Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Naopake Vesti - No 35

    Naopake vesti samo za vas! Najotkačenije i najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NAJSUROVIJI TEST AMERIČKIH SPECIJALACA

   Kandidati za američke specijalce prolaze najsurovije testove da bi bili primljeni u elitne jedinice svoje armije.
Tako je i ovogodišnja klasa stigla na kraj obuke gde ih čeka zadnji, najteži i najsuroviji test - preživljavanje u Srbiji. Oni su helikopterima spušteni širom Srbije i moraju mesec dana da prežive kako znaju i umeju. Niko od njih nije ni svestan opasnosti koje ih čekaju, jer ono s čim su se dosad susretali ne može nikako da se meri sa onim šta ih čeka ovde. Oni koji uspeju da prežive biće kasnije raspoređivani na najteže zadatke širom sveta, dok će oni drugi biti sahranjeni uz najveće vojne počasti. Čelnici američke vojske mole stanovnike Srbije da ni na koji način na pomažu američke specijalce.

POLICAJCI SPREČAVAJU PLJAČKU

   Dvojica policajaca iz Beograda poslata su na doškolovavanje na Saobraćajni fakultet po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova. Razlog za to je pokušaj zaustavljanja pljačkaša koji su pokušali da opljačkaju menjačncu u centru grada. Njih dvojica su bili u pešačkoj patroli kada su primetili pljačkaše kako izlaze, ulaze u automobil i odlaze sa mesta dešavanja. Pošto su bili pešice, njih dvojica su uleteli u prvi tramvaj i naredili vozaču da prati sumnjivo vozilo, a pritom su i vozaču pritisnuli papučicu gasa do kraja, zbog čega je tramvaj skoro izleteo iz šina. Komandir njihove stanice izjavio je da bi i on postupio isto, samo ne bi dao toliki gas.

EKSPLOZIV NIJE PODMETNUT POD KRAVU

   Nekadašnji član ministarstva poljoprivrede, koji je rešio da se na selu bavi stočarstvom, odustao je od tužbe svog komšije kojeg je pre toga osumnjičio da je podmetnuo 2,5 kilograma eksploziva pod njegovu kravu koja je nedavno eksplodirala. Pirotehničari koji su vodili istragu nisu pronašli tragove detonatora niti eksploziva oko razbacane krave, međutim, naknadno je otkriveno da je za sve kriv sam vlasnik krave koji nije znao da treba da je muze svaki dan dok god ima mleka. U njegovom selu sada pišu peticiju da dotični napusti selo i vrati se u grad na svoj raniji položaj.

WC PO EVROPSKOJ UNIJI

    Po nalogu humane Evropske Unije balkanske zemlje i njeni političari dobile su direktivu da u svojim državama, po gradovima i selima, instaliraju javne Wc-ove, ali i da ih razdvoje ! To jest, biće posebni WC-ovi za pristalice Evropske Unije, a posebni za njegove protivnike.
   U onima za pristalice EU biće najkvalitetniji troslojni parfimisani papir, topla voda, bežični internet i lcd tv gde će se puštati zanimljivi sadržaji dok sedite u njemu. Nasuprot ovom luksuzu, u onom drugom WC-u biće samo rolne šmirgl-papira. Iz EU smatraju da će ovo biti vrlo stimulativno za Balkance da se odluče i pristupe njihovoj humanoj tvorevini.

OTKRIVENI PLANOVI FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE

    Naš fudbal je odavno skrenuo sa normalnog puta, međutim tako ne misle u Fudbalskom savezu. Oni tvrde da gledaju u budućnost gde se smeši pravi procvat našeg fudbala. Tako je i ovih dana procurila informacija o dalekosežnim planovima fudbalskog saveza, a osnovu plana čini činjenica da fudbalski saves Srbije sprema reprezentaciju Srbije  za svetsko prvenstvo koje će se odigrati 2186. godinu na prvoj zemaljskoj koloniji na Marsu. Da bi se što bolje prilagodili, već sad se uigravaju igrači koji su pali sa Marsa u reprezentaciju. Narod je napokon spokojan jer se uverio u da fudbalski savez misli pozitivno.

DOKTORAT ZA DIVLJENJE

   Na ovim prostorima zapažena je činjenica da političari vrlo lako diplomiraju, magistriraju i naravno, doktoriraju, čim se dokopaju neke visoke političke funkcije. Tako je nedavno procurila vest da neimenovani političar uskoro treba da doktorira na fakultetu političkih nauka i to na ekstremno zahtevnoj temi koja glasi: 'Uticaj misli Josipa Broza Tita na razvoj crne metalurgije u Donjem Vakufu'. Ovo je samo još jedan dokaz više da se na poltička mesta bira samo intelektualni krem koji je u stanju da se nosi sa teškim političkim problemima i problemima svoga naroda.

POLITIČARKA U ZNAK MIRA PUSTILA GOLUBA

    Situacija na Kosovu se ne smiruje, a političari muku muče da nađu rešenje. Sastanče u Briselu svaki dan i nadaju se pozitivnom pomaku. Gospođa Ketrin Ešton, koja je inače zadužena da natera Ivicu Dačića i Hašima Tačija da nađu zajednički jezik, tako je na zadnjem sastanku, u znak mira pustila goluba.
     Kako se saznaje Dačić i Tači su zadnjim atomima snage uspeli da napuste prostoriju u kojoj je pušten golub, a očevici tvrde da su prozori u toj prostoriji još uvek otvoreni i da nakon tog sastanka još niko u nju nije ulazio.

DEMOKRATSKI ZAKON O BAZENIMA

    Leto je došlo, a samim tim i vreme bazena i kupanja u njima. Po uzoru na kafiće, restorane i slična mesta gde je prostor razdvojen na pušače i nepušače, tako je donet zakon da se obavezno u bazenima jedan deo odvoji za pišače, a drugi za nepišače u bazenima. Donosioci ovog zakona kažu da je ovo u skladu sa demokratijom gde po njima nema nenormalnih, nastranih i nekulturnih, a naglašavaju da tako ljude razdvajaju samo neprijatelji humane demokratije, najpoštenijeg sistema na svetu. Prema tome, kad odete na bazen, vidite u koji deo ćete skočiti.

NEVIĐENA POTRAGA ZA PTICOM

    Nastavlja se neviđena potraga za pticom koja se pre tri dana posrala na zastavu Evropske unije istaknutu na jarbolu u centru Beograda. Vlast u Srbiji izjavila je da je ovo neviđen čin provokacije i atak na njihovu ogromnu borbu za bolji život svih nas u Srbiji. Policija je privela tri sumnjiva goluba, ali mirisna detekcija izmeta je pokazala da oni nisu krivi. Nakon toga napravljen je i detaljan foto-robot ptice i mole se svi koji su videli pticu sa slike da odmah jave najbližoj policijskoj stanici. Iz sedišta EU-a kada su čuli za ovo, odmah su kontaktirali vlast u Srbiji i napomenuli da od voljenog datuma ulaska u EU nema ništa dok nezahvalna ptica ne bude uhvaćena. Vlast je u panici jer smatra da narod štiti pticu i da je ceo narod na njenoj strani.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana