Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Lude Vesti Iz Sveta - No 3

   Ludi krotitelj zmija, kako dete isprobava mobilni telefon, kad mačka dobije kreditnu karticu... Ovaj svet je stvarno pun svega i svačega. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
TAJLAND
   Jedna po jedna kobra puštana je na pozornicu, a krotitelj Kum Čaibude poljubio bi jednu, a onda prešao na drugu zmiju. Tajlandski krotitelj zmija poljubio je tako 19 izrazito otrovnih kraljevskih kobri u pokušaju postavljanja novog svetskog rekorda. Mere sigurnosti su bile jake, a obuhvaćale su još četiri krotitelja zmija koji su bili raspoređeni po pozornici i medicinsku ekipu koja je stajala sa strane s protivotrovom u slučaju da neka zmija ugrize Kuma. Kum, koji je krotitelj već 12 godina, pozvao je gledaoce i decu da ne pokušavaju sami ljubiti zmije !!!

LITVANIJA
   Jedanaestogodišnji dečak iz Litvanije nazvao je nekoliko puta vatrogasce i uputio im pretnje bombom kako bi isprobao novi mobilni telefon koji mu je dao otac. 'Dečak nas je nazvao tri puta i rekao je da je u zgradi bomba' - izjavila je portparol vatrogasaca Rita Seleznjova. Zgrada je evakuirana i zatvoreno je okolno područje dok se sprovodila pretraga zgrade. Nakon što bomba nije pronađena vatrogasci su izvestili policiju koja je ubrzo ušla u trag 'malom teroristi' !!!

FRANCUSKA
   Jedna stanovnica Bordoa, grada na jugozapadu Francuske, privedena je na ispitivanje jer je 6.749 puta nazvala vatrogasce u roku od mesec daba. Ova nezaposlena žena, inače, majka dvoje djece, takođe je u samo jednoj noći 150 nazvala policijsku stanicu. Privedena je na ispitivanje zbog 'zlonamernih telefonskih poziva' i stavljena pod sudski nadzor sa obavezom da poseti psihijatra, a moraće i pred sud za prekršaje gde bi mogla dobiti maksimalnu kaznu od godinu dana zatvora i 15.000 hiljada eura !!!

KANZAS
   Silvester Vilijams je svoje usluge oglašavao putem posetnica koje je delio po ulicama grada Lavenvorta u Kanzasu. Međutim, to ne bi bilo čudno da on nije bio narko diler. A, sama ova činjenica da je diler krakom javno oglašavao svoje usluge učinila je posao policiji prilično jednostavnim. On je delio posetnice s tekstom: 'Ako trebaš šut na brzinu, nazovi šefa', uz koji je stajao i njegov broj telefona. Policajci su nazvali njegov broj, dogovorili kupoprodaju kraka, našli se s naivnim dilerom i uhapsili ga na licu mesta. Šef policije u Lavenvortu je posle toga izjavio: 'Naš posao bio bi puno lakši kad bi se svi dileri javno oglašavali' !!!

SAD
   Amerikanka Diana Geist bila je prilično šokirana kad je u orahovoj ljusci pronašla - kondom. Ona je u Valmart supermarketu kupila kesicu neoljuštenih oraha, a kada je sela pred televizor i otvorila je - iz ljuske je iskočio nekorišćeni svetložuti kondom. Tada se sa svojim mužem uputila u Valmart kako bi vratila čudni orah s kondomom u prodavnicu, a nakon toga, tajanstveni kondom je preuzela policija koja sumnja da je neko podvalio kondom kao šalu. Začuđenu Dianu još je više začudilo što njen muž, nakon policijske obrade kondom želi zadržati za uspomenu !!!

AUSTRALIJA
   Australijanca Robina Toma morali su spašavati vatrogasci pošto se zaglavio u svojoj veš mašini. On je ostao zarobljen u bubnju veš mašine pošto je igrao žmurke sa svojom djecom. Robin je rekako da se sakrio u veš mašinu zato što je mislio da ga klinci neće tako lako pronaći no ipak se prevario. Čekao je sat vremena na pomoć, a noge su mu sve vreme bile pritisnute uz prsa. Nakon što je izvučen izjavio je da se nada da ga deca neće pokušati kopirati u jednoj od sledećih igara žmurke !!!

RUMUNIJA
   Direktor Ureda za kulturu u rumunskoj regiji Vrancea, uskratio je svojim službenicima korištenje toalet papira. Zbog krize i financijskih problema sa kojima se Ured suočio, on je odlučio izbaciti toalet papir, a umesto njega je uveo - novinski. Kako sam direktor kaže: 'Pošto više financijski ne možemo priušiti kupovinuu toalet papira, odlučio sam zaposlenima pomoći tako što sam uzeo primerak lokalnih novina i izrezao ih na komadiće. Mogu vam reći da sasvinm dobro služe svrsi.' Zaposleni baš i nisu zadovoljni ovom odlukom, a jedna službenica ističe kako se korištenjem novinskog papira izlažu riziku zaraze koju može prozrokovati mastilo i olovo koji se koriste prilikom štampanja novina. A, može se desiti i da im se televizijski program preslika na zadnjicu !!!

FLORIDA
   Fabio Miranda rođen je u automobilu u Majamiju jer je njegov otac krivo skrenuo vozeći majku u porodilište. Džerardo Miranda vozio je svoju suprugu Liliam u porodilište kad je prvo upao u gužvu. Jedva se izvukao iz kolone vozila da bi zatim - promašio skretanje. Vremena više nije bilo jer je supruga signalizirala da će njihovo treće dete doći na svet pre nego što njegov otac nađe pravi put do bolnice. Pozvali su 911 i dežurni dispečer je davao uputstva Džerardu kako da pomogne pri rođenju deteta. Medicinska služba došla je na vreme da dečaka i majku, oboje u dobrom stanju, prebace u porodilište radi dalje nege !!!
JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA
   35-godišnji južnoafrički padobranac Beno Jakobs, pao je sa visine od 1.000 metara bez padobrana koji se u ključnom trenutku nije otvorio i prošao je nepovređen. On je pao u polje u blizini grada Bloemfonteina, ugruvao se i otekla su mu usne, ali u svemu je najbolja njegova izjava posle svega: 'Budući da je to bio moj prvi skok, mislio sam da sam samo loše doskočio' !!!

NEMAČKA
   52-godišnji Nemac pokušao je svoga dilera uveriti da mu vrati 400 eura zbog toga što mu je prodao lošu marihuanu, a kada diler nije pristao na to, ovaj ga je prijavio policiji. Ali, policija ga je nakon toga prijavila za kršenje zakona o posedovanju droge i zaplenila 200 grama marihuane koju je poneo u policijsku stanicu kako bi dokazao svoje tvrdnje, rekavši tamo: 'Potpuno je neiskoristiva'. Količina do 30 grama marihuane za ličnu upotrebu zakonski je dopuštena većini nemačkih saveznih pokrajina !!!

KOLUMBIJA
   Nesrećni Kolumbijac Victora Garcija osuđen na čak četiri godine kućnog pritvora zato što je potapšao ženu, Dianu Marcelu Diaz, po stražnjici dok je na biciklu prošao pored nje. Ovo je izazvalo brojne rasprave odgovara li kazna ovom 'strašnom počinjenom zločinu'. Neki pravni stručnjaci smatraju da je četverogodišnja kazna zabrane izlaska iz kuće za Victora Garciju preterana, dok ostali misle kako će to zaustaviti druge muškarce u sličnim delima. A žene se, pak, nadaju da će sada biti sigurnije na putu od udaranja po stražnjici. Mnogi bi muškarci širom sveta rizikovali ovakvu kaznu samo da mogu potapšati po stražnjici, na primer, Dženifer Lopez !!!

POLJSKA
   Nesretnog 75-godišnjeg Poljaka njegova žena je svezala i zatvorila u psećoj kućici nakon što se kući vratio pijan. Ona je rekla da je već sita njegovih problema s alkoholom te da je zato odlučila za ovakav potez. Kako bi mu vratila istom merom za sve duševne boli koje joj je prouzrokovao, hranila ga je isključivo psećom hranom govoreći mu kako joj je već dosta trošenja novca na votku. Čovek je u kućici preživeo skoro tri nedelje hraneći se hranom za pse, dok je napolju temperatura išla i do minus 20 stepeni. Spasili su ga prijatelji, zabrinuti što ga dugo vremena nisu videli, pa su pozvali policiju koja ga je vrlo brzo pronašla u psećoj kućici u dvorištu !!!

SAUDIJSKA ARABIJA
   Hotel u Abu Dabiju baš se potrudio da gostima dočara pravi duh božića. U predvorju hotela sa čak 7 zvezdica stoji najskuplje božićno drvo na svetu. Okićeno je dijamantima, safirima i smaragdima, te lampicama od srebra i zlata. Nakit košta oko 11.5 miliona dolara, a samo drvo visoko oko 13 metara košta 10.000 dolara. Da bi se gosti osećali još bolje, pred božićnim drvetom je automat koji izbacuje zlatne poluge !!!

SAD
   Jedna katolička časna sestra zavisna od kockanja optužena je za proneveru 850.000 dolara. Sestra Marija Torton tereti se da je novac ukrala od Univerziteta u Nju Rošeleu u razdoblju od 1999-2009 kada je tamo radila kao šefica finansija, sve da bi vratila svoje kockarske dugove. Nju je pratio glas strastvene kockarke koja je često obilazila kockarnice u Atlantik Sitiju i Nju Džersiju !!!

AUSTRIJA
   Iako je Fidel Kastro ušao u legendu po maratonskim govorima, ipak je on malo dete za Vernera Koglera, predstavnika Stranke Zelenih u austrijskom parlamentu, koji je održao izlaganje dugo 12 sati i 42 minuta. Njegov govor je počeo u 13:18 sati, a završio se u 2 sata iza ponoći, i to rečima: 'Ovo je sve što sam imao reći'! Njegovo izlaganje bilo je protest protiv predloga proračuna za 2011. godinu, koji predviđa drastične mere štednje !!!

ŠVEDSKA
   Ekipa otkačenih švedskih vojnika organizovala je dosad neviđenu žurku na snegu. Posedali su na sanke koje su privezali za borbeni avion švedskog ratnog vazduhoplovstva. Pilot je pokrenuo avion, te ove ludake na sankama vukao po snegu. Ovo svakako nemojte probati kod kuće - naravno, ako slučajno imate avion !!!

NEMAČKA
   29-godišnja Annina Ulrih želi da ima najveće grudi u Evropi i već godinama marljivo posećuje plastičnog hirurga, ali nisu svi oduševljeni njezinim implantatima, pa je tako ostala bez posla. Ona je otpuštena je uz objašnjenje da njezine grudi nisu prednost, već da narušavaju imidž kompanije za koju radi. Annina, koja takođe radi kao model, priznala je da je ovisna o plastičnim operacijama grudi i da želi povećati svoje na ogromnu devetku. Otkaz nije dobila baš iz čista mira, nego nakon što se vratila iz Italije, gde je snimila seriju fotografija kako bi se mogla prijaviti kao model u erotskim časopisima. No Annina ne odustaje od posla s nekretninama. Planira otvoriti vlastitu agenciju i navodno iskoristiti upravo svoje grudi kako bi privukla mušterije - njihovu će fotografiju staviti na svoju vizit kartu !!!

AUSTRALIJA
   Australijska banka izvinila se zbog toga što je izdala kreditnu karticu mačku čija je vlasnica odlučila testirati sistav provere identiteta u toj banci. Bank of Queensland izdala je kreditnu karticu mačku Mesiji nakon što je njegova vlasnica Katarina Kempbel zatražila dodatnu karticu pod mačkovim imenom. Predstavnici banke rekli su da je Mesijina kartica poništena i iz banke se izvinjavaju i kažu da ovakvo što se uopšte nije smelo dogoditi !!!

SAD
   Američka vojska izviniće se porodicama 275 oficira koji su ubije ili ranjeni u akciji kojima su zabunom poslana pisma s pozivom da se vrate u aktivnu službu. Pisma su upućena na adrese više od 5.100 oficira Kopnene vojske koji su nedavno napustili aktivnu službu. Među njima su bila i pisma za oko 75 oficira koji su poginuli i 200 koji su ranjeni u akciji. Poginulih 75 čini više od trećine oficira Kopnene vojske koji su smrtno stradali u Iraku od početka rata. Vojska je objavila izvinjenje porodicama poginulih i ranjenih, no nije rekla kako se dogodila greška, navodeći tek da se baza podataka koja se koristi u korespondenciji redovno proverava, baš radi mrtvih i ranjenih !!!

AUSTRIJA
   Jedan austrijski par morao je da odgodi svoje venčanje za 10 nedelja jer je mlada u šali rekla 'Ne' odgovarajući na pitanje matičara uzima li tog čoveka za svog muža. Uprkos molbama mlade, koja je odmah rekla da se samo šalila, matičar je prekinuo ceremoniju venčanja. Prema austrijskim zakonima, venčanje mora biti odgođeno za barem 10 nedelja ako jedna od strana odgovori negativno na pitanje pristaje li na sklapanje braka. Novine objašnjavaju da je to napravljeno zato da bi se osiguralo da strana ne povuče svoje 'Ne' samo zbog pritiska svoje ili njegove porodice !!!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana