Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Nacistička Amerika

   Nisu li Amerikanci, osim naučnih saznanja, od nemačkih nacista preuzeli i luciferijansku ideologiju i perfidno je uveli u plašt demokratije, koristeći i silu za ispunjavanje svih svojim ciljeva?
   Da li, kao i u doba HItlera, poteze u stvari vuku moćne tajne organizacije i okultne centrale, vladari iz senke, čije se delovanje tek naslućuje preko američkog saveta za inostrane odnose, Trilateralne komisije ili Bilderberg grupe?

Osmeh gore Osmeh na lice:  

    Koja je to tanka crvena linija koja vodi od nacističkih logora smrti hitlerovske Nemačke i propasti Trećeg Rajha, često mističnim i nedovoljno poznatim stazama, sve do Bele kuće u Vašingtonu.
Prošlo je više od 50 godina od kako je prvi čovek (navodno), Amerikanac, kročio na Mesec. Za ostvarenje tog poduhvata najiše je bio zaslužan jedan 'fon', koji se zvao Verner fon Braun, ali se u to vreme, a i kasnije, malo pominjalo da je reč o načniku koji je bio konstruktor Hitlerovih razornih projektila - raketa Fau 1 i Fau 2.
    Amerikanci su mu, kao i mnogim drugim nacističkim naučnicima kojih su se dočepali nakon operacije kodnog imena 'Spajalica' - 'Paperclif' odmah na kraju Drugog svetskog rata, progledali kroz prste i zaboravili na njegovu prljavu prošlost, u zamenu za znanje koje je posedovao. Da li je sa njima i luciferijanska ideologija o neprikosnovenoj vladavini svetom, kakvu je sanjao Adolf Hitler, uhvatila korena na američkom telu?
    Kada je Hitlerov Treći rajh postajao prah i pepeo, američke tajne i obaveštajne službe učinile su sve da se dokopaju ne samo fon Brauna, nego i plejade drugih nemačkih naučnika. Zašto, kada se u posleratnoj istoriografiji uopšteno smatra da su Hitlerovi naučnici, pod uticajem njegovih suludih ideja, toliko zastranili da su izvodili često besmislene eksperimente, mešajući magijsko sa naučnim? Ameriku to ipak nije pokolebalo da sve te 'zastranjene' naučnike pokupe ispred nosa Sovjetima i pruže im poseban tretman i sve naučne uslove za dalji rad.
    'Farm Hol', umesto interniranja nemačkih atomskih istraživača, koje je držano u strogoj tajnosti, sagrađeno je 1728. godine. Tamo je bio Oto Han, pronalazač fisije atoma, Maks Lue je u 'Farm Holu' napisao rad o rendgenskim zracima, tu su bili i Hartek i Bage, koji su u Hamburgu radili na Dibnerovom uranskom projektu, zatim Hajzenberg i Vajceker sa delom svojih saradnika. Elita umova koja je omogućila da SAD u narednim decenijama postane svetska velesila broj jedan. Slične podatke u kultnom delu 'Jutro maga', navode i autori Luis Pauels i Žak Beržije: 'Kada se 9. maja 1945. godine okončao rat u Evropi, u poraženu Nemačku poslate su brojne istraživačke misije.
    Nemačka je bila odvojena od sveta tek od 1933. godine, a tehnička evolucija Trećeg Rajha odvijala se tokom 12 godina čudnovato divergentnim pravcima. Iako su Nemci zaostajali u stvaranju atomske bombe, oni su usavršavali velike rakete kojima nije bilo premca ni u Americi ni u Rusiji. Oni možda nisu imali radar, ali su zato usavršili infracrvene detektore jednako efikasne. Mada nisu razvili silikone, razvili su jednu potpuno novu organsku hemiju zasnovanu na osmoprstenom lancu ugljenika.
    Pauels i Beržije, međutim,u jednom nisu bili u pravu. Jer, Nemačka ni u toku Drugog svetskog rata nije bila potpuno odvojena od sveta, konkretno od SAD! 'Dženeral Motors', čiji je predsednik bio Lajmon Di pon, kao i firma 'Di pon', odražavali su za vreme rata poslovne veze sa nemačkim koncernom 'I.G. Farben', koji je, pored ostalog, proizvodio 'Ciklon-B' - gas za konc - logore, a Amerikanci su to znali!
    U galeriji monstruma u kontinuitetu od Hitlerovog nacizma do američkog naofašizma, ne treba zaboraviti možda najvećeg i najznačajnijeg čiji će se uticaj na današnju nauku, posebno genetski inženjering i metode pojedinačne i masovne kontrole uma, jednoga dana, verujemo i razotkriti i potvrditi. To je čudovišni doktor Jozef Mengele, poznat i kao 'Anđeo smrti'. Decenijam je radio i eksperimentisao za američke vojne službe, a kada mu je SImon Vizental ušao u trag, CIA je iscenirala otkriče njegovih posmrtnih ostataka. Da li je slučajna podudarnost što je genocidna agresija na Jugoslaviju 1999. godine dobila naziv 'Anđeo milosrđa', što vodi kao trag ako ne direktno do doktora mengelea, ono svakako do njegove zločinačke zaostavštine, jer je za žrtve 'Anđela smrti' - smrt zaista predstavljala milosrđe.
    Postoji mistična veza između svih koji su pokušavali da vladaju svetom i posedovanja, takozvanog, 'Koplja sudbine'. Amerikanci su došli u njegov posed 30. aprila 1945. godine u 2 i 10 popodne. Upravo na dan smrti Adolfa Hitlera, i u sat kada je on izdisao ili se spremao da izvrši samoubistvo! I tačno 13 godina nakon što je firer svojom krvlju potpisao ugovor sa nečastivim!
    Koplje kojim je rimski vojnik Longin zadao smrtni udarac Isusu hristu, Hitler je kao mladić, prvi put video u bečkom muzeju ' Veltlihe Šackamer', i tada se tresao kao u groznici. Istu reakciju pokazao je 30. aprila 1945. godine u 2 i 10 popodne i američki general Paton, kada je koplje uzeo u ruke. Nakon 'anšlusa' - prisjedinjena Austrije, Hitler je tvrdio da mu je u transu otkriveno da ovu relikviju nad relikvijama treba da pohrani u drevnoj dvorani crkve Sv. Katarine u Nirnbergu, gde se u srednjem veku, uz prisustvo Koplja, odigrala čuvena 'bitka pesmam' iz Vagnerove opere 'Majstori pevači'.
    Posle Karla Velikog, Napoleona i drugih svetskih silnika, luciferijanski diktator Adolf hitler, mali kaplar pre stupanja u kontakt sa tajnim, crnomagijskim društvima i centralama kao što je bila 'Crna tula'. sada doživljava svoj krah. Već posle Staljingrada, kada je nacistička hijerarhija prvi put osetila mogućnost poraza, Hitler je naredio da se za Koplje sudbine nađe tajno sklonište u blizini Nirnberga. Tunel ispod nirnberške tvrđave, u koji je već jednom, 1796. godine, Koplje bilo sklonjeno da ga se ne bi dočepao Napoleon, sada je proširen u pravi lavirint i osiguran vratima obezbeđenim posebnom šifarskom bravom.
Šifru je znao jedino novoimenovani Čuvar Koplja Vili Lebel, i za njim je' nakon pada Nirnberga, čitavih deset dana tragalo jedno celo specijalno odeljenje Američke vojske! Ipak, desilo se da je baš 30. april otkriven krater od bombe koji je vodio u tunel, a Koplje sudbine dograbio je general Paton, inače poznat kao izuzetan vojskovođa i stručnjak za velike tenkovske operacije, ali i čovek opčinjen talismanima moći !
    Tako su SAD, gotovo u istom trenutku kada je Hitler umirao, postale naslednica najmoćnije relikvije u koju je on verovao. U njihovim rukama je Koplje ostalo do 6. januara 1946. godine, kada je vraćeno u Veltihe Šackamer u beču, ali su u međuvremenu SAD već došle u posed atomske bombe,tada najmoćnijeg oružja i bacile je na Japan, što ih je proizvelo u silu svetskog značaja. ožda imposle toga Kopkje više i nije bilo potrebno ili su napravili najverniju kopiju i dali Beču, a sebi ostavili original?
    Koliko se Hitlerov novi svetski poredak stvarno razlikuje od onog o kojem danas govore Sjedinjene Američke Države i njene saveznice u NATO alijansi? Malom broju Amerikanaca poznato je da je za vreme velike privredne krize 1929-1932. tajno udruženje milionera, bankara i industrijalaca skovalo zaveru da svrgne američku vladu i za predsednika postavi fašističkog diktatora tipa Hitlera ili Musolinija, naravno pod svojom kontrolom! Nikakvo iznenađenje, ako se kaže da su zaverenici bili najpoznatija imena Morganovih i Di ponovih industrijskih imperija, istih onih koje su kasnije poslovale sa I.G. Farbenom, a da Dženeral Motors i danas odbija da otvori arhive o tome.
    Zavera je propala, a magazin 'Tajm' proglasio je sve za - šalu! Ali, nastojanja SAD da uspostave svetsku vladu u sopstvenoj režiji, davanjem sebi prava na genocid nad narodima koji im nisu po volji, kao i istraživanjima i primenom dostignuća u oblasti kontrole uma i genetičkog inženjeringa, čiji je rodonačelnik bio dr Mengele, pokazuju da Amerika pokušava da ostvari sve ono što je Hitler svojevremeno zamislio. Sve se radi metodama koje su uvijene u plašt demokratije i primenom sile koja se ne razlikuje od Hitlerovske!
    Profesor teologije na Oksfordu, C.S. Luis, još je 1937. godine u svom romanu 'Tišina Zemlje' najavio početak RATA ZA OSVAJANJE LJUDSKE DUŠE, čija će samo spoljašnja forma biti užasni rat na materijalnom planu. Upravo to se dešava danas i po svemu sudeći, predstavlja suštinu nakaradnog novog svetskog poretka. Mnogi se slažu da se Hitlerovi političkiplanovi ne mogu razumeti ako čovek nije upoznat sa njegovim osnovnim verovanjima i ubeđenjem da postoji magijski odnos između čoveka i univerzuma.    Izvor: Treće Oko (maj, 1999. godine)



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Novi Svetski PoredakNovi Svetski Poredak - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana