Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ljubavna Predigra

  Ljubavna predigra i sve oko nje! Mogla si već da osetiš taj kontakt sa njegovim telom kada te uzme za ruku ili stegne uz sebe. To više nije stranac, i ostaje ti toliko stvari da otkriješ? A kada ste se prvi put poljubili ovim ste već započeli svoje stvarno zabavljanje...

Ljubav To malo ljubavi:  
 


   Nije lako proživljavati svoja prva iskustva. Rastrzana strahom da ne bude nezgrapno, ukočeno i sputano nekim mislima - ili ovim strancem pred tobom koga strašno voliš, ali se ne usuđuješ da to pokažeš...
    Mogla si već da osetiš taj kontakt sa njegovim telom kada te uzme za ruku ili stegne uz sebe. To više nije stranac, i ostaje ti toliko stvari da otkriješ? A kada ste se prvi put poljubili ovim ste već započeli svoje stvarno zabavljanje.

PRVI POLJUBAC

    Poljubiti se to je prvi fizički kontakt, prvi pravi intimni kontakt sa nekim i to je, dakle, vrlo važna stvar. Često misliš o njemu kao o nekom laskavcu, ne videći, gde mogu biti zadovoljstvo i zanimljivost jedne takve probe. Sve ti to ostavlja utisak odvratnosti jer još nikada nisi pravila takve eksperimente.
    Obično, kasnije, menjaš mišljenje, ako si pokušala nekoliko puta, kada je strah od početka nestao - da bi ustupio mesto uzbuđenju i radosti koju jedan poljubac pruža partnerima. Znači, da bez želje nema ni zadovoljstva.
  On daje zaljubljenima osećanje želje koja postaje izvor emocija i prijatnih uzbuđenja. Poljubac je sam po sebi jedan dokaz i smatramo da je šteta što se on sve lakše izmenjuje i ne pruža ono zadovoljstvo koje bi trebalo. Videćeš kada njegove usne stidljivo potraže tvoje, i kada osetiš vreo dah i milovanje na tvome licu, a zatim...
   Svakome svoj put. Pronađi svoj put. Isčekivanje je najbitnija činjenica želje. To često znači, što se više nadaš nečemu, to više želiš. Biće bolje. U ljubavi prava, linija gubi mnogo od svojih prednosti.
    Pusti da se vaše usne potraže kao nepoznati koji se privlače. Prepusti se da te vodi, da bi se to dogodilo jednostavno i prirodno. Poljubac je kapitalan jer on nosi izvesna upoređenja sa intimnim aspektima. Toplina, vlažnost, evokacije prodiranja i njegov erotski sadržaj. Ne postoji 'metoda dobrog ljubljenja', mada, ipak, znamo da među vama ima mnogo onih koji misle da je ljubiti se jedna misterija, veliki problem.
    Ima nekoliko malih trikova koje treba znati da bi prvi poljubac uspeo i bio na visini koja se očekuje. Treba želeti taj poljubac, i pokazati da imaš želju kao i on da to učiniš, mora se biti 'otvoren'.
    Ako stegneš zube, stisneš usne i pružiš jedan divlji otpor, šta će ti učiniti, liči na napad, i izgubićeš sve i još više ostavićeš utisak indiferentne osobe koja ne deli istu želju sa partnerom.
    Nasuprot, ako se opustiš, daćeš svome poljupcu duboko značenje. Pružićeš toliko zadovoljstva koliko i primaš, izmenjaćete poljupce kao obećanje o jednom zabavljanju. To je vrlo važna etapa u jednoj ljubavnoj vezi, jer ona priprema izvesno vreme za njen dalji ishod a to je sam ljubavni čin. Videli smo da poljubac malo podseća na ovaj čin i fizičko zadovoljstvo koje daje se približava onome o čemu se toliko priča, što se rađa u najskrivenijim delovima tvoga tela i što ne poznaješ, još uvek tako dobro.

PRVA MILOVANJA

    Ako uživaš u poljupcu svoga partnera, jednoga dana ćeš osetiti u predelu krsta, nešto čudno, neku novu želju koja se rađa, želju za milovanjem koja prati ljubavnu predigru. A osetićeš u predelu krsta, zato što se tamo obično nalazi glavna zona želje. Ali, isto tako možeš osetiti neku toplinu u donjem delu stomaka ili da imaš utisak da ti srce bije u organu, ili još i osećaj neke težine.
    Ukratko, odjednom deo tvoje ličnosti između pupka i tvoga bedra, preuzima ulogu od izuzetne važnosti. To je etapa još uvek pustih želja, i često ne možeš da odrediš žarište svoje zabrinutosti i straha, zbog isčekivanja radoznalosti.

HOĆEŠ, ALI SE NE USUĐUJEŠ

    Sledeći svoju ličnost, savladaćeš brzo ovu etapu ili suprotno, ostaćeš u tom stanju dugo, ne znajući za šta da se odlučiš. U datom momentu, zato što si srela dečka koji ti odgovara, sve će se srediti i tvoja glava i tvoje telo će učestvovati, u prazniku ljubavi, kao i glava i telo tvoga partnera... Glave da bi se bolje gledali, a tela da možete da se milujete.
    Milovanja su glavna tačka ljubavnog rituala i nemog razumevanja, jer sam partner zna šta je i njemu prijatno, a drugi se trudi da to otkrije. Postoje mesta na telu koja su izuzetno osetljiva na milovanje i koja se nazivaju erogene zone. Ali sve zavisi od načina na koji se miluje. Što je mesto osetljivije, više traži nežnosti i obazrivosti. Erogena ili ne, ako je partner grub, postići će sasvim drugi efekat - neuspeh.
    Znajte, ipak, da svaki deo tela može imati jednu erotsku moć. Priroda je darežljiva, i način na koji se miluje je važniji od onoga šta se miluje. Blagost pokreta, nežnost koja se u njega unosi, mogu učiniti da dodir ramena bude više erotičan nego grupbi prsti koji vređaju polni organ.
    Logika je ta, treba poći od ruku, lica, vrata. Možeš dati i primiti toliko zadovoljstva milovanjem sa svojim partnerom kao da stvarno vodiš ljubav. Stimulacija polnih organa vodi ka orgazmu, kao i susret polnih organa u momentu prodiranja. Odatle i važnost milovanja da bi se upoznali i voleli. Ništa ne može da zameni duboku radost koje daje voljeno telo i tvoje uživanje se obogaćuje ovom ljubavlju.
    Zato je zabavljanje sa partnerom ili partnerkom prema kome osećaš nežnost, sasvim drugačije i prijatnije, nego zabavljati se radi zabavljanja, sa bilo kojim partnerom, jedan dan jedan - drugi dan drugi. Pravo zadovoljstvo je kada se oseća želja prema jednoj određenoj ličnosti, a ne samo zadovoljstvo jednog zagrljaja. Ne radi se ovde o moralu, i ako hoćeš da isprobaš svoju moć zavođenja i onda kada nisi zaljubljena, niko neće ni sanjati da ti se približi. Možeš se testirati pre nego što sretneš ljubav nekog mladića koji će u tebi izazvati želju da samo njega ljubiš, miluješ i dodiruješ.
    Ali iskustvo - da ništa, nikada da ne zamenjuje! Telesna ljubav praćena sećanjem prijateljstva, nežnosti, starosti, saučesništva..., čitava jedna hrpa čini stvari još lepšim, privlačnijim i uzbudljivijim.
    I to je traženi početak, naročito od prvih dodira.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana