Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 10

    Opustite se uz ovako nešto! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
SUPER OBRAZOVANJE

    Zna se da je obrazovanje u Srbiji veoma teško zbog preobimnog gradiva gde osnovci, srednjoškolci i studenti uče i ono što im nikada u životu neće trebati.
Ali, postoje i izuzeci. Autori udžbenika iz informatike za osmi razred su u cilju obrazovanja postavili u knjigu i adrese nekoliko porno sajtova. Međutim, đaci su razočarani izborom !
    Kažu da autori knjige nemaju pojma o ovoj tematici i da su trebali njih da pitaju koje linkove da stave, jer bi knjiga dobila na kvalitetu. Ministar obrazovanja u Vladi Srbije izjavio je da je morao, za sada, 69 puta da ode na pomenute linkove da bi bio sto odsto siguran da se radi o sumnjivim sajtovima, a pošto još nije siguran, moraće i dalje povremeno da skokne do njih.

RAZOČARENJE

    Neuspeh fudbalske reprezentacije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope pogodio je sve ljubitelje fudbala. S obzirom koga je sve trener pozivao u reprezentaciju, mnogi nižerazredni klubovi nadali su se da će i oni doći na red.
    Tako su posebno odlaskom trenera Pižona razočarani fudbaleri i rukovodstvo kluba iz Donjih Mrčajevaca koji su očekivali da će neki od njihovih igrača biti pozvan u reprezentaciju, a igrači su posebno razočarani što nisu imali priliku da zaigraju sa Markom Pantelićem i uživaju u njegovim maestralnim potezima prilikom davanja golova.

NOVI SKANDAL

    Jelena Karleuše ne prestaje da izaziva skandale. Tako je pre par dana prošetala centrom Beograda zakopčana skroz do grla. Prizor koji nikoga nije moga ostaviti ravnogušnim. Roditelji su stavljali svojoj deci ruke preko očiju samo da ne bi gledali tako nešto, a najavili su i žalbu gradskim vlastima da zabrani ovakvo raskalašno ponašanje.

NAJNIŽE CENE
   
    Kriza nikako ne prestaje i to narod u celom svetu oseća na svojoj koži. Cene lete u nebo, a pogotovo kod na s u Srbiji i niko ne zna kako da im doskoči. Ali, da li baš niko? Srbska vlast ima za sve rešenje, samo da bi pomogla svom narodu. Tako su našli i rešenje za visoke cene koje će od sada biti među najnižim cenama na svetu.
    Vlast je naredila svom tržnim centrima i ostalim prodavnicama da sve svoje markice sa cenama sa gornjih rafova premeste na najdonje rafove, a ako postoji mogućnost da ih postave i na pod. Tako je naša vlast svojom genijalnom taktikom ne samo uspela da obuzda cene, već i da im maksimalno spusti. Cene u Srbiji su toliko niske da morate dobro da čučnete da biste ih videli.

NAPOKON UKAPIRALI

    Zvezdini košarkaši gubili su utakmice da nikom nije bilo jasno kako. Sada su napokon pobedili na jednoj utakmici nakon što su ukapirali kako treba igrati košarku. Naime, košarkaši Zvezde mislili su da je svejedno na koji koš pucaju, tako da su šutirali gde su stigli, malo na svoj, malo na protivnički koš.
    Tek im je novi trener uspeo da objasni da se šutevi upućuju isključivo na protivnički koš, a da se šutiranje na svoj ne računa. Trener Zvezde je najavio da će sledeća lekcija koju će pokušati da nauči košarkaše Zvezde biti da da se posle poluvremena menjaju strane.

SPREČEN SMAK SVETA

     Jelena Karleuša spasila je čovečanstvo od smaka sveta. Po predviđanju starih Navaho indijanaca, kada u jednom danu ne bude vesti o Nataši Bekvalac i Jeleni Karleuši ni u jednim sredstvima javnog informisanja nastupiće totalni smak sveta.
    Dogodio se dan gde su izostale bilo kakve vesti o Nataši Bekvalac i kada se svet spremao na najgore, ipak su osvanule vesti o Jeleni Karleuši - na opšte oduševljenje celog sveta. U njima je svet obavešten da je Karleuša bila kod manikira i pedikira i da je sve prošlo u najboljem redu. Svet se nada da Nataša Bekvalac više nikad neće na ovakav način ostaviti svet na cedilu.

NAJTANJE KNJIGE NA SAJMU

Sajam knjiga je ove godine vrlo atraktivan i vrlo posećen. Organizatori sajma pobrinuli su se za raznovrsan sadržaj za posetioce, pa je osim izbora za najlepše bajke ove godine kod nas organizovano i takmičenje za najtanje knjige u Srbiji. Evo pet ubedljivo najtanjih:

Humani potezi demokratije - u izdanju Srpske Napredne Stranke
Siromašni političari srbske vlade - Izdranje poreske službe
Poslanici sa radnim stažom - U izdanju SIZ-a za zapošljavanje
Sve izgovorene istine Mlađana Dinkića - u izdanju Odreda izviđača Šumadije
Junačka dela Borisa Tadića - u izdanju Srpske Radikalne Stranke

NAJLEPŠE BAJKE SVETA

    Bajke su oduvek privlačile ne samo decu već i odrasle. Tako je udruženje ljubitelja bajki 'Mala sirena' organizovalo takmičenje u pričanju bajki gde su svi imali pravo da učestvuju. Očekivano, pobedu su odneli predstavnici demokratske vlasti u Srbiji koji su, po oceni žirija, ispričali najneverovatnije bajke razdraganoj masi.
    U njihovim bajkama moglo se čuti o državi gde je narod živeo srećno, gde su svi bili zaposleni i srećni bez ikakvih briga. U toj državi nije bilo lopova ni među narodom, a kamo li na vlasti. Žiri je ocenio da ova bajka nije imala konkurencije i da će je biti vrlo teško nadmašiti.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana