Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Naopake Vesti - No 32

    Naopake vesti! Ukoliko volite vesti i to one naopake - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NOVI LOTO

  Teška su vremena, nezaposlenih sve više, a ko danas doživi penziju taj stvarno može reći da je sretan. Sve je to imala u vidu i Državna lutrija Srbije koja je organizovala novu vrstu loto igre čiji je glavni dobitak odlazak u penziju sa samo navršenih 75 godina i gde će dobitnik do kraja života dobijati svaki mesec na kućnu adresu penziju u iznosu od neverovatnih 7 hiljada dinara. Ovaj sretnik će zahvaljujući ovome sebi obezbediti mirnu i lepu starost. Inače, ovaj loto je sličan redovnom, samo što je više brojeva, to jest potrebno je od 100 brojeva pogoditi 21.

NEDOZVOLJENI LUKSUZ

  Kriza drma i trese ceo svet, a nije zaobišla ni Balkan i Srbiju. Vlada Srbije izdala je određene smernice u vezi ponašanja u ova krizna vremena. Tako je i objavila da će se kao eksplicitan i nedozvoljen sadržaj u svakoj kući naći i - frižider pun hrane. Kažu da je to nedozvoljeno i nemoralno za običan narod u ovim teškim danima i da ekskluzivno pravo na ovaj sadržaj imaju isključivo oni na vlasti i mali krug njihovih prijatelja koji mogu sebi da dozvole tako nešto.

NAROD JE BEZOBRAZAN

 Vlast u Srbiji kritikuje narod zbog prevelikog radovanja kad god dođe neki gost iz nama bratske Rusije. Vlast je napomenula narodu da bi malo radovanja dobro došlo da bi se gost uverio u dobre namere naše Vlade, ali ovoliko radovanje i oduševljenje ova vlast nikako ne može da svari. Po njima, narod je izdao ovu vlast koja toliko brine za svoj narod i okrenuo se svojim verskim korenima, što nikako ne bi smeo da čini, jer ova vlast prihvata samo profiterske korene.

SVI ĆE GLEDATI DNEVNIK

  Televizije u Srbiji dovijaju se na sve moguće načine ne bi li privukle gledaoce i svi mogući 'udari' na psihu gledalaca su dozvoljeni. Zbog toga je analitička ekipa Javnog servisa srbskog naroda predložila svom direktoru, a što je on oberučke prihvatio, da se udarna informativna emisija 'Dnevnik' u 19.30 časova sinhronizuje na - turski, a dole bi išao titl na srbskom jeziku. Na ovoj televiziji smatraju da će ova revolucionarna ideja povećati gledanost ove informativne limunade za celih 500 %.

NEVEROVATNO PLJAČKANJE DRŽAVE

 Još jedno hapšenje zbog čerupanja države! Pripadnik romske nacionalnosti koji je utajio porez prodavši 7 lubenica na crno i ispod tržišne cene svojoj rodbini u ciganskom naselju 'Crvena zvezda' kod Beograda priveden je u akciji borbe protiv kriminala i korupcije. On je ovim činom oštetio državu za celih 8,7 dinara, a pretpostavlja se da će istraga otkriti da se radi i o sumi većoj od 15 dinara. Borba vlasti protiv kriminala i korupcije se nastavlja. Još jače, još žešće, još poštenije i nema nedodirljivih.

MERKELOVA NEĆE U SRBIJU

 Poznato je koliko Evropska Unija želi da postane deo Srbije zbog finansijske procvati i ostalih dobrobiti koje to donosi. Međutim, Andrea Merkel i njeno društvance iz Četvrtog Rajha usprotivili su se ovoj ideji jer smatraju da bi to bilo stvaranje Velike Srbije, što je za njih nezamislivo. Takođe, Merkelova ne želi da vidi Nemačku kao sastavni deo Srbije gde će Srbija besomočno iskorišćavati nemačke građane kao jeftinu radnu snagu. U Vladi Srbije su razočarani ponašanjem Merkelove i njenim sprečavanjem da ljudi u Nemačkoj i EU bolje žive, barem na nivo stanovnika Srbije.

PARTIZAN SE ŽALIO UEFI

 Partizan je nakon poraza protiv Tuna u Švajcarskoj i ispadanja iz Evrope odmah uložio žalbu UEFI! Uprava Partizana navodi da bela linija na sredini terena nije bila potpuno ravna, već je na jednom delu bila zakrivljena par centimetara. Ova anomalija izazivala je vrtoglavicu fudbalerima Partizana koji nisu imali orijentaciju gde se nalaze i nisu znali na koji gol da napadaju. U UEFI su vrlo ozbiljno shvatili opravdanu žalbu Partizana i zbog toga su velike šanse da se Partizan zbog pretrpljene nepravde prebaci direktno u Ligu šampiona, dok ekonoma švajcarske ekipe koji je zadužen za linije na terenu čeka kazna od pet utakmica neizvlačenja belih linija na terenu.

NEVEROVATNO OTKRIĆE JAPANSKIH NAUČNIKA

 Ono o čemu se već stotinama godinama nagađalo, napokon je dokazano! Dvojica naučnika sa Tokijskog Univerziteta otkrili su da pušenje skraćuje cigarete! Naučnici su krenuli od posmatranja svih učesnika u testu i pažljivo posmatrali da li će se neka cigareta produžiti. Neverovatno, ali kod 100% testiranih to se nije dogodilo. Zatim su naučnici koristili logičnu metodu i zaključili da ako pušenje nije produžilo cigarete da ih je, logično, skratilo. Tako je napokon dokazano da pušenje skraćuje cigarete i da svi oni koji bi hteli što duže cigarete nikako ne bi smeli da puše.

SLON POVREDIO POLICAJCA

 Policajac N.M. primetio je da je sumnjivo lice osumnjičeno za pljačku prodavnice otišlo u zoološki vrt. Da bi ga držao na vidiku odlučio je da se adekvatno maskira i takav ga prati u zoo vrtu. Ali, lukavog policajca u zoo-u je napao slon i lakše ga povredio, jer se policajac maskirao u - kikiriki. Komandir u stanici policije u kojoj radi N.M. izražava divljenje genijalnosti svog policajca i smatra da je slon kriv što 'kikiriki' nije uhvatio osumnjičenog pljčkaša, dok uprava zoo vrta moli posetioce da se više ne maskiraju u kostime kao što su kikiriki, banana, svinjski but i slično.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana