi. Zbog velike vrednosti franka, stanovnici Švajcarske prelaze u susedne zemlje i troše do iznemoglosti. Tako da je tamo opao promet proizvoda, a i franci lete preko granice.
    Da bi sprečili propast Švajcarske, njihova vlada je odlučila da uvede novu valutu, i to - srpski dinar. Posmatrajući iskustvo i život stanovnika Srbije, ustanovili su da uvođenjem našeg dinara kao platežnog sredstva svi gore navedeni problemi će jednostavno nestati kao rukom odnešeni.

GRADI SE MOST PREKO LIVADE

    Ministarstvo za kapitalne investicije u Vladi Srbije sprema se za još jedan arhitektonski podvig. Radi se o monumentalnom mostu preko livade 'Hajdučice' u centru Šumadije. Ovo neviđeno zdanje napokon će da spoji dva kraja livade, i omogućiće bezbedan prelazak livade obojici čobana i njihovih 14 ovaca.
    Najveću dobit očekuju političari i ministri koji se još nisu 'ugradili' u nijedan most u Srbiji, tako da im je ovo velika šansa da sebi obezbede malu 'crkavicu' da mogu da prehrane svoje porodice. Od kad su saznali za ovu vest, obojica čobana samo kliču: 'Živela poštena demokratija', dok ostatak ovaca i dalje bleji.

UJEDINJENJE SRBIJE I HRVATSKE

  Ujedinili se Srbija i Hrvatska! Srbske i hrvatske krave ujedinile su se u svojom odbrani nakon višednevnih napada na njih i njihovo mleko. Srbske i Hrvatske krave sazvale su konferenciju za štampu gde su objasnili narodu da one nisu ništa krive za ovu situaciju sa zatrovanim mlekom, a podršku su im dale i svinje i ptice koje znaju kako je to kad ih optuže nizašto. Krave su optužile one od gore da žele da zatru Srbsko i Hrvatsko stočarstvo, da bi tada moglo 'potpuno zdravo' mleko da se uvozi sa farmi Evropske Unije. Krave su napomenule da se planira i zatiranje zdravog semena da bi se koristilo samo uvezeno genetski modifikovano seme Evropske Unije. Obično do sada narod nije slušao krave, ni Srbske ni Hrvatske. Možda je baš sada ključni trenutak da narod obrati pažnju na njihovo 'Muuuuu', a ne na objašnjenja političara plaćenika EU.
4 MILIONA SITIH U SRBIJI !

    Vlada Srbije iznela je zadivljujući podatak o svom radu i uspehu odkad su na vlasti, a to je da u Srbiji ima čak 4 miliona sitih. O ovakvom uspehu današnje vlasti u Srbiji i najveći optimisti se nisu nadali. Četiri miliona sitih stanovnika je uspeh kakav ne postižu ni mnogo naprednije zemlje, a ova vlast obećala je svim stanovnicima Srbije da će ako pobedi na sledećim izborima, ova cifra biti čak 2 miliona.
    Dva miliona sitih biće kruna ove vlasti i dokaz njihove sposobnosti i borbe za srpski narod. Glasajte zato za ovu vlast, jer jedino ona može da obezbedi 2 miliona sitih stanovnika Srbije.

PARTIZAN TRAŽI PONIŠTAVANJE UTAKMICE SA ŠAMROKOM IZ IRSKE

    Partizan je sinoć u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u produžecima, sramno ispao od ekipe sastavljene od automehaničara, konobara i pekara iz Irske. Odmah nakon utakmice, uprava i igrači Partizana uputili su UEFI zahtev za poništavanje utakmice. Kao osnovni razlog navode neviđenu drskost amatera iz Irske koja se ogledala u velikoj borbi, zalaganju, trčanju i želji za pobedom tokom cele utakmice. Kao još jedan razlog, igrači Partizana su naveli da su igrači iz Irske bili toliko bezobrazni pred početak utakmice, da niko od njih nije zatražio autogram od velikih zvezda u ekipi Partizana.
    Igrači Partizana su i posle same utakmice doživeli veliki šok jer niko iz ekipe Šamroka nije tražio da se slika sa njima. Sa stadiona su izašli pognutih glava, jer nisu mogli da veruju da na svetu postoji ovako bezobrazna ekipa, kao što su ovi iz Irske. Ostaje im nada da sledeće godine neće izvući ovako teškog protivnika, već da će im žreb dodeliti sindikalnu ekipu Komunalnog udruženja čistača ulica iz San Marina.

PARTIZAN MENJA FENERBAHČE U LIGI ŠAMPIONA

    Kako su Turci izbacili Fenerbahče iz takmičenja za ligu šampiona zbog nameštanja utakmica u domaćem prvenstvu, UEFA je odmah postavila pitanje kako popuniti nastalu rupu i sa kojim timom. Kada je uprava Partizana čula za ovo, odmah su se ponudili za upražnjeno mesto, pošto smatraju da imaju puno pravo na to, jer po rečima trenera Partizana Stanojevića, Partizan ima najbolji srednji vezni red u Evropi posle Barselone.
    Međutim, kada su ovo čuli, odmah se iz Užica javila uprava FK Sevojna koja je rekla da, s obzirom na prošlonedeljno razbucavanje Partizanove sredine od strane njihove, po toj logici bi oni trebali biti ti koji će u ligu šampiona umesto Fenerbahčea.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana