Naslovni baner
Ponuda Tema

Najsmešniji Slike Sa Tekstom - No 48

GREŠKA U E-MAILU

    Jedan bračni par odlučio je ove zime provesti nedelju dana u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan pre svoje žene. Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah poslao e-mail svojoj voljenoj supruzi. Međutim, u e-mail adresi izostavio je jedno slovo pa je e-mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muža. Ta ista upravo je pregledavala svoju poštu, kako bi eventualno pročitala izjave sučešća svojih prijatelja i poznanika... Tada u sobu ulazi njezin sin i vidi majku kako onesveštena leži na podu. Njegov pogled pada na monitor gde stoji:
    To: moju ostalu ženu
    From: njenog prerano otputovalog muža
    Subject: stigao sam
Najdraža, stigao sam. Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! Želim ti lep put i očekujem te. S ljubavlju, tvoj muž!
    P.S. Pakleno vruće je ovde dole!!!
REČNIK IZ PREDUZEĆA

Poštovane kolege,
    Do uprave je došlo saznanjeda neki zaposleni u našem preduzeću upotrebljavaju neadekvatan rečnik pri komunikaciji sa kolegama, dobavljačima i klijentima.
U skladu sa poslovnom politikom kompanije i nastojanjima za ostvarivanje sertifikata ISO 9001, elaboriran je sledeći kodeks u ophođenju sa gore spomenutim osobama. Pod su izrazi koje treba upotrebljavati, dok su pod oni koji su izričito zabranjeni:

Nisam baš siguran da je tako nešto  moguće.
Nemoj me jabavat' !!!

Neverovatno !!!
Uuuu, koje sranje !!!

Moram reći da nisam baš previše zabrinut zbog te činjenice.
Ma, boli me za to!

Ja nisam učestvovao u tom projektu.
Kakve veze ja imam sa tim sranjem?

Biće teško isplanirati taj posao.
Neka se s tim muči ko oće, ja sigurno neću!

Da, sigurno ću to završiti na vreme.
Mamu vam vašu, al' ste me naguzili.

On nije detaljno upoznat sa tim poslom.
'Bem li mu mater nesposobnu.

Oprostite...
Eeeejj...

Oprostite gospodine...
Alooo gazda...

Oni nisu zadovoljni rezltatima posla.
Pas im mater.

Bojim se kolega da vam ne mogu pomoći.
Ma, lagano mi popuši..

Obožavam izazove na poslu.
Sranje, opet su me naguzili.

Napokon su shvatili koliko vrediš.
Koliko si kurtona stavio na glavu dok si im se uvlačio?

Trenutno sam zauzet.
Ahaaa, je' da ti još i popušim?


Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
MLADA DAMA I DEDICA

    Na prepunoj autobuskoj stanici, mlada dama u tesnoj kožnoj mini suknj stoji prva u redu. Naiđe bus, otvore se vrata i ona se pokuša popeti na stepenice, međutim od tesne suknjice ne može dovoljno podignuti nogu. Sramežljivo se nasmeši vozaču i pruži ruku iza ledja da malo spusti svoj patentni zatvarač (šlic) kako bi mogla zakoračiti.
    Ponovo pokuša stati na stepenice, ali opet ne ide. Opet zavuče ruku otraga i još malo spusti šlic. Opet pokuša zakoračiti, ali ni ovaj put ne ide. Sad već totalno crvena u licu od srama, mlada dama i treći put spusti šlic, ovaj put do kraja. Jedan malo jači dedica koji je stajao iza nje zgrabi je za kukove i s' lakoćom je podigne i
spusti na vrh stepenica. Ona poludi od besa i izdere se na njega:
- Kakav je to način, kako se usuđujete dodirnuti moje telo! Ja vas i ne poznajem!
Stari dedica se nasmeši i reče joj:
- Gospođice, ja bih se i složio s'vama. Ali, pošto ste mi već tri puta otkopčali šlic, računam da smo sada prijatelji, pa rekoh da vam malo pomognem ...

PITANJE I ODGOVOR

    Imam pitanje vezano za PEUGEOT 307 2.0HDi što prodajte... Zanima me odakle je auto uvezen i jel imaš originalne čelične felge za njega pošto ove razvališe trapove... Imali servisna knjiga i koliko troši po gradu i koliko na otvorenom i koliko ide kombinovano grad-otvoreno, koliko je još registrovan i na kome se vodi i koji si ti vlasnik po redu i jesu ovo ofarbana stakla ili su stavljene folije.
    Odgovor: - Uvezen je iz inostranstva, ne ovo su zimske a ljetne su 20 cola, tako da ove razvaljuju trapove a one otkidaju komade šasije, a imam i radni list iz fabrike kad i ko ga je slagao i rodne listove radnika koji su na njemu radili u fabrici, papire kad i gde je kupljen, ko i zašto ga je kupio i ko je bio sa njim kad je kupovao, a naravno kako neću imati i popis novčanica sa serijskim brojevima
    Nebi verovao ali neznam koliko troši po gradu jer nisam nikad bio u gradu sa njim samo po Kozari se vozam a tu troši onako srednje ni puno a ni malo. Registrovan je do kad mi treba, to meni kolegaprodužava pošto ima falš pečat. Pre mene su bila dva momka vlasnici a oni su ga kupili od nekog čoveka koji ga je dobio na kartama od jedne žene koja ga nasledila od muža koji ga dobio u trampi od čoveka koji ga kupio od nekog narkomana, a tom tata dao da se ostavi droge a on ga kupio na licitaciji. To ti nisu obična stakla nego vatrostalno pancirna stakla, zato su tako tamna!
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA