Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Naopake Vesti - No 33

    Naopake vesti samo za vašu dušu! Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
PRVI ROBOT - FUDBALSKI SUDIJA

  Pametni Japanci napravili su prvog robota fudbalskog sudiju, koji je snabdeven najnovijom vrstom veštačke inteligencije u koju je usađeno sve što ima veze sa fudbalom i suđenjem. Da bi ga testirali, tražili su sredinu koja je posebno zahtevna i specifična kada je fudbal u pitanju. Nisu se mnogu dvoumili i izabralis su Srbiju. Robot je poslan da odsudi utakmicu naše prve lige. Nakon deset minuta od početka utakmice primećeno je da mu dim izlazi na rupe oko levog uveta, a on se dao u neviđen beg. Pobegao je sa stadiona i još se traga za njim. Mole se svi koji su videli robota u sudijskoj opremi da jave najbližoj stanici milicije ili ambasadi Japana u Beogradu.

VISOKOOBRAZOVANI KANDIDATI ZA MINISTRE

  Naša vlada želi visokoobrazovane strance na mestima ministara i već su preduzeli prve korake. Za nekoliko visokostručnih stranaca, kandidata za ministra poljoprivrede, posebno je organizovano  putovanje po Srbiji gde su im pokazane krave, ovce, kokoši, polja ... Neki od njih oduševljeni su izgledom domaćih krava muzara, a pogotovo čudnim napitkom koji one daju, kao i činjenicom da iz vimena rastu - viršle. Drugi je oduševljen što je napokon saznao da je ovca posebna vrsta životinje, a ne vrsta koker španijela kao što je mislio dotad. U našoj vladi smatraju da će ovi ljudi doneti procvat Srbiji, jer najveći kvalitet dolazi iz inostranstva.

DINKIĆ PONOVO U VLADI SRBIJE

  Mlađana Dinkića veoma je pogodilo izbacivanje iz profitabilnog tima naše vlade, ali saopštenje Aleksandra Vučića da će angažovati strance u vladi, oraspoložilo je Dinkića i u njemu je video novu šansu da se vrati u vladu. Mlađo je kontaktirao svoje prijatelje u Emiratima i pitao da li bi mogli da mu daju državljanstvo, na šta su oni pozitivno odgovorili - pod uslovom da ne dolazi u Emirate u pokušaju da se umeša u neko od njihovih ministarstava. U Emiratima su mu već i napravili pasoš na ime Alal Al Vam Zabih. Čeka se odgovor Aleksandra Vučića.

NAJNOVIJE POLICIJSKO ČUDO

  Saobraćajna policija u Srbiji dobila je najnovije automobile - radare, vrhunac tehnologije. Ceo sistem se aktivira odmah pri paljenju kola, tako da se sve snima, registruje i više nema muvanja. Unutra je i specijalni skener-rendgen koji vas pregleda 'do kosti' i odmah vam ispisuje dijagnozu, ako ste slučajno bolesni. Kod lakših slučajeva, štampač u kolima vam odmah ispisuje recept za lek.
    Učesnici u saobraćaju koji budu žrtve ovog čuda razočarani su jer više neće moći da koriste 'pomoć prijatelja', a razočarani su i sami saobraćajci koji će biti, uskraćeni za opciju 'pola- pola'. Saobraćajcima je i neugodno jer kod kuće moraju ženama da objašnjavaju gde je nestao 'ekstra-bonus' na platu, dok one napominju da su im ovim uskraćena osnovna prava na šoping i dodatni luksuz, i već se skupljaju u udruženju 'Uaaa tehnologija' i pišu peticiju da se saobraćajci vrate u stare 'stojadine' sa radarima na pedale.

FK PARTIZAN USKRAĆUJE LJUBAVNI ODNOS MLADIMA

  Mladić Vladimir R. iz Beograda tuži fudbalski klub Partizan zbog uskraćenog ljubavnog odnosa! Naime, devojka sa kojom se zabavlja tri dana obećala mu je da će stupiti u odnose sa njim ako Partizan prođe bugarski Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uprotivnom, nek ne očekuje ništa od odnosa u narednih tri meseca. Kako Vladimir kaže: 'Bio sam ubeđen da će mi Partizan otvoriti vrata raja, a pogledajte šta su mi napravili. Želim da mi plate za ove muke koje mi slede.' Uprava FK Partizan izrazila je žaljenje usled nastale situacije i moli Vladimira da pokuša da nagovori devojku da mu da istu ponudu i pred utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, a oni će se potruditi da ovaj put Partizan pobedi i tako usreći i Vladimira i navijače.

REKONSTRUKCIJA KABINETA

  Političari sa vrha vlasti su, kao što su i obećali, zbog boljeg života Srbije i našeg naroda, rekonstruisali svoje kabinete. Da bi dao primer drugima, tako je postupio i premijer Ivica Dačić. Njegov kabinet pretrpeo je temeljne promene. Muškatle su prebačene bliže prozoru zbog više svetlosti, dok su filodendron i dva fikusa pomereni bliže vratima zbog veće vlage koja dolazi iz hodnika. Premijer je rekao da ako ovo ne bude dalo velike rezultate da je spreman i promeniti pločice u toaletu, kao i staviti mini fontanu pored radnog stola. Narod u Srbiji je kao i uvek, veliki optimista po pitanju svih radnji koje preduzimaju naši političari u cilju boljeg života za sve nas.

BABA STOJANKA I PREPOROD SRBIJE

  Nakon što je Američka vlada obznanila da je za prestanak rada zloglasnog oružja HAARP-a kriva baba Stojanka, poslali su u Srbiju članove svoje tajne službe koji imaju zadatak da prate svaki korak baba Stojanke. Ono što su ovih dana otkrili agenti američke tajne službe, sledilo je krv u žilama vrhu američke vlade i samog njihovog predsednika - baba Stojanka je primećena na zelenoj pijaci kako kupuje grašak! A, to po američkoj tajnoj službi znači da se sprema, po njih najgori mogući scenario - 'ritual sirovog graška'.
    U Pentagonu smatraju da će ovim ritualom Srbija, preko baba Stojanke, da napadne njihovu najosetljiviju infrastrukturu - restorane Mekdonaldsa i tajnu laboratoriju Coca-cole. Posle ovog otkrića, Američka vlada je poslala vladi Srbije finansijsku ponudu kojoj sigurno neće moći da odole i ako ovih dana nastupi preporod Srbije, sada ćete znati da je ovo pravi razlog i da je za njega zaslužna baba Stojanka, a ne - rekonstrukcija vlade.

ČUDESNA ISCELENJA ŠIROM NAŠE ZEMLJE

  Neverovatne stvari dešavaju se zadnjih dana u vezi sa rekonstrukcijom vlade Srbije i prenosima Skupštine u vezi toga i ostalih političkih pitanja. Od početka polemike u vezi tih pitanja zapažena su čudesna isceljenja obolelih širom Srbije i to sve gledajući prenose Skupštine i govore naših političara.
    Neverovatna isceljenja dešavala su se kod velikog broja onih koji su oboleli od poremećaja metabolizma što je izazvalo, kako se u narodu kaže, 'neredovnu i tvrdu stolicu'.
    Međutim, svi ovi problemi kod obolelih nestali su kao rukom odnešeni posle svakog prenosa Skupštine. Čudesne sposobnosti naših političara i poslanika u Skupštini pročule su se širom sveta, tako da je sada jagma za prenosom zasedanja naše Skupštine i priče o rekonstrukciji vlade. Političari su povodom ovog izjavili da je ovo još jedan dokaz njihove čiste duhovne prirode i volje da se u svakom momentu žrtvuju i pomognu svom narodu, kao i da su mnogo iznad običnih ljudi. Narod je takođe sretan, jer više nema probavnih smetnji.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana