Naslovni baner
Ponuda Tema

Najsmešniji Posteri i Druge Provale - No 47

PRAVA EKONOMIJA

   Jedan par dođe kod psihijatra. Psihijatar ih upita: - Kako vam mogu pomoći? Muškarac odgovara: -Možete li da nas gledate dok vodimo ljubav? Psihijatar je iznenađen, ali ipak pristane. Nakon što je par završio psihijatar kaže: - Ali ljubav vam je super ! Naplati im 80 eura i oni odu, ali vratili su se ponovno i nastavljalo se to iz nedelje u nedelju: dvaput nedeljno su dolazili kod psihijatra, vodili ljubav, plaćali 80 eura i otišli. Nakon nekog vremena psihijatar ih upita: - Oprostite, ali sta zapravo pokušavate da rešite u vašem odnosu ??? Ništa !!! - odgovara muškarac, ali ona je udata i ne možemo kod nje, ja sam oženjen i ne možemo kod mene. U hotelu HOLLYDAY INN soba košta 200 EURA, u Hiltonu 360 EURA. Kad dođemo kod vas imamo:
    ■ Dobar alibi
    ■ Košta 80 eura
    ■ Zdravstveno osiguranje nam vraća 67.50 eura
DIJALOG O KONTRACEPCIJI U DALMACIJI

ON: Jubavi, ja više ne mogu vako. Sve mi pokvari oni komad gume. Zašto ti ne bi lipo počela pit one tablete protiv dice, a?

ONA: A slušaj, nije da ja ne bi, i meni ona guma ide na živce, a pogotovo jer tebe uvati mala snaga čim je navučeš, pa meni onda bude, šta bi Bosanci rekli 'Đaba si krečio', i nije da te ne razumin, virujen ti da te to može omest, a i kvari nan romantiku, ali stvar je u tome da ti ja nisan nikada volila pit tablete, iman ka neku urođenu averziju, ja ti moj ti ne volin ni aspirin popit, a popijen ga doduše kad me uvati glavobolja, ijako ti mene skoro nikad ne boli glava, da kucnen u drvo, a i da me boli ne znan bi li pila te tabletine, znaš ti da skoro sve žene koje ja znan imaju punu boršu onih kafetina i voltarena, ma evo ne znan in ni ime, đava će ih i znat kad svaki dan izmišljaju nove tablete a sve samo da čovika naviknu na to pa onda više ne moš bez tableta, postaneš ovisan pa se budiš i ligaš s tabletaman, s tin da neke žene koje znan naprimjer osim kafetina kad ih boli glava još uzmu i apaurine i one normabele jerbo govoru da in to ka opusti vratne mišiće, pa kad in se opustu ti mišići onda in se opustu i vratne žile i ka navodno ih odma manje boli glava, ijako ja ne virujen da je njima to od vratnih žila i otih mišića, nego biće bidne nisu zadovojne vako sa cilin životon, em kriza, em mužovi svi živčani i grintavi, a male plaće, nemoš na kraju miseca ni poštene cipele kupit a kamoli štagod nako za žensku dušu, ka amo reć lipu boršu ili bičve ili ređipet, i onda šta će svit nego udri po tabletama, a ja ih nikad nisan volila, ni kad mi je najteže ne padne mi na pamet popit ti otrov, nego ti ja lipo navečer skuvan malo kamomile ka šta je i moja baba radila, kamomila ti je zakon, umiri te boje nego ijedna tableta, a šta se tiče te kontracepcije i to, pravo da ti rečen nisan nikad ni imala potribu jerbo sa nijednin muškin nisan bila toliko dugo da bi stigli do kontracepcije, a koju ću se gospu i trovat za ono dva-tri puta godišnje šta mi uleti mizerije, pa boje je onda stavit spiralu, ijako ti ni ona nije baš stoposto sigurna, kažu da je sigurna u 99,9 posto slučajeva, e, a ko meni garantira da ja nisan baš oni pegulasti 1 posto pučanstva, a pegula jesan, jer da nisan oli bi se s tobon motala, aj reci, al' dobro, lipo nan je, ne mogu reć, evo da kucnen u drvo dobro se slažemo i sve to, ali nije ti samo to problem sa ton spiralon, nego postoji mogućnost da žemski organizam odbaci tu razumiš spiralu ka strano tilo, a onda di si bija šta si radija a ništa, ali slažen se stebon, triba se žena štitit, oli je malo slučajeva bilo da nesrića napravi dite i onda pobigne ka Sanader iz Hrvacke kad je zagustilo, pa onda eto ti nevoje, aj ti sam odgajaj dite, nemoš ni socijalnu pomoć dobit u ovoj državi, a šta ćeš kad je sve popljačkano i prodano e, a nego šta me gledaš tako a? Oli si me tija nešto pitat?

ON: Jesan.
ONA: Pa pitaj.
ON: Dobro, mater ti tvoju, zašto jednostavno nisi mogla reć NEĆU!?!?!
ONA: Pa to san ti i rekla, samo biće nisi razumija, jer san skratila. Oš da ti ponovo objasnin?
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
MALO NEOBIČNI ZAKONI

■ ZAKON NORMALNOSTI - Svi izgledaju normalno dok ih ne upoznaš.
■ ZAKON BRIŽNOSTI - Ako misliš da nikog nije briga jesi li živ, probaj preskočiti ratu kredita.
■ PADAJUĆI ZAKON - Ako ti ne uspe iz prve, padobranstvo definitvno nije za tebe.
■ ZAKON POZAJMICE  - Ako nekom pozajmiš 20 EURA i više ga nikad ne vidiš, verovatno je vredelo tog novca.
■ ZAKON PERVERZNOSTI - Ne brini: izgleda perverzno samo prvi put.
■ ZAKON DUPLIKACIJE - Najbrži način da dupliraš 500 EURA je da ih presaviješ na pola.
■ NEMA ZAKONA - Postoje dve glavne teorije o nadmudrivanju sa ženama. Nijedna ne valja.
■ ZAKON ČUJNOSTI - Ako misliš da te niko ne sluša, probaj prdnuti.
■ ZAKON JEDINSTVENOSTI - Uvijk imaj na umu da si jedinstven. Kao i svi ostali.
■ ZAKON UVERLJIVOSTI - Nikad ne proveravaj dubinu vode sa obe noge.
■ ZAKON NEDOSTATKA -  Ljubavi odnos je kao vazduh. Nije preterano važan, osim ako ga nemaš.
■ ZAKON ISKUSTVA - Iskustvo je nešto što nećeš dobiti sve dok ne prođe trenutak kad ti treba.
■ ZAKON PROLAZNOSTI VREMENA - Vreme ne prolazi jednako. Dosta toga zavisi od toga s koje strane vrata od WC- a se nalaziš.
■ ZAKON RAZLIČITOSTI - Razlika između muškog 'alata' i života je: oba su prekratka samo što je život krut do kraja.


MATEMATIKA I EKONOMIJA

    Živim u malom primorskom gradiću. Svi smo u dugovima do grla. Turistička sezona ravna nuli - nikoga nema, niko ne dolazi, niko se ne najavljuje da će doći. Za Uskrs, iznenada kod Mate u pansionu, dodje neki Amerikanac. Traži apartman. Ima slobodnih! Amerikanac ostavi 100$ na recepciji, uze kljuć i ode da obiđe apartman.
     Mate zgrabi lovu i otrća do mesara da mu vrati dug za nabavljeno meso. Mesar uze pare i ode da plati dug svom dobavljacu. Ovaj je otrčao do farme da plati prase seljaku za koje je dugovao još od Božica. Seljak uze pare i otrća do lokalne 'kurvice' koja mu je duže vrijeme davala na kredit i zaprijetila, da će početi uračunavati i kamate. 'Kurvica' dotrča u Matin pension da plati dugovanja za sobu još od prošle godine. Mate uze pare, a Amerikanac siđe u tom momentu i reče da mu ne odgovara apartman. Mate mu vrati njegovih 100$ i Amerikanac ode.
     Svi u nasem mjestu su zaključili, da iako nije bilo neke velike zarade od tog Amerikanca, bar su uspeli vratiti dug i da nema razloga za brigu.
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA