Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

NLO-i Iznad Himalaja

   Indija Ćuti i Ništa Ne Govori... Sve više pripadnika indijske voj­ske i lokalnog stanovništva koji zalaze u područje Himalaja Tarai (indijska strana) govori o krajnje neobičnim aktivnostima, s puno slučajeva opažanja NLO-a tokom čtavog dana. Neki vozači helikoptera žale se na sofisticirane radio-smetnje. Mladić iz Nepala nacrtao je crtež nečega što izgleda poput vanzemaljskog letećeg objekta. On i puno njegovih prijatelja su ga videli dok su se igrali.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Dečaci su ispričali da ova vozila nisu ispustala nikakav zvuk, da su se mogla uspravno odići od zemlje te da su mogla lebdeti bez uticaja gravitacije. Vozila su mogla i odjednom nestati. Neki piloti Indijskih vazdušnih snaga potajno govore kako su videli neobične leteće objekte blizu Himalaja uz kinesku granicu.
    Tibetanski sveštenik u Indiji nedavno je izjavio da se ove aktivnosti odvijaju još od indijskih nuklearnih ogleda 1998. te da broj opažanja objekata stalno raste. Prema nekim naučnicima u Indijskom instituru za geološka merenja, NLO-i i neobična bica u poslednje vreme redovno posećuju tačno određeno područje  veličine 100 kvadratnih kilometara. Na području severno od Himachal Pradesha događaju se vrlo specifične aktivnosti. Među lokalnim stanovništvom kruže pri­če da će se 'oni' spustiti tu negde unutar sledećih sedam godina. Neki istraživači NLO-a kažu da će se bića iz sazvežđa K-9 spustiti na Zemlju i definitivno obznaniti svoje prisustvo u ovo današnje vreme.
   Je li to, dakle, konačna priprema za spuštanje koje su Maye predvidele pre više hiljada godina? Jedno je sigurno: neko je indijskim vlastima i vojsci rekao da ćute. Pripadnici vojske govore privatno i stalno tvrde da zbog razloga nacionalne sigurnosti ne mogu reći ništa više. Ali, najmanje je jedan od njih izašao pred javnost i rekao da se definitivno radi o NLO-ima. Sve indikacijc govore da se ispod čvrste himalajske stene gradi baza sa spuštanje NLO-a.
    Odabrano područje je nepristupačan teren i nalazi se na 'ničijoj zemlji' između Indije i Kine. Događa se još jedna zanimljiva stvar. Oko ovog područja značajno je povećana indijska i kineska vojna aktivnost - u tolikoj meri da biste u neko drugo vreme rekli kako Indija i Kina ovde vode rat.
    Ljudi koji žive u ovom području govore kako čitavo vreme vide velike i male NLO-e. Kineska i indijska vojska govore ljudima da su to špijunske letelice. Neki iz Indijske organizacije za istraživanje svemira potajno govore da NLO-i uz pomoć indijskih i kineskih vlasti definitivno planiraju i grade trajno mesto za sletanje.

INDIJSKE I KINESKE SVEMIRSKE AGENCIJE I DALJE ĆUTE O SUSRETIMA SA NLO-IMA

     Na indijskom nebu u poslednje vreme opaženi su brojni NLO-i. Prema nekim dužnosnicima u Indijskoj organizaciji za istraživanje svemira, koja službeno i dalje ćuti, oko ove teme vlada veliko uzbuđenje. Mnogi daju naslutiti da će možda vrlo skoro doći do službenog spuštanja NLO-a u šest zemalja širom svijeta i da Indija spada među njih. Kako se kaže, NLO-i uglavnom vrše izviđanja da bi uspostavili kontakte s indijskim vlastima i vojskom. Indiji je rečeno kako da upravlja nuklearnim, svemirskim i ostalim naprednim tehnologijama.
   Očito je da Indija uživa konkretne koristi od ovih skorašnjih susreta. Jedan od inženjera iz Indijske organizacije za istraživanje svemira nedavno je govorio o indijskom tajnom projeklu u kojem se najnaprednijom tehnologijom gradi sistem za stvaranje antigravitacijskog polja te da neki naučnici već proučavaju ovu naprednu tehnologiju u već gotovom obliku.
    Kad su ga pitali šta tačno misli pod 'gotovim' oblikom, njegov odgovor ukazivao je na već za upotrebu spremne tehnologije koje je samo potrebno proučiti i upotrebiti, a ne izumiti. K tome, pripadnici Indijskih vazdušnih snaga su takođe ukazali na neke zanimljive projekte u Hindustan Aeronautics Limited-u, najjačoj indijskoj organizaciji za istraživanja, razvoj i proizvodnju letelica.
    Tri projekta uključuju stvaranje antigravitacijskog polja i neutralizacije težine letelica. Zanimljiv je i projekt tehnologije za izazivanje nevidljivosti - mehanizma kojim leteći objekti postaju nevidljivi u stvarnom vremenu. Tačno je da su inženjeri i tehničari iz In­dijske organizacije za istraživanje svemira raspoređeni na različite lokacije na Himalajima i da na nečemu rade blizu indijsko-kineske granice.
    Ali, nema nikakve logike da na Himalajima rade na uzletištu za svemirske letelice. Zašto, onda, tako predano žele raditi na Himalajima? Zanimljivo je da se, kako navode izvori, i Kineska nacionalna svemirska administracija takođe upustila u slične aktivnosti s druge strane Himalaja. Kina takođe spada u jednu od šest zemalja gde će se navodno spustiti NLO-i. Iz nekih razloga, poput Amerike i Rusije, i Kina je promenila politiku spram istraživanja meseca koja bi uključivala ljudsku posadu. U Pekingu se, u krugovima bliskim vlastima, šire glasine da je Kini 'rečeno' da do daljnjeg ne preduzima nikakva putovanja u svemir s ljudskom posadom čija udaljenost od Zemlje bi iznostla više od 150 kilometara.

DODATNI DOKAZI O KONTAKTIMA VANZEMALJACA I
INDIJSKIH VLASTI I VOJSKE


    Subhra Jain, nezavisna novinarka iz New Delhija naletela je na vrlo visoko pozicioniranog indijskog vojnog dužnosnika u noćnom klubu u New Delhiju. Ono što je tokom razgovora otkrila, oboriće ostatak sveta s nogu. Prema njoj, vanzemaljci posećuju Indiju i ostatak sveta već hiljadama godina.
    U novije vrime oni su i formalno kontaktirali većinu svetskih velesila, a Indi­ja nije izuzetak. 'Oni kontakt uvek uspostavljaju preko vojnih radarskih stanica na zemlji' - kaže ona. Indijski deo Himalajs i kinesko-indijska granica u Ladakhu mesto je gde se u novije vreme desioi prvi kontakt. Oni su Indiju hteli upoznati sa zakonitostima i mehanizmima višedimenzionalnog svemira.
    Indija planira ekspediciju na Mesec bez ljudske posade, a zatim ekspediciju na Mars, takođe bez ljudske posade. Indijskoj orga­nizaciji za istraživanje svemira rečeno je što da čini, a što ne. Gotovo iste te nedelje, komodor koji je iz Indijskih vazdušnih snaga upravo otišao u penziju zamoljen je da održi predavanje na bilo koju temu učenicima iz razreda njegovog najmlađeg sina u školi u Bangaloreu. Pogodite šta je odabrao za temu? Da, pogodili ste: tema je bila podzemna baza za spuštanje NLO-a u Ladakhu. Svoje je izlaganje započeo rekavši da se nova tehnologija razvija i da su u aeronautici ostvarena nova postignuća. Učenici su zapanjeno slušali, ispitujući ga o različitim aspektima ove nove tehnolo­gije i otkuda je ona došla. Tad su ga učenici počeli ispitivati je li možda reč o šali - na što je on počeo davati žive opise baze.
    Prema Tseringu Spalzangu, višem dužnosniku, u Lehu Ladakh, sve paranormalne aktivnosti odvijaju se uz znanje Indijske vojske. lma područja koja Indijska vojska i vazdušne snage iz sigurnosnih razloga drže u blokadi. Dolinu Ladakha indijske vlasti drže pod čvrstim osiguranjem. To je osetljivo područje u koje nikome nije dozvoljen pristup — niti s indijske niti s kineske strane. Teren je takav da ispod ogromnih planinskih masiva, s obzirom da se radi o središtu Himalaja, nije moguće pronaći skrivene podzemne konstrukcije. Kad su ga nedavno pitali za visoku cenu nafte, glasnogovornik indijskog Ministarstva za naftu je odgovorio da Indija razvija alternativne izvore energije uz upotrebu napredne tehnologije. Kad su ga upitali za vrstu napredne tehnologije, glasnogovor­nik je brže-bolje konferenciju za novinare priveo kraju rekavši da su te informacije poverljive. Prema glasinama u New Delhiju, NLO-i i vanzemaljci službeno su kontaktirali indij­ske vlasti. Vlasti su prvo bile zbunjene, ne znajući kako postupiti. Kasnije su se stvari stišale, a čini se da vlasti sada smatraju da su ovi vanzemaljci prijateljski raspoloženi.
    Kargil i Ladakh kašmirska su žarišta koja će verojatno biti svedoci prvog nuklearnog obračuna, ako do njega ikad dođe. Tu se susreću tri zemlje s nuklearnim kapacitetima: Indija, Kina i Pakistan. 1999. Pakistan i Indija gotovo su direktno udarile nuklearnim oružjem jedna na drugu zbog borbe oko Kargila. Na insistiranje američkog predsednika Bila Klintona Pakistan se u poslednjem trenutku povukao, pa je nukleami rat izbegnut. Od tada pa nadalje, prema izjavama lokalnog stanovništva i pripadnika indijske vojske, na ovom području je viđen veći broj NLO-a i znakova prisutnosti vanzemaljaca nego li igde na svetu.

INDIJA ĆE MOŽDA BITI PRVA ZEMLJA KOJA ĆE OTKRITI SVETU
SVOJE KONTAKTE SA VANZEMALJCIMA


     New Delhi je u središtu velike, tajne, interne debate. S jedne strane, svetska najbrojnija demokratija žarko se pred svojim građanima i svetom želi izjasniti o svojim kontaktima s NLO-ima i vanzemaijcima koji su upravo u toku. S druge strane, nebrojeno puno međunarodnih protokola zabranjuje poduzimanje bilo kakvih radnji koje mogu izazvati svetski strah i paniku.
    Među stručnjacima za NLO-e i vanzemaljce čvrsto se usadilo uverenje da je svih pet nuklearnih sila već izvesno vreme u kontaktu s bićima s drugih planeta. Nedavno sc u Indiji pojavio ogroman broj novinskih članaka o kontaktima s NLO-ima i njihovim tajnim bazama u Himalajima nedaleko od kineskih baza. Na primer, u Ladakhu lokalno stanovništvo direktno govori o svakodnevnoj pojavi velikog svemirskog broda u obliku trougla koji izlazi iz zemlje te o indijskim zaštitnim snagama koje ga čuvaju. Vojni dužnosnici i političari priznaju činjenicu da su vanzemaljci kontaktirali Indiju i prenijeli joj znanja o zakonitostima flinkcionisanja svemira. Trenutačno se vodi debata bi li ovo trebalo zadržati u tajnosti, kako to čine ostale ze­mlje, ili bi, u maniru potpuno transparentnog društva, trebalo istinu izneti na videlo. Indija je toliko otvorena i demokratična da je u njoj teško dugo čuvati tajnu - a to danas, za razliku od drugih zemalja, predstavlja najveću brigu indijskih vlasti.
    Ako informacija prvo procuri kroz neslužbene kanale zbog čega će vlasti biti saterane uza zid i primorane na priznanje, to može imati dve štetne posledice. Prvo, to bi u indiji, kao i u svetu, stvarno moglo izazvati paniku. Drugo, način na koji funkcioniše indijska politika je takav da bi vladajuća stranka u bilo koje vreme mogla biti zbalena s vlasti ako bi se ikad saznalo da je vlast ovakve informacije skrivaia od javnosti. Čini se da su svetske sile Indiji savetovale da se pridržava tajnih protokola, a da će joj, za uzvrat, biti priznat status vodeće supersile u usponu.
   Debate s kojima se zemlja interno suočava vode se oko toga treba li se držati zakona sveta i svemira i biti priznat kao supersila ili treba biti iskren prema svojim građanima i svetu. Prema izvorima bliskim vlastima, sa situacijom u vezi kontakata s NLO-ima upoznat je priličan broj političara iz opozicije i, naravno, onih koji su na vlasti. Vojska se s pravom brine da tajne ne izađu na videlo.¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

NLO i Vanzemaljski SvetNLO i Vanzemaljski Svet - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse