Ponuda Tema

Najblesavije Slike i Provale - No 72

ISTINITA PRIČA IZ CALL CENTRA

Korisnik: Dobar dan, gospodine!
Operater: Dobar dan, izvolite?
Korisnik: Recite mi, molim vas, kako da proverim koliko mi je kredita ostalo, a da ne zvrckam stalno vas?
Operater: Zvezdica-sto-taraba,
Korisnik: Hvala puno, dovidjenja!
    15-ak MINUTA KASNIJE
Korisnik: Gospodine, ja sa mog telefona ne mogu da proverim stanje! Pokušavam, mučim se, i - neće!
Operater: Pa, jeste li ukucali, kao što sam vam rekao, zvezdica-sto-taraba?
Korisnik: Pokušao sam, ali uspem samo 56 puta da ukucam tarabu i više neće, pa da ga ubijem!
DIVAN POKLON

    Momak reši da kupi svojoj devojci za novu godinu neki lep poklon i pošalje joj ga, jer će ona biti kod rodbine.
Pošto nije bio naročito iskusan sa kupovinom poklona za dame, zamolio je njenu sestru da krene s njim - svakako, ona zna šta njegova ljubav voli!
    U jednoj prodavnici su našli predivne, meke rukavice, obložene toplim krznom. Sestra je, kad je već tu, kupila sebi jedan par gaćica. Međutim, prodavačica je greškom pobrkala poklone, pa je devojka dobila gaćice sa pismom.     Voljena moja, Rešio sam da ti kupim jedne ovako lepe, pošto sam primetio da ih ne nosiš kada uveče idemo u šetnju, a ova zima je baš hladna. Verovatno to već znaš - zamolio sam tvoju sestru da krene sa tobom, da bi me posavetovala. Kada sam ih video, mislio sam da su isuviše napadne - ja sam pre gledao one klasične, duže, sa dugmićima. Međutim, tvoja sestra mi je pokazala svoje, koje su veoma sličan model i baš lepo stoje! Prodavačica ima iste takve, nosi ih već 3 nedelje i jedva da su se isprljale, a kaže da ih ostavlja svuda. Objasnila mi je da treba malo da ih zavrneš kad ih nosiš, da se lepše vidi krzno.
    Jedina moja, znam da će ovaj moj dar mnogi dirati dok je na tebi, a ja ne mogu da dočekam da se u idući petak vidimo, da vidim kako ti stoje, da ti ih skinem i ljubim svaki delić koji su one pokrivale!
    Tvoj Voljeni

NASLOVI FILMOVA - LESKOVAČKI PREVOD

■ Šta sve možeš u Denveru kada si mrtav - Kue će rabotiš u Denver kd lipšeš
■ Poljubac zmaja - Celivka od aždaju
■ Pakt s vukovima - Neću rat, bolje je sas vuci
■ Mačka na limenom, usijanom krovu - Mačka na žeske limene ćeramide
■ O, brate, gde si - A, be, bate kude si
■ Ko to tamo peva - Kuj taj tam poe
■ Bekstvo iz Njujorka - Bežanija iz Njujork
■ Policijska akademija - Fakultet na milicajci
■ Razjareni bik - Pebesnili bivol
■ Trči, Lola, trči - Begaj, Lolo, begaj
■ Vatrene ulice - Sokaci u oganj
■ Mala noćna muzika - Malecka svirka po tamninu
■ Blistavi um - Ubav mozak
■ Nismo više klinke - Porasnule smo
■ Sam u kući - Doma, bez gosti
■ Dobar, loš, zao - Nee loš, ne valja, ič ne valja
■ Prohujalo s vihorom - Oduvaja gi vetar
■ Svi naši strahovi - Sve kue se plašimo
■ Za kim zvona zvone - Po koga zvoniv zvonca
■ U Kini jedu pse - U Kinu jedev kučiki
■ Dvanaest žigosanih - Dvanaes sas beleg
■ Poslednji samuraj - Samuraj na kraj
■ Dobro, da bolje ne može biti - Merak rabota
■ Sve o mojoj majci - Sve o mamu mi

Klikom na malu sliku dobićete na sredini ekrana uvećanu sliku. Da bi veliku sliku smaknuli sa ekrana, ponovo kliknite na nju ili na znak X u gornje desnom uglu.

Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
BIBLIJA - MICROSOFT EDITION

 U početku stvori Gospod Bit i Bajt. I stvori iz ovih Reč.
 I bejahu u reči dva Bita, i nije postojalo ništa više. I Gospod razdvoji Jedinicu od Nule. I viđe Gospod da je ovo dobro.
 I reče Gospod neka bude Podatak. I tako bi. I reče Gospod: Nek zauzme Podatak odgovarajuće mesto. I stvori Gospod flopi diskove, hard diskove i kompakt diskove. I viđe Gospod da je ovo dobro.
 I reče Gospod neka bude Računar, gde mogu flopi, hard i kompakt diskovi da se stave, i nazove to Hardverom. I viđe Gospod, da je ovo dobro.
 I tada jos nije postojao Softver. Ali Gospod napravi Programe, velike i male po svojim vrstama. I reče Gospod: Razmnožite se i napunite Memoriju.
 I reče Gospod: Hajde da stvorimo Programera, i nek Programer stvara nove Programe, i nek upravlja Ražunarima, Programima i Podacima.
 I stvori Gospod Programera, i smesti ga u ERC - Elektronski Računski Centar. I Pokaza mu Gospod Direktorijume, i reče mu Gospod: Slobodno koristi svaki Direktorijum i Poddirektorijum, ali Windows NE SMEŠ koristiti!
 I reče Gospod: Nije dobro što je Programer sam. Usniše ga, i izvadiše mu jedno rebro, i stvori od toga drugo biće, koje pogleda na Programera, koje voli to što Programer radi, i nazove Gospod ovo biće Korisnikom.
 I bili su Programer i Korisnik tamo ispod golog DOS-a, i vide Gospod, da je to dobro.
 Ali Bil beše pametniji od Gospoda i od svakog drugog bića. I Bil pitaše Korisnika: Je l' reče Gospod, da ne koristiš ni jedan program?
 I Korisnik odgovoriše: Gospod je rekao da možemo koristiti svaki Program, svaki Podatak, ali rekao je, da nikad ne koristimo Windows, jer ćemo umreti.
 I reče Bil Korisniku: Kako možeš pričati o nečemu što nisi ni probao? U trenutku kad pokrećeš Windows, postaćeš kao Gospod. Bićeš sposoban proizvesti bilo šta prostim klikom na MIŠA!
 I Korisnik viđe, da plodovi Windowsa su lepši i lakše ih je koristiti. I viđe Korisnik da je svako znanje suvišno, jer Windows može svo znanje da zameni.
 I Korisnik instališe Windows na Računar, i reče Programeru da je ovo dobro.
 I Programer odmah poče tražiti nove drajvere. I pita ga Gospod: Šta tražiš? A, Programer odgovara: Tražim nove drajvere, jer ih ne mogu naći u DOS-u. I reče Gospod: Ko ti je rekao da su ti potrebni novi drajveri? Je si li pokrenuo Windows? I Programer odgovoriše: Bil nam je rekao!
 I reče Gospod Bilu: Zbog toga što si uradio bićeš omražen od svakog bića. A Korisnik biće nesrećan zbog tebe. I bićeš primoran da prodaješ Windows od sad, pa do večnosti.
 I reče Gospod Korisniku: Zbog toga što si uradio, razočaraće te Windows, i potrošiće sve tvoje resurse, i spore programe ćeš morati koristiti, i za vek vekova bićeš primoran osloniti se na pomoć Programera.
  I reče Gospod Programeru: Zbog toga što si slusao Korisnika, nikad nećeš biti srećan. Tvoji Programi biće puni grešaka, i moraćeš ih ispravljati uvek nanovo do vek vekova.
 I isteraše njih Gospod iz ERC-a, zatvoriše vrata i zaštitiše lozinkom.
 GENERAL PROTECTION FAULT.
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA