Naslovni baner
Ponuda Tema

Najsmešniji Natpisi i Ostale Provale - No 19


NA OMOTU TOALET PAPIRA U VRANJU

Kad imate muku, tu smo pri ruku.
Za malu novčanu svotu, završavamo veliku rabotu.
Kude nas u Vranje nema laganje, sa šesto lista osamsto brisanje.
Sve će sa nama da blista, a Vaša ruka će ostane čista! 
MUDRI STARAC

Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno... nigde oaze, nigde ništa, samo u sred pustinje govno.
Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga oni:
- Ej matori, odakle ovo govno ovde u sred pustinje?
A, starac će:
- Sedite deco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno zaboravljenom periodu pre mnogo godina, u jednom prelepom kraljevstvu živeo je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelepu mladu princezu iz susednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu.
     Kralj susednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im 'Ko moju ćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobiće njenu ruku'. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo hrabar momak i krene na petogodišnje putovanje da nađe princezu - proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dođe do zmajeve pećine. Opremljen samo štitom i mačem, ulazi herojski u pećinu i izaziva zmaja na obračun. Nažalost, zmaj ga je na mestu spalio i pojeo. Sledeći se javlja srednji brat i kune se u ime svog oca, kralja da će osloboditi princezu, uzeti joj ruku i ujediniti dva kraljevstva. Kreće na put i on i tokom 5 dugih godina proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do zmajeve pećine. Budući da je on bio vrlo inteligentan mladić, on se sakrije u šumu pored pećine i razradi plan.
    Jednu noć uđe u pećinu bez ikakvog oružja i proba objasniti zmaju situaciju - objasni mu kako voli prinzecu više nego sebe, kako njihov brak treba osigurati sretnu budućnost za sve dolazeće generacije dva kraljevstva - ali... nažalost, zmaj postane iznerviran, ljubomoran i spali srednjeg brata i pojede ga.
    Na kraju, javlja se najmlađi sin i otputuje kod poznate veštice koja živi na drugoj strani globusa i nakon 10 godina putovanja i neviđenih tegoba tokom puta, stiže do njene kolibe gde je upita: 'Ružna veštico, kako da ubijem ovog zmaja'? - i ona mu otkrije jednu antičku tajnu, koju su imali priliku čuti samo najhrabriji od hrabrih i najpametniji od pametnih - postoji jedna biljka koja raste daleko od sve i jedne civilizacije, ispod jednog zlatnog potoka gde lete ptice raznih boja i gde sunce sja bez prestanka - od te biljke se napravi posebna smesa s vodom i to će ubiti zmaja.
    Najmlađi brat se u tom trenutku ustaje, ljubi staru vešticu i kreće na novi, petogodišnji put, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do tog dalekog mesta, nalazi taj daleki, zlatni potok, i nalazi tu daleku, mističnu biljku. I nakon toga, kreće poslednja deonica njegovih dugih putovanja, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina, dolazi to zmajeve pećine, gde se krije i gde tu mističnu smesu pravi i ostavlja u samom gnezdu zmaja u najdubljoj dubini velike, mračne pećine. Zmaj ovu smesnu pojede i na mestu umre, nakon čega najmlađi sin utrči u pećinu i vrisne da ga sva četiri ćoška sveta čuju: 'Uspeo sam! - oslobađa svoju ljubav, oni se venčaju, dva kraljevstva se ujedinuju i zauvek žive sretno, veselo i zdravo.
    Potom ustaje jedan od likova i upita starca:
- Pa, dobro, matori, ali odakle ovde ovo govno?
A, starac će:
- Aha, govno? Pa, to se neko posr'o.

Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike

DOVITLJIVI PRODAVAC

    U jednu prodavnicu ulazi kupac i počinje okolo da gleda nameštaj. Nameštaj je vrlo kvalitetan i veoma je skup. U jednom trenutku kupac dolazi do prodavca i upita ga da li bi mogao kupiti samo polovinu jednog masivnog radnog stola. Prodavac mu odgovori da malo sačeka jer mora da proveri sa šefom i uputi se u šefovu kancelariju, ali u žurbi nije primetio da za njim ide i kupac. Otvori vrata šefove kancelarije i kaže smejući se:
- Šefe, eno imam jednog idiota u radnji koji hoće da kupi pola stola!
    U tom trenutku primeti zabezeknuti izraz na šefovom licu koji je iza prodavčevih leđa ugledao dotičnog kupca. Prodavac se brzo okrene, vide iza sebe kupca i mrtav hladan doda:
- A, imam ovde i jednog izuzetnog gospodina koji hoće da kupi drugu polovinu stola.
    Kada su prebrodili ovu situaciju, šef se okrene prema prodavacu i kaže:
- Stvarno svaka čast, nisam mislio da ćete se izvući iz jedne tako nezgodne situacije. Kako se zovete, odakle ste poreklom?
- Zovem se Milutin, ja sam iz Niša, grada punog sjajnih fudbalera i jeftinih kurvi!
- Zaista? - iznenađeno će šef. - Moja žena je iz Niša.
    Prodavac bez promene u licu upita:
- Stvarno?! A, za koji klub ona igra?

SRBIJA 2029.

Prvi dan škole, Beograd u Srbistanu, godine 2029. Učitelj proverava prisutnost učenika:
- Mustafa al Eih Zeri?
- Ovde.
- Achmed El Kabul?
- Ovde.
- Fatima Bin Pardin?
- Ovde.
- Ali Abdul Olmi?
- Ovde. - Mar Adra Zic?
Tišina u razredu.
- Mar Adra Zic?
Tišina se nastavlja, svi se ogledaju po razredu. Učitelj ponovi pitanje:
- Mar Adra Zic?
Devojčica u drugom redu se javi i reče:
- Oprostite, učitelju, mislim da sam to ja, ali čita se Mara Dražić.
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA