Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 11

    Smešno da ne može smešnije! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
OPROŠTAJNI KONCERT

    S obzirom da se bliže izbori i da će doći do promene vlasti - na veliku žalost srbskog naroda, narod u Srbiji strahuje da će političari humane demokratije otići sa položaja, a da nisu obezbedili svojih narednih barem 7 generacija potomaka.
Zbog te brige narod će u saradnji sa srbskom estradom organizovati dobrotvorni koncert čiji će sav prihod ići političarima koji su 'zgrnuli' manje od milion evra. Koncert će svečano biti otvoren demokratskom himnom 'Siromah sam, od čega da živim'.

RADNI STAŽ

    Senzacionalno je odjeknula vest da je u skupštini Srbije među poslanicima pronađen političar sa prethodnim radnim stažom! Zna se da je u Skupštini Srbije to neoprostiva stavka u biografiji svakog poslanika, tako da su svi ostali poslanici ostali zgroženi kad su saznali za ovo. Identitet ovog 'radnika' još se čuva u tajnosti, ali se zna da je radni staž ostvario u jednoj brijačnici gde je mesec dana radio kao nanosač pene za brijanje. Još uvek se traga kako je ovaj uljez uspeo da postane poslanik u Skupštini Srbije, a svi poslnici su složni da se ovako nešto ne sme više nikada desiti!

SKUPLJANJE GASA

    Zbog velike krize u svetu, koja na svu sreću nije ni blizu došla Srbiji, ali naša vlast i političari misle unapred. Tako su čelnici Srbija Gasa, neverovatno komplikovanom analizom,  ustanovili da bi moglo doći do nestašice gasa i ovde kod nas.
    Pošto više nema našeg velikog prijatelja pukuvnika Gadafija, da bi to predupredili, organizovali su genijalnu akciju, gde pozivaju narod Srbije da sve stare upaljače koje ne koriste, a koji u sebi imaju još nešto gasa, da pošalju njima, a oni će specijalnom tehnologijom taj gas iz upaljača izvlačiti i lagerovati u skladišta gasa. Sve u cilju bolje budućnosti za Srbiju i srbski narod koji ništa ne treba da brine sa ovom vlašću.

SVI HOĆE U SRBIJU

     Zbog izgleda srbskih estradnih zvezda na naslovnim stranama u poslednje vreme, u svetu se stvorila prava pometnja i neviđena zbrka. Zbog njihovog mladalačkog izgleda koji se nemenja u zadnjih 30, a kod nekih i više godina, ljudi širom sveta su ubeđeni da se negde u Srbiji nalazi ili izvor mladosti ili je neki od srbskih naučnika pronašao eliksir mladosti.
    Zbog toga mnogi stranci špartaju Srbijom uzduž i popreko tražeći ovo čudo da bi se podmladili. Smetnuli su sa uma da su samo trebali da zaustave prvo dete i pitaju ga o ćemu se radi.

NEMA PLJAČKANJA LIBIJE

    'Amerikanci ne pljačkaju Libiju, to ceo svet treba da zna. Gadafi je svrgnut jer nije u tekovinama naše demokratije da u jednoj zemlji narod ima sve besplatno' - oštro je izjavio predsednik Amerike Barak Obama.
    I dodaje: 'To što smo danas, posle podgibije velikog diktatora Gadafija, mi Amerikanci podelili Libiju na tri pokrajine, DIzel, Bezolovni i Super, to nipošto neznači da smo ovde zbog nafte, čak naprotiv, mi naftu odavde izvlačimo zbog libijskog naroda, da se ne bi slučajno otrovali naftnim derivatima i naftnim isparenjima'!

TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI

    U Srbiji je boravila grupa Japanskih turista koji su obilazili našu zemlju uzduž i popreko. Bili su zapanjeni najnovijom tehnologijom koja se primenjuje u Srbiji u prenosu električne energije, a o tome su momentalno obavestili nadležne u svojoj zemlji.
    Poslata je delegacija Japanskih naučnika koji nisu mogli verovati svojim očima kad su došli u Srbiju - bežični prenos električne energije na svakom koraku. Ono o čemu celi svet sanja, kod nas je stvarnost. Zapanjeni Japanci videli su širom Srbije bandere između kojih nema nikakvih žica !!! Zadivljeni su se vratili u Japan, a kradljivci bakra samo su se nasmešili !

POSEBAN KURS ZA LOPOVE

    Malo, malo pa prekid internet saobraćaja na ovim prostorima! Ovo je bila prava misterija duže vreme i niko nije znao šta se dešava. Međutim, velika tajna je otkrivena. Krivi su kradljivci - bakra !? Za njih je kabel - kabel, pa bio on bakarni, ili - optički. Zbog toga je udruženje provajdera i svih mobilnih operatera organizovalo kurs za sve kradljivce bakra pod nazivom 'Prepoznaj pravi kabl'.
    Očekuje se veliki broj prijava za kurs koji će omogućiti lopovima da nauče šta je šta, a provajderima i običnim korisnicima omogućiti nesmetani internet.
NOVO IZVINJENJE

    Pošto se predsednik Srbije izvinjavao kome god stigne za sve moguće i nemoguće, red je došao na još jedno izvinjenje. Uskoro se očekuje da će na sledećem suretu srbske i albanske delegacije predsednik Srbije uputiti najiskrenije izvinjenje Hašimu Tačiju i Haradinaju, ako slučajno neki od presađenih organa nije primljen i ako je došlo do njegovog odbacivanja.
    Verovatno se radilo o organima koji su totalno radikalno orijentisani i koji se suprotstavljaju našem putu u EU bez alternative - na opšte oduševljenje celokupnog srbskog naroda.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana