Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Naopake Vesti - No 36

    Naopake vesti da ne mogu naopakije! Najotkačenije i najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NATO PROGLASIO UZBUNU NAJVIŠEG NIVOA

    Ogromna napetost vlada na granici dve Koreje i pitanje je kako će to završiti.
Obe strane se naoružavaju do zuba i samo čekaju da varnica padne. Amerikanci i NATO su tamo, naravno na strani kapitalističke Južne Koreje. Mirno i pripremljeno su čekali da 'donesu' mir... sve do danas. Vest ih je dočekala totalno nepripremljene i odmah su proglasili pripravnost najvišeg stepena. Iz svojih tajnih izvora doznali su da Bata Živojinović treba da poseti Severnu Koreju! Obavešten je i predsednik Obama, koji je odmah kontaktirao vlasti u Srbiji i pripretio najoštrijim sankcijama ako Bata 'pojača' ekipu Severne Koreje. Iz Južne Koreje su odmah našim vlastima obećali otvaranje tri velike Samsung fabrike u Srbiji samo da zabrane Bati odlazak na sever.

ŠEIK POCRVENEO OD STIDA

    Katarski šeik koji je nedavno posetio našu zemlju u želji da pomogne siromašnoj Srbiji još uvek se oseća posramljeno i sitnijim od makovog zrna! Smatrao je sebe izuzetno bogatim čovekom, ali kada je došao kod nas i video bogatstvo nekih političara ostvareno u par godina, shvatio je koliko je sitan. Izjavio je da nije ni bio svestan da je posao političara u Srbiji tako dobro plaćen i ponudio je nekoliko svojih naftnih polja u zamenu za mesto političara u našoj vladi na 10 godina. Naglasio je da mu nije bitno u kom sektoru će raditi već da samo ima želju da svojim narednih 49 generacija u porodici obezbedi lagodan život. Takođe je pozvao naše političare da dođu u Katar i tamo pokažu svoje izuzetne poslovne veštine, ali, naši su se političari odmah zahvalili i naglasili mu da njihov model poslovanja prolazi samo na Balkanu.

NOVI RIJALITI ŠOU

 Procurila je vest da se sprema novi svetski rijaliti šou i to sa najbogatijom nagradom do sada! Rijaliti će biti na bazi potrage i moći će svi da učestvuju. Nagrada koju su organizatori rijalitija najavili je neverovatna - 10 miliona dolara za pobednika! U ovoj rijaliti potragi glavni cilj je - pronaći poštenog političara u Srbiji koji nije zgrnuo bogatskvo u poslednjih 10 godina. Kada su ovo čuli potencijalni učesnici, postalo im je jasno zašto su organizatori raspisali tako veliku nagradu.

PA, NE MOŽE TO BEZ HLEBA

  U zadnje vreme primećena je jedna vrlo tajanstvena pojava kod patrola saobraćajne policije - malo malo pa ih uhvati proliv. Prilično vremena ovo je zbunjivalo lekare i čelnike policije, ali napokon je otkriveno zašto. Razlog je što patrole često zaustavljaju prevoznike suhomesnatih proizvoda i od njih 'izmole' po rudu salame, da imaju šta da čalabrcnu dok sede u kolima i 'paze' na saobraćaj.
    Zbog toga su čelnici policije zamolili pekare koji razvoze hleb da idu odmah iza prevoznika suhomesnatih proizvoda, da bi policija mogla da dođe i do koje kile hleba, jer je otkriveno da je konzumiranje salama bez hleba uzročnik probavnih problema kod policijskih patrola.

MOLBA FUDBASKOG SAVEZA I SELEKTORA

 Siniša Mihajlović i Fudbalski Savez Srbije poslali su molbu u UEFA da večerašnju utakmicu protiv Škotske igraju sa 15 igrača! I to, 11 redovnih i četvorica koji će nositi po terenu krevet sa povređenim Markom Šćepovićem, pošto je selektor Mihajlović izjavio da on mora igrati u kakvom god da je stanju. Iz našeg fudbalskog saveza obećavaju UEFI da ova četvorica nosača neće dirati loptu i uticati na igru!

ČUDNE PORUKE SA MARSA

  Amerikanci su pre izvesnog vremena poslali svoju letelicu 'Kjuorisiti' na Mars radi otkrivanja tajni ove planete i još ko zna zbog čega još. Letelica je u početku radila sasvim dobro, međutim simpatična mašina u poslednje vreme ne radi kako treba što je zabrinulo amere. U američkom kontrolnom centru otkrili su da su letelicu hakovali srbski hakeri koristeći sofisticirani softver potpuno nepoznat amerikancima. Njihovi istražnim organi su ovo zaključili na osnovu slika koje im letelica šalje sa Marsa ovih dana, a na kojima su samo slike šljivovice, ćevapa, zlatiborskog kajmaka i - srednjeg prsta na ruci!

ZAŠTO ONI NISU POZVANI?

  Nedavno je na Kopaoniku organizovan susret najboljih biznismena Srbije i Balkana. Na ovoj visokoj manifestaciji učestvovali su svi koji su zadnjih 10 godina pokazali svoju veštinu skupljanja para preko noći. Ali, nije sve proticalo tako glatko, jer, bilo je i protesta. Protest su uložili Arsen Lupen i Sir Oliver iz slavne TNT korporacije koji su bili uvređeni što nisu dobili pozivnicu za ovako važan skup jer su smatrali da imaju sve preduslove da i oni budu pozvani. Posebno ima je žao što zbog neprisustvovanja nisu mogli da nauče tajne veštine skupljanja novca kojima oni još uvek nisu ovladali.

KO SU OVI?

  Posle preksinoćne utakmice u Zagrebu protiv Hrvatske, Siniša Mihajlović je obećao da će ovih dana sazvati konferenciju za novinare gde će srbskom narodu otkriti identitet igrača koji su igrali na toj utakmici, pošto ih u Srbiji malo ko pozna. Čak se sumnja da se grupa Hrvata domogla dresova srbske reprezentacije, obukla ih i uletela na meč umesto pravih igrača Srbije. Inače, iz kluba 'Mladi radnik' iz Donjeg Prčovaca koji igra u 14. ligi Srbije i trenutno su na odličnom 12. mestu na tabeli, uložili su žalbu Fudbalskom savez Srbije zbog toga što njihova tri najbolja fudbalera nisu pozvana za utakmicu protiv Hrvatske.   

USHIĆENO RUKOVANJE

  Pre par dana održana je inauguracija novog pape u Vatikanu kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Međutim tamo se našao i nezavisni distributer ljudskih organa Hašim Tači i u jednom momentu našli su se oči u oči. Na opšte iznenađenje Tomislav Nikolić je ushićeno pružio ruku Tačiju, a na kasnije pitanje svojih ljudi zašto je to učinio, rekao je da mu je bila čast da se rukuje sa slavnim glumcem Raselom Krouom i izrazio je žaljenje što nije stigao da ga pita da li će da snima u Srbiji. Kada je za ovo čuo Boris Tadić, odmah je ekspres službom poslao Nikoliću punu kutiju sapuna.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana