Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Naj Vesti iz Sveta - No 31

   Orangutan i cigarete, krađa zubne proteze, baka narko diler ...Pročitajte najluđe i najotkačenije vesti iz celog sveta i pogledajte šta su sve ljudi u stanju da urade kada im pamet odluta i mozak ode na 'rezervu'.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
SAD
   Amerikanka Sonja Tomas pojela je 183 pileća krilca za 12 minuta, oborivši tako sopstveni rekord. Ona je zauzela prvo mesto na desetom takmičenju u jedenju krilaca koje je održano u Bafalu u američkoj saveznoj državi Njujork. Drugo me sto zauzeo je Džoi Česnat, koji je pojeo 174 krilca. Ova Amerikanka, koja je teška samo 45 kilograma, važi za kraljicu u jedenju pilećih krilaca - prošle godine  pobedila je sa 181 pojedenim krilcem. Pobednik na takmičenju dobio je 1.500 dolara, a drugoplasirani 750 dolara. Nadimak Sonje Tomas je 'crna udovica', pošto redovno pobedjuje muškarce !!!

KALIFORNIJA
   54-godišnji stanovnik Kalifornije, Dejviduv Senk, ugrizao je pitona dva puta i piton je morao na hitnu operaciju. Policija kaže da je na poziv došla do kuće u Sakramentu, kada je prolaznik primetio čoveka koji leži i za koga je pretpostavio da je bio napadnut. Kada su policajci stigli, ustanovili su da Dejvid Senk, kako su kasnije shvatili, nije žrtva napada. Senkov komšija rekao je policajcima da je Senk dva puta snažno ugrizao njegovog ljubimca pitona dugog jedan metar. Senk je uhapšen zbog napada na reptila i odredjena mu je kaucija od 10.000 dolara. U intervjuu koji je dao televiziji, David Senk je rekao ne seća incidenta i da ima problem sa alkoholom, da mu je mnogo žao i spreman je da plati troškove lečenja pitona !!!

  NORVEŠKA
   Norveški 80-godišnjak uhapšen je dok se pijan u invalidskim kolicima na električni pogon kretao u suprotnom smeru na autoputu. On je krenuo u avanturu po autoputu nedaleko od njegovog doma u  Porsgrunu na jugu Norveške. Prošao je kroz tunel dug 184 metra, a potom krenuo nazad kroz isti tunel. Nešto dalje presrela su ga dva automobila. Saobraćajni policajci oduzeli su mu vozačku dozvolu na licu mesta i urađen mu je alko-test. 'Bilo je očigledno da je pod uticajem alkohola' - kazala je policija. Zakoni o motornim vozilima ne odnose se na invalidska kolica, pa policija trenutno traga za načinom da suspenzija dozvole potraje !!!

  MALEZIJA
   Jedan malezijski orangutan koji živi u zatočeništvu mora da ostavi pušenje cigareta koje dobija od posetilaca zoo vrta u kojem živi. Predstavnici vlasti premestili su odraslu orangutanku Širli iz državnog vrta u južnoj državi Džohor kada je procenjeno da ona i još nekoliko životinja žive u lošim uslovima. Širli je sada u karantinu u drugom zoo vrtu u susednoj državi i očekuje se da će biti poslata u centar za brigu o životinjama na ostrvu Borneo. Upravnik zoo vrta Melaka Ahmad Azar Mohamed kazao je da Širli više ne dobija cigarete pošto pušenje ne spada u normalno ponašanje orangutana !!!

 SRBIJA
   U Prokuplju je nepoznati lopov ukrao zubnu protezu Prokupčanki G. B. koju je donela na popravku kod stomatologa. Protezu je donela na popravku kod stomatologa ali pošto su vrata od ordinacije bila zaključana, kesu na kojoj je pisalo 'zubna proteza' zakačila je o kvaku i otišla. Iznenadila se kad je doznala da je proteza nestala i da je stomatolog nije zatekao na vratima. Sve bi delovalo kao šala da u Prokuplju nije bio vašar pa je i mogućnost da neko u toj gužvi nešto ukrade sto puta bila veća. Jedan očevidač, stomatolog, ispričao je da je video na vašaru prošle godine na jednoj od tezgi da se prodaju i zubne proteze. Na tezgi je bilo poređano desetak različitih zubnih proteza, a potencijalni kupci su ih na njegovo zaprepašćenje probali. Može samo da se pretpostavi odakle su tu dospele !!!

  ITALIJA
   Jedan 43-godišnjak uhapšen je u Napulju pošto je za tri meseca ženama koje rade u policiji uputio više od 7.000 telefonskih poziva opscenog i uvredljivog sadržaja. Muškarac, koji je pušten na privremenu slobodu, biće optužen za uznemiravanje i uvrede izrečene telefonskim putem, uvredu javnog službenika, ometanje javne službe i lažnu uzbunu, navodi se u saopštenju. Muškarac, identifikovan inicijalima G.M., pozive je upućivao sa mobilnog telefona sa blokiranom sim karticom i sa kojeg je mogao da zove samo brojeve za hitne slučajeve. Pozive je upućivao na broj 113, koji je broj policije, i prekidao je vezu svaki put kada bi se javio muški glas. Dnevno je obavljao prosečno 80 poziva.  Kada bi se javila policajka, počinjao je monolog po ugledu na pozive na hotlajn brojeve i 'upozoravao je sagovornicu da će, ako prekine vezu, silovati prvu ženu na koju naiđe' !!!

 JUŽNA AFRIKA
   Vozač taksi kombija u Južnoafričkoj Republici priveden je i kažnjen zbog toga što je u vozilu koje je imalo 15 mesta prevozio 55 dece koje je vraćao kući iz škole. Decu staru izmedju sedam i deset godina policija je kasnije prevezla kućama, navodi agencija koja ne precizira koliko je vozila trebalo policiji da prebaci svu decu. 53-godišnji vozač kombija kažnjen je novčanom kaznom od 2.500 randa - oko 250 evra, što je jednako mesečnoj plati u toj zemlji !!!

  POLJSKA
   Policija u Vroclavu našla se na velikoj muci  - da li da kazni možda najstariju uzgajivačicu marihuane u Poljskoj, 77-godišnju ženu koja je konoplju gajila jer se osladila njenim kokoškama. Policijska patrola je u predgradju Vroclava, na jugozapadu Poljske, uhvatila tek punoletnog mladića sa 'cigaretom' marihuane i uzalud se obradovala da će je odvesti do dilera. Mladić im je rekao: 'Ubrao sam je tu u obližnjoj bašti', kada ga je policija pitala gde je nabavio drogu. On im je pokazao mest, a policija je u bašti našla 17 velikih stabljika indijske konoplje, od koji je najviša imala 270 centimentara, kokoške i 77-godišnju Poljakinju koja im je drage volje odgovorila da je počela da gaji to rastinje zato što prija njenim kokoškama !!!

  POLJSKA
   Oko 100.000 Poljaka koji imaju pravo na inostrane penzije našli su se na velikoj muci jer im strani penzijski fondovi traže potvrde da su živi, a u Poljskoj - nema ko da im izda tako nešto. Nakon nedavne izmene propisa o penzijama i invalidskim penzijama, u Poljskoj takvu potvrdu izdaju notari. Medjutim, oni nemaju pravo da je upišu u formular na stranom jeziku, a inostrano penzijsko osiguranje insistira da se činjenica da je penzioner živ nalazi isključivo na originalu njihovog formulara. Na taj problem je upozorio jedan penzionisani ekonomista iz Varšave koji je stekao pravo na penziju u Francuskoj. Tom ekonomisti mesečno šalju francusku penziju od nekoliko stotina evra, a svake dve godine i original formulara u kojem poljske vlasti treba da potvrde da u međuvremenu nije preminuo. Kada je prvi put dobio formular, potvrdu mu je je bez problema na francuskom originalu izdao poljski Penzijski fond. Kada je za dve godine stigao sledeći, ekonomista je upućen u opštinu. Poslednji put ga ja opština odbila i poslala kod notara, koji nije smeo da izda  potvrdu na francuskom formularu, zbog čega su Francuzi obustavili isplatu penzije. Poljski Fond socijalnog i penzijskog osiguranja potvrdio je da će zbog tih poljskih propisa problem dobijanja inostrane penzije imati čak 100.000 poljskih penzionera !!!

  SICILIJA
    Snalažljivi Sicilijanac iz Palerma, Salvatore Di Fracia, zatražio je i dobio naknadu za prekovremeni rad zbog 'čišćenja snega' od aprila do avgusta. On radi u pokrajinskoj službi civilne zaštite i tražio je platu za 50 prekovremenih sati za čišćenje snega u maju, 38 sati u junu, 44 sata u julu i neverovatnih 200 prekovremenih sati u avgustu, kada temperatura čak ni u hladu ne pada ispod 30 stepeni !!!

  KINA
   37-godišnji Kinez Wang Zhijia za kojim policija traga već 10 godina, pronađen je u zatvoru i to kao - zatvorski čuvar. On je osuđen jer je supruzi naneo teške povrede udarajući je komadom cigle. Policija je otkrila da se uspeo zaposliti 260 kilometara od svoje kuće, u zatvoru u pokrajini Anhuiju i to predstavljajući se kao svoj brat. Njegova žena koja se posle preudala još uvek pati od amnezije !!!
  SAD
   Zabrinuti muž je policiji prijavio neobičan slučaj silovanja svoje žene dok je on pored nje ležao u krevetu. Dok je žena spavala u krevetu, nju je sliovao - nevidljivi muškarac. Muž je ispričao kako se njegova draga usred noći skinula gola i počela se dirati po telu, a pritom je i glasno stenjala, mada je u svari svo vreme spavala. Muž veruje da je neko nad njom načinio crnu magiju i tako joj ukrao dušu !!!

RUMUNIJA
   Novi porodični zakon u Ruminiji kažnjavaće one koji žele svom detetu dati ime koje 'ne zvuči dobro i šteti opštem moralu'. Kao primer navode se imena: Mercedes, Policija, Tarzan, Vinetu i Televizor. Zakon je odlučio dohvatiti i one verenike koji prekinu veridbu, a oštećena strana može tražiti materijanu odštetu od bivše ljubavi !!!

RUSIJA
   Dok se većina muškaraca danas brije sa najmodernijim žiletima, gelovima i afteršejvovima, 35-godišnji Rus iz Nižeg Novgoroda bradu brije - lopatom. Kako on sam kaže, brijači su skup i nepotreban luksuz. Njegov deda ga je naučio brijati prvo nožem, a zatim i sekirom! On sada koristi naoštrenu lopatu koja ga služi bolje od žileta. Dodao je da mu se supruga skoro onesvestila kada ga je prvi put videla sa lopatom pred ogledalom. Sad još neko nek kaže da je votka normalno piće !!!

  ENGLESKA
   Jedna penzionerka iz Eseksa prešla je automobilom 43 kilometra ignorišući policijsku poteru koja je poslata za njom, vozeći brzinom od 16 do 32 kilometra na sat. Prema Dejli Telegrafu, incident se dogodio kada je ova 76-godišnja Kerolajn Tarner skrenula mimo propisa, nakon čega je za njom krenuo policijski automobil, koji je uskoro upalio rotaciona svetla. I 'brza' potera je počela !!!

  SAD
  Amerikanac Mark Bergen šokirao je policajce kada je počinio kradju u pauzi sudjenja na kojem je optužen za isto krivično delo. Mark je ušetao u prodavnicu antiknog nakita Voltons u Franklinu u Tenesiju i iz nje odneo nakit vredan 30.000 dolara. Potom se vratio u sudnicu gde mu se sudilo zbog pljaške počinjene 2009. Ipak, novi plen ostavio je van zgrade !!!

  BRITANIJA
   Britanka Kler Ormiston iz Birmingema tražila je od svoje ćerke da joj za proslavu jubilarnog 100. rođendana organizuje žurku sa striperom. Ćerka Margareta je rekla: 'Pitali smo je šta bi želela da joj poklonimo za rođendan, a ona je rekla - put na Mesec'. Pošto to nismo mogli da joj organizujemo, setila se stripera. Nisam mogla da verujem. Znam da je njen smisao za humor uvrnut, ali umalo nisam pala sa stolice'. Porodica je stogodišnjakinji i ispunila želju - na njenom rođendanu je nastupio Džon Grin koji je došao u uniformi mornara i sam je izjavio: 'Bavim se striptizom 16 godina, ali ovo je prvi put da sam nastupao na nečijem stotom rođendanu' !!!

  SAD
   20-godišnji muškarac iz Jute za kojim je pokrenuta policijska potera zbog prekoračenja brzine, zvao je policiju da kažu svojim kolegama da prestanu da ga jure. Ova potera je počela je u Park Sitiju u Juti, zbog prekoračenja brzine. Umesto da se zaustavi i plati kaznu, neimenovani vozač je rešio da nastavi da vozi i pozove policiju da prijavi saobraćajce. Kako je rakao je dan od policajaca iz poteree: 'Mladić je pozvao policiju i rekao im da ga jurim i da bi bilo bolje da ga ostavim na miru jer on neće stati'! Kasnije se u čitavu jurnjavu uključio i vozačev otac kojeg je mladić pozvao i javio mu za 'bezobrazne' saobraćajce. Otac je objasnio policiji da je vozač bio nervozan jer se iste večeri posvađao sa devojkom. Saobraćajci nisu imeli razumevanja za njegove ljubavne probleme i iste večeri, kada je konačno stisnuo kočnicu, odveli ga u pritvor u policijskoj stanici !!!

  RUSIJA
   49-godišnja Fadžili Mukhamecijanov u Rusiji umrla je od srčanog udara nakon što se probudila na sopstvenoj sahrani. Ona se probudila i videla je kako njeni rodjaci plaču i mole se oko njenog otvorenog sanduka. Zgrožena žena počela je da vrišti, kada je shvatila da se spremaju da je zakopaju. Ona je brzo vraćena u bolnicu gde je ponovo proglašena mrtvom. Kako priča njen muž: 'Njene oči su se otvorile i mi smo je brzo vratili u bolnicu,  ali ona je poživela još samo 12 minuta na intenzivnoj nezi, pre nego što je ponovo umrla, ovoga puta stvarno. Veoma sam ljut i hoću odgovore. Nije bila mrtva kada su rekli da jeste i mogli su da je spasu' Predstavnik za medije bolnice rekao je da će istražiti ceo slučaj !!!

  SAD
   Mnoge žene vole mišićave muškarce sa dobro oblikovanim telom, ali to nije slučaj i sa Rut Vikers čija je parola: 'Što deblje, to bolje'. Ona je svog sadašnjeg dečka Endija Riva upoznala je kada je bio težak 171 kilogram. Iako je već tada bio gojazan, Rut nije bila zadovoljna njegovim izgledom. Počela je da ga zatrpava hranom jer je tako zadovoljavala svoje želje. Toliko ga je ugojila da je Endi u jednom trenutku bio težak 230 kilograma. Njene želje za debelim momkom splasnule su nakon što je Endi doživeo napad astme i umalo preminuo. Kak osama kaže: 'Veliko i debelo je za mene lepo. Volim da moji muškarci na sebi imaju što više masti, ali zdravlje je ipak na prvom mestu' !!!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana