Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Naopake Vesti - No 34

    Vesti su nekada tako naopake, a tako zabavne! Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
PREDSEDNIK HRVATSKE POSTAO ČETNIČKI VOJVODA

  Na nedavnom susretu na brdu kod Kranja, predsednik Hrvatske Ivo Josipović postao je četnički vojvoda! Po nepisanom četničkom pravilu, kada se na zvaničnom susretu poljubite tri puta sa nekim drugim četničkim vojvodom, tada i sami postajete četnički vojvoda. Kada je čuo za ovo, Ivo Josipović je pitao Tomislava Nikolića da li postoji način da ga ovaj 'odvojvodi', ali je dobio negativan odgovor. Međutim, kada sledeći put poseti Srbiju Ivo Josipović će u prigodnoj svečanosti dobiti vojvodsku sablju i uniformu, a posle svega, predsednik Hrvatske je zadovoljan što se ispunila želja njegove dece da budu plemićkog porekla.

OTKRIVENA NOVA VRSTA OVACA

  Vest o otkriću posebne vrste ovaca izuzetno je odjeknula u svetu, a pogotovo u Australiji i Novom Zelandu, zemljama poznatim po stočarstvu i tradiciji u gajenju ovaca. Stočari sa Novog Zelanda dojurili su u Srbiju kada su čuli da je ovde primećena nova vrsta ovaca. Ove ovce ne bleje, ne prave probleme, idu tamo gde im se kaže i nikada ne skreću s puta kojim ste im naredili da idu. Ne trebate im obezbediti nikakve uslove za život, a one će vam maksimalno vraćati vunom i mlekom. Iz Australije su čak predložili i vrlo povoljnu trampu, za jednu našu - tri njihove, ali vlast u Srbiji nije prihvatila ovaj predlog, jer ne žele da se odreknu ovako kvalitetnih ovaca.

PREKRŠENA POLITIČKA ZAKLETVA

   Zna se da političari na ovim prostorima kada polažu političku zakletvu obećavaju da nikada neće odbiti bilo kakav mito i da će kurupcija biti svetinja za koju će se svim silama zalagati. Međutim u svakom žitu ima kukolja, pa su tako političari u skupštini saznali za svog kolegu koji je prekršio njihovu svetu zakletvu. Zbog svega toga oni pišu peticiju za uvredu časti i smeštanje svog kolege u ludnicu zbog odbijanja da primi mito u obliku veće čokolade i kutije keksa. Oni naglašavaju da je ovo nedopustivo i pitaju se šta bi bilo da je ponuđena neka veća svota novca.

OZRAČEN BIL KLINTON

  Dobro ga svi pamtimo još od 1999. godine kada je naređivao napade na našu Srbiju. Bil Klinton, veliki saksofonista, političar i vojskovođa... Međutim, sada je bolestan i kako kažu, bori se za život. Sejao je radioaktivnost po Srbiji, a sad mu ona dolazi glave. I nikakvo čudo, opet smo mi Srbi optuženi za to. Njihovi vojni stručnjaci su ustanovili da su Srbi na neki tajanstveni i samo nama poznati način, radioaktivnim plutonijumom P8 ozračili - usta Monike Levinski. Stručnjaci napominju da su Srbi namerno izabrali ovu vrstu plutonijuma jer ima odloženo dejstvo, a sve u cilju da se žrtva što više muči. Takođe napominju, da smo Moniki dali protivotrov odmah posle izvršenog zadatka, tako da njoj danas nije ništa.

TENDER ZA REKONSTRUKCIJU VLADE

  S obzirom na prilično klimavo stanje vlade Srbije, Aleksandar Vučić je objavio da je raspisan tender za rekonstrukciju vlade Srbije. Tender će biti potpuno transparentan, a traže se građevinski izvođači koji su spremni da potpuno očiste fasadu i postave novu gde će biti zakrpljene sve fleke i rupe. Kod krpljenja rupa ni sada neće biti primaran kvalitet, već će biti bitno samo da se nevidi spolja i da narod ništa ne primećuje.
    Da bi se zadovoljile i mere štednje, materijal treba da je što jeftiniji, ali da izgleda da je najskuplji koji postoji. Takođe, građevinari moraju biti savršeno stručni, da slučajno ne bi dirnuli i oštetili temelje ove monumentalne 'građevine'. U vladi kažu da će narod padati na dupe od ushićenja nakon ove detaljne rekonstrukcije.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA NOVOG MOSTA NA ADI

  Najveća tajna novog mosta na Adi je otkrivena! Njegova glavna funkcija nije ni most, niti zloglasni HAARP sistem za kontrolu klime i kontrolu ponašanja srbskog naroda, već je to - televizijska antena! Humana demokratska vlast htela je da izađe u susret sedmorici vikendaša koji na svojim splavovima nisu mogli da prate premijerno repriziranje repriza na nacionalnoj televiziji i rešili su da izgrade antenu koja će rešiti sve njihove probleme.
Vlast kaže da priče o tome kako je 500 miliona eura jako mnogo za jednu TV antenu šire zlonamernici koji nemaju osećaja za potrebe drugih i napominju da ovo uopšte nije velika cifra kada je u pitanju zadovoljstvo naroda. Ova politika ohrabrila je i ovce na obroncima naših planina koje očekuje da im vlast sličnim projektima omogući barem praćenje radio programa.

HAARP UGAŠEN IZ SRBIJE

  Mnogi su se pitali kako je, za razliku od prošle godine, ove godine u Srbiji leto umereno, ne prži, a poljoprivreda cveta? Haarp, američko tajno oružje za kontrolu klime i kontrolu ponašanja širokih narodnih masa prestalo je sa radom! Zvanično saopštenje američke vlade je da je uzrok nedostatak novca za dalje finansiranje ovako skupog projekta, međutim iz same vlade procurila je vest da glavni uzrok dolazi iz Srbije! Naime, poznata vlaška vračara baba Stojanka iz okoline Vranja ugasila je Haarp! Baba Stojanka je poznatim bacanjem pasulja metodom kružnog zgloba leve ruke poslala urok i kletvu na Haarp što je prouzrokovalo momentalni prestanak njegovog rada. Amerikanci sada mole vladu Srbije da ubedi babu Stojanku da skuva po njih kobni pasulj i tako skine magiju sa njihovog Haarpa. Pošto Haarp još nije proradio, najverovatnije nije postignut dogovor na relaciji Amerikanci-Vlada Srbije-baba Stojanka.

SATELITI ZBUNJENI NAD SRBIJOM

  Google je svojim satelitima i programom Google Earth snima svaki kutak planete Zemlje, omogućavajući tako svima na planeti da vide ono što inače nikada ne bi mogli. Ali, nekada i oni nalete na probleme koji im nikako nisu jasni. Tako su i ovih dana snimajući Srbiju radi detaljnih mapa došli u situaciju da nigde ne mogu da pronađu toliko spominjani Koridor-10. Zbog toga su od naše vlade zatražili da im pokaže gde se nalazi 'to' pošto ga njegovi sateliti ne mogu naći, a u Srbiji se priča da je 'to' jako bitno. U našoj vladi još nisu uzvratili odgovor jer tragaju za povoljnom lokacijom koju bi mogli poturiti Guglu kao Koridor-10.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana