Ponuda Tema

Najbolji Fazoni - No 87


ODGOVOR PSIHOLOGA

    Žena psiholog na radiju odgovara na pitanja slušalaca. Javlja se starija gospođa:
- Molim Vas da mi kažete sta da radim, moj suprug ima 50 godina i stalno se okreće za djevojkama od 20 godina?!
    Žena psiholog joj odgovara:
- Gospodjo nemojte da brinete, ja imam terijera koji stalno trči za poršeima, ali i da uhvati neki od njih ja stvarno ne znam šta bi on mogao da uradi s njim!
ŽALBA TEHNIČKOJ SLUŽBI

Predmet: Žalba, apel, molba, zavijanje, jaukanje TELEKOMU SRBIJE da mi poprave telefon koji koristim od 1986. godine.
Obrazloženje: pre 65 dana POKVARIO MI SE TELEFON i prijavljivao sam ga na sve moguće uslužne i informativne telefone, moleći odgovarajuću službu da dođu i otklone kvar. Niko nije došao već 65 dana, a da se to desilo u Švedskoj ili Albaniji, vlada bi bila obaveštena i govnavi direktor te telefonske kompanije bio bi smenjen, a u Japanu bi sebi ili rasporio stomak ili isekao creva.
    Ovde u govno državi, gde se i narod oseća kao da je klozetske vrednosti niko ne radi svoj posao, već ucenjuje svako svakoga, tražeći novac, a ako nemaš crkni, ko te šiša kada si sirotinja ili bolestan. Ja sam nažalost i sirotinja i bolestan i to teško, pa mi je telefon potreban zbog lekara, pretrpio sam srčani udar, pa šežeraš, ide gripa, treba sanduk naručiti itd, a a ortak mi je u Francuskoj i ne mogu se poslužiti njegovim telefonom, te ne znam kome da se obratim, na primer, UPRAVI VODOVODA I KANALIZACIJE, jer oni imaju moćan sistem za odnošenje govana i prljavštine ili drugu Titu, ali njega je smrt odnela, a njegovu zgradu MARŠALAT porušile USA satane i sada je u deseti deo cene otkupili pa prave UPRAVU NAD KONCENTRACIONIM LOGOROM u kojeg su stavile kao radioaktivnu stoku sav preostali srpski narod, ojačan radijacijom i ciganima iz cele Evrope, Bliskog istoka i Azije. Molim vas, kome se u ovoj teškoj nuždi mogu odratiti ???
    Zahtev podneo stari, bolesni i onemoćali penzioner, kome je telefon potreban kao vazduh !!!

HVALISANJE

    Četiri katolika srednjih godina i jedna gospođa piju kavu u kafiću na trgu Svetog Petra u Rimu. Prvi se hvali:
- Moj sin je svećenik i kad god uđe u sobu, svi ga zovu Oče!
Drugi mu odgovara:
- Moj sin je biskup i kad on uđe u sobu svi ga oslovljavaju s Vaša Milosti!
Treći na to dodaje:
-  Moj sin je kardinal i kad se on pojavi u sobi, svi mu se obraćaju s Vaša Eminencijo!
Četvrti ih samo sluša pa će ponosno:
- Moj sin je Papa, kad on uđe u sobu, svi se klanjaju i obraćaju mu se sa Vaša Svetosti!
Budući da je žena u tišini pijuckala svoju kavu, svi pogledaju u nju i zapitaše je:
- A vi , gospođo?
Na to ona ponosno progovori:
- Ja imam kćer, vitku, visoku 175 cm, obim grudi 96 cm, obim struka 60 cm, obim bokova 90 cm i kad ona uđe u sobu, svi joj se obraćaju sa 'O moj Bože !!!' 
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
×

DIRLJIVA PRIČA

    Mama i tata uspavljuju sina. Tata mu priča priču o slutanu. kad je završio, mali se okreće mami i kaže:
- Mama, i ja bih voleo da imam pet žena. Jedna da mi sprema da jedem, druga da mi peva, treća da mi oblači...
- I jedan da te uspavljuje - dodade mama.
A, sin će:
- Aaa, ne - odmahnu sin - ja ću uvek samo sa tobom da spavam.
Mamine oči se napuniše suzama ...
- Bog te blagoslovio, oko moje milo - reče, poljubi ga i još ga priupita: - A ko će spavati sa tim ženama ako one ne spavaju sa tobom?
Sin će:
- Neka spavaju sa tatom!
Tatine oči se napuniše suzama i on jecajući reče:
- Bog te blagoslovio sine moj!

DOBRA DIJAGNOZA

    Mladi lekar dođe raditi na selo kako bi zamenio starog lekara pred penzijom. Stari lekar predloži mladome zajedničke kućne posete kako bi se ovaj upoznao s meštanima. U prvoj kući je mladi lekar pozorno slušao kako stari lekar i sredovečna gospođa raspravljaju o vremenu, o unucima i najnovijim crkvenim novinama. Nakon nekog vremena stari lekar upita gospođu kako se oseća. Ona odgovori kako ima lagane bolove u stomaku. Lekar na to odvrati kako je sigurno preterala sa svežim voćem te da bi trebala smanjiti jedenje voća te videti hoće li joj to pomoći. Nakon izlaska iz kuće mladi lekar priupita staroga kako je tako brzo postavio dijagnozu bez da je uopšte pregledao ženu, a stari lekar mu odgovori:
- Nisam je ni morao pregledati. Sigurno si primetio da sam ispustio stetoskop na pod. Kad sam se sagnuo uzati ga pogledao sam uokolo i opazio dvadesetak kora od banane u kanti za otpatke. To je moralo uzrokovati nekakve smetnje.
    Zadivljeni mladić upita starog lekara može li on pokušati postaviti dijagnozu u sledećoj kući i ovaj pristane. U sledećoj kući živela je starija udovica. Nakon par minuta razgovora o vremenu, unucima i novim crkvenim novinama, mladi lekar upita udovicu kako se oseća u zadnje vreme. Ona odgovori da je vrlo umorna i da nema energije kao nekad. Mladi lekar nakon toga reče kako se ona sigurno preopteretila radom za crkvu te bi bilo dobro da se malo odmori od toga. Kad su izašli iz kuće stari lekar reče kako je dijagnoza verovatno tačna, ali ga zanima kako je mladi kolega došao do toga. A mladić mu odgovori:
- Baš kao i vi, ispustio sam stetoskop na pod. Kad sam se sagnuo uzeti ga pogledao sam uokolo i ugledao sveštenika kako se skriva ispod kreveta.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA