Naslovni baner
Ponuda Tema

Kretenski Natpisi i Ostale Provale - No 16

FUDBALSKI SUDIJA

    Homoseksualno biće slabog vida, koje po pravilu ima atraktivan ženski deo familije. Uglavnom se smatra odvratnim korumpiranim hermafroditom koji voli da mu se stavljaju stvari u telesne šupljine.
- Sudija pederu jedan, jesi li ćorav bre mamu ti nabijem! Uzeo si pare lopove, polupaću ti pi... kad te dohvatim posle utakmice! Nabiću ti tu pištaljku u nos, a ovim tvojim majmunima zastavice u dupe!
NAŠA FIRMA

    Otvorio lav novu firmu i zaposlio magarce da rade. U prvo vreme, sve je išlo super.
Lav rukovodio, magarci radili i firma se razvijala. Posle nekog vremena, lav je uvideo da ima mnogo novca, ali da nema slobodnog vremena, pa ja zato rešio da zaposli menadžera. I zaposli on medveda kao menadžera koji će rukovoditi firmom.
    Kao profesionalni menadžer, medved je tražio razne izveštaje da bi mogao bolje da upravlja firmom. Tako je sada lav uživao, medved rukovodio, a magarci radili svoj posao i pisali izveštaje za medveda.
    Posle nekog vremena, medved zaključi da suviše vremena provodi analizirajući izvestaje, pa zaposli vuka kao zamenika, čiji ce posao biti da pravi analize i da šalje sažeti izveštaj medvedu. Da bi pokazao medvedu koliko je on vredan, vuk je uveo nove izveštaje. Sada su magarci pored redovnog posla i starih izveštaja dobili i nove izveštaje da popunjavaju, što ih nije činilo srećnim, pa su počeli da gunđaju, a morali su i da ostaju duže da bi završili sve izveštaje.
    Medved je video da moral u firmi opada, pa je zaposlio lisicu da to unapredi. Lisica je sprovela razne ankete, organizovala kurseve i razne događaje i skupove za podizanje morala u firmi. Magarci su sada već otvoreno pokazivali nezadovoljstvo jer su imali sve više posla. U isto vreme, lav je primetio da profit u firmi opada, pa je pozvao medveda na sastanak, na kojem su odlučili da otpuste pola magaraca kako bi smanjili troškove.
    Svaka sličnost sa životinjama, ali i ljudima, je slučajna!

ŠTA VAM JE STATISTIKA

    Nauka koja vam daje veliki broj interesantnih, zadivljujućih, poptuno tačnih, ali skroz beskorisnih informacija. Na primer:
- Naši naučnici su vršili istraživanje, i došli do neverovatnog zaključka da svaki drugi čovek čini 50% stanovništva, a da čak polovina građana ne pripada toj grupi.

MOBILNI PROTIV NOVINA

Velim ja ženi: - Dodaj mi novine!
A, ona će uvredljivo: 'Te ostario si, te pregazilo te vreme, te ko se još danas koristi novine, te internet, i sve tako, i onda mi doda svoj mobilni ...
I to nije kraj. Tek sada su počele uvrede, nakon što sam na zidu ubio muvu njenim mobilnim. Malo se maska polupala i ispala baterija, ali ko joj je kriv, lepo sam tražio da mi doda novine ...
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike

JUTRO HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

6.00: Devica ustaje i pre tuširanja briše kupatilo. Nakon pranja zuba, četkicu stavlja u sterilnu čašicu i stavlja je na posebno mesto, daleko od ostalih četkica.
6:15: Jarac ustaje i isključuje bojler, istekao je termin za jeftinu struju.
6.20: Vodolija odlazi na jutarnje trčanje.
6.30: Vaga i Lav se pred ogledalom otimaju za hidratantnu kremu i gel za kosu.
 6:40: Bik doručkuje Nutellu zahvatajući kašikom.
6:45: Strelac ustaje i ponovo uključuje bojler.
7.00: Rak pravi sendviče, Devica cedi sveže voćne sokove. Blizanac je još u krevetu, sa mobilnog proverava e-mail, Fejsbuk, Tviter i Instagram.
7:05: Škorpija razvaljuje vrata od kupatila, Vaga izlazi smrtno uvređena s neseserom u rukama.
7:10 Ovan ustaje i uključuje štopericu.
7:11:45 sec: Ovan istuširan, obučen, obuven, maše sa stepenica. Isključuje štopericu.
7:15: Bik struže ostatke po teglici. Nema više Nutelle.
7:20: Vaga i Lav opet imaju okršaj pred ogledalom, poslednja provera izgleda i divljenja samima sebi pred odlazak.
7:30: Vodolija se tušira hladnom vodom, Jarac je opet isključio bojler.
7:40: Svi odlaze.
7:45: Blizanac se vraća, zaboravio jedan od tri mobilna.
7:50: Blizanac se opet vraća, zaboravio je novčanik.
8:00: Riba se budi i shvata da su je zaključali u stanu.

NESPORAZUM U LOVU

Pita policajac lovca:
A sad mi recite, zašto ste pucali na svog druga u lovu?
- Mislio sam za njega da je srndać!
- Kad ste primetili grešku?
- Kad je srndać pripucao na mene!
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA