Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 12

    Totalno otkačene vesti za opuštanje! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA

    Zbog nezaustavljivog procvata Srbije sa ovom vlasti, svedoci smo otvaranja velikog broja narodnih kuhinja.
Međutim, ova vlast objašnjava narodne kuhinje kao nešto što će u njima omogućiti otvaranje novih radnih mesta i zaposlenje mnogim kuvarima, kuvaricama, peračima posuđa, spremačicama i pomoćnom osoblju.
    Po rečima ove vlasti, što više narodnih kuhinja to više novih radnih mesta u njima i novih zaposlenih. Humana demokratija ispunjava svoja obećanja o velikom broju novih radnih mesta, zato narod u Srbiji treba obavezno da na sledećim izborima da svoj glas za ovaj najhumaniji režim u našoj istoriji.

RETUŠIRANJE PEVALJKI

    Zbog neverovatno kopleksnog izgleda naših 'mlađanih' pevaljki osobe zadužene za njihovo peglanje lica na naslovnim stranica bile su u vrlo delikatnim situacijama. Zbog toga su umesto retuširanja njihovih lica - morali returširati okolinu i prilagođavati je licima naših zvezda.
    U kompaniji koja kreira softver Fotošop zbog toga su najavili specijalno izdanje ovog softvera sa ogromnom paletom alatki koje će biti u stanju retuširati sva lica srbskih estradnih zvezda. Kada su ovo čuli, odmah se javila i kompanija koja pravi softver za prepoznavanje lica, i koja je odmah izbacila program koji će sa 100% sigurnošću prepoznati ko se to krije iza ispeglanog lica i gomile šminke.

PRIZNATA NOVA MERNA JEDINICA U SVETU

    Centar za usvajanje novih mernih jedinica ovih je dana usvojio novu mernu jedinicu - jedinicu za istinu. Gledajući po kome bi je nazvali, tražili su po svetu osobu koja je stalno govorila istinu i nikada nije nikoga napravila budalom, majmunima i volovima. Tada su čuli priču o besplatnim akcijama u Srbiji i više kod njih nije bilo nikakvih nedoumica o nazivu nove mere.
    Novouvedena jedinica za istinu u celom svetu dobilla je ime Dinki. Tako danas u svetu u razgovorima možete čuti: 'On je sigurno govorio istinu i to od 7,3 Dinkija' !!!

TESTIRANJE NOVOG VENTILATORA

    Slavni političar Palma je na stadionu u Jagodini organizovao testiranja najnovijeg ventilatora! Pozvani su bili svi Jagodinci, a posebno školarci za koje je ovo trebao da bude izuzetan događaj, jer nikad još nisu prisustvovali prezentaciji nekog novog proizvoda.
    Osobe zadužene za prezentaciju uključile su ventilator na maksimalnu jačinu, tako da su mnogim školarcima potpuno pokvarene frizure, a neki su prošli i sa manjim ogrebotinama. Političar Palma obećao je posle ovoga da će gledati da razviju manji model, koji manje duva i koji je manje opasan. !!!

HUMANITARNA POMOĆ

    Zahuktava se predizborna kampanja i sve stranke žele da pridobiju glasove naroda. Tako je i vladajuća demokratska koalicija krenula u svoju akciju u kojoj su posetili najimućnije porodice Srbije i tom prilikom im uručuli adekvatnu humanitarnu pomoć.
    Svaka porodica je dobila jedno do 3 preduzeća, 300-500 hektara najkvalitetnije zemlje, a po želji mogli su da dobiju i sportski klub po želji. Vladajuća demokratska koalicija se nada da će ovim humaninim gestovima obezbediti glasove celokupnog srbskog naroda !!!

PRIGODNA SVEČANOST U VLADI

    U Vladi Srbije održana je prigodna svečanost povodom prve samostalno donete odluke premijera Mirka Cvetkovića. Prilikom uređivanja prostorija u Vladi, njihovog krečenja i osvežavanja, moleri zaduženi za krečenje nisu znali u kojoj boji da ofarbaju toalet.
    Naravno, zato je tu premijer koji je odmah doneo važnu odluku i bez okolišanja i konsultacija sa bilo kime, saopštio molerima koju boju da stave. Sticajem okolnosti ili ne, predsednik Boris Tadić bio je u vreme donošenja te odluke u Njujorku.

NOVA NACIONALNOST U SRBIJI

    Uskoro se bliži kraj popisa stanovništva u Srbiji. Na svakom popisu iznikne neka nova nacionalnost, kao što su se mnogi na prošlim popisima izjašnjavali kao Teletabisi, Marsovci, Džedaji i slično. Na ovom popisu stanovništva Srbije analitičari ocenjuju da će se pojaviti jedna nova nacionalnost, a to su Kvazifudbaleri. Ovi analitičari smatraju da će se ovako izjasniti fudbaleri i uprave Partizana i Crvene Zvezde, a pogovo fudbalska reprezentacija Srbije sa trenerom i komplet rukovodstvom, kao mnoštvo fudbalera iz klubova Prve lige.
    Postojanje ove nacionalnosti u Srbiji primećeno je još odavno, ali su najviše počeli da se eksponiraju u javnosti u kvalifikacijama za ligu šampiona i ligu evrope, kao i svetskim i evropskim prvenstvima i kvalifikacijama za ova takmičenja. Najveći kvazifudbalerski nacionalisti postali su već toliko bezobrazni da idu na živce svom ostalom stanovništvu Srbije.

DEMOKRATE UKIDAJU MATEMATIKU U ŠKOLAMA

    Boris Tadić je izrazio nadu da će na sledećim izborima ponovo za njega glasati većinski deo Srbije od 32%. Za onaj manjinski deo od 68% koji su glasali protiv njega na prošlim izborima, nada se da će na sledećim izborima biti još manji i da će iznositi oko 80% i tako mu obezbediti novu pobedu na izborima.
    Takođe, predsednik Tadić se nada da će Mlađan Dinkić pred izbore podeliti srpskom narodu još jedan paket besplatnih akcija u vrednosti od čak 7 eura i na taj način privoleti narod da glasaju za humanu demokratiju. Zbog svih ovih brojki, predsednik Tadić i njegova vlast ukinuće matematiku u školama, jer gore navedene cifre pokazuju da je to nauka bez veze i nema nikakvog smisla opterećivati đake i studente sa ovim bezveznim brojkama i njihovom besmislenom logikom.

PAUK U SRBIJI ODNOSI SAMO SKUPA KOLA

    Pauk služba zastupljena je u mnogim gradovima Srbije, i revnosno obavlja svoj posao, ali ima i svoje velike mane. U Srbiji pauk služba odnosi samo skupa i luksuzna kola. Pogotovo vole džipove, a još ako je crne boje, teško da ćete se izvući, a da vam ga ne odnesu.
    Najbezbedniji su sirotinjski automobili: stojadin, jugić fićo, peglica i ostali krševi. Njih pauk služba neće ni da pogleda. Kako sami kažu: 'Dosta im je što voze ovakva kola, ne želimo još i mi da im pravimo probleme'! Zato, ako nećete probleme sa paukom u Srbiji, kupite što jeftinija i bednija kola!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana