Naslovni baner
Ponuda Tema

Najsmešnije Slike i Ostale Provale - No 28

RADNJA U KLASICIMA RUSKE KNJIŽEVNOSTI

Od 1. do 200. strane: opis prohladnog letnjeg prepodneva
Od 201. do 400. strane: opis livade koju treba pokositi
Od 401. do 600. strane: opis brkova glavne ličnosti romana - kosača
Od 601. do 800. strane: opis suknje koju nosi devojka koja poslužuje kosače hlebom i crnim vinom
Od 801. do 999. strane: opis kosidbe
1000. strana: zaplet, kulminacija, ubistvo, kajanje, zatvor, oslobađanje, svadba, švalerancija, tumor na mozgu, smrt...
PROBLEM SA WC-OM

    U nekakvoj zabiti živeli dvoje, stariji par, od po nekih 60-tak godina.
Prava seoska idila, jednostavna kuća, bašta, voćnjak... Jednog dana im se pojavio problem sa poljskim WC-om. Naime, septička jama ispod se toliko napunila, da je postajao skoro neupotrebljiv. Stari se zabrinuo, ne zna šta da radi...
    Ženi padne na pamet da pitaju prvog komšiju, udaljenog nekih par kilometara, jer je mladji i skolovaniji...
    Stari to i uradi, ode do komsšje jedno jutro i objasni mu situaciju, sve po redu.... Ovaj je razmišljao trenutak, a onda mu savetovao da sidje u grad i nabavi dva štapina dinamita...jedan sa kraćim, a jedan sa dužim fitiljem. Onaj sa dužim fitiljem bi trebao gurnuti na dno septičke jame, a ovaj drugi pod sam WC i potpaliti fitilje istovremeno.
    Nacrta on šemu i objasni da će prva eksplozija dići WC u vazduh, a druga bi trebala sadržaj iz jame razasuti okolo po livadi i na taj način je nađubriti. Nakon toga bi WC pao nazad na mesto i problem je rešen.
    Stari sretan, zahvaljuje se, ode, nabavi dinamit, brzo dodje kući i pravo do WC-a. Postavi dinamit, potpali fitilje i sakrije se iza jednog drveta, malo dalje. Nije odmah primetio da je, posle nekoliko trenutaka, iz kuće izašla njegova žena i pošla prema WC-u. Tek kad je čuo zatvaranje vrata, shvatio je šta se dešava.
    Taman je pošao da viče i dozove je ... kad ono booooooooooom ... prva eksplozija diže WC u vazduh... booooooooooooom ... druga stvarno isprazni septičku ... i WC pade nazad na mesto.
    Trči stari, otvara vrata i vidi unutra baba sva ugruvana, ali živa i pita je sav uspaničen i preznojan:
- Jesi dobro?"
    A, baba će:
- Jesam, i sva sreća pa nisam prnula u kuhinji...

RELATIVNOST VREMENA

Ujutro:
    Probudiš se, pogledaš na sat -07:00, odspavaš još 5 minuta,
    Ponovo pogledaš na sat – 08:30!

Na poslu:
    Pogledaš na sat – 13:00, radiš 20 minuta,
    ponovo pogledaš na sat – 13:02!

Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
ŽENSKA PAMET

  Prvi dan je provela pakujući svoje stvari u kutije, sanduke i kofere. Drugi dan je pozvala radnike iz agencije za selidbu, koji su odvezli njene stvari. Treći dan je sela za divni stol u sali za ručavanje, po poslednji put, uz upaljene sveće, laganu muziku, sladeći se s nekoliko škampi, kavijarom i bocom Chardonnaya.
Kad je završila s jelom, obišla je svaku prostoriju i stavila nekoliko ljuski od škampa, premazanih kavijarom, unutar šupljine svake garnišle od zavesa (one šuplje aluminijske cevi). Na kraju je očistila kuhinju i otišla.
    Nešto poslije, njen ex-muž je stigao sa svojom novom dragom; sve je bilo perfektno uređeno, mirišući na čistoću. Kasnije, malo po malo, kuća je počela smrditi. Njih dvoje su pokušali sve: čistili, prali i ventilirali kuću. Svaki otvor za ventilaciju je bio proveren ne bi li slučajno otkrili ostatke crkotina, a i tepisi su bili očišćeni parom. Dezodoransi su bili postavljeni na sva mesta u kući. Agencija za uništavanje štetočina i insekata je postavila plin u sve vodovodne instalacije na nekoliko dana, za koje vreme je par morao napustiti kuću, i uz to je morao skupo platiti postavljanje novog debelog tapisona od vune. Ništa nije pomoglo.
    Ljudi su ih prestali posećivati. Radnici agencija za popravke i održavanje su odbili nastaviti daljnji rad na kući... Kućna pomoćnica je dala otkaz. Konačno, ne mogavši više podnositi smrad, odlučili su se preseliti. Nakon mesec dana, smanjivši vrednost kuće za 50%, još uvek nisu uspeli naći kupca za 'smrdljivu kuću'. Štoviše, vest se proširila, pa ni sami predstavnici agencija za nekretnine u dotičnom mestu više nisu odgovarali na telefonske pozive. Na kraju su morali podići veliki bankovni kredit, kako bi kupili novu kuću.
    Bivša supruga je nazvala muža da ga pita kako je. On joj se požalio da ima muke s prodajom kuće. Ona ga je strpljivo saslušala i rekla da oseća čeznju za bivšom kućom i da je spremna odreći se jednog dela koji joj pripada nakon razvoda po zakonu, u zamenu za kuću. Uvidevši da bivša supruga nema pojma o odvratnom mirisu u kući, on se odmah složio s cenom koja je iznosila oko 1/10 od stvarne vrednosti kuće. Ali, uz uslov da ona potpiše ugovor istog tog dana. Žena je pristala i za manje od jednog sata njegovi advokati su joj uručili dokumente na potpis. Nedelju dana kasnije, čovek i njegova ljubavnica su posmatrali radnike kako pakuju njihove stvari, kako bi ih preselili u njihovu novu kuću ... Uključujući i garnišle za zavese...
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA