Naslovni baner
Ponuda Tema

Meme Posteri i Ostale Provale - No 81

ČOVEK OD REČI

  Dok sam bio na internetu, sinoć mi se iznenada javila jedna poprilično zgodna 35-godišnja žena i ponudila mi seksanje do besvesti, ali je za uzvrat tražila da ja moram po fejsu reklamirati nekakve deterdžente. Naravno da nisam pristao, uvek sam bio neko ko nije voleo ucenjivanje i ultimatume!
    Moja moralna načela su jaka kao Dux, superjaki čistač suđa, odnedavno dostupan s mirisom limuna i vanilije, a možete ga pronaći u svim bolje opremljenim trgovinama.
TEORIJA MARK FABER-a

    Zanimljiva ekonomska teorija najavljena je u SAD-u. Najavio ju je Mark Faber, berzanski analitičar i veoma uspešan poslovni čovek.
U junu 2008, kada je Buš-ova administracija studirala jedan projekt pri pokretanju američke ekonomije, Mark Faber je u svom mesečnom izveštaju objavio svoj komentar s puno humora:
    'Federalna vlada razmatra da svakome od nas dade iznos od 600,00 dolara. Dragi moji zemljaci amerikanci: ako taj iznos potrošimo u Walt-Mart-u, novac odlazi u Kinu, ako ga potrošimo na gorivo, ide arapima. Ako kupimo računar, novac odlazi u Indiju. Kupimo li voće, novci idu u Meksiko, Honduras i Gvatemalu. Kupimo li dobar auto, novac završava u Nemačkoj ili Japanu. Kupimo li poklončiće, idu u Tajvan, a niti jedna centa toga novca neće pomoći američkoj ekonomiji. Jedini način da taj novac ostane u SAD-u je da ga potrošimo ili s kurvama ili na pivu, jer to su još jedine dve stvari koje još proizvodimo ovde. Ja svoj deo već trošim na takav način.'
    Jedan drugi ekonomista, Srbin, a i on s dobrim smislom za humor, odgovorio mu je: 'Dragi Mark. Situacija je kod vas Amerikanaca još gora i sve je gora. Žao mi je što te moram informisati, a to je da je fabriku pive Budweiser kupila brazilska multinacionalna kompanija AmBev. Zbog toga vama Amerima ostaju samo kurve. E sad, kad bi te kurve odlučile svoju zaradu poslati svojoj deci, taj novac došao bi direktno u skupštinu Srbije, ovde kod nas u Beograd, jer ovde postoji najveća koncentracija kurvinih sinova na svetu'.

OČEVA PRAVILA

    Sedam prostih pravila za momka koji želi da se zabavlja sa mojom ćerkom:

1. Ako rukama dodirneš moju ćerku, skratiću ti ih.

2. Ako je rasplačeš. Ja ću tebe rasplakati.

3. Siguran seks je mit. Bilo šta da probaš biće opasno po tvoje zdravlje.

4. Dovedeš li je kasno kući. Nikada više nećeš izaći sa njom.

5. Nema kukanja kad moraš da je čekaš da izađe. Ako ti je dosadno uvek u radionici ima posla.

6. Ako ti slučajno spadaju pantalone, rado ću ti ih učvrstiti pneumatskom heftalicom.

7. Sastanci moraju da budu na javnom mestu. Ako želiš romantiku čitaj knjigu.

    Ćerka je dar ljubavi. Sin ti je sin dok se oženi. Ćerka ti je ćerka za ceo život. Ćerka je blagoslov od Boga ali i povod za nesanicu. Očevi budite pravedni prema vašim ćerkama. Vi imate značaj Boga i pravednog sudije za nju.


Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi

POGODITE KOJA JE OVO ZEMLJA


    Ima na Balkanu jedna zemlja koja se graniči sama sa sobom, gde žive najlepše žene, a natalitet opada, gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde vozovi kasne po redu vožnje, gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu, ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme, gde osmosatno radno vreme traje dvanaest sati. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo.
    Gde su novinari slobodni da napišu što god im se naredi. Gde je svetska kriza dobila državljanstvo. Gde su javne nabave tajne, a državne tajne javne. Gde se ratovi nikad ne završavaju. Gde se istorija ponavlja svaki dan. Gde su najbogatiji oni koji nikad nisu radili. Gde je strana valuta uzeta za domaću. Gde svi veruju, a psuju Boga.
    Gde pametne zbog nerazumevanja proglašavaju ludacima, a ludake sposobnima. Gde nepismeni pišu istoriju i naređuju i vladaju pismenima. Gde su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje. Gde vlast prezire građane kao nepoželjne svedoke. Gde se živi od budućnosti, jer se na sadašnjost nema pravo.
    Gde se svatko svakome smeška, a niko nikome ne želi dobro. Gde sudski postupci traju duže od života. Gde su samo poplave način navodnjavanja zemljišta. Gde prizivaju diktatora, a demokratiju smatraju porezom na budale. Gde smatraju da će zemlja duže napredovati ako što više nazaduje.

ŽENA U BRAČNOM SAVETOVALIŠTU

    Žena dolazi u bračno savetovalište:
- Ja volim njega, on luduje za mnom, imamo zajedničke sklonosti. Uz to, on odlično zarađuje i presretni smo kad smo zajedno.
- Pa u čemu je onda problem?
- Ne znam što da kažem svom mužu.
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA