Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Crtani Filmovi Online

Miki Maus

     Crtani filmovi o najpoznatijem mišu na svetu. Miki Maus, u prvobitnim izdanjima Mika Miš, izmišljeni je lik iz stripa i crtanog filma, prvi out napravljen 18. novembra 1928. u produkciji Volta Diznija i Aba Ajverksa. Od 1930. se pojavljuje i kao junak stripova. Glas mu je sve do 1947. pozajmljivao Volt Dizni.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Prvobitno je postojala zamisao da se lik nazove Mortimer Maus, ali je supruga Volta Diznija mislila da je Mortimer previše žensko ime, tako da je sledeći predlog bio Miki. Od prvog filma, Mikijev izgled se postepeno menjao. 1929. godine, Miki je dobio bele rukavice, 1938. redizajniran je izgled tela, a 1940. uši kao Mikijev zaštitni znak reanimirane su iz realističnije perspektive. Ovaj junak svakako će biti zapamćen kao crni miš u belim rukavicama, sa rukama koje imaju četiri prsta, cipelama i šorcu sa istaknuta po dva dugmeta na prednjem i zadnjem delu.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana