Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 1

    Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
MANEKENKA U 'NENORMALNOJ' VEZI

    Kada su saznali za vezu jedne od svojih manekenki sa seljakom koji se bavi poljoprivredom i koji radi kao traktorista u jednoj poljoprivrednoj zadruzi iz okoline Sombora, u Udruženju manekenki 'Sitan hod' kojima i ona pripada, posumnjali su na teže oboljenje glave i poslali je na detaljno ispitivanje u jednu renomiranu kliniku. Ona je tamo bila podvrgnuta svim mogućim psihološkim pregledima koje je nadgledao konzilijum lekara specijalista. Međutim na opšte iznenađenje u njenom Udruženju 'Sitan hod' ona je uspešno prošla sve preglede.
    Konzilijum lekara ustanovio je da nema promena na mozgu kod zaljubljene manekenke, kako su pretpostavljali čelnici udruženja manekenki. Iz nejnog udruženja kažu: - S obzirom da se sve naše menekenke sudbinski, nekom čarobnom silom zaljube u milionere i bogate biznismene, ovaj slučaj nas je veoma zabrinuo i činio nam se nenormalnim i stoga smo preduzeli sve radnje da bismo utvrdili zdravstveno stanje naše manekenke. I sada smo u jednoj vrsti šoka, kada smo čuli da je sve u redu i sada se pitamo u koga će još da se zaljubi neka druga naša manekenka, da neće u nekog pastira, radnika na farmi i slično.
    Zaljubljena manekenka je nakon pregleda, otputovala na selo i pozvala je ostale svoje koleginice da joj se pridruže u vožnji traktorom.

NEMA VIŠE KAUBOJSKIH FILMOVA!

    U kvalifikacijama za ligu šampiona, Crvena Zvezda je igrala sa ekipom Šerifa iz Moldavije i svi su pre tih duela bili veoma zadovoljni dobijenim protivnikom. Računalo se na siguran prolaz i sledeće kolo gde ih ja trebao čekati zagrabački Dinamo, što bi posle mnogo godina bio veliki balkanski derbi. Međutim, na iznenađenje svih, Crvena Zvezda je napravila veliki kiks i nakon 1:1 u Beogradu, izgubila na gostovanju u Moldaviji 1:0, što je bio veliki šok za sve navijače Zvezde u Srbiji.
    Da bi koliko toliko, pomogla u smirivanju tuge, vlast u Srbiji je zabranila na svim televizijama prikazivanje kaubojskih filmova, posebno onih gde neki šerif igra glavnu ulogu. Iz vlasti su obrazložili da pojava šerifa na televiziji, kod stanovništva Srbije koje navija za Crvenu Zvezdu može da izazove asocijacije na nesrećnu utakmicu i samim tim određene psihološke poremećaje.
    Iz vlasti su naglasili da čak razmišljaju da se jave Holivudu i zamole ih da ne snimaju nikakve kaubojske filmove narednih pet godina, koliko je vlast procenila da će da traje sećanje navijača Zvezde na dotičnu utakmicu.

VELIKI PAD BROJA VAKCINISANIH U BOSNI I CRNOJ GORI

    U ovo vreme Korona virusa svi se utrkuju ko će više naroda vakcinisati, a narod se baš i gura da bi primio neproverenu vakcinu za koju ne zna šta će mu doneti kasnije. Međutim, prva neželjena dejstva vakcine su se već počela ispoljavati, tako da je u Bosni i Hercegovini već zapažen veliki pad broja vakcinisanih, i to posle izjave Muharema T. iz Travnika i još sedmorice osoba iz Sarajeva da su im se posle primljene vakcine smučili burek, baklava i ćevapi!
    Sam Muharem kaže:
- Ovo je najgora noćna mora, imam osećaj da sanjam i da ću se uskoro probuditi. Drugari su me nagovarali da ne primim vakcinu, ali ja sam verovao političarima. I evo šta sam dobio, da mi se gadi na ono što najviše volim na svetu. Molim vas ako ima neki travar ili bilo ko, ko mi može pomoći da se neutrališe dejstvo ove odvratne vakcine i da ponovo živim kao pre. Ovo je izazvalo veliki odjek u Bosni i niko više ne želi da rizikuje i da prođe kao Muharem i ostali koji su na svojoj koži iskusili najgore neželjeno dejstvo koje je moglo da im se desi.
    Identičan pad broja vakcinisanih desio se i u Crnoj Gori, gde su Vukašin M. iz Nikšića i Milutin P. iz Podgovrice, a posle njih još 28 osoba, izjavili da su posle primljene vakcine izgubili svaku želju da se presele u Beograd.
Vukašin iz Nikšića kaže:
- Cijeli život sam sanjao o tome, svaki dan i noć, a onda dođe ta nesetna vakcina i sad mi nikud ne ide odavde, a pogotovo ne za Beograd. Tačno imam osećaj da su oni iz Beograda nešto dodali u vakcinu. Nakon Vukašinove izjave koju su preneli svi crnogorski mediji, došlo je do velikog pada broja vakcinisanih, posebno kod mladih koji poručuju:
- Naša budućnost je u Beogradu, i ne pada nam na pamet da je uništimo jednom vakcinom!

NEVEROVATNI PROBLEMI KOD PENZIONERA ŠIROM SRBIJE NAKON DNEVNIKA NA RTS-u I PINKU!

     Nakon Dnevnika na RTS-u i Pinku, kada se tokom celog Dnevnika nijednom nije pojavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, penzioneri širom Srbije zapali su u neverovatnu krizu, toliko jako da je na stotinama mesta morala da interveniše hitna pomoć. Kako priča jedna penzionerka iz okoline Niša: 'Bilo je strašno. Muža je prvog uhvatila neviđena drhtavica, a zatim i mene. Odmah smo seli ispod predsednikove velike slike na zidu a ja sam iz mog i muževog novčanika izvadila sliku voljenog predsednika i stavila nam ga na čelo. Posle deset minuta terapije bilo nam je bolje i odmah smo uzeli daljinski da potražimo na televiziji neke normalne
vesti gde se pojavljuje predsednik'.
    Ovaj penzionerski par je dobro prošao jer je u novčaniku imao 'pribor za prvu pomoć', ali mnogi nisu mogli sami sebi da pomognu, pa je kod njih upućivana hitna medicinska služba koje je sa sobom imala specijalne laptopove sa snimljenim prilozima o voljenom predsedniku. Samo za ove laptopove vlada Srbije je odvojila 4 miliona evra, a sve za pomoć penzionerima u ovakvim nepredviđenim situacijama.
    Jedan od medicinskih tehničara priča: 'Zvali su na sve strane da se nešto čudno događa sa penzionerima. Kad bi stigli, viđali smo penzionere koji se tresu na podu ispred televizora i jecaju 'Aco, pojavi se Aco...', bilo je strašno'. 
    Javio se i direktor RTS televizije kome još nije jasno kako se ovakav propust mogao desiti: 'Ovde nisu čista posla. Zna se da se predsednik mora pojaviti u svakom Dnevniku nekoliko puta i to je naređenje koje mora da se poštuje'.
    Javili su se i iz vrha penzionerske stranke: 'Ovo je bio združeni napad na nas penzionere. Ostali smo uskraćeni za noćnu dozu našeg predsednika. Bojimo se da još jedan ovakav napad neki penzioneri neće preživeti i zbog toga molimo sve nadležne da obezbede da se ovako nešto nikad više ne dogodi'.
    Kod ostale populacije u Srbiji ovakvi simptomi nisu primećeni iz prostog razloga što oni odbijaju da gledaju ovakve emisije, što vrlo teško pada vlasti jer takve osobe razmišljaju svojom glavom i ne može vlast da ih drži pod kontrolom.

NAJUSPEŠNIJI SAJAM KNJIGA

     Održan je još jedan sajam knjiga koji je privukao mnoge izdavače kao i ljubitelje knjige. Po rečima organizatora, ovo je dosad bio najuspešniji sajam knjiga u poslednjih nekoliko godina, jer je za vreme trajanja sajma prodato skoro 70.000 ćevapa, 40.000 pljeskavica i preko 150.000 flaša piva!
    Narod u Srbiji je još jednom pokazao koliko mu u ovo teško vreme znači kultura i dobra knjiga, dok organizatori sajma zadovoljno trljaju ruke i obećavaju da će sledeće godine pokušati ljubiteljima knjige da pruže još kvalitetniji sajam i izvinjavaju se svim posetiocima što je u jednom trenutku ponestalo domaćeg ajvara.
    Organizatori su obećali da će ponudu proširiti sa roštilj kobasicama, vešalicima i uštipcima, kao i točenim pivom, svetlim i tamnim. Takođe su obećali da će reklamnu kampanju za sajam proširiti i i na susedne zemlje, da bi sledeće godine i stranci mogli doći na sajam i uživati u srbskim specijalitetima i našem pivu. Posetici sajma su izuzetno zadovoljni kvatitetom ćevapa kao i povoljnom cenom i mnogi su obećali da će doći i dogodine na ovu kulturnu manifestaciju.

REKETAŠI SRBIJE UPUTILI PROTEST FABRICI AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU!

   Mafijaši u Srbiji koji se bave kidnapovanjem ljudi i traženjem visoke otkupnine za njih od njihovih porodica uložili su protest fabrici automobila u Kragujevcu jer njihov najnoviji model Fiat 500 L, ne odgovara zahtevima njihovog poslovanja. Kada su iz kragujevačke fabrike zatražili malo bolje pojašnjenje predsednik udruženja mafijaških kidnapera izjavio je tom prilikom: 'Poslušali smo savet našeg voljenog predsednika Aleksandra Vučića da kupujemo naše domaće automobile proizvedene u Kragujevcu i tako smo i uradili.
    Kupili smo za naše potrebe čak sedam najnovijih automobila Fiat 500 L i šta smo dobili? Aute sa toliko malim prtljažnikom da smo već imali četiri slučaja kad osobe koje smo kidnapovali nismo mogli da uguramo u gepek i onda smo morali bukvalno malo da ih polomimo da bi uspeli da ih uguramo, ali smo tada automatski smanjili cenu 'robe' i ostali uskraćeni za očekivanu finansijsku dobit. A takođe, i naši 'klijenti' nisu se osećali ni malo prijatni u tako skučenom prostoru. Osećamo se prevarenim i od strane predsednika Vučića i od kragujevačke fabrike, koji nisu izašli u susret trendovima modernog biznisa u Srbiji.
    Očekujemo da fabrika u Kragujevcu ozbiljno poradi po ovom pitanju i napravi auto sa gepekom koji će zadovoljiti sve naše potrebe, jer mi kao veliki patrioti želimo da kupovinom domaćeg auta pomognemo u razvoju privrede Srbije. Molimo i predsednika Vučića da pomogne svojim uticajem'.

AMERIKANCI PLANIRAJU NAJSTRAŠNIJE ORUŽJE PROTIV ISLAMSKE DRŽAVE

   Pošto Amerikanci više ne znaju kako da izađu na kraj sa islamskom državom ISIS u Iraku i Siriji, odlučili su se na krajnji korak, a to je aktiviranje najstrašnijeg oružja! Oni će na teroriste u Siriji da spuste naše političare sa vlasti i to u prvom naletu ići će članovi skupštine i poslanici vladajuće stranke, koji će delovati na lokalnom nivou, dok će samo srce islamske države biti gađano sa vrhom naše vlasti, ministrima, predsednikom i premijerom. Oni će izvršiti direktan udar na finansije terorista i to samo njima poznatim metodama nametanja harača kakav teroristi neće moći dugo da izdrže. Takođe, izvršiće udar na psihu terorista izazivajući kod njih totalni moralni sunovrat što će rezultovati opštim haosom u njihovoj samo proglašenoj državi.
    Predsednik Amerike je izjavio za medije: 'Žao nam je, ali nismo imali izbora. Odugovlačili smo sa ovim koliko god smo mogli, jer smo mislili da će se teroristi smiriti, ali moralo je ovako'. Nakon ove vesti, odmah su se javile i mnoge nevladine organizacije za zaštitu ljudi, a predstavnik jedne od njih kaže: 'Shvatamo da se radi o teroristima, ali i oni su ljudi. Uraditi im nešto ovako nehumano i prepustiti ih ljudima koji će ih očerupati do gole kože, stvarno je previše. Nadamo se da će teroristi u zadnji momenat shvatiti kakvo im se zlo sprema i da će se predati'.

PREDSEDNIK SRBIJE NA SPECIJALNOM OTVARANJU U DOMU PENZIONERA

   Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je dom penzionera na Novom Beogradu gde je svečano otvorio konzervu sardine! Nakon tog svečanog događaja, sardina je podeljena između 72 člana penzionerskog doma, dok je sama konzerva stavljena u vitrinu u centru doma, gde će sve penzionere podsećati na ovaj svečani događaj, svima njima najdraži u životu. Međutim, pravi haos izazvala je izjava predsednika Srbije da će svi penzioneri dobiti povećanje penzija od 17 dinara. Kada je predsednik napustio dom, krenulo je slavlje u domu koje je doživelo kulminaciju posle ponoći kada je morala da interveniše i specijalna jedinica policije i da smiri razuzdane penzionere koji su zapali u pravi delirijum od sreće. Jedan od specijalaca izjavio je: 'Nikad ne bih ni pomislio da penzioneri mogu ovoliko da skaču u vis od sreće, a mnogi su još i plakali kao mala deca'!
    Kako je rekao predsednik doma penzionera: 'Izvinjavamo se svima na našem ponašanju, ali morate nas svi razumeti, ovo je veče za pamćenje! Prvo lično predsednik na otvaranju konzerve, a zatim i ovo dugo sanjano povećanje penzije. Svih nas sedamdeset dvoje dogovorili smo se da prvo povećanje sakupimo i kupimo kilogram junetine, a kuvarica u domu nam je obećala napraviti juneći paprikaš. Kažu da je to jako ukusno, pa ćemo da probamo. Hvala predsedniku i ovoj vlasti što nam je sve ovo omogućila, i zato ćemo i ubuduće glasati samo za njih!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana