Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ljubavne Zanimljivosti - No 21

  Ljubavni život muškarca od kolevke pa do groba, 20 saveta za vruće doživljaje, kinezi i brak, ženski mozak, tajna erogenih zona... Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje. Kao i svaka druga emocija, i ljubav izaziva niz telesnih promena ali za razliku od negativnih emocija besa, straha i tuge, ljubav proizvodi niz pozitivnih promena u organizmu.

Ljubav To malo ljubavi:  
LJUBAVNI ŽIVOT MUŠKARCA OD KOLEVKE PA DO GROBA

  Imaš četiri godine i na nekoj proslavi uhvatiš zgodnu tetu za dupe. Tata ponosan, keva se sramežljivo smeši, teče i ujaci navijaju, i daju mito mladom ljubavniku.

  Imaš četrnaest godina, u školi apiš drugaricu za južni deo leđa, razredna, ti daje ukor, ćale se pita koji ti je, bolje da si uzeo pornić nego što si mu ovo priredio, majka te prekoreva, grdi te i govori da ništa nisi bolji od ujaka i teče, koji su i dan danas ponosni, i daju mito stasalom ljubavniku.

  Sa dvadeset i četri hvataš one od trideset i četri. Ona se ne buni, roditelji žive svoj život, savršeno ih ne zanima, dok ujak i teča, otvaraju pivo, i željno čekaju priču sa sve detaljima.

  Imaš trideset i četri, tata ti u staračkom domu hvata medicinsku sestru za dupe, ujaci i teče nude mito kako bi i njima našao nešto da uhvate za dupe. To su najjače godine, sada tuđa dupeta hvataju tvoju ruku!

  Sa četrdeset i četri polako počinješ da shvataš zašto je, sada pokojni tata hvatao medicinsku sestru za dupe, a ne možeš ni da predpostaviš kako je ujaku i teči koji ne mogu na noge, a i ruke ih slabo služe. Ovogodišnja berba vatanja za dupe je ko rod Kajsije u južnoj Srbiji. Svom sestriću, daješ pare pošto je na nekoj svadbi uhvatio zgodnu tetu za dupe.

Sa sadašnjih pedeset i četri jedino što možeš da uhvatiš, je pihtijasta pozadina neke vršnjakinje, u vazdušnoj banji Gornjoj Trepči. Takođe, javlja se žal za mladosti, i sada bi voleo i ukor, i prekor.Ujaci i teče su pokojni.

  Šezdeset i četvrta je sam epilog, tvoje ljubavničke karijere. Sada više vodiš računa o tome da li ćeš stići na vreme da izvadiš crevo, kako ne bi zapišao gaće, nego što li ćeš nekoga apiti za dupe. Prostata više ne sluša šta joj se priča. Sestrića častiš pivom, jer je zamalo nekoj klinki napravio dete.

U sedamdeset i četvrtoj jedina pomisao o seksu je kad iz staračkog doma, odmah ispod trešnje gde se đuska šah odjekne glas prvaka staračkog doma u šahu 'Sjebo sam ti kraljicu, sad si gotov'!

KAKVI MUZEJI

    Ovaj muzej je napravljen kao oda muškom polnom organu, a nalazi se u Rejkjaviku na Islandu. U njemu su izložena čak 154 primerka falusa i svi su izloženi kao lovački trofeji, okačeni na zid. Namera muzeja je bila da se skupi što više primeraka penisa svih postojećih sisara na Islandu, uključujući nekoliko ugroženih vrsta i izumrlih vrsta u islandskim vodama.
    Ovo je možda najekstravagantniji od svih muzeja na listi, a nalazi se u San Francisku. U njemu možete naći razne oblike, veličine i izglede vibratora, od onih na baterije do onih na struju. Neki od njih stari su decenijama, iako zvuči čudno, u vreme kada su ih lekari prepisivali protiv ženske histerije.

20 SAVETA ZA VRUĆE DOŽIVLJAJE

   Želite malo začiniti stvari u spavaćoj sobi? Postoji nekoliko jednostavnih i simpatičnih saveta koji će vam pomoći da druženje među plahtama dovedete do usijanja. Dok krevet izdrži...

Pre nego ode na posao, stavite mu u aktovku svileni šal i poruku na kojoj piše 'Ovo će ti trebati večeras'.
Upotrebite usne. Ljubite ga nežno nekoliko minuta, a onda ga odgurnite. Nakon kratke pauze ponovno mu se približite i strasno ga poljubite. Ponavljajte to u nekoliko navrata. To će ga totalno izludeti.
Obucite majicu s blagim dekolteom, a potom se tokom večere nagnite nekoliko puta po stolu. To će mu raspaliti maštu.
Pre spavanja obucite svilenu spavaćicu. Priđite mu i pustite neka osjeti svilu kako mu klizi po telu. Svila budi maštu. Uživajte i prepustite se.
Sednite mu u krilo kad ste negde u društvu – na zabavi, na roštiljadi i slično. Snažno priljubite svoju stražnjicu uz njegovo krilo i lagano se pomičite. Jedva primetno. Vrlo brzo naći ćete se na putu kući.
Stavite mu 'Kama Sutru' na ormarić uz uzglavlje.
Pokažite mu da ste raspoloženi za seks, a onda odglumite da vas ne može odvući u krevet. Pustite neka se pomuči i zavede vas.
Priuštite mu nezaboravnu masažu. Kupite mirisno ulje i preuzmite stvar u svoje ruke. Možete čak nabaviti literaturu te se naučiti to raditi onako kako treba. A možete jednostavno biti maštoviti. Što god da odaberete, uspeh vam je osiguran.
Kupite seksi tange i nevino paradirajte u njima dok on gleda televiziju. Neće dugo izdržati, ko šiša utakmicu...
Zavedite ga u kuhinji. To je efekt iznenađenja, jer verovatno ne očekuje da ste uzbuđeni među svim tim loncima i tanjirima, dok se sarma krčka u šerpi...
Pridružite mu se pod tušem. Jednostavno ga iznenadite, prikradite mu se iza leđa i stisnite se uz njega.
Tokom večere zatražite kašiku onoga što on upravo jede. Nastavite s hranjenjem jer to je seksi. Za desert – spavaća soba!
Obucite košulju ili top s puno dugmića. Priredite mu striptiz i polako se svlačite. Dugmiće otkopčavajte vrlo polako i ne dajte mu da vas dira sve dok se ne otkopčate do kraja.
Recite mu da trebate ključeve automobila i onda mu stavite ruku u džep i tražite ključeve polako i nežno…
Odvažite se na vođenje ljubavi ispred ogledala. Iako vas možda ta ideja ne privlači, videćete da ćete oboje uživati u erotičnom prizoru.
Naredite mu da legne go, a vi upotrebite nokte i lagano prelazite njima po celome telu. Pustite da to traje, čak i kad on bude poželeo nešto drugo. Odgađanje je katkad najbolji afrodizijak.
Pustite ga da vas gleda dok se oblačite. Nagnite se lagano dok dohvaćate grudnjak i pustite da vam vidi stražnjicu u novim, seksi čipkastim gaćicama.
Inicirajte seks usred noći. Nemojte reći ni reči. Samo se prepustite prirodnim zvukovima noći i uživajte.
Kupite belu providnu spavaćicu. Tome nijedan normalan muškarac ne može odoleti.
Dok je u petak još na poslu, pošaljite mu SMS u kojem ćete najaviti seksi vikend. Šaljite mu kratke poruke koje će poslužiti kao predigra. Budite razigrani i nesputani.

KINEZI I BRAK

   Mladi Kinezi koji su zaljubljeni ili tek stupili u brak imaju mogućnost da pošalju partneru pismo koje će, medjutim, stići na destinaciju tek za sedam godina, kada, kako se veruje, počinje prva bračna kriza, piše kineska štampa.
    Kineska pošta je uvela novu ponudu jer se u zemlji svake godine beleži sve veći broj razvoda. U Pekingu, na primer, 2004. godine bilo je 11.582 razvoda, a taj se broj prošle godine gotovo udvostručio, 21.013 razvoda. Specijalne koverte za ljubavne poruke puštene su u prodaju 9. septembra, a taj datum kada se izgovori na kineskim jeziku podseća na reč "zauvek", piše Čajna dejli.
    'Nadamo se da će ta ljubavna pisma omogućiti da se u budućnosti spase bar nekoliko brakova', jer prema mnogim verovanjima, prve ozbiljne bračne krize dešavaju se obično nakon sedam godina, izjavio je jedan zvaničnik pošte, a prenosi Čajna dejli.


ŽENSKI MOZAK

    Nedavno objavljeni snimak ženskog mozga za vreme orgazma prikazuje aktivnosti nalik pravom vatrometu. Vođa istraživanja psiholog Bari R. Komisaruk sa Univerziteta Rutgers u Nju Džerziju uporedio je proces koji dovodi do orgazma žene sa "moždanom simfonijom". Naučnici su magnetnom rezonancom snimali svake dve sekunde tokom sedam minuta mozak 54-godišnje seksualne terapeutkinje Nan Vajz.
    Cilj istraživanja je bolje razumevanje kompleksnosti moždanih aktivnosti tokom ovog fenomena, kako bi se pomoglo osobama koje ne mogu da postignu orgazam. Na filmu se može videti da orgazam aktivira 80 različitih delova mozga. Samo je napad epilepsije u stanju da na sličan način stimuliše mozak žene.

TAJNA EROGENIH ZONA

    Ovog puta izostavljamo one najpoznatije (usne, polne organe, bradavice) i pričamo o onim  koje su češće zanemarene. Donosimo pregled tih erogenih zona, kao i šta tačno učiniti da biste jedno drugo totalno izludili. Budite nepredvidivi i avanturistički raspoloženi, istražujte jedno drugom telo i prepustite se uživanju

■ KOSA - Vlasište je prepuno živčanih završetaka, zbog čega vas igranje s kosom ili milovanje po glavi oboje može poprilično uzbuditi. Većina muškaraca i žena voli da im se dodiruje kosa i teme, posebno ako je reč o senzualnoj masaži. Ono što možete isprobati je da se zajedno okupate i jedno drugome operete kosu. Miris šampona, vruća voda, vaša gola tela i erotična masaža vlasišta mogli bi vas lansirati u pravu ekstazu.

■ NOGE - Nije važno imate li savršene noge, vruće tačke su većini nas jednake: unutarnja strana bedara, stražnja strana kolena, zglobovi i prsti na stopalima. Može početi od prstiju na stopalima. Neka vam izmasira stopala, pa zglobove, a onda neka pređe na grickanje i poljubce. Neka se polako kreće prema gore koncentrišući se na stražnju stranu kolena, koja je veoma osetljiva. Dok dođe do unutrašnje strane bedara, vi ćete već biti izluđeni od uživanja. Isto vredi i obrnuto, ovo možete i vi njemu napraviti. Rezultat će biti isti.

■ UŠI - Šaputanje slatkih sitnica na uhu samo je jedan način kako da se uzbudite, a tek kad dođe do nežnih dodira nosom, poljubaca i grickanja... Neke žene mogu doživeti orgazam samo ovim nadražajima. Iako je ovo češće erogena zona za žene, i mnogi muškarci uživaju kad im se poigrate ušnim resicama.

■ LEĐA - Ona su često zanemareno područje, no i za vas i za njega ovo je jednako uzbudljiv dio tela, pa već i lagan dodir po leđima može poslati trnce uživanja po celom telu. Što možete raditi na leđima? Sve - masirati, gladiti, ljubiti, lizati... Jedno drugome može prstima ispisivati poruke po leđima, a to možete učiniti i, na primer, pomoću rastopljene čoklade - a nakon toga sve što ste ispisali morate 'očistiti' jezikom.

■ STOMAK - Možda stalno skrivamo naše trbuščiće zato što kad ih se senzualno dodiruje to može biti veoma uzbudljivo. Ali - kao prvo prestanite brinuti o 'ljubavnim jastučićima' ili strijama na stomaku. On vas voli takvu kakva jeste i verojatno uopšte ne primećuje sve te manjke koji vas muče.. Neka vam nežno gladi i ljubi stomak, a vi se samo opustite i uživajte.

■ PUPAK - Pupak je veoma osetljiv i ima mnogo živaca koji vode sve do vaših prepona. Jedno drugome kružite prsitma oko pupka, pa ljubite kožu oko pupka, i nežno ga grickajte.

■ VRAT I KLJUČNA KOST - Ova erogena zona može poslati žmarce po vašoj kičmi, i to doslovce jer su živci u ovom području povezani s živcima u genitalnom području. Tehnika je ista za oboje - počnite s prstom 'crtati' male krugove, postepeno ih povećavajući. Pređite na poljubce, pa se preselite na područje vrata, gde nastavite sa senzualnim poljubcima, lizanjem i grickanjem. Istovremeno neka vam ruke istražuju ostatak tela - grudi, leđa...

■ PODRUČJE ISPOD I OKO GRUDI (KOD ŽENA) - Osim na bradavice neka se skoncentriše i na područje oko vaših grudi koje je prilično osetljivo. Na ovo poručje posebno dobro deluje toplo-hladni podražaj, pa neka uzme kocku leda i poigra se s vama...

■ TORZO (KOM MUŠKARCA) - Od vrha do dna, obožavaće kad ga krenete lagano dodirivati, ljubiti i grickati. Posebno se koncentrišite na područje u obliku slova V između bokova i prepona jer je to super osetljivo područje za njega. Milujte ga i nježno ljubite, ali se ne spuštajte niže prebrzo. Neka malo pati od uzbuđenja. Neki muškarci volje i grublju masažu ovog područja, to može i pomoći i u postizanju erekcije.

■ PRSTI, DLANOVI I ZAPEŠĆA - I za vas i za njega ovo su jedna od najosjetljivijih područja tela. A ako ga želite posebno uzbuditi na prstima mu možete simulirati svoju oralnu tehniku. Sišite mu prste različitim intenzitetom. I ovde su lizanje, grickanje i poljubci dobrodošli. Za ekstra doživljaj - onom koji dobiva 'tretman' povežite oči.

■ PERINEUM (KOD MUŠKARCA) - Područje između testisa i anusa za njega je najosjetljivija tačka. Dovedite ga do ekstaze svojim umećem. Nemojte biti sramežljivi jer je to područje gde se skriva njegov veliki užitak. Milujte ga onde prstima i zadirkujte jezikom i biće potpuno vaš i moliti vas za još. Nemojte zanemariti niti testise - jer su i oni erotska zona za muškarce.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana