Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu

Nacistička Nemačka i Amerika

    Sjedinjene Američke Države svakim danom postaju sve više nalik Nacističkoj Nemačkoj. U stvari, nacifikacija Amerike je skoro pa završena. Paralele između Nacističke Nemačke i SAD-a koje se dešavaju danas će zaista šokirati većinu od vas.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Većina amerikanaca jednostavno nikada nije naučila kakav je život bio nazad u Nacističkoj Nemačkoj.
    Pod Adolf Hitlerom, Nemačka je bila totalitarna policijska država Velikog Brata koja je ograničavala slobodu i induvidualno ponašanje. Pod Adolf Hitlerom, Nemačka je prihvatila socijalizam, dramatično je promenila vladino trošenje i povećala je namete i poreze do astronomskih nivoa. Pod Adolf Hitlerom, abortus je postao legalan u Nemačkoj, vlada se pobrinula u vezi zdravstvenog osiguranja i hrišćanstvo je izbačeno van javnih škola i van javnog života.
    Da bi dokazali ove činjanice, uzećemo opsežne citate iz dva izvora. Kitty Werthmann je bila dete koje je živelo u mirnoj Australiji kada je Hitler preuzeo vlast u njenoj naciji. Ona je napisala svedočanstvo o tome kako je bilo pod Nacističkom Nemačkom.
   U nastavku ćemo isto tako obimno citirati autora Bruce Walkera.  On je autor knjige pod naslovom 'Svastika protiv Krsta: Nacistički rat protiv Hrišćanstva', i tokom godina istraživanja on je razotkrio neke apsolutno jezive stvari od kojih će vam visiti vilica. Nakon čitanja informacija u ostatku članka, neće biti više sumnje da SAD postaje upravo kao Nacistička Nemačka. Nacistička Nemačka nam je pokazala šta se dešava kad država postane Bog. Adolf Hitler je doista bio veći rasist nego trenutne američki vođe, ali osim toga, jako je mala razlika između puteva kojima je Adolf Hitler vodio Nemačku i puta kojim se danas vodi SAD. Slede 25 činjenica koje nam govore da je nacifikacija Amerike gotova…

 1 - Nacistička Nemačka je bila totalitarna policijska država Velikog brata koja je stalno nadgledala sve što su radili Nemački građani. Danas, birokrati koji vode poslove u SAD-u su apsolutno opčinjeni sa konstantnim pokušavanjem da nas nadziru i prate. Na primer, danas postoje frikovi kontrole koji istražuju ručkove predškolskih učenika u određenom području zemlje, u svrhu sa budu sigurni da se oni hrane 'pravom' hranom.
 2 - Nacistički službenici su često koristili svoje pozicije da bi prisilili druge da rade nehumane stvari. Ovo je baš ono što TSA (transportno-sigurnosna agencija) danas  sprovodi. Lako je zamisliti Nacističke vojne oficire koji prisiljavaju mlade žene da hodaju napred – nazad ispred njih da bi se oni mogli nadiviti njihovom izgledu. Ipak, to je ono što danas radi TSA agenti američkim ženama, prilikom pretresa i pregleda na aerodromima, autoputevima, i ostalim transportnim centrima.
 3 - U Nacističkoj Nemačkoj, čak su žene i deca bili tretirani kao dehumanizirana stoka. Današnji školarci su pretresani do gole kože po čitavoj Americi. U državi Džordžija jedan student je nedavno bio pretresen do gole kože od strane javnih školskih službenika, nakon što ga je drugi student optužio da posjeduje marihuanu.Drugi student u Albukerkiju je bio prisiljen skinuti se do donjeg rublja dok su pet odraslih osoba to gledale zato što je imao 200 dolara u džepu. Ovaj student nikada nije službeno bio optužen za neko nedelo.
 4 - U Nacističkoj Nemačkoj, Vlast vas je mogla zaustaviti  bilo kada, pretražiti vas, i to bez ikakvog razloga. U Americi ovo se nije trebalo desiti, ali se ipak desilo. Prošle godine TSA 'VIPR tim' je proveo aproksimativno oko 8.000 'nenajavljenih sigurnosnih raščešljavanja' na stanicama podzemne željeznice, autobusnim terminalima, lukama i mestima za odmor na autoputevima. Ako niste u stanju pokazati 'vaše papire', postoji dobra šansa da će te biti bačeni u zatvor u
Americi. Na primer, 21-godišnji studentica Samantha Zucker je nedavno uhvačena i stavljena u pritvor 36 sati, zato jer nije imala identifikacijske dokumente za policiju.
 5 - Pod Adolf Hitlerom, je krenulo masovno trošenje državnog novca. Prema svedoku Kitty Werthmann, skoro pa svako je dobio neku vrstu poklona od Nemačke vlade… Naravno, ovo je upravo ono što se događa u Americi danas, a i kod nas.
 6 - Pod Hitlerom, porezi su podignuti dramatično pod opaskom da se trebaju platiti svi socijalni programi. Kitty Werthmann kaže 'Nemački porezi su otišli na taj nivo da su nam uzimali 80% od plate' U SAD-u nisu porezi došli još na katasrofičan nivo, ali kad zborjiš ukupno sve federalne poreze, sve državne poreze, lokalne poreze, poreze na imovinu, i sve poreze na prodaju, dobijete značajnu brojku amerikanaca koji moraju platiti 50% plate na te poreze.
 7 - Ekonomija u Nacističkoj Nemačkoj je bila visoko socijalizirana. Kao što je Ludwig Von Mises jednom  korektno uočio, Nemačka ekonomija pod Hitlerom nikad nije bila kapitalistička… SAD nije došao do nivoa Nacističke Nemačke još, ali ima upravo socijalističkog predsednika i nazad u 2009. godini naslovna strana Newsweek-a je hrabro proglasila da 'Mi smo sada Socijalisti'.
 8 - U Nacističkoj Nemačkoj, ako ste pokrenuli posao izvan socijalnih paradigmi, bili ste teško kažnjeni. Ista se stvar dešava danas u SAD-u. Na primer, FDA je aprovela elaborat o šemama hapšenja, koje su dizajnirane za hvatanje prizvođača sirovog mleka. Bilo kakav 'neovlašteni promet' će biti tretiran kao veoma opasni i kažnjavajući od strane vlade SAD-a, ovih dana.
 9 - U Nacističkoj Nemačkoj, vladini propisi o preduzetništvu su se divlje oteli kontroli. Naravno da svi znamo o besmislenim regulacijama kojima vlada SAD pokušava opteretiti poslovanje. Svaki dan bez obzira na godine, frikovi kontrole vole zabadati nos u poslovanje privatnih firmi koji samo pokušavaju preživeti.
 10 - Pod Adolf Hitlerom, slobodno tržište kapitalizma se apsolutno mrzilo. Nacional Socijalistički teolog Gregor Strasser jednom je izjavio… 'Mi Nacionalni socijalisti smo smrtni neprijetelji ovog kapitalističkog sistema koji izrabljuje ekonomski slabe pojedince … i mi smo odlučni pod svim okolnostima, da uništimo taj sistem.'  Jako puno obožavatelja Baraka Obame su socijalisti i komunisti, i svakim danom se povećava broj Amerikanaca koji pokazuju prezir prema kapitalizmu. U stvari, neke nedavne ankete su pokazale da se mladež u Americi više opredjeljuje za pogled prema socijalizmu nego prema kapitalizmu.
 11 - U Nacističkoj Nemačkoj, zdravstvena zaštita je preuzeta od strane vlade. Naravno, svi mi znamo šta se događa danas u Americi. Vlada troši skoro pola iznosa dolara od zdravstvenog osiguranja, Obama-zdravstvena-zaštita (Obanacare) podrazumeva veću vladinu kontrolu nad zdravstvenim sistemom kao nikada pre.
 12 - Pod Adolf Hitlerom, abortus je proglašen 'sigurnim i legalnim' u Nemačkoj. Margaret Singer je nedavno napisala: 'Najmilosrdnija stvar koju može učiniti porodica za svoje dete je da ga se ubije'. Nakon što su Nacisti došli na vlast 1933. godine, abortus je legalizovan vrlo brzo. Do 1935. godine, aproksimativno 500.000 abortusa se obavljalo u Nemačkoj svake godine. Da, Hitler je veoma ohrabrio Arijsku ženu da ima što više dece što je moguće. Ali on je isto tako vidio Pokazalo se da je Hitler bio veliki obožavatelj i osnivač  Planiranog Roditeljstva. abortuse kao način na koji se redukuje 'neželjena' populacija. Nažalost, nešto se vrlo slično događa i danas. Klinike za abortus su obično locirane u 'siromašnijem' delu grada, i zaprepaštavajućih 72% stranaka klinike Planiranog Roditeljstva  ima dohotke koji su jednaki ili ispod razine federalnog siromaštva.
 13 - U Nacističkoj Nemačkoj, ubojstvo 'defektnog' ili 'slabog' ili 'disfunkcionalnog' se podrazumevalo kao dobra stvar zato što je to činilo Nemačke ljude 'jačima'. Nažalost, mnogo amerikanaca je u potpunosti ohrabreno principima eugenike koji su bili dominantni u Nacističkoj Nemačkoj. Trogodišnjoj Ameli je nedavno odbijena transplantacija bubrega, zato jer je smatrana 'mentalno retardirana', a sećamo se da se to isto desilo i Terri Schiavo. Ne samo to, novine Detroid News su nedavno predložile stavljanje kontraceptivnih sredstava u pitku vodu u Mičigenu zato jer je država postala 'leglo za razmnožavanje siromaštva'. Ovakva bolesna mišljenja se rapidno šire Amerikom, i to je zastrašujuća stvar.
 14 - U Nacističkoj Nemačkoj, edukacija je nacionalizovana i Bog je bio izbačen izvan škola. Sledi svedočanstvo od Kitty Werthmann: 'Naša edukacija je nacionalizovana. Ja sam pohađala veoma dobru javnu školu. Populacija je bila dominantno Katolička, tako da smo imali religiju u školi. Dana kad je izabran Hitler ( Mart 13, 1938. ), uhodala sam u učionicu i primetila da je raspelo zamenjeno sa Hitlerovom slikom koja je visila do nacističke zastave. Naša profesorica, veoma predana žena, je stajala i govorila razredu da nećemo više imati molitve i religiju. Umesto da smo pevali Deutschland, Deutschland, Uber Alles, imali smo fizičku edukaciju.  Nažalost, upravo ista stvar se događa u SAD školama danas.
 15 - Pod Adolf Hitlerom, Bog je bio ismejavan i religija je bila kažnjavana na svakoj uglu javnog života. Još jednom, paralele koje vidimo danas u Americi. Prošle godine, srednjoškolac u Južnoj Kaliforniji je suspendovan dva dana jer je imao privatni razgovor sa svojim kolegom o Hrršćanstvu. Isto tako mu je zabranjeno ikada više donositi Bibliju u školu .
 16 - Adolf Hitler je u potpunosti prihvatio teoriju evolucije, i Darvinizam je omogućio intelektualni temelj za većinu nacizma. Na okupljanju Nacističke Stranke u Nuremberg-u 1933. godine, Hitler je izjavio da ' je viša rasa podređena nižoj rasi … a to je odnos koje ne možemo videti u prirodi '. Hitler je bio opčinjen 'preživljavanjem najjačeg i najprilagođenijeg' i doveo je svoju teoriju  do ekstrema. Ali, naravno, naša deca danas nemaju problema u Americi sa učenjem ove pogrešne teorije u javnim školama Amerike.
 17 - Pod Adolf Hitlerom, država je počela govoriti o poslu zbrinjavanja dece. Naravno, ovo se danas događa u Americi danas. Deca su podizana i odgajana od strane centara za skrb i javnih škola, a većina roditelja troši veoma malo vremena na svoju decu, danas.
 18 - U Nacističkoj Nemačkoj, bilo je u trendu  ismejavanje  Hrišćana i hrišćanske vere. Oni koji veruju da je Nacizam prigrlio Hrišćanstvo je iluzija. Sledeći navodi su uzeti iz priručnika Hitlerove mladeži…
- 'Hrišćanstvo je religija robova i budala.'
- ' Kako je Hrist umro? Cvilio je na Krstu!'
- 'Deset božjih zapovesti predstavljaju najniže instinkte čoveka'
- Hrišćanstvo je samo prikriveni Judaizam'
    Ovo su stvari koje se definitivno događaju u Americi danas. Televizija pokazuje filmove koji stalno ismijavaju htišćanstvo i oni su ujek prikazani kao 'loši momci'.
 19 - Pod Adolf Hitlerom, seksualni promiskuitet se ustvari veoma poticao. Naravno, ista stvar se dešava danas u Americi. Sve što nije normalno tamo se prikazuje kao nešto najnormalnije.
 20 - Jednom kada je Nacizam stekao snagu, oni su rapidno primenjivali zakon o kontroli oružja, a kasnije je Vlada oduzela sve oružje građanima. Prošle godine, više od 10 miliona oružja je prodano u SAD-u, ali zakon o kontroli oružja se nastavio zaoštravati, i pitanje je vremena pre nego što federalna vlada SAD-a pokuša kompletno razoružati naciju.
 21 - Pod Nacističkom Nemačkom, veliki broj dece je odveden od dobrih porodica. Ne zvuči li ovo baš kao put kojim Amerika trenutno ide? U mnogim državama, CPS (' servisi za zaštitu dece ') su postali jedni od najstrašnijih vladinih organizacija. Po celoj naciji, hiljade i hiljade dece je premešteno iz dobrih roditeljskih domova zato jer ih roditelji nisu odgajali 'korektno'.
 22 - Pod Adolf Hitlerom, društvo je postalo veoma militarizovano. Naravno, gledamo istu stvar danas u Americi. Tužno, ovo se čak događa u našim javnim školama.  Prema blogeru Alexander Higgins-u, deca u vrtićima i prvim razredima u državi Nju Džersi sada trebaju imati po zakonu 'mesečne anti - terorističke vežbe'. Ovo je jedna od onih stvari koje je bolesnik Adolf Hitler pokušavao, i to nije nipošto dobro za našu decu.
 23 - U Nacističkoj Nemačkoj, zatvori su bili apsolutno krcati. Upravo sada, SAD ima najveću ratu zatvaranja u svetu  i daleko najveću populaciju zatvorenika na čitavoj zemaljskoj kugli. Čak su i deca bila hapšena alarmirmantno puno puta. U jednom slučaju je opisano kako je 12-godišnja devojčica u Texasu nedavno uhićena zato što se špricala parfemom i kako je policija nedavno išla pokupiti zaduženu knjigu iz knjižnice od 5-godišnjakinje.
 24 - Pod Adolf Hitlerom, u suštini nije bilo nikakve slobode govora. U SAD-u danas, govori se da ljudi imaju slobodu govora, ali sloboda se 'ohladila' na hiljadu  različitih načina. Pričajte razgovetno i slobodno na radiju. Samo budite svesni da FBI snima vašu svaku reč.
 25 - Pod Adolf Hitlerom, paranoja je bila standardna vladina procedura. U Nacističkoj Nemačkoj, svaki građanin je bio potencijalna pretnja i svako je bio konstantno nadgledan u vezi sumnjivih aktivnosti. Naravno, ovo se isto događa danas u Americi.
   Može vas se za bilo što označiti danas kao 'potencijalnog teroristu' od strane vlade. SAD vlada, je isto tako odlučila da bi bilo dobro za Ameriku da se njezini građani međusobno uhode i prate. Kampanje poput 'Ako vidiš nešto, Reci Nam' liče kao da su izvučeni iz Gestapo priručnika za sigurnost.¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Novi Svetski PoredakNovi Svetski Poredak - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse