Naslovni baner
Ponuda Tema

Najotkačeniji Natpisi i Ostale Provale - No 5


   DETE LEPO OBJASNILO
     Ide dete iz škole i vidi kako tatin auto ulazi u šumu. Misleći da ga tata nije video potrči on za njim. U autu ugleda tatu i komšinicu kako se praše. Otrči dete kući i počne pričati mami:
- Znaš mama, idem je iz škole i vidim tatin auto kako skreće u šumu. Potrčah ja za njim i kad sam došao do auta, unutra vidim tatu kako komšinici skida bluzu, a ona njemu pomaže skinuti pantalone... Prekine njega mama i sva sretna mu kaže da tu priču ispriča tati za ručkom.
Došao tata doma, seli oni za sto i kaže mama:
- Ajde sine, ispričaj tati onu svoju priču.
- Tata, ja danas idem iz škole i vidim kako tvoj auto skreće u šumu. Ja dotrčim do auta i vidim tebe i komšinicu kako se skidate i kako ona tebi otkopčava pantalone.
Tata se sav crveni dok se mama slatko smeje, a njihov sin nastavlja:
- Radili ste isto ono što rade mama i komšija Đuro dok si ti na službenom putu.
DNEVNIK MOGA VEŽBANJA

    Za rođendan, žena mi je uplatila nedelju dana privatnih časova u lokalnom fitnes centru. Iako sam i dalje u odličnoj formi (ostaloj od kada sam bio kapiten šahovskog tima na fakultetu), odlučio sam da isprobam te časove. Pozvao sam i rezervisao časove kod devojke po imenu Tanja, koja mi reče da ima 26 godina i da je instruktor aerobika i model. Moja žena je bila veoma srećna zbog inicijative koju sam pokazao... Obe su mi predložile da vodim dnevnik svog vežbanja.

Dan 1: Dan je počeo u 6 ujutru. Bilo je gadno da se ustane, ali je, svakako, vredelo videti Tanju, kako me čeka u klubu. Izgleda kao boginja, sa plavom kosom i blistavim osmehom! Pokazala mi je mašine i izmerila mi puls nakon 5 minuta na traci. Bila je malo uznemirena zato što mi je puls bio visok, ali mislim da je samo to što stojim pored nje (u onoj odeći) podiglo moj puls za 10! Uživao sam gledajući njen čas aerobika. Tanja me je ohrabrivala dok sam radio trbušnjake, iako me stomak već boli od uvlačenja, dok sam pričao sa njom. Ovo će biti odlično!

Dan 2: Trebao mi je celi bokal kafe samo da ustanem i izađem iz kuće, ali sam uspeo. Tanja me je naterala da legnem i dižem tešku, gvozdenu šipku. A onda još stavila tegove na nju, pobogu! Noge su mi bile malo mlohave na traci, ali sam izdržao skoro 2 kilometra. Njen osmeh mi je dovoljna nagrada. Osećam se sjajno!

Dan 3: Jedini način na koji mogu da operem zube jeste da stavim četkicu na nešto, a onda da pomeram glavu levo-desno. Sasvim sam siguran da sam dobio kilu. Vožnja je prošla OK, pod uslovom da nisam morao da upravljam volanom. Parkirao sam se preko Volksvagena. Tanja je bila malo nestrpljiva sa mnom i skrenula mi je pažnju da moji krici uznemiravaju druge vežbače. Zbog trake su me grudi užasno bolele, tako da sam probao steper. Zašto bi neko izmislio nešto što simulira aktivnost, koju je pronalazak lifta učinio potpuno nepotrebnom?! Tanja kaže da ću zbog redovnog vežbanja živeti duže. Mislim da ne postoji ništa gore.
Dan 4: Tanja me je čekala sa svojim vampirskim zubima i zluradim osmehom. Ne, ne mogu nikako brže da stignem; a i dobro je što kasnim samo pola sata, obzirom da mi je samo toliko trebalo da vežem cipele! Želela je da dižem tegove. Nema šanse, Tanja! Pa nisam ja glup! Krio sam se u muškom WC-u, sve dok nije poslala Larsa da me traži. Za kaznu, naterala me je da radim simulaciju veslanja u kajaku. Kajak je potonuo.
Dan 5: Mrzim Tanju više nego što je ikada bilo koje ljudsko biće mrzelo drugo ljudsko biće, u istoriji sveta. Da postoji barem jedan deo mog tela koji me ne boli ekstremno, udario bih je njime. Mislila je da je dobra ideja da danas radimo na mojim tricepsima. Pa, Tanja, imam novosti za tebe! Ja nemam tricepse! I, osim ako ne želiš udubljenja u podu, nemoj da mi daješ tegove. Odbijam da prihvatim odgovornost za tu štetu... TI si išla u tu sadističku školu - TI si kriva. Traka me je odbacila unazad i pao sam preko nastavnika hemije, što je užasno bolelo. Zašto to nije mogao da bude neko mekaniji, na primer nastavnik muzičkog?

Dan 6: Tanja mi je ostavila poruku na sekretarici, pitala se gde sam. Nisam imao snage da uzmem daljinski, pa sam celih 11 sati gledao vremensku prognozu.

Dan 7: I evo ga kraj nedelje. Hvala Bogu da je gotovo. Možda će mi žena sledeći put uplatiti nešto zabavnije; npr. potvrdu za vađenje zubnog živca.

Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike

DEVOJKA I ŽABAC

    Ulazi lepa plavuša u trgovinu sa životinjama s namerom da kupi neku egzotičnu životinju. Nakon malo razgledavanja opazi kutiju sa žabama. Na kutiji je pisalo: Žablji seks! Jedna žaba 50$! Ako ne budete zadovoljni, vraćamo novac! Uputstva priložena. Devojka pogleda oko sebe da li je neko gleda i šapne prodavacu za pultom:
- Uzimam jednu.

Prodavac uzme jednog žabca, da joj listić i kaže:
- Pažljivo sledite upute:

1. Istuširajte se.
2. Namirišite se najboljim parfemom.
3. Obucite seksi rublje.
4. Legnite u krevet i postavite žabca na pravo mesto.

    Devojka sve pripremi kako je pisalo i brzo legne u postelju, postavi žabca na pravo mesto, ali na njeno iznenađenje ništa se nije dogodilo. Počela je kipeti od besa, misleći da su je još jednom prevarili. Još jednom pročita upute i opazi u donjem uglu listića sitnu poruku: Ako imate bilo kakvih problema, nazovite trgovinu sa životinjama. I ona odmah nazove. Muški glas na drugoj strani joj odgovori:
- Odmah dolazim!

    Nakon pet minuta se začuje zvono. Devojka otvori vrata i objasni:
- Vidite, napravila sam sve kako piše u uputama, ali ta prokleta životinja samo sedi tako i ništa se ne dogada.

    Muškarac sav zabrinut digne žapca, pogleda ga direkto u oči i ozbiljnim glasom mu kaže:
- A sad me dobro poslušaj! Ovo je zadnji put da ti ja pokazujem!
×


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA