Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Smešni Posteri i Ostale Provale - No 22

SPECIJALNO TUMAČENJE ZAKONA

     Tumacenje zakona Republike Srbije je vrlo fleksibilno:
   - Ako sam dobro ukapirao... Ako se posvađam s curom, ženom u javnosti i udarim je i uoči me policajac - dobijem 25.000 dinara kazne...
   - A ako me isti policajac uhvati kako imam odnos u autu s curom ili tuđom ženom dobijem 50.000 dinara kazne.
    Znači, vidiš li policajca da ti prilazi autu prilikom odnosa... udri kučku! Ostaće ti 25.000 dinara u džepu..
       Kako volim ovu državu, tako je pravedna!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
STUDENTSKA ISPOVEST
Kako sam spremao ispit 12 dana

    Od davnina, studenti i studentkinje su tražili načina kako najlakše i najbolje da spreme ispit uz što manje truda, a da dobiju tu čuvenu i famoznu pogledaj - me - Bože - samo - danas - neću - više - nikada - učiti - dva - dana - pred - ispit - kad - ću - ja - jednom - da - položim - na-sreću - i - dobijem - šesticu, a da zapravo pruže nikakav ili zanemarljivo mali trud. Predstavljamo kratki kurs od 12 dana koji je veoma merodavan i uspešan ...
    E, kao što rekoh sastoji se od 12 dana, ali pošto se radi o meni odma' ćemo da otpišemo prvih pet dana, jer ko danas još uči tako marljivo i redovno, a i u ostalom, pa ne želite valjda da ono što ste naučili prvog dana zaboravite pred ispit? Mama mi ulazi u sobu svakih pola sata i pita me uporno: 'Kad počinješ da učiš, srce mamino?', ali joj objašnjavam moju teoriju da ću zaboraviti ako učim tako daleko pred ispit i da nisam glup, i ponavljam ključnu recenicu mog akademskog školovanja:'Ma veruj mi, lako ću ja to, sve mogu kad hoću'.
    Nakon sto sam izgovorio tu beskrupuloznu laž,nastavljam da gledam tv/surfujem internetom/slušam muziku i zgubidanim kao i obično. Ne sumnjam u moj metod nijednog trenutka. Na isteku petog dana,tj. kad me od ispita deli samo nedelju dana, uzimam knjigu,brišem prašinu sa dotične i otvaram je. Odmah se složim da 70 strana dnevno uopšte nije puno za takav inteligent kao sto je moj. Pa pobogu, dan ima 1440 minuta, tih 140 minuta (do tih 140minuta sam dosao prostom formulom da je 2 minuta po stranici dovoljno da se pročita i upamti) uopšte ne deluje puno da se odvoji zarad mog akademskog obrazovanja i produhovljenja.
    Ujutru ustajem i pokušavam da se posvetim knjizi. Iako sam ustao pre samo sat i po vremena, san me opet hvata i nakon 15 pročitanih strana za tih 90 minuta lagano se prepuštam snu, zadovoljan postignutim, jer zapravo, početak je najteži, sve će to mnogo lakše ići kasnije... Kad se sunce opet pomoli na nebu, i kad skontam da mi je ostalo još 6 dana do ispita, ne paničim. Spavacu. San je najbolji lek protiv gladi/problema sa devojkom/problema sa učenjem itd. Uveče uspevam da pročitam jos 30 strana da bih dokazao sebi kako sam odgovoran i kako je napredak vidljiv, iako zapravo da me neko pita šta sam pročitao ne bih se setio.
    Peti dan pred ispit, uspevam da skontam da svi uče sem mene. I da svi zapravo nešto i znaju, sem mene. Ceo dan zovem kolege i pitam ih za njihov napredak. Dodatnu veru u moj uspeh će mi uliti da je lokalni đilkoš položio taj ispit u prošlom roku učeći samo 9 dana. E, pa, ako on može za 9, sigurno ja mogu za 5. Proveravam kad je satnica mog ispita i shvatam da je direktno srazmerna formula Dan/Stranice knjige povećala broj strana koji dnevno treba da bude pročitan na 100. Uspevam krajnjim naporom da pročitam 50 stranica, a da ne zaspim.Ubeđen sam da sam neke stranice pročitao dva put, ali nisam siguran. Sigurno je to razlog zasto sam tako dugo čitao tih 50 stranica. Četiri dana do ispita. Saznajem da postoje skripte za moj predmet. TO JE ONO ŠTO MI JE TREBALO. Pa, skripte su ključna karika u mom lancu akademskog obrazovanja. Iako nemam šta pametnije da radim žestoko odbijam nagovore kolege da ih preuzmem danas. Četvrtak je i kup UEFA je, a zna se da se u kupu UEFA namešta i da je to odlična prilika da se zaradi koja kinta. Uplaćujem gomilu dojava koje mi je dojavio izvor iz fudbalskih krugova i sve iz dvojke u keca. Nerviram se jer je jedna utakmica od tih dvadeset dosla iz dvojke u iks, zamalo, sigurno nisu stigli da daju drugi gol.
    Sutradan preuzimam skripte. 40 strana. Opa, pa ovo je čak i podvučeno. Sad sam siguran da moj uspeh ne može izostati. Budući da 40 stranica nije ništa za mene, odlučujem da iskuliram i taj dan, i da prostim deljenjem 40/3 dođem do broja 13.33, tj. broja stranica koje moram naučiti po danu. TRI dana do ispita. Konačno vikend. Dan mi protiče u dogovoru gde uveče. Uveče se napijam kao vepar. Dolazim iz grada i odmah sedam za skripte, mora se naučiti tih 13.33 stranica. Bacam peglu preko dotične. Skontam da cu prvi deo preskočiti, ionako je uvek ono bitno u sredini.
    Budim se u kasno podne, sada već 48 sati pred ispit i objašnjavam mami da mi je loše jer sam celu noc učio, a budnost održavao kafom koju nikad ne pijem. Mama mi objašnjava da mi je sigurno zato loše, jer pobogu, pa kad sam ja pio kafu. Šesnaest sati prespavam i budim se tačno 24 sata pred ispit. Saznajem da su neke tv stanice konačno kupile prava prenosa španske i italijanske lige i da neću morati više vapiti za satelitskom antenom. Dan mi prolazi u gledanju fudbala i nerviranja pred teletekstom. Koleginica mi daje do znanja da savršeno sve zna jer joj je u učenju pomogao student na trećoj godini sa prosekom 9,00. Nadam se da će pasti. Konačno uspevam da pročitam celu skriptu iz cuga i shvatam da za 2 sata moram da krenem na ispit. U vozu prelećem skriptu i molim se za pozitivan ishod.
    Tražim sreću samo da me pogleda sada, i nikad više. U amfiteatru shvatam da sam zaboravio indeks. Ponosno izlazim prvi, povlačim karticu na kojem se nadam da će stajati pitanje koje iščekujem...

EKSTRA VICEVI

Dugogodišnji braćni par sdi na kauću. Iznenada će muž ženi:
- Koliko puta si me prevarila?
Žena ćuti.
- Pa reci!
Žena ćuti.
- Pa, hajde daj reci koliko puta si me prevarila?!
A, žena će:
- Što se dereš dok brojim?!!!


Došli Mujo i Haso u kafanu.
Konobar:
- Izvolite?
Mujo:
- Meni dajte pivo LAV jer sam ja lavčina, a Hasi može konjak.


Svađaju se Holanđanin i Bosanac čija je trava bolja. Kaže Holanđanin:
- Naša je toliko dobra da smo je legalizovali.
A, Bosanac će:
- Jarane, ne znam ja čija gospa svetli.


Razgovaraju dvije bakterije:
-  Šta je bilo, što si tako tužna?
-  Ma pusti... Izgleda da sam zakačila neki atibiotik.


- Zašto se u današnje vrijeme žene protive braku?
- Jer, po njima, zbog 100 grama kobasice ne vrijedi uzeti celu svinju.


Mladi lav pred početak svog prvog nastupa u cirkusu uznemireno upita svog oca:
- Tata, ko su svi ovi strašni ljudi?
- Ne brini, sine, oni su iza rešetaka!!!
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Grupa šeika na nekakvoj proslavi sa oduševljenjem prate nastup ženskog pevačkog hora. Vidno impresioniran jedan šeik reče:
- Prelepe su! Divno pevaju! Sutra ću ih sve zaprositi!

Dolazi Mujo kod Hase u goste i na ulazu,
po dobrom starom običaju, upita Hasu:
- Jel' Haso, da se ja izujem?
Haso brzo odgovara:
- Neka, neka jarane, lakše ću usisati nego proluftati!


Kako prepoznati da si ušao u gay-crkvu?
- Pola ih kleči, a pola ne.


Imao Crnogorac dva sina, pa odluči da će sposobniji naslijediti sve. Pozove ih tako na planinu i pokaže im sokola kako kruži nebom. Doda prvome sinu pušku i zapovijedi da upuca sokola. Sin opali, a sokol i dalje kruži nebom. Tada da pušku drugome sinu da i se i on okuša. I opet ništa, sokol mirno leti i dalje. Otac tada i sam zapuca da im pokaže kako se to radi. Sokol i opet mirno nastavi kružiti nebom, a otac u čudu reče:
- Svašta viđe' u životu, al' da mrtva tica leti, to još nijesan...

OZNAKE ZA VELIČINU GRUDNJAKA
Što znače oznake A B C D E F na grudnjacima?

A - A di su?
B - Bar se vide!
C - Cuclo bi ih!
D - Dobre, dobre!
E - Enormno dobre!
F - Fuj, silikoni!


KAKO SAM UPOZNAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA

    Već dugo lajkujem jednu malu. Ima dugačke statuse, kratku pamet, čaroban profil i zgodnu sliku. Primetio sam da ni ona nije ravnodušna. Vrlo često mi kaže kako voli moj dugački... spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link... I izašli smo par puta... na chat... Znate, to vam je ono mesto, desno od profila slike, prekoputa aplikacija. Moram priznati da sam bio oduševljen. Istina, pričamo različitim jezicima, ali ljubav ne poznaje barijere. Počeo sam da učim. U početku su mi teško išli ovi nepravilni glagoli BTW, WTF, OMG... ali zato briljiram sa LOL, BWE i XEXE... Vremenom je i ona mene počela da lajkuje. Jednom smo čak izašli na MSN. Tamo je mirno i tiho i mogli smo pričati bez bojazni da nam neko gleda profile. Lepo nam je. Izlazimo svako veče,
družimo se, razmenjujemo slike i linkove.
    Iskren da bude, razmišljam o svadbi. Zakupiću ceo Chat, svi ćete biti pozvani. Sviraće nam najbolji muzičari sa YouTube-a, a na meniju će biti samo specijaliteti i pikanterije, najsvežiji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla! Notifikaciju svog istorijskog 'DA' ostaviću na statusu, neka svi vide da sam našao sreću u životu. I ona je obećala isto.
    Kupićemo divan stan u Yovillu, a ja ću dobiti odličan posao u Mafia Wars-u, pa ćemo imati od čega da živimo. Naši prijatelji dolaziće nam u goste redovno, a za njih ćemo otvoriti posebnu grupu na Chatu, da imaju gde da se smeste. Mrzećemo sve koji na hejtuju, a lajkovati sve koji nas vole. Obećavam da ću joj biti veran, da neću lajkovati sličice drugih, i da neću sa drugima izlaziti na Chat. Decu ćemo pratiti u Photoshopu-u i živećemo srećno sve dok traje Facebook... ili dok nam ne ukinu profile!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
×
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana