Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ljubav Nekompatibilnih Znakova

   Mogu li nekompatibilni horoskopski znakovi da dožive ljubav i budu srećni jedni s drugima? Ljubav nikada nije jednostavna, s tim što se pojedini ljudi klone osoba za koje im je jasno da im ne bi odgovarali dok druge baš ta suprotnost neverovatno privlači.

OSMEH GORE Osmeh na lice:  
    Veliki usponi i padovi u emotivnom odnosu koji dižu adrenalin jeste ono što ih motiviše da ostanu sa takvim ljudima, jer kad nije komplikovano onda njima nije zanimljivo. U vezama znakova koji nisu horoskopski usklađeni mora mnogo više da se radi i uloži truda ali kada stignu do cilja sreća je neopisiva. I oni mnogo više znaju da cene svoju ljubav jer znaju koliko im je bilo potrebno da se usklade da bi uspeli.

VODA I VAZDUH

    Veze između pripadnika ova 2 elementa su prilično turbulentne i, sa strane gledajući, deluju kao da bi svaki čas mogle da se okončaju. Vodenim znakovima (Rak, Škorpija, Ribe) osećanja su najbitinija u životu dok je vazdušnim znacima (Blizanci, Vaga, Vodolija) intelekt glavna vodilja kroz život.
    Daleko od toga da oni ne umeju da vole, jer znaju da gaje veome jake i postojane emocije ali je problem što to ne umeju da pokažu. Oni smatraju da se podrazumeva da partner zna koliko im znači pa im nije jasno otkud tolika drama što gotovo nikad nemaju izlive emocija. Vodeni znaci nikako ne mogu to da prihvate, jer je njima neophodno da im se iz dana u dan pokazuje koliko su voljeni i nezamenjivi.
    Njima je kraj sveta ako se njihov partner ponekad fokusira više na svoje prijatelje, jer su vazdušni znaci poznati po svojoj druželjubivosti, umesto na njih. Međutim, kad vazdušni znak konačno shvati koliko su njegovoj vodenoj polovini dokazi preko potrebni i počne da iskazuje svoja osećanja na pravi način, nema srećnije osobe od jednog Raka, Škorpije ili Riba. S druge strane, vodeni znak bi mogao da shvati pozitivnu stranu te emotivne 'uštogljenosti', jer jedan Blizanac, Vaga ili Vodolija teško da mogu da budu opsednuti kontrolom u vezi tako da ih neće gušiti.

Horoskop za Rakove RAKOVI Horoskop za Blizance BLIZANCI

    Kako bi opstali, Rak mora da bude prestane da bude konzervativan po pitanju ljubavi, braka i porodice i da ne potencira svoju ranjivost. S druge strane, Blizanac mora da obuzda svoju lepršavu prirodu, da se ne ponaša kao da je u pubertetu i da konačno shvati šta želi od života.

Horoskop za Rakove RAKOVI Horoskop za Vage VAGE

    Za njih dvoje neophodno je da se poštuju i da shvate da su ravnopravni u vezi a ne da se svađaju ko je tu glavni. Dobra stvar je što oni nikad jedno drugome neće tajiti šta grize onog drugog nego će zajednički probati da nađu problem za svaku poteškoću.

Horoskop za Rakove RAKOVI Horoskop za Vodolije VODOLIJE

    Kad Vodolija konačno proba da shvati rakovska patrijarhalna i rigidna životna načela, kao i nepostojanje želje za velikim promenama, a on uvidi da je njoj zaista stalo iako mu deluje kao da je baš briga njih dvoje će se naći na pravom putu.

Horoskop za škorpije ŠKORPIJE Horoskop za Blizance BLIZANCI

    Da bi uspeli, Blizanac mora malo da smanji doživljaj sa flertovanjem jer će u suprotnom Škorpija da odlepi od ljubomore. S druge strane, Škorpija mora da shvati da ga Blizanac voli iako ne provode 24 sata dnevno kao što bi on to najviše želeo.

Horoskop za škorpije ŠKORPIJE Horoskop za Vage VAGE

    Škorpija mora da obuzda svoju strastvenu prirodu i potrebu za dramatizovanjem jer Vaga na svaki mogući način pokušava da izbegne svađu pa bi to moglo da je uplaši. Takođe, Vaga mora da shvati da njeno neobavezno koketiranje sa drugim ljudima može da izazove erupciju ljubomorisanja kod Škorpije.

Horoskop za škorpije ŠKORPIJE Horoskop za Vodolije VODOLIJE

    Oboje su jake ličnosti i kada konačno prevaziđu razlike i suzbiju tvrdoglavost i svojeglavost počeće da sarađuju što će dati sjajan rezultat. Pre svega, oni su jedno drugom najbolji prijatelji i odlično se razumeju a zatim i strastveni ljubavnici.

Horoskop za Ribe RIBE Horoskop za Blizance BLIZANCI

    Oni mogu da budu idealan par ako ne pokušaju da uguše dečiju stranu kod onog drugog. Blizanac mora da shvati da treba više da se fokusira na svog partnera dok Riba ne sme da guši svojom brigom i željom jer će to prestraviti blizanačku lepršavu i pomalo neobuzdanu prirodu.

Horoskop za Ribe RIBE Horoskop za Vage VAGE

    Izuzetno romantičan spoj koji se zasniva na međusobnom uvažavanju i poštovanju. Čak i kad naiđu na velike probleme, oboje će učiniti sve što je u njihovoj moći da spasu ono što su stvorili zajedno.

Horoskop za Ribe RIBE Horoskop za Vodolije VODOLIJE

    Njih dvoje sve međusobne razlike uspevaju da prevaziđu zahvaljujući toleranciji i iskrenoj želji da saslušaju i posavetuju jedno drugo. Romantična Riba će učiniti sve da otopi led sa Vodolijinog srca i da je nauči da je otvoreno pokazivanje emocija sasvim normalna stvar.


ZEMLJA I VATRA

    Između pripadnika ova 2 elementa magnetska privlačnost se vidi na kilometar. Koliko god da mogu da budu u teškom ili destruktivnom odnosu, oni opet mogu da traju. Međutim, Zemlja (Bik, Devica, Jarac) može Vatri da izgleda kao preoprezna ili konzervativna, kao i da potiskuje svoje emocije pa zbog toga može doći do nesuglasica. S druge strane, Vatra (Ovan, Lav, Strelac) zbog toga može da iscrpi svog partnera pa on može da oseti kao da gubi tlo pod nogama u vezi. Ipak, oni su neverovatan tim kad prihvate ili zanemare obostrane razlike, jer Vatra postaje pragmatičnija zbog uticaja Zemlje a Zemlja postaje mnogo aktivnija i zahvaljujući Vatri budi joj se veća životna radost. Avanture i uzbuđenja kod ovakvog spoja nikada ne manjka jer se njihove energije savršeno nadopunjuju.

Horoskop za Bika BIKOVI Horoskop za Ovna OVAN

    Pravi spoj ljubavi i strasti, s tim što Bik ne treba da preteruje sa lenstvovanjem jer to ubija u pojam Ovna koji je po prirodi energičan. Međutim, Ovan mora da priušti Biku dovoljno romantike i ponekad mora da uspori jer nije sve ni u seksu na brzaka.

Horoskop za Bika BIKOVI Horoskop za Lavove LAV

    Možda će im se stavovi oko mnogo čega puno puta razmimoilaziti ali doklegod veruju jedno drugome to je ok. Moraju da nauče da otvoreno komuniciraju a ne da pokušavaju da kontrolišu jedno drugo. Kad to shvate, biće nezaustavljivi u ostvarivanju svoje sreće.Horoskop za Bika BIKOVI Horoskop za Strelca STRELAC

    Kad Strelac shvati koliko je Biku potrebna stabilnost i postojanost, a Bik da ne treba da se upire da suzbije Strelčev avanturizam sve će biti kako treba. Kada postignu najnužnije kompromise spremni su da uživaju u svojo ljubavi na svim nivoima.

Horoskop za Device DEVICE Horoskop za Ovna OVAN

    Ovan otkriva sve lepote i prednosti zajedničkog života pored Device koja je izuzetno verna i spremna da sasluša. Ipak, ona mora malo manje da taktizira i da ne bude preveliki sitničar, a on da neozbiljnost i impulsivnost svede na minimum kako bi dugo potrajali.

Horoskop za Device DEVICE Horoskop za Lavove LAV

    Oni jedno u drugome pronalaze sigurnost i poverenje. On je njen zaštitnik a ona ga hvali na sva usta gde god stigne. Međutim, Lav treba da se okane teatralnosti koju ona ne podnosi dok Devica ne treba da zapada u malodušnost svaki put kad stvari u njihovoj vezi krenu nizbrdo.

Horoskop za Device DEVICE Horoskop za Strelca STRELAC

    Ovaj par je otvoren za kompromise i promene jer su svesni da jedino tako njihova ljubav može opstati. Zato on treba da ne podstiče svoju hazardersku prirodu jer je Devici neophodna stabilnost dok ona mora da prihvati njegov pomalo neozbiljan pristup životu, opusti se i bar na kratko proba da život gleda njegovim očima.


Horoskop za Jarca JARACHoroskop za Ovna OVAN

    Ova 2 rogata znaka ne bi trebalo da doživljavaju jedno drugo kao rivale već da rade za zajedničko dobro. Ipak, Jarac ume svojom mentalnom snagom da slomi Ovna i njegov hiperaktivni duh. Kad svoje različite energije upotrebe u pozitivnu svrhu, postižu impoznatne rezultate.

Horoskop za Jarca JARAC Horoskop za Lavove LAV

    Jarac inicira promene u ljubavnom odnosu a Lav je tu da ga podrži u tome. Ipak, on bi morao da shvati da povremeno svoj društveni život svede na razumnu meru jer je Jarcu preko potrebno da provedu više vremena nasamo. Lavu svakako imponuje što je toliko neophodan Jarcu.

Horoskop za Jarca JARAC Horoskop za Strelca STRELAC

    Između njih dvoje postoji jaka fizička privlačnost koja se vremenom pretvara u pravu ljubav. Prijateljstvo i posvećenost jedno drugome je ono što ih drži na okupu. Ipak, Strelac mora da da dovoljno prostora Jarcu koji je veliki karijerista i zaljubljenik u svoj posao, dok Jarac mora da prihvati da Strelac ima mnoga interesovanja u koje njega ne uključuje. To ne znači da ga ne voli već da želi i da ima vremena samo za sebe.    Izvor: b92.net
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse