Naslovni baner
Ponuda Tema

Lude Vesti Iz Sveta - No 3

   Ludi krotitelj zmija, kako dete isprobava mobilni telefon, kad mačka dobije kreditnu karticu... Ovaj svet je stvarno pun svega i svačega. Toliko gluposti i otkačenih stvari se dešava, da se čovek nekada mora zapitati da li ovde uopšte ima neko ko je normalan. Pročitajte najluđe i najotkačenije vesti iz celog sveta i pogledajte šta su sve ljudi u stanju da urade kada im pamet odluta i mozak ode na 'rezervu'. Stvarno, ima nas svakavih, ali jedino je dobro što će vam ovo izmamiti osmeh na lice i nasmejati vas do suza...  
TAJLAND

   Jedna po jedna kobra puštana je na pozornicu, a krotitelj Kum Čaibude poljubio bi jednu, a onda prešao na drugu zmiju. Tajlandski krotitelj zmija poljubio je tako 19 izrazito otrovnih kraljevskih kobri u pokušaju postavljanja novog svetskog rekorda. Mere sigurnosti su bile jake, a obuhvaćale su još četiri krotitelja zmija koji su bili raspoređeni po pozornici i medicinsku ekipu koja je stajala sa strane s protivotrovom u slučaju da neka zmija ugrize Kuma. Kum, koji je krotitelj već 12 godina, pozvao je gledaoce i decu da ne pokušavaju sami ljubiti zmije !!!

LITVANIJA

   Jedanaestogodišnji dečak iz Litvanije nazvao je nekoliko puta vatrogasce i uputio im pretnje bombom kako bi isprobao novi mobilni telefon koji mu je dao otac. 'Dečak nas je nazvao tri puta i rekao je da je u zgradi bomba' - izjavila je portparol vatrogasaca Rita Seleznjova. Zgrada je evakuirana i zatvoreno je okolno područje dok se sprovodila pretraga zgrade. Nakon što bomba nije pronađena vatrogasci su izvestili policiju koja je ubrzo ušla u trag 'malom teroristi' !!!

FLORIDA

   Fabio Miranda rođen je u automobilu u Majamiju jer je njegov otac krivo skrenuo vozeći majku u porodilište. Džerardo Miranda vozio je svoju suprugu Liliam u porodilište kad je prvo upao u gužvu. Jedva se izvukao iz kolone vozila da bi zatim - promašio skretanje. Vremena više nije bilo jer je supruga signalizirala da će njihovo treće dete doći na svet pre nego što njegov otac nađe pravi put do bolnice. Pozvali su 911 i dežurni dispečer je davao uputstva Džerardu kako da pomogne pri rođenju deteta. Medicinska služba došla je na vreme da dečaka i majku, oboje u dobrom stanju, prebace u porodilište radi dalje nege !!!
JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA

   35-godišnji južnoafrički padobranac Beno Jakobs, pao je sa visine od 1.000 metara bez padobrana koji se u ključnom trenutku nije otvorio i prošao je nepovređen. On je pao u polje u blizini grada Bloemfonteina, ugruvao se i otekla su mu usne, ali u svemu je najbolja njegova izjava posle svega: 'Budući da je to bio moj prvi skok, mislio sam da sam samo loše doskočio' !!!

SAUDIJSKA ARABIJA

   Hotel u Abu Dabiju baš se potrudio da gostima dočara pravi duh božića. U predvorju hotela sa čak 7 zvezdica stoji najskuplje božićno drvo na svetu. Okićeno je dijamantima, safirima i smaragdima, te lampicama od srebra i zlata. Nakit košta oko 11.5 miliona dolara, a samo drvo visoko oko 13 metara košta 10.000 dolara. Da bi se gosti osećali još bolje, pred božićnim drvetom je automat koji izbacuje zlatne poluge !!!

SAD

   Jedna katolička časna sestra zavisna od kockanja optužena je za proneveru 850.000 dolara. Sestra Marija Torton tereti se da je novac ukrala od Univerziteta u Nju Rošeleu u razdoblju od 1999-2009 kada je tamo radila kao šefica finansija, sve da bi vratila svoje kockarske dugove. Nju je pratio glas strastvene kockarke koja je često obilazila kockarnice u Atlantik Sitiju i Nju Džersiju !!!

AUSTRIJA

   Iako je Fidel Kastro ušao u legendu po maratonskim govorima, ipak je on malo dete za Vernera Koglera, predstavnika Stranke Zelenih u austrijskom parlamentu, koji je održao izlaganje dugo 12 sati i 42 minuta. Njegov govor je počeo u 13:18 sati, a završio se u 2 sata iza ponoći, i to rečima: 'Ovo je sve što sam imao reći'! Njegovo izlaganje bilo je protest protiv predloga proračuna za 2011. godinu, koji predviđa drastične mere štednje !!!

ŠVEDSKA

   Ekipa otkačenih švedskih vojnika organizovala je dosad neviđenu žurku na snegu. Posedali su na sanke koje su privezali za borbeni avion švedskog ratnog vazduhoplovstva. Pilot je pokrenuo avion, te ove ludake na sankama vukao po snegu. Ovo svakako nemojte probati kod kuće - naravno, ako slučajno imate avion !!!
NEMAČKA

   29-godišnja Annina Ulrih želi da ima najveće grudi u Evropi i već godinama marljivo posećuje plastičnog hirurga, ali nisu svi oduševljeni njezinim implantatima, pa je tako ostala bez posla. Ona je otpuštena je uz objašnjenje da njezine grudi nisu prednost, već da narušavaju imidž kompanije za koju radi. Annina, koja takođe radi kao model, priznala je da je ovisna o plastičnim operacijama grudi i da želi povećati svoje na ogromnu devetku. Otkaz nije dobila baš iz čista mira, nego nakon što se vratila iz Italije, gde je snimila seriju fotografija kako bi se mogla prijaviti kao model u erotskim časopisima. No Annina ne odustaje od posla s nekretninama. Planira otvoriti vlastitu agenciju i navodno iskoristiti upravo svoje grudi kako bi privukla mušterije - njihovu će fotografiju staviti na svoju vizit kartu !!!

AUSTRALIJA

   Australijska banka izvinila se zbog toga što je izdala kreditnu karticu mačku čija je vlasnica odlučila testirati sistav provere identiteta u toj banci. Bank of Queensland izdala je kreditnu karticu mačku Mesiji nakon što je njegova vlasnica Katarina Kempbel zatražila dodatnu karticu pod mačkovim imenom. Predstavnici banke rekli su da je Mesijina kartica poništena i iz banke se izvinjavaju i kažu da ovakvo što se uopšte nije smelo dogoditi !!!

SAD

   Američka vojska izviniće se porodicama 275 oficira koji su ubije ili ranjeni u akciji kojima su zabunom poslana pisma s pozivom da se vrate u aktivnu službu. Pisma su upućena na adrese više od 5.100 oficira Kopnene vojske koji su nedavno napustili aktivnu službu. Među njima su bila i pisma za oko 75 oficira koji su poginuli i 200 koji su ranjeni u akciji. Poginulih 75 čini više od trećine oficira Kopnene vojske koji su smrtno stradali u Iraku od početka rata. Vojska je objavila izvinjenje porodicama poginulih i ranjenih, no nije rekla kako se dogodila greška, navodeći tek da se baza podataka koja se koristi u korespondenciji redovno proverava, baš radi mrtvih i ranjenih !!!

AUSTRIJA

   Jedan austrijski par morao je da odgodi svoje venčanje za 10 nedelja jer je mlada u šali rekla 'Ne' odgovarajući na pitanje matičara uzima li tog čoveka za svog muža. Uprkos molbama mlade, koja je odmah rekla da se samo šalila, matičar je prekinuo ceremoniju venčanja. Prema austrijskim zakonima, venčanje mora biti odgođeno za barem 10 nedelja ako jedna od strana odgovori negativno na pitanje pristaje li na sklapanje braka. Novine objašnjavaju da je to napravljeno zato da bi se osiguralo da strana ne povuče svoje 'Ne' samo zbog pritiska svoje ili njegove porodice !!!


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA