Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ljubavne Zanimljivosti - No 12

  Ne ignorišite devojke, one stvari na četiri točka, ljubavna olimpijada, to je ljubav, ne nasedajte na prevare, kakav autobuski prevoz, ko je ovde otac, ljubav na visini, ljubavni humor... Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje. Kao i svaka druga emocija, i ljubav izaziva niz telesnih promena ali za razliku od negativnih emocija besa, straha i tuge, ljubav proizvodi niz pozitivnih promena u organizmu.

Ljubav To malo ljubavi:  
NE IGNORIŠITE DEVOJKE, INAČE...

   24-godišnja engleskinja Amanda Monti, koja je golim rukama iščupala testis svom bivšem dečku poslana je u zatvor. Ona je potpuno je podivljala kad je 37-godišnji Džefri Džons odbio njena ljubavna nabacivanja nakon jedne žurke.
    Iščupala mu je levi testis i pokušala ga progutati prienego što ga je ispljunula. Potom ga je dohvatio jedan prijatelj i dao ga Džefriju uz reči  - 'ovo je tvoje'. Amanda je priznala ranjavanje i dobila kaznu zatvora u trajanju od dve i po godine. Pri čitanju presude sudija Čarls Džejms rekao je da se radi o vrlo ozbiljnoj povredi, te da Amanda nije delovala u samoobrani.
    Ona i Džefri raskinili su vezu, ali su ostali u dobrim odnosima. Amanda ga je pokupila s jedne zabave u Liverpulu, te su otišli s prijateljima kod Džefrija na piće. Tamo on nikako nije hteo pristati na obnavljanje veze, pa ga je ona u jednom trenutku uhvatila za genitalije i jako povukla.
    Na sudu je rečeno da je potom njegov iščupani testis stavila u usta i pokušala ga progutati, ali se počela gušiti pa ga je ispljunula. Doktori nisu mogli zašiti organ nesretnom Džefriju koji se previjao od bolova.
    'Nikad mi nije bila namera povrediti Džefrija, a činjenica da sam mu nanela toliku bol progoniće me do kraja života. Ja inače nisam nasilna osoba. Jednostavno se ne mogu setiti što se tačno dogodilo' - navela je Amanda u pismu koje je pročitano na sudu.

ONE STVARI NA ČETIRI TOČKA

    Ako se strastima prepuštate u autu, to znači ili da nemate gde drugde da to radite, ili vam je jako 'napeto' da to morate napraviti odmah. Ljubav na četiri točka može biti uzbudljiv i spontan. Ako znate šta radite i imate iskustva, naravno da odnos u automobilu može biti uzbudljiv. No, ako se to dogodi kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, a strast se zapali negde na pola puta, te se žurno maknete s puta čim vam se ukaže prilika, onda uzbuđenje dobije i spontanost, a ima li išta bolje od spontane i nesputane strasti!? Ali, ako ste novi u ljubavi na sedištima automobila, onda će vam ovih nekoliko saveta dobro doći.
    Za početak, bilo bi dobro da automobil nije leglo prljavštine, smrada i nereda. Cure to ne vole, uostalom to jako loše utiče na dobro raspoloženje. Ako imate automobil i ako imate curu, održavajte higijenu svog 'bolida' pa makar mu pravo ime bilo i 'fićo' ili 'jugo'. Kratko i jasno! Jer nikada ne znate kada će vam se posrećiti. Ako je ljubav u automobilu unapred planiran, pripazite na to šta ćete obući. Izbegavajte uske farmerice i previše slojeva odeće. Pojednostavnite oblačenje koliko  god možete, da ne bi bilo gunđanja jer ste zapeli prilikom skidanja. A sada ono najkomplikovanije - poze! Možda će vam se na početku činiti strašno, ali nakon nekoliko puta već ćete se uhodati i biti spremni drugima deliti savete.
    Korak nulti: kod oralnog zadovoljavanja dobro pazite da odmaknete sedište od volana da slučajno devojka u slučaju velikog uzbuđenja ne raspizdi glavom od volan, pa , šta ćete onda. A, kamoli još da raspali tako jako, pa da vam se aktivira i vazdušni jastuk. Zato, sedište - nazad.
    Korak prvi: zažmirite, podignite levu nogu i desnu ruku. Čučnite, zatim se podignite, pa opet čučnite, i tako deset puta. Ako ste uspeli, znači da ste u odličnoj formi i možete čitati dalje. Pretpostavljamo ipak da nemate gore pomenute fiću ili jugića, jer ako imate, onda vam baš i ne možemo pomoći.
    Ovu prvu pozu koja ima dve varijante ćemo nazvati Upoznavanje na suvozačkom sedištu.
   Dakle, prva varijanta: pomaknite suvozačevo sedište prema nazad koliko ide, zatim spustite naslonjač. Muškarac leži, a ona sedi na njemu s licem okrenutim prema partneru. Ne može biti jasnije i jednostavnije. Sve ostalo je na vama.
   Druga varijanta: muškarac leži isto kao u prethodnoj varijanti, a ona sedi na njemu okrenuta leđima, rukama se oslanjajući na fioku za stvari ili čak ako ima duže noge - od šoferšajbnu. Ako se odlučite za stražnje sedište, prvo ćemo vam reći nešto o pozi zvanoj Blizu, bliže. Za početak odmaknite prednje sedište da dobijete što više mesta. Ova poza ima isto dve varijante: u prvoj muškarac sedi, žena mu je u krilu s nogama u klečećem položaju, dok je muškarac između njenih nogu. On dole, ona gore.
    Druga varijanta je da muškarac takođe sedi, a ona mu sedi u krilu s okrenutim leđima.
   Poza zvana MPNSSA (misionarski položaj na stražnjem sedištu automobila) govori sve. Ona leži, a muškarac leži na njoj. Vrlo je verovatno da nećete imati komociju kao na krevetu, ali uz malo mašte misionarski položaj se može i te kako osvežiti.  Kako ne bismo otišli u totalni egzibicionizam, ostaćemo na ovome.
    Nadamo se da smo vam barem malo olakšali, a kada savladate ove početničke korake, mašta će vam proraditi, bićete iskusniji pa dalje možete i sami.

'OLIMPIJADA' U PUŠENJU

    Devet Britanki je uhapšeno, a prijave su podignute i protiv šestorice Britanaca i šestorice Grka koji su učestvovali u takmičenju u oralnom odnosu, ili balkanski rečeno - pušenju. Policija tvrdi da su takmičarke bile plaćene.
    Ovih devet Britanki moglo bi biti optuženo zbog prostitucije, a sve se desilo na grčkom turističkom ostrvu Zakintosu - evo razloga velike popularnosti ovog grčkog ostrva.
    Protiv šestorice Britanaca i šestorice Grka, uključujući i dvojicu vlasnika bara, takođe su podignute tužbe jer su učestvovali u ovom incidentu koji se odigrao na plaži Laganas na jugu ovog ostrva u Jonskom moru.
    Žene koje su došle u popularno letovalište plaćene su kako bi učestvovale u takmičenju, koje je snimano i trebalo je biti postavljeno na Internetu. Poslednjih je godina Laganas najpopularnije grčko letovalište za ljude u 20-ima, poznato po ludim zabavama.

TO JE LJUBAV

    Za većinu parova ulazak u bračne vode znači reći zbogom ljubavnom životu, ali ne i za Ani i Daga, bračni par koji je vodio ljubav ni manje ni više nego 101 dan za redom, a zatim o tome napisao knjigu. Uploviti u bračne vode za Ani i Daga Brauna značilo je baciti se na posao, i to posao od 101 dan.
    Par koji je u braku 11 godina vodio je ljubav se više od tri meseca u komadu, a sve kako bi napisali knjigu Just Do It. Kako sam Dag kaže: 'Postoje milioni knjiga o Kama sutri koje su napisali stručnjaci, ali nema knjige koja dođe kao prozor u nečiju stvarnu vezu'. Na ovu ideju došla je Ani, koja je priznala da je nakon rađanja te ideje imala nedoumice. Njeni su je prijatelji, kada im je rekla za ideju, upitali: 'Jesi li luda?'
    Inspiraciju je dobila zahvaljujući konferenciji na kojoj je bio njen muž. Tamo je bilo govora o oženjenim parovima koji nisu praktikovali odnos 100 dana. 'Na konferenciji je govor održao čovek koji pripada klubu koji se zove 100 dana, a to je zapravo klub u kojem niko ne želi biti, jer to znači da niste imali ljubavni odnos s partnerom 100 dana', rekla je Ani i dodala kako je odmah čim je to čula predložila suprugu da oni naprave obrnutu verziju.
    Ani i Dag su roditelji dvoje dece, jedno je staro sedam, a drugo tri godine, oboje su zaposleni, imaju puno obaveza i često su iscrpljeni. Ali oboje su, uprkos svemu, bili vrlo uzbuđeni zbog svog ljubavnog poduhvata.
    Počeli su u maju 2006., vodili su ljubav su se svaki dan i na sve načine. Radili su to kod kuće, na putu, na vrhu planine... Nakon 101 dana bili su iscrpljeni i uzeli su pauzu od vođenja ljubavi mesec dana. Za vreme ta tri meseca pronašli su intimnost za koju su mislili kako je zauvek nestala. Napisali su knjigu, a njihova veza je zahvaljujući tom nesvakidašnjem poduhvatu još bolja. 'Ono što smo zaista naučili je da se moramo truditi jedan oko drugog i da je potrebno posvetiti puno pažnje partneru kao što to biva na samom početku veze', dodala je Ani na kraju.

NE NASEDAJTE NA PREVARE

    Učiteljica iz Velsa devet meseci je nasedala na prevaru lukavog pilota koji je tvrdio da će je redovitim ljubavnom odnosima izlečiti od polne bolesti.
    Nije poznato u kakvom su odnosu bili 38-godiši Fadi Sbano  i prevarena žena pre ljubavnih odnosa, ali se zna da je Sbano rekao učiteljici da mu je njegov prijatelj ginekolog savetovao savršenu terapiju: on je morao na penis naneti mast i zatim penetrirati u nju jer na taj način mast ima najbolji učinak. Doktor mu je, navodno, čak savetovao koliko često trebaju imati odnos i kojom brzinom penis treba ulaziti. Da bi sve bilo kako je preporučio doktor, Sbano je uvijek imao navinut sat kako bi znao kad je vreme za 'terapiju'.
    Također nije poznato kako to da je žena počela sumnjati tek nakon devet meseci. Nakon što je sve prijavila, policija je uhvatila 'nadrilekara' koji je tvrdio kako su priče o tretmanima izmišljene. Slučaj je završio na sudu, a prevarena žena je tvrdila da je na odnos pristala samo zbog toga jer mislila da će tako ozdraviti.
    'Ovde se radi o silovanju, jer je žena bila prevarena' - izjavio je tužitelj. Pilotu iz Londona pripisuje se još devet optužbi za silovanje i 11 za novčane prevare, ali on ih sve poriče.

KAKAV AUTOBUSKI PREVOZ

    Kako bi smanjila nervozu kod putnika koji u kasne sate čekaju autobus, uprava javnog gradskog prevoza u Sofiji odlučila je da umesto rasporeda vožnje putnicima pušta porniće.
    Autobuske stanice u Sofiji, glavnom gradu Bugarske, postale su popularna okupljališta ''noćnih ptica'. Svaku veče se na stajalištima stvaraju velike gužve, ali ne zbog kašnjenja javnog prevoza. Razlog popularizacije autobuskih stanica su pornofilmovi koji se puštaju na velikim plazmama, koje tokom dana služe za prikazivanje rasporeda vožnje.
    'Preko dana se na ekranu prikazuje vozni red, a po noći meki pornići. Za to smo se odlučili jer smo želeli zabaviti putnike i skratiti im vreme dok čekaju autobus. Erotski filmovi puštaju se samo po noći, kada u blizini nema dece' - objasnio je predstavnik javnog prevoza.
    Neki građani Sofije oduševljeni su tim novitetom u svom gradu, dok se drugim za vreme čekanja autobusa okreće želudac. Najogorčenije su majke koje tvrde da su takvi filmovi sramota za grad. Zbog pornofilmova trpi i gradska sigurnost, zato što je policajcima zabavnije gledati pornofilmove nego loviti kriminalce. Svaka sličnost sa policajcima u Srbiji je 'slučajna'.

KO JE OVDE OTAC

   Medicinska sestra zaposlena u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu napravila je pravu pomutnju među doktorima, anesteziolozima i tehničarima ustvrdivši kako bi njih više od dvadeset mogli biti očevi njenog vanbračnog deteta koje je rodila.
    Kako prenosi sarajevski nedeljni list 'Slobodna Bosna', sestra Merima F. pismeno je zatražila od uprave Kliničkog centra da 'ispita i ustanovi' ko je otac dečaka kojega je rodila. Medicinska sestra, zaposlenica na odelenju za abdominalnu hirurgiju, u pismu je navodno imenovala dvadesetak kolega s kojima je 'u kritičnom razdoblju održavala aktivne ljubavne odnose'.
    Kako tvrdi časopis 'Slobodna Bosna', na tom su popisu sama poznata i ugledna imena, uključujući i brojne do sada uzorne muževe i sinove. Kao temeljni razlog za razuzdan ljubavni život Merima F. navela je 'nerešen socijalni status' te činjenicu da joj je svaki od ljubavnika obećavao pomoći u rešavanju tog problema.
    Afera je, prema tvrdnjama sarajevskog nedeljnika, shvaćena veoma ozbiljno pa je otvorena istraga u kojoj sudeluju i tužiteljstvo i policija, a 'osumnjičenima' su navodno uzeti uzorci DNK kako bi se utvrdilo je li neko od njih doista nenadano postao 'sretni otac'. U svakom slučaju, čestitamo.

LJUBAVNO EROTSKI HUMOR - PENISOVA ŽALBA

PENISOVA ŽALBA - Poštovana upravo,

    Ja, Penis, ovim putem zahtevam povišicu, iz sledećih razloga:
Radim fizički posao. Radim na prilično velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne plaćaju mi prekovremeni rad. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima i izuzetnim fizičkim naporima.
    S postovanjem, Penis.

ODGOVOR UPRAVE - Poštovani g. Penisu,

    Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vaš zahtev za povišicom, iz sledećih razloga:
Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i odmah zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave koja vam diktira kako treba da radite, već radite po svome. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulisali da bi počeli da radite. Radno mesto je, kad vi odete, uvek u haosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila, kao što je nošenje zaštitne odeće i sl.)Penzionisaćete se mnogo pre nego što napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mesta, noseći dve sumnjive vreće.
    S poštovanjem, Uprava

LJUBAV NA VISINI

    Oko 60 procenata Australijanaca želi bolju razonodu tokom dugotrajnog leta od gledanja filmova, tačnije rado bi let proveli u strasnom zagrljaju i ševanju, no mali je broj hrabrih koji su to uistinu i napravili, većina ih samo mašta o ovoj avanturi. Neki među ispitanima već su imali takvo iskustvo,  pokazalo je istraživanje što je sprovedeno na Internetu.
    Od 1.100 osoba koji su odgovorili na pitanja postavljena na internetskoj stranici totaltravel.com, više od polovine ih je odgovorilo kako bi se volelo  učlaniti u klub zatvorenog tipa - Mile-high Club koji okuplja putnike koji su imali ljubavnih odnos tokom leta u avionu.
   Među njima je i poznati britanski glumac Ralh Fajns, čije je ljubavno umeće pohvalila jedna stjuardesa. Domaćica aviona australijske avio kompanije Qantas prenela je priču britanskim novinama i dobila otkaz.
    42 procenta osoba odgovorilo je kako nema želju voditi ljubav na visini od nekoliko desetina hiljada metara u skučenom prostoru toaleta, ali 12 procenata takvo iskustvo je već imalo.
    'Čini se da putnici traže bolju razonodu tokom dugotrajnog leta od filmova koje im prikazujemo', komentarisao je marketinški stručnjak 'totaltravela' Paul Fišer.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana