Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 14

    Totalno otkačene vesti za opuštanje! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
VIŠE PENZIJE U SRBIJI

   U današnje vreme velike svetske krize malo gde cvetaju ruže pogotovo kada su penzioneri u pitanju.
Međutim, Srbija je izuzetak. Njeni penzioneri moći će da se podiče sa visokom penzijom. Vlada Srbije odlučila je da penzije digne u vis, pa je tako naredila svim bankama da svoje šaltere i bankomate podignu za 20 centimetara uvis.  
    Ovo će doprineti da srpski penzioneri imaju najvišlje penzije u Evropi, a možda i u svetu. Oduševljeni uspehom sadašnje vlasti u Srbiji u vezi penzija, mnoge zemlje su najavile dolazak u Srbiju da bi snimile, a kasnije i implementirale ovaj model u svojoj zemlji radi povećanja penzija.

REPREZENTACIJA SRBIJE SIGURNO IDE NA PRVENSTVO EVROPE

   Trener fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović Pižon, rekao je da je reprezentacija Srbije siguran putnik na Evropsko prvenstvo u fudbalu. On je naglasio da su se on i svi reprezentativci dogovorili da idu na evropsko prvenstvo, tako da su uspeli da rezervišu avionske karte, smeštaj u hotelu kao i da su uspeli da kupe pakete ulaznica za većinu utakmica koje će gledati na evropskom prvenstvu.
    Na ovaj način trener Pižon i svi reprezentativci uspeli su da razuvere sve 'neverne Tome' koji su smatrali da reprezentacija Srbije neće putovati na evropsko prvenstvo u fudbalu.

OTKRIVENI KRADLJIVCI STRUJE

   Iz Elektrodistribucije Srbije javljaju o velikim količinama ukradene struje koja im pričanjava veliku štetu. Njeni stručnjaci su napokon uhvatili kradljivce. To su bezobrazne rode koje su napravile gnezda na vrhovima bandera, a onda sa besplatnom strujom grejala svoja jaja dok su one po barama lovile hranu.
     Stručnjaci elektrodistribucije kažu da su rode na svakoj banderi duboko ušle u crvenu tarifu i da odbijaju da plate struju. Sada predstavnici elektrodistribucije vode pregovora sa rodama o eventualnom prelasku grejanja jaja na gas. Povodom ovog predloga Srbijagas se još nije oglasio u medijima.

SKUP SVRSTANIH PLEMENA POMAŽE SVETU

  U Beogradu su se okupili pripadnici najbogatijih plemena na svetu da obeleže godišnjicu svog osnivanja. Samit je otvorio poglavica Belo Pero i poželeo dobrodošlicu plemenima Crnih Gavranova, Žutih Nogu, Crvenih Ruku i ostalima koji danas kroje svetsku politiku.
    Dogovoreno je da će ove bogate države i dalje finansijski pomagati Zapad, to jest, kao prvima, SAD i Nemačku, kao i da će pomoći i Istoku, najpre siromašnoj Kini da stane na noge, a onda i Indiji i Rusiji. Zbog svog ogromnog uticaja, svrstana plemena će i dalje čuvati mir i iskorenjivati glad u svetu.

SVI NA BALKAN

   Bliži se dan kada po predviđanju drevnih Maja sledi totalna kataklizma na Zemlji. Ceo svet je uzbuđen i svi sa velikim strahom čekaju sledeću godinu razmišljajući kuda pobeći i gde se sakriti od eventualne katastrofe.
    Prilikom detaljne analize, naučnici širom sveta su došli do spasonosnog rešenja. Svi na Balkan - iz jednostavnog razloga, pošto Balkan kasni barem 50 godina za svim u svetu, tako ovi stručnjaci smatraju da će ovde i eventualna kataklizma kasniti 50 godina. Dok u celom svetu ljudi drhte od straha i neizvesnosti, ovde svi opušteno uživaju u svim čarima lepog i lagodnog života.

RADNICI TRAŽE GORE USLOVE RADA

    Danas u svetu radnici rade u neviđeno lošim uslovima za neviđeno malu platu - osim kod nas u Srbiji. Ovde radnici caruju, a nihove gazde ih drže kao malo vode na dlanu. Sve im je dozvoljeno, sve omogućeno, a plate su takve da ostatak sveta može samo da sanja o njima. Zbog svojih kolega u svetu, radnici u Srbiji su odlučili da se solidarišu sa njima, i zbog toga su odlučili da od svojih gazda traže gore uslove rada.
    Naglasili su da i oni hoće da crnče po celi dan za mizernu platu koja nije dosta ni za hleb i vodu, žele neplaćene doprinose i socijalno, odsustvo godišnjeg odmora i toplog obroka. Kada su ovo čule gazde po Srbiji, bili su zapanjeni i uvređeni, jer njima njihov obraz, ponos i dostojanstvo ne dozvoljava da se prema radnicima u Srbiji tako ponašaju. Zbog svega toga radnicima u Srbiji ostalo je samo da se obrate vlastima u Srbiji računajući na to da tamo malo ko ima i obraza i ponosa i dostojanastva.

REVOLUCIONARAN PRONALAZAK PROIZVODNJE STRUJE U SRBIJI

    Naši naučnici su na pragu revolucionarnom pronalasku za dobijanje dodatnih kilovata struje. Ideja naših naučnika je da se u narednih nekoliko godina posebne male turbine - generatori postave ispod svake WC šolje u kućama i stanovima širom Srbije. Kad god povučete vodu, voda će pokrenuti turbinu a turbina će proizvesti određenu količinu struje.
    Po ovom principu sledi da , 'Što više serete - više ćete struje imati', a prve ovakve WC šolje biće postavljene kod naših političara, jer stručnjaci iz elektrodistribucije smatraju da će na osnovu toga koliko 'seru' političari u Srbiji moći na ovaj način podmirivati sa strujom više od pola Srbije.

ODREĐENI PRVI PUTNICI NA MARS

    Svetska svemirska agencija za postepenu kolonizaciju Marsa, odlučila je da pošalje prve ljudske posade prema toj planeti. Ti prvi pioniri svemira moraju biti pripadnici nekog žilavog naroda koji je nemoguće istrebiti i koji može da preživi u nemogućim uslovima, uslovima u kojima nijedan drugi narod ne bi preživeo ni par dana. Takođe, moraju da budu toliko ludi da pristanu da ih neko nagovori na nešto ovakvo.
    Naravno, prilikom detaljne analize celog sveta, zaključeno je da ova dva osnovna uslova zadovoljava samo jedan narod - mi Srbi. A, Srbija je izabrana i zbog naseljenosti ili bolje reći prenaseljenosti naše zemlje prouzrokovane natalitetom ovde kod nas. Iz svemirske agencije jedino strahuju da Srbima tamo na Marsu brzo ne dosadi i požele kući, jer tamo nema Hrvata, Bosanaca i Crnogoraca.

GRAD SOMBOR SE PREMEŠTA VAN KAFILERIJE

    Uprava somborske kafilerije kao i svi zaposleni u njoj više ne mogu da izdrže smrad koji dopire iz grada Sombora i tako ih ometa u svakodnevnom radu. Kažu da su trpeli koliko su mogli, ali da to sad više ljudsko čulo mirisa ne može da izdrži. Najgore je noćnoj smeni kafilerije, kada je smrad iz grada najintenzivniji.
    Zbog toga su odlučili da ceo grad izmeste daleko od kafilerije i da napokon sebe poštede neverovatne palete mirisa koja im stiže iz grada. Građani Sombora su zgroženi ovom odlukom, jer predivni mirisi iz kafilerije bilo je jedino što je donekle neutralizovalo smrad u gradu.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana