Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ljubavne Zanimljivosti - No 17

  Rođendanski poklon iz snova, kad naljutite ljubavnicu, žene koje brinu o muževima, pčele ne vole silikone, kad alat neće da se spusti, ženske greške u ljubavi, žene i veličine grudi... Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje. Kao i svaka druga emocija, i ljubav izaziva niz telesnih promena ali za razliku od negativnih emocija besa, straha i tuge, ljubav proizvodi niz pozitivnih promena u organizmu.

Ljubav To malo ljubavi:  
ROĐENDANSKI POKLON IZ SNOVA

   Većina roditelja želi svome detetu da učini nezaboravnim 18. rođendan kada ulazi u punoletstvo. Ali, jednoj majci u Notingemu u Engleskoj to je pošlo za rukom i više nego što je ona očekivala, a njen sin i njegovi drugari pogotovo. Naime, majka je želela sina iznenaditi tako što će mu poslati gorilu u razred. Zatražila je od jedne agencije da u školu pošalju čoveka prerušenog u gorilu i iznenadi njenog sina na nastavi. Čak su zamolili i nastavnika da sve snimi kako bi kasnije mogli videti reakciju sina. Međutim, u agenciji je nešto pošlo u krivo, nešto su pogrešno razumeli! Tako je u razred upala devojka obučena u policijsku uniformu, zamolila nastavnika da malo 'preuzme' razred i onda je usledio šok.
    Devojka je prvo počela obilaziti oko slavljenika, potom ga je, uz muziku Britni Spirs, malo grdila zbog zadaće pre nego što se skinula u grudnjak i zamolila dečaka da je maže po telu nekom kremom... I ko zna što bi se sve dogodilo da nastavnik nije zatražio da se ovaj ekstra šou prekine pod hitno. Kako jedan učenik kasnije priča: 'Niko nije mogao verovati. Nakon što je došla do njega, izružila ga jer nije uradio domaći zadatak, rekla mu je da se spusti 'na sve četiri'. Potom ga je primorala da tako obiđe razred, a onda bičem udarila 18 puta. Za svaku godinu po jednom. Zatim se skinula u gaćice i grudnjak i naredila mu da je maže po telu. Nakon toga, on je istrčao iz razreda.
    U sve su se uključili istražni organi, a majka tvrdi kako je sve velika greška jer je želela da njenog sina gorila ganja po razredu. Eh, ko ne bi poželeo ovakvo iznenađenje za rođendan!

KAD NALJUTITE LJUBAVNICU

    Čini se da nema ideoloških razloga zašto je svome oženjenom 40-godišnjem ljubavniku stanovnica Đenove otrgnula baš desno jaje, i još se pomažući sa nazubljenim kuhinjskim nožem. Ljubavnik je odmah operisan kako bi mu spasili barem levo jaje, ali usled snažnog krvarenja lekari nisu bili optimisti. U policijskom dokumentu se pronicljivo pretpostavlja da je ozleda nanesena 'iz strastvenih razloga'. Ljubavnica se, naime, razljutila što ljubavnik još nije ostavio ženu.
    A još jedan sličan slučaj. Nije do kraja stradao ni muž koji je, ljubomoran, došao u Parmi ženi na posao, posvađao se, potukao, tako da je poslodavac zvao karabinijere i pobacao ih sve na ulicu.
    Žena je, na kraju, pokazala najbolju želju da se pomire, pa su pošli u krevet, gde ga je tako žestoko zagrizla za 'prangiju' da ju je gotovo pregrizla. I on se, jaučući, dovukao do hitne pomoći, pa su mu 'alat' pokrpali u operaciji koja je trajala tri sata. Te Italijanke su tako krenule tragom Amerikanke italijanskog porekla Lorene Bobit. Ona je 1993. svome mužu koji ju je pijan silovao odrezala penis i bacila ga mački kroz prozor. Organ je ipak pre našla policija, pa je prišiven nazad njenom mužu Džonu Bobitu.

ŽENE KOJE BRINU O MUŽEVIMA

  Žene iz Nepala uvele su neobičnu praksu. Počele su uz pisma slati i kondome svojim muževima koji rade u inostranstvu. Žene iz sela Pang pišu svojim muževima pisma u kojima ih mole da ne praktikuju seks sa drugim ženama. Ali, ipak su uz svako pismo priložile i kondom, za svaki slučaj. Socijalni radnici savetovali su žene u Nepalu o polnim bolestima i one sad brinu za zdravlje svojim muževa.
     'Kad sam naučila da se polnim odnosom može dobiti HIV, poslala sam kondom u pismu mom mužu' - rekla je Laxmi Sunar, jedna od žena iz sela. Gotovo tri miliona ljudi iz siromašnog Nepala radi u drugim zemljama, najčešće kao fizički radnici, ali to ih očigledno ne ometa da malo 'kresnu' i sa strane.

PČELE NE VOLE SILIKONE

Nesretna žena izgubila je svoje umetno poprsje nakon što ju je pčela ubola na nezgodno mesto. U samo dva dana grudi su joj se izduvale, ali hirurg će joj srećom rado ugraditi nove. Ova žena sa Tajvana ostala je bez svojih veštačkih sisa nakon uboda pčele. Ona se u haljini s dubokim izrezom vozila na motoru kada ju je pčela ubola u desnu sisu.
    'Moja desna sisa nestala je u samo dva dana', kaže 31-godišnjakinja koja je pre 3 godine ugradila implantate. Hirurg Zeng Dingchang tvrdi da bi njeni implantati trebali izdržati pritisak od 200 kilograma i da je jako čudno što su se izduvali zbog uboda pčele. 'Ona je jako mršava i zbog implantata koža na njenim grudima je još tanja, pa je zato tako osetljiva', objašnjava on nastalu situaciju. Hirurg će joj ugraditi nove umetke, ali akupunktura i joga mogle bi uzrokovati ponovno pucanje. Nadamo se da neće puknuti nekom u ustima!

KAD ALAT NEĆE DA SE SPUSTI

    Jedan je muškarac odlučio tužiti proizvođače 'zdravog' pića Boost Plusa jer je nakon samo jedne bočice ovog vitaminiziranog napitka morao svoj 'alat' u gaćama 'spuštati' hirurškim putem. Muškarac je tužio proizvođače zdravog napitka Boost Plus tvrdeći da je vitaminima obogaćeno piće uzrokovalo stalnu erekciju, zbog koje je bio završio u bolnici.
    Kristofer Vuds iz Njujorka naveo je u tužbi da je 5. maja 2004. godine kupio ovaj napitak, proizvod farmaceutske kompanije Novartis AG, u jednoj apoteci i popio ga. Sutradan se probudio s penisom u erekciji, koji se nikako nije spuštao. Nakon par sati potražio je i medicinsku pomoć.
    29-godišnji mladić morao se podvrgnuti hirurškom zahvatu i ugrađena mu je 'skretnica', koja preusmerava protok krvi. U tužbi piše da je i kasnije imao problema, pa je napravljeno još nekoliko manjih hirurških zahvata, zbog čega mu je smanjena mogućnost da uopšte postigne erekciju. U tužbi, u kojoj nije definisana nadoknada za pretrpljenu fizičku i psihičku bol, kao glavnog krivca navodi Novartis Consumer Health Inc., proizvođača fatalnog napitka. Boost Plus je, kako kaže reklama, 'napitak odličnog ukusa, visoke kalorijske vrednosti i odlična nadopuna hrani za ljude kojima je potrebna dodatna energija i proteini'. Možete birati između tri okusa - vanilija, čokolada i jagoda. Da li će i vama nešto iskočiti - ne znamo!

ŽENSKE GREŠKE U SEKSU

■ NEDOSTATAK KOMUNIKACIJE U SEKSU - Muškarci ne znaju čitati misli. Ako imate skrivenih želja i fantazija recite to partneru jer on ne može pogađati što se događa u vašoj glavi. Ako vi budete ćutali i očekivali da on vaše želje ispuni spontano, mogli biste ostati nezadovoljene i frustrirane. Stoga recite partneru jasno i otvoreno što želite.

■ SKRIVANJE SOPSTVENE SEKSUALNE ENERGIJE - Žene su vaspitane da budu pristojne devojčice, devojke i žene. Međutim, u seksu biste trebali zaboraviti na vaspitanje. Pokažite partneru da možete biti zločeste devojke i da uživate u seksu s njim. Inicirajte seks, igrajte se, eksperimentišite s donjim rubljem, predložite neuobičajne seksi poze... Muškarci vole kad žene tu i tamo pokažu inicijativu i ispunjavaju im razne želje.

■ OČEKIVANJE DA PARTNER RAZMIŠLJA KAO I VI - Većina žena izednačava seks s ljubavnom romansom. Međutim, muškarci ne trebaju romansu da bi imali seks. Oni ponekad žele čisto fizičko zadovoljstvo bez romantične večere, odlaska u bioskop i dvosatne predigre u krevetu. To, naravno, ne znači da seks uvek tako treba izgledati, ali ponekad mu dopustite da uživa u onome što voli na način koji on želi.

■ ODBIJANJE RAZLIČITOSTI U SEKSU - Nemojte se bojati isprobati nove stvari. Nikad ne znate je li nešto dobro dok to ne probate. Dosadu u spavaćoj sobi razbijte novim idejama. Nemojte se sablazniti ako vam predloži seks na otvorenom, u automobilu ili liftu. Nije smak sveta ako on zaželi da budete medicinska sestra, a on vatrogasac. Probajte, možda vam se svidi.

■ MIŠLJENJE DA JE ON ODGOVORAN ZA VAŠ ORGAZAM - Mnoge žene misle da je muškarac dužan dovesti ih do orgazma. Istina je da za muškarca nema lepše nagrade nego kad svojoj partnerici priušti orgazam, ali on to ne može sam napraviti. Pomozite mu, dodirujte se, a nije zabranjeno ni korištenje seksualnih igrački. Čak i ako on završi pre vas, vi ne morate stati. Ohrabrite ga da vam pomogne doći do kraja.

■ KORIŠĆENJE SEKSA KAO ORUŽJE - Ovo je najgora i najštetnija stvar koju žena može napraviti. Odbijanje seksa samo zato što partner nije učinio nešto kako ste vi zamislili dovodi do narušavanja odnosa, a može dovesti i do prekida. Nikada nemojte muškarca ucenjivati i reći da ćete mu uskratiti seks sve dok ne napravi ono što vi želite.

■ IZBEGAVANJE SEKSA RADI POMIRENJA - Seks radi pomirenja pomaže partnerima u ponovnom međusobnom zbližavanju. Strast nakon svađe je na najvišoj razini i to treba iskoristiti. Nikada nemojte ići spavati posvađani. Vodite ljubav a ne rat.

■ KRITIKOVANJE PARTNERA - Za razliku od žena, muškarci komuniciraju direktnije. Žene koje često i rado kritikuju partnera zapravo se boje biti direktne u komunikaciji. Suzdržavanje ih dovodi do toga da ponekad kažu pogrešne stvari koje mogu jako povrediti partnera. Muškarci koji se previše kritikuju obično se povlače i beže od intimnosti. Ako ne želite da vam se to dogodi, pokušajte razgovarati s njim iskreno i otvoreno, bez vređanja i kritikovanja.

■ PRENEŽAN ODNOS PREMA NJEGOVOM 'ALATU' - Ovu pogrešku čine mnoge žene. S muškim alatom ne morate biti prenežne. Za razliku od žena, muškarci vole čvršće dodire. To ne znači da treba skroz da mu ogulite 'babanu', ali ako niste sigurne u način na koji ga dodirujete, slobodno ga pitajte za mišljenje. I nemojte se ljutiti ako kaže da želi više grubosti.

■ ODBIJANJE ORALNOG SEKSA - Iako neki parovi ne preferiraju oralni seks, činjenica je da ga mnogi muškarci vole. Ako se razilazite u tome, sednite i razgovarajte. Otkrijte jedno drugome šta želite i volite, a što ne. Oralni seks može pružiti zadovoljstvo i vama i njemu, ali ako stvarno ne želite objasnite mu to. Ako odbijate oralni seks jer niste sigurne da to dobro radite, pitajte ga da vam pomogne savetima. Vežbanje uistinu vodi do savršenstva. Ili kupite dvadeset korneta sladoleda i vežbajte u svojoj sobi, pre izlaska sa partnerom.

ŽENE I VELIČINA GRUDI

    Kad se bilo koju ženu zapita je li zadovoljna veličinom svojih grudi, odgovor koji većina spremno ispaljuje u pravilu je negativan. Čini se da, iz ženskog ugla gledano, ne postoji prava mera. Grudi su uvek premale ili prevelike, nema sredine. Tako su mnoge žene neutešne jer imaju grudi poput devojčica koje su tek ušle u pubertet ili su pak nesretne jer su im grudi toliko prerasle merila normalnih da ih je nemoguće sakriti i zaštititi se od muških odmeravanja i uglavnom zavidnih ženskih pogleda. Čak i one koje se mogu pohvaliti umerenom trojkom obično žele više.
    Uveravanja da se ukusi razlikuju i da su muškarcima u principu svake grudi privlačne obično ne daju rezultate, a jedino što ponekad može pomoći jest isticanje činjenice da i velike i male grudi imaju svoju praktičnu stranu. To čak i žene priznaju.

ŽENE SA VELIKIM GRUDIMA

uvek mogu spremiti novac u dekolte ako nemaju vremena za kopanje po
   torbici i traženje novčanika
uvek privlače i privlačile su pažnju umetnika
pretvaraju džoging u sport u kojem gledaoci uživaju
nikad ne smokre knjigu ili časopis dok čitaju u kadi
imaju bolje pregovaračke sposobnosti, pogotovo ako je muški sagovornik niži od njih)
obično nakon filma pronađu kokice u dekolteu, taman što su pomislile da je zaliha nestala
uvek lakše plutaju u moru
znaju na koje mesto prvo pogledati ako su izgubile naušnicu
retko im nedostaje partner za ples, pogotovo za stiskavac
uvek imaju zgodno mesto za odlaganje naočala kad se zavale u naslonjač, a stolić im nije pri ruci
jedino - kad odnesu grudnjak na hemijsko čišćenje, onaj radnik tamo kaže:- 'Izvinjavamo se, ali ne čistimo padobrane'!

ŽENE SA MALIM GRUDIMA

ne uzrokuju saobraćajnu nesreću svaki put kad se sagnu u javnosti
uvek izgledaju mlađe
nikad ne umrljaju majicu na grudima, a ono što kapne iz tanjira obično padne na salvetu u krilu
uvek mogu videti vlastita stopala
mogu spavati na stomaku
nemaju problema sa sedanjem za volan u malim autima
znaju da ljudi mogu pročitati celi natpis na majici koju nose
mogu zakasniti u pozorište bez uznemiravanja gledaoca uz koje se moraju provući da bi došle do svog mesta
mogu ići na aerobik bez izlaganja riziku da same sebe nokautiraju
jedino - moraju da oko vrata nose tablu na kojoj piše: 'U slučaju upotrebe ovo je prednja strana'!




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje
Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana