Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Zanimljivosti o Ljubavi - No 10

  Opasnosti ljubavnog posla, želite li veće grudi, ne zamerajte se ženama, prvo lepo ponašanje ako želite ljubav, trudnoća preko TV-a, banana ljubav, čudno lečenje nerotkinja... Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje. Kao i svaka druga emocija, i ljubav izaziva niz telesnih promena ali za razliku od negativnih emocija besa, straha i tuge, ljubav proizvodi niz pozitivnih promena u organizmu.

Ljubav To malo ljubavi:  
OPASNOSTI LJUBAVNOG POSLA

    Žena sa Floride, koja je zaposlena kao ljubavni operater na 'vrućem' telefonu dobila je pravo na naknadu štete kao radnica koja se povredila dok je redovito masturbirala na svom radnom mestu. Njen advokat izjavio je da nije siguran je li zahtev te žene iz Fort Lauderdalea prvi ovakve vrste, ali sigurno je ipak da nije uobičajen. On je istaknuo da se njegova klijentica početkom ovoga mjeseca složila s 'minimalnom nagodbom'. Ipak, medijima nije hteo otkriti o kojem je novčanom iznosu reč.
    Zahtev za novčanom kompenzacijom 40-godišnja radnica firme CFP Enterprises, Inc. sa sedištem u Fort Lauderdaleu obrazlaže činjenicom da je na radnom mestu dobila sindrom karpalnog tunela, ili tzv. kompjutersku šaku, što je povreda izazvana učestalim ponavljanjem određenog pokreta (RMI - repetitive motion injury). Prema rečima njenog advokata, nesretna žena sindrom karpalnog tunela dobila je na obe šake zbog svakodnevnog masturbiranja, ponekad i po sedam puta na dan i to dok je razgovarala s pozivateljima. Ime svoje klijentice nije hteo otkriti.
    'Njoj je rečeno da mora učiniti sve kako bi zadržala mušteriju što je moguće duže na telefonu', rekao je on. Žena je koristila jednu ruku kako bi se javljala na telefon, a drugu da bi zapisala imena mušterija i njihove fetiše te kako bi se i sama što bolje uživila u situaciju i doživela orgazam za vreme 'dijaloga sa mušterijom sa druge strane žice'.

ŽELITE LI VEĆE GRUDI?

    Žvakaća guma japanskog proizvođača Bust - Up navodno može povećati obim vaših grudi za čak 80 odsto. Ove žvake koštaju oko dvadesetak dolara i za tri meseca imaćete veće poprsje.
    Žvaka Bust Up izazvala je pravu revoluciju među ženama u Japanu i Americi gde se ovaj proizvod može kupiti, a hit žvakaće ubrzo stižu u Europu. Oni koji ne žele čekati, ove 'čudotvorne' žvakaće mogu potražiti na e-Bayu.
    Osim velikih grudi, proizvođači tvrde kako ćete njihovim žvakanjem poboljšati cirkulaciju, reducirati stres te ublažiti posledice starenja, a sve to zahvaljujući biljci Pueraria mirifica koja je glavni sastojak žvake.     Navodno delovanje žvakaće gume se temelji na polaganom ispuštanju spojeva iz ekstrakta navedene biljke - Pueraria mirifica. Pueraria nirifica je poznata i pod imenom Kwao Krua, a raste u Tajlandu i Mijanmaru gde je lokalno stanovništvo tradicionalno koristi kao lek.
 
     Gomolj biljke sadrži veliki broj fitoestrogena, prirodnih spojeva koji imaju slično delovanje kao i ženski polni hormon estrogen.

NE ZAMERAJTE SE ŽENAMA

    Saudijac, kojemu je 'ljubavni aparat' odrezala Filipinka braneći se od njegovog ljubavnog napada, spašen je spretnošću dokrtora koji su mu prišili polni organ. Prema dnevniku, 38-godišnji poslodavac napao je svoju kućnu pomoćnicu dok mu je supruga spavala. U obrani je služavka pobegla u kuhinju i dograbila nož kao sredstvo kojim je napadača htela odvratiti od namere. No kako u tome nije uspela, odrezala mu je penis.
    Doktori specijalne bolnice u Rijadu uspeli su zaštiti polni organ, i poslodavac se oporavlja u bolnici, a kućna pomoćnica je privedena na ispitivanje. Organizacija za zaštitu ljudskih prava Human Rights Watch objavila je da su strani radnici u Saudijskoj Arabiji često maltretirani i eksploatisani na razne načine. S druge strane, ultrakonzervativno saudijsko kraljevstvo odbacuje takve navode.

PRVO LEPO PONAŠANJE, PA ONDA MOŽE LJUBAV

    Supruge i devojke članova jedne od kolumbijskih bandi odlučile su svoje nevaljale momke uskraćivanjem odnosa prisiliti na odustajanje od nasilja. Deseci žena pridružile su se 'štrajku prekrštenih nogu', a njihov poduhvat potiče i gradonačelnik grada Pereire, jednog od najnasilnijih gradova u Kolumbiji. Ovaj grad koji je smešten u kolumbijskog regiji poznatoj po proizvodnji kave, godišnje broji više od 480 ubojstava zbog čega se gradonačelnik odlučio sastati sa suprugama bandita kako bi pokušao smiriti haotično stanje.
    'Susreli smo se s njihovim suprugama i devojkama, i one su takođe zabrinute zbog toga što su im odabranici stalno naoružani i u neprekidnoj životonoj opasnosti. Upravo zbog toga došle su na ideju da im uskrate osnos. One im time žele poslati poruku da se konačno ostave oružja i počnu živeti normalan život.' Istraživanja su pokazala kako muškarci u Kolumbiji ne postaju članovi bande iz novčanih razloga nego više radi želje za statusom, moći i veće atraktivnosti kod devojaka.
    No, nakon nekog vremena devojke se ipak osećaju zapostavljene od takvih muškaraca, a jedna od njih kaže: 'Samo im želimo dokazati kako nasilje i nije tako izazovno'. Devojka dodaje i da im je inspiracija za 'štrajk prekrštenih nogu' došla iz stihova jedne legendarne rap pesme: 'Više vredimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga'.

TRUDNOĆA PREKO TV-a

    Jedna Amerikanka, koja je ostala trudna dok joj je muž služio u Iraku, tvrdi da je u 'blagoslovenom stanju' ostala gledajući porno film u 3D tehnici. Iako su Dženifer i njen suprug belci, mališan je crnac. 'Znam da je to sumnjivo, ali 3D filmovi izgledaju zaista stvarno. Sa današnjom tehnologijom je sve moguće…', rekao je njen 'pametno naivni idiotski kreten' muž lokalnim medijima.
    Njegova supruga kaže da je sporni film gledala sa nekoliko prijatelja iz čiste radoznalosti. 'Inače ne gledam porniće, ali sam bila radoznala da vidim kako to izgleda u 3D tehnologiji. Mesec dana kasnije, osetila sam vrtoglavicu, uradila test i saznala da sam u drugom stanju', rekla je Dženifer I dodala da dete liči na jednog od glumaca iz filma.
    VAŽNO: 3D televizori stižu i kod nas! Prema tome, ako ne želite da vam devojka ili žena zatrudne dok vi niste kod kuće - ne unosite u kuću to čudo. Ako žele da gledaju tv program, neka ga gledaju na starom televizoru. Što je sigurno - sigurno je !

BANANA LJUBAV

    Policija na Papua Novoj Gvineji traži vođu jedne sekte koji je uverio seljake iz Jamine, mesta u pokrajini Morobo, da će banane mnogo bolje roditi ukoliko oni redovno budu imali odnos ispod njihovih stabala. Obećao im je da će rod na svakom stablu biti deset odsto veći za svaki odnos ispod njega.
    Seljaci, koji su inače veoma sujeverni, u to su poverovali, a o onome što se dešava na farmama banana policiju su obavestili slučajni prolaznici. Policija, inače, traži vođu zbog niza prekršaja koje je napravio u posleđnih pola godine, uključujući pretnje i ilegalne ljubavne aktivnosti. Policajci su opkolili njegovo sklonište, ali je goli vođa, u društvu sa sedam golih devojaka, uspeo da pobegne u džunglu. 'Iskoristio je žene kao živi štit, pa nismo mogli da pucamo u njega', rekao je inspektor Adam Busil.

ČUDNA MEDITACIJA

    Tajlandski budistički sveštenik odsekao je vlastiti 'alat' mačetom jer je tokom meditacije imao erekciju. Nakon nesreće je odbio operativni zahvat kojim se organ može prišiti za tkivo i ponovno biti u funkciji, objasnivši kako se odavno odrekao svega zemaljskog.
    35-godišnji sveštenik, čije ime iz razumljivih razloga nije objavljeno, dopustio je osoblju bolnice Maharaj da mu previju ranu, no odbio je operativni zahvat kojim bi doktori spasili polni organ. 'Očistili smo i previli ranu, no to je sve što smo učinili, jer nam je rekao da ništa drugo ne želi jer se već odavno odrekao svega zemaljskog', rekao je jedan od doktora.

LEČENJE NEROTKINJA 'INEKCIJOM'

    U beogradskom Drugom opstinskom sudu na četiri godine zatvora osuđen je Dragan Jovanovic (34), iz sela nadomak Beograda, zbog lažnog predstavljanja i nadrilekarstva.
    Sud je tokom dokaznog postupka utvrdio da je lažni doktor u periodu od marta 1997. do juna 1999. godine 'lečio i izlečio' blizu dvadesetak nerotkinja, od kojih je svaka donela na svet zdravu bebu. Sve bi bilo u najboljem redu da trojica muževa i novopečenih roditelja nisu posumnjali u Jovanovićev metod lecenja...
    - Od malih nogu baba me je učila čemu koja travka služi i šta leči. Kad sam odrastao počeo sam da lečim narod čajevima i u tome sam bio uspešan. Onda su, jedna po jedna, u moju kuću počele da pristižu i da traže pomoć mlade žene koje u svojim brakovima nisu imale decu. U početku sam i njima davao čajeve, a onda sam se dosetio da im pomognem - rekao je pred sudskim većem Dragan Jovanović.
    Glas o čoveku koji uspešno leči nerotkinje i na taj način spašava i njihove uzdrmane brakove brzo se pročuo. Pred Jovanovićevim malim kućerkom u selu produžavali su se redovi pacijentkinja, ne samo iz okoline Beograda, nego i iz Niša, Kragujevca, Valjeva, Novog Sada...
    - Dolazile su mi žene iz svih krajeva Srbije i tražile isto: da im omogućim da rode dete. Bilo je mladih i lepih, ali i ružnih žena. Svakoj sam, bez obzira na izgled i godine, pomogao i udovoljio joj. I bar svaka druga je rodila bebu - tvrdi Jovanović.
    Lažni vidar i doktor otkriven je slučajno. Trojica očeva iz susednih sela našli su se s porodicama u letnje popodne da popiju pivo i malo se provedu. Dok su se oni 'ladili', njihova deca su se igrala u bašti. Tada je jedan od njih primetio da svo troje dece liče jedno na drugo. Odmah su posumnjali u svoje žene, ali i u 'doktora' Jovanovića, čije su bile pacijentkinje.
    - Upali su pijani u moju kuću, kasno uveče, i počeli da viču na mene i da me šamaraju. Tražili su da im priznam kako sam i čime lečio njihove žene. Uplašio sam se i u besu rekao: Nisu vaše žene jalovice, nego vi. Da nije bilo mene i moje injekcije, nikada ne biste dobili decu!
    Gnevni očevi pretukli su nadrilekara i prijavili ga policiji. Ubrzo je uhapšen. Jovanović pred policijom i sudom nijednog trenutka nije priznavao delo koje mu se stavlja na teret, tvrdeći da je 'samo pomagao' i da nikoga ni na šta 'nije prisilio'.
    Upitan od strane suda da malo pojasni kakvu je to injekciju davao ženama i da li se kaje za ono što je radio, okrivljeni Jovanović je izjavio:
    - Zašto bi se kajao? Nisam nikoga ubijao, nego sam darivao život! A injekcija? Kako čija i kakva? Pa moja, brate. Ne može se zatrudneti od nekakvih čajeva i trava, nego samo od dobre injekcije!
    Na sudu pacijentkinja LJ.K. je izjavila sledeće: REKAO MI JE DA SE SVUČEM...
    Jovanovićeve reči potvrdili su i brojni svedoci, od kojih su većina bile žene.
    - U braku sam sa Životom celih deset godina. Nismo imali dece. Obišla sam sve moguće lekare i uvek isto: 'Džabe, snajka, ti piješ lekove, problem je kod tvog muža'. Kad sam to saopštila Zivoti i njegovoj majci, nastao je haos u kući. Onda sam čula za doktora Jovanovića i otišla sam kod njega da tražim pomoć - ispričala je pred sudom lepuskasta Lj.K., jedna od pacijentkinja lažnog doktora.
    Prema njenim tvrdnjama, doktor ju je ljubazno primio, saslušao i obećao joj 'sigurno izlečenje':
    - Rekao mi je da ako hoću dete moram da budem spremna na rizik i moguće posledice. Pristala sam. A onda mi je rekao da se svučem, što sam i uradila, misleći da hoće da me pregleda. Međutim, svukao se i on... Shvatila sam o čemu se tu radi, ali mi je već svega bilo dosta i pristala sam. Onda se desilo ono... Posle sat vremena, obukla sam se i onako, malo posramljena, pošla kuci. Doktor mi je rekao da ću bebu roditi i da ne treba da se stidim. Samo, ako me neko u selu pita na koji me je način lečio, da kažem da mi je dao injekciju.
    Posle devet meseci Lj.K. je zaista rodila devojčicu, koja je, kako ona kaže, bila 'pljunuti doktor'.
    Na sudijino pitanje da li ju je doktor prisilio ili bio grub prema njoj kada su bili intimni, Lj.K. je kao iz topa odgovorila:
- Taman posla! Bio je nežniji i bolji od mog Živote!



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana