Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Ljubavne SMS Poruke - No 2

Noćas neću plakat, suze nisu lek,
noćas lažem sebe da lako je bez tebe,
ali srce tajnu krije
nikad mi teže bilo nije ...

Ako mi vežu oči, ja ću te naći. Ako mi obrišu suze, ipak će teći. Ako mi zarobe srce, moja će te duša voleti. Ako mi izbrišu prošlost, ja ću te se ipak setiti!

Ne vjeruj momku kada kaže volim te, nego kada očima punim suza kaže: 'Ostani molim te'!

Hvala ti što si mi srušio snove, što si mi zadavao udarce nove, što mi srce ječi od plača, a ja sam sve to podnela i postala jača... Al kad odlučiš da se vratiš, uživaću gledajući te kako patiš, moleći me da te ne teram od sebe, a ja ću samo reći: 'Srećo, pa to sam naučila od tebe'.

Najlepše dane provela sam s'tobom, a kako na rastanku da ti kažem zbogom?

Ti Si Onaj Pravi Ono Što Sam Htela Ti Si Moje Svetlo Na Kraju Tunela... VOLIM TE BEBO NAJVIŠEE...

Kad se sjetiš svih sjeti se i mene, nemoj da me baciš među gole stijene, jer one su hladne, neznaju za sreću, nemoj da me zaboraviš, JER JA TEBE NEMOGU I NEĆU...

Hvala ti što si tako dobar prema meni, što si me naučio prave vrednosti da cenim. Što trpiš kad sam dosadna i teška, što za našu vezu nikad ne kažep da je grepka. Hvala ti na svemu lepom što si mi pružio, i nikad ne pitaj kako ni zašto, VOLIM TE, jer si to zaslužio !!!
Kada se setiš datuma 09.02 znaš već koje godine, stani i razmisli zašto je mene zamenio on, a tebe zamenila druga... More ti piše plavim očima svojim...

Znam da me ne voliš, ali da znaš da ja bez tebe k'o MR. Bean bez mede... trebaš mi ti na drugoj strani kreveta... uradiću sve za tebe, ali molim te, BUDI UZ MENE !!!

Volim kada se pored mene smeješ, volim kada me dlanovima greješ. Tužna sam kada nam loše krene, ali zbog tebe ja zaustaviću vreme! Kada nema te ja bojim se i shvatam da si ti taj. I kada te svi ostave, tu sam ja!

Volim ga i voleću ga celog života, mada znam da volim !

Sedim u klupi ptica mi peva, šta će mi život kad tebe nema !

Volim jedne pči, oči zelene boje i ako znam da nikada neće biti moje !

Svaki moj korak napred u ovih pet meseci bio je korak ka tebi andjele moj. Budi mi uvek tako nasmejana, srećna, prelepa, budi večna. Jer ti si razlog zbog kojeg moje srce kuca, moja sreća, moja duša. Volim te zlato moje do neba, jer ti si sve što mi treba. VOLIM TE!

Ruža cveta usred žita ijubim onog ko pročita. Ljubi i ti ko ti šalje, pa nek ruža cveta i daije !!!
VOLIM TE NAJVIŠE !

Volim te volim, zašto bih krila, sa tvojih usana otrov bih pila. MIROSLAVE VOLIM TEEE !

Želim da se mazimo skriveni u tami, uz svetlost sveća da ležimo sami, na postelji nežnoj, na latici ruže, sa tobom do večnosti, a mozda i duže !!!
VOLIM TE NAJVIŠE !

Ti i ja zagrljeni, ulicom idemo, ti i ja zaljubljeni - naša stvar,
mi smo srećan par.

Ako vidiš da me nema potraži me u vrtlogu vremena, a kad noć odavno padne naš susret će da učini da sunce svane i ti si neko kog ću večno tražiti jer se sudbine ne bojim i glasno ću celom svetu reći, Milane još te volim. Život je jedan, nekad može biti bolji, sve dok si pored mene, ti neko ko me voli !

Ako me ikada zaboraviš, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili !

Reci mi sad kad u tvom naručju druga sniva, da li sam za naš rastanak ja kriva? Reci mi sada kad nas daljina deli, da li si bio srećan onda, ne tako davno, kada smo se voleli? Reci mi sad, kad te već naš rastanak nije boleo, da li si me ikada voleo ???

Stazom ljubavi naše nikad nemoj poći, nemoj me više čekati, više ti neću doći. Ono što je nekad gorjelo više se upaliti neće, ono što te je voljelo, više te voljeti neće. Da te volim nisi primjetio, da mi pokloniš ljubav nisi se sjetio. Za ono prvo - potrebno je znanje, a za ovo drugo nemaš OPRAVDANJE !!!

Neću plakati kada odeš drugoj, neću moliti da se vratiš, bit ću daleko kada budeš sretan, a još dalje kada počneš patiti !

Kada ustaneš, pored glave tvoje, biće napisano ime moje. Znaj da sam dolazila za ljubav da molim, budila te nisam, al znaj da te volim...

Kad vidiš cvetak kraj puta da vene, pogledaj ga, pa se seti mene!

Reka žubori, talasi se kreću, a JA TEBE NIKADA ZABORAVIT NEĆU!!

Ljubav je ljubav, ljubav je moć, ko za ljubav nezna, glup je kao noć. Ti me pitaš koga volim, evo da ti odgovorim. Brzo čitaj prva slova, eto tebi odogovora. Ko te voli više od mene nek još jedan list okrene, al' listova nema više JA TE VOLIM NAJVIŠE !!!
SMS PorukeSMS Poruke - Sve Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu