Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 13

    Totalno otkačene vesti za opuštanje! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
RUSI DALI POBEDU ZA ORUŽJE

   S obzirom na jako staru i slabu vojnu industriju i na staro oružje, Rusija mora da se snalazi na razne načine da bi došla do modernog oružja.
Tako su odbojkaši Rusije pustili odbojkaše Srbije u finale da bi Rusija dobila od Srbije najnoviji protivraketni štit tajnog imena S-4900!  
    Kako smo saznali i košarkaši Rusije hteli su da puste naše košarkaše u zamenu za srpske supermoderne avione lovce 'Kolibri G7 Turbo Dizel', ali Vlada Srbije nije htela da se ova tajna tehnologija šalje van granica Srbije. To je bio glavni razlog neulaska košarkaša u polufinale i ne odlaska na olimpijadu.

ŽVAKA JADRANKE KOSOR

   Prilikom dolaska iz Austrije na suđenje u Hrvatsku, bivši hrvatski predsednik Ivo Sanader, doneo je svojoj dragoj prijateljici i sadašnjoj premijerki Jadranki Kosor na poklon - žvaku. Pretpostavlja se, da se radi o novoj austrijskoj žvaci na bazi planinskog lekovitog bilja.
    Da je žvaka prijatnog ukusa vidi se i po osmehu na licu hrvatske pemijerke. S obzirom da već dugo vremena nije osetila miris žvake, nadamo se da joj je ova žvaka izuzetno prijala. A, kako saznajemo, slovenački premijer Borut Pahor obećao je da će i on lepoj Jaci doneti na poklon novu slovenačku žvaku kada sledeći put poseti Hrvatsku. Naš predsednik Tadić je prilično sebičan i ne želi da pokloni žvaku lepoj Jaci.

NOVA NUKLEARNA BOMBA

   S obzirom na cenu uranijuma i plutonijuma u svetskim tržnim centrima i na njihove humane posledice po ljude, Srbija je razvila nuklearnu bombu na bazi bundeve! Kako saznajemo, ovo će biti najzdravija i najhumanija bomba na svetu i bacaće se u krajevima gde ljudi imaju najviše problema sa hemoroidima. Vlada Srbije smatra da će ovo biti odličan izvozni proizvod za našu razvijenu privredu koji će još više napuniti i ovako prepunu kasu Srbije.

ZAPLENJENA OPASNA POŠILJKA

   Carinici u Srbiji pridružili su se opštoj akciji smanjivana nataliteta u Srbiji i zatiranja srpskog naroda. Tako su ovih dana uspeli da u posebnoj akciji koja je trajala više meseci i koja je nosila kodni naziv 'BABICA ' spreče krijumčarenje u Srbiju 35 pakovanja testova za trudnoću. Ova opasna pošiljka trebala je da bude deo zabranjene delatnosti u Srbiji - povećanja nataliteta, ali je na sreću mnogih, carina uspešno odradila svoj posao.

RAFAEL NADAL NAMERNO IZGUBIO FINALE SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM

   U finalu US Opena Rafael Nadal je namerno izgubio od Novaka Đokovića da bi kao drugoplasirani dobio tepsiju! Smatra se da je za ovo najviše kriva Nadalova devojka koja je htela da kompletira escajg. S obzirom da je u ovogodišnjim finalima sa Noletom Nadal sakupio pet tepsija, falila mu je još jedna da kompletira escajg za 6 osoba.
    U ovim tepsijama Nadalova devojka služi burek i kiflice, a Nole je obećao Nadalu da će mu obezbediti još 6 tacni u kojima će moći posluživati ćevape i zlatiborski kajmak.

NOLE SE DOPINGOVAO U MEČU SA FEDEREROM

   Federer smatra da je u polufinalu US Opena Novak Đoković koristio novu vrstu dopinga! Federer traži od teniske federacije da izmeri težinu Noletove kape, jer kad je Nole odbacio kapu, to je bio početak kraja za Federera.
    Federer smatra da je Noletova kapa bila teža od 10 kilograma, pa je tako skidanjem kape Nole postao mnogo lakši, a samim tim i pokretniji, što se videlo i na terenu. Kako saznajemo, Federer će tražiti od teniske federacije da Nole više ne sme da skida kapu kada igra protiv njega !

PRONAĐENA IZUMRLA VRSTA RADNIKA U SRBIJI

   Senzacionalno je u celom svetu odjeknula vest da je u Srbiji pronađena privatna firma u kojoj radnici imaju solidnu i redovnu platu, plaćene doprinose i socijalno osiguranje. Međutim, ni tu nije kraj. Kako je procurilo iz usko obaveštenih krugova, radnici tamo rade 8 sati dnevno i imaju redovan godišnji odmor i to plaćen!
    Novinari celog sveta u neverici klimaju glavom i najavljuju svoj dolazak radi snimanja ekskluzivne reportaže. Ali, ime ove firme i njeno sedište još se drže u strogoj tajnosti, a Vlada Srbije je u panici da se ova pojava ne bi proširila i na ostale privatne firme po Srbiji i najavili su oštre mere za suzbijanje ove totalno anti-demokratske pojave.

VLADINI AUTOMOBILI

   Svi stežu kaiševe u vreme velike svetske krize, pa tako i ovde kod nas, U našoj vladi. Prilikom kontrole vladinih automobila, kontrolne službe primetile su jako veliki broj pređenih kilometara, što je prouzročilo nesrazmerno velike troškove. Zbog svega toga su ministri i političari koji se voze u ovim jeftinim automobilima, a sve u cilju svođenja ukupno pređene kilometraže na prihvatljivu brojku, naredili svojim vozačima da naredna dva meseca voze isključivo u rikverc ne bi li tako vratili kilometražu. Ovo je ujedno i napomena stanovništvu Srbije da ako slučajno vide u svom mestu auto nekog ministra kako ide u rikverc, da to nije ništa nenormalno, nego to samo naši ministri i političari sprovode mere štednje.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana