Ponuda Tema

Meme Posteri i Ostale Provale - No 2

ZAŠTO JE BICIKLISTA PROPAST ZA EKONOMIJU

    Ne kupuje automobil, ne uzima kredit za auto i ne kupuje gorivo. ne koriti usluge auto servisa i ne plaća osiguranje za auto i ne plaća parking. Ne pati od gojaznosti.
    Što je najgore, on je zdrav! A, zna se dobro, zdravi ljudi nisu potrebni svetskoj ekonomiji - oni ne kupuju lekove i ne odlaze kod lekara.
KALORIJE

    Kako se približavamo prazničnom vremenu, izuzetno je važno podsetiti se pravila brojanja kalorija:

Ako nešto pojedeš, a da te niko ne vidi, to nema kalorija.
Ako popiješ dijetalnu koka kolu i uz to poklopaš celu čokoladu, kalorije iz čokolade tada uništi dijetalna koka kola.
Ako jedeš sa drugima, broje se samo one kalorije koje si više pojeo od ostalih.
Hrani koja se konzumira iz zdravstvenih razloga, kao npr. torte, čokolada, pivo, vino, rakija se NIKADA ne broje kalorije.
Što više se trudiš ugojiti ljude koji su svakodnevno oko tebe, tim mršavije ćeš ti izgledati!
Hrana koja se konzumira kao deo zabave (kokice, čips, štapići, kiki riki, čokolada, keks, bombone), npr. dok gledamo film ili slušamo muziku, ne sadrže nikakve kalorije, jer se ne konzumira kao prehrambena vrednost, već kao deo zabave.
Sve što se poliže sa kašičica, noževa, lonaca i posuda prilikom pripreme hrane, ne sadrži nikakve kalorije, jer je deo pripreme hrane.
Hrana iste boje sadrži i istu količinu kalorija (npr. paradajz i marmelada od jagoda, šampinjoni i bela čokolada).

EH, TI KOMPJUTERI

    Dragi mužu, šaljem ti ovo pismo u lažnoj koverti od neke kompjuterske kompanije,da bih bila sigurna da ćeš ga pročitati. Molim te, oprosti mi za ovu prevaru, ali mislila sam da bi trebalo da znaš šta se dešava u kući u poslednje dve godine otkako si kupio taj kompjuter. Deca su dobro. Marku je 7 godina, i baš pre neki dan je nacrtao portret cele porodice. Bio bi ponosan na njega kad bi video kako te je nacrtao.
    Stolica i vrh tvoje glave otpozadi izgledaju vrlo realistično. Maja je napunila 3 ovog septembra. Još uvek je presrećna što si bio kod kuće za njen rođendan. Kaže da joj je to bi najlepši dan, iako je padala kiša i nije bilo struje.
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
    Ja sam takođe dobro. Prošle godine sam se ofarbala u plavo. Moj šef se brine o mojoj karijeri i postao je jako dobar kućni prijatelj. Kad sam primetila da ti ne smeta kad usisavam oko tvoje stolice shvatila sam da održavanje kuće i nije neki problem. Kuća dobro izgleda. Nisam sigurna da li si primetio da sam ofarbala zidove prošlog proleća. E, dragi moj, sad moram da idem da se spakujem. Moj šef nas vodi na skijanje. Zaposlila sam jednu ženu da se brine o tebi i kući dok nas nema. Doliće ti kafu, doneće ti jelo za sto, baš onako kako ti voliš. Nadam se da ćete ti i tvoj kompjuter provesti lepo vreme zajedno dok nas nema. Marko, Maja i ja cesto mislimo na tebe.
    Pokušaj da nas se setiš dok restartuješ svoj kompjuter.

DEFINICIJE BRAKA

PROFESORI SRPSKOG JEZIKA - BRAK je apstraktna imenica, dok je VERIDBA gramatička greška u ranije sastavljenoj rečenici. OŽENITI SE je glagol koji često odgovara na pitanje KOGA, ali najčešće na pitanje: KOLIKO. OŽENJEN je trpni pridev tog glagola. U čitavom sklopu DECA su imperativ, a KUĆNI PRIJATELJ lična zamenica.
PROFESORI MATEMATIKE - VERIDBA je paran broj koji često može biti neparan. BRAK je računska operacija množenja, a rezultat su deca. U veridbama ON vredi 2, ONA 1, a tašta 0. U braku TAŠTA vredi 2, ONA 1, a ON 0. KUĆNI PRIJATELJ je nepoznata x, a TAŠTA je zlo na kvadrat.
PRAVNICI - VERIDBE su parnice, a BRAK je izgubljena parnica. DECA su otežavajuća okolnost, a KUĆNI PRIJATELJ olakšavajuća okolnost. TAŠTA je vrhovna instanca.

OBJAŠNJENJA BALKANSKIH IZRAZA

Moja baba - Omnipotentno biće, odnosno biće koje može da uradi sve iliti bilo šta.
Primer: 'Ej! Vidi šta ja umem!' - 'To? Pa to može i moja baba!'
Nanosekunda - Vreme koje protekne od trenutka kada kažete za koji utisak glasate do trenutka kada vam Olja Bećković spusti slušalicu!
Nanosekunda - Vremenski interval koji protekne od momenta kad se vrata autobusa GSP-a otvore, do momenta kada se zauzme i poslednje sedište.
Nanosekunda - Vremenski interval koji protekne od momenta kada se upali žuto svetlo na semaforu, do oglašavanja prve sirene iza vas.
A?! - Sinonim, skraćenica za: 'Izvinite, nisam vas pratio, da li bi bili ljubazni i još jednom mi ponovili ono što ste malo pre rekli?'
Majstor - Vozač autobusa - 'Majstore, jel može zadnja?'
Mače - Komšinica iz zgrade koja je krenula na fax. A sećaš je se još kad je igrala lastiš...
Blutut - 'Ma ne bih je dirao ni blututom.'
Petar Petrović - čovek sa uzorka uplatnice u poštama i bankama; velika verovatnoća da čovek sa tim imenom nikada nije niti će biti rođen. Ako jeste ili ako hoće, sva je prilika da će imati podosta problema..
Skupština - Animal planet uživo
Snajper baba - Baba koja ceo dan, a bogami i noć provodi 'viseći' na prozoru i trudi se da joj ništa ne promakne. U svakom trenutku nepogrešivo zna ko je ušao, a ko izašao iz zgrade.
Dođeš mi, dođjem ti - jedini model zauvek uspešne srpske ekonomije
Ironija - Gomila likova u Nike patikama koja razbija McDonald's.
Megatrend - Lanac 'drive in diplomas' obrazovnih ustanova..
Ahmmm - Uzdah kojim počinje većina rečenica prethodnog premijera
Oće kaki, neće kaki - Vaga u horoskopu
Yugo - You-go, but car doesn't.
×


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA