Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Kineski Godišnji Horoskop za 2024.

Godina Drvenog Zmaja

Potrebno je naravno, prvo da utvrdite u kom kineskom znaku ste rođeni. Unesite godinu rođenja, a zatim pritisnite, Moja životinja je:

   

Pacov - Kineski Horoskop  ■ PACOV - Predstavnicima vašeg znaka odgovara energija Zmaja i možete očekivati mnogo uzbuđenja, iznenadne šanse koje treba da iskoristite, povoljne okolnosti, kako u vezi sa novcem tako i u vezi sa nalaženjem odgovarajućeg radnog mesta.Problem može nastati u odnosima sa kolegama i partnerom samo ako budete nepouzdani, kolebljivi ili previše direktni.  Povremeno možete sumnjati u svoje sposobnosti posebno ako ste usmereni na kontakt sa Zmijom, Konjem ili Ovcom. U ljubavi bi trakođe trebalo da izbegavate ove znake i da potražite društvo Zeca, Tigra ili Zmaja. Proleće može doneti razna uzbuđenja kao i avgust i septembar. Morate biti spremni na razne obrte u ljubavnom životu nad kojima verovatno često nećete imati kontrolu. Vaša urođena spretnost i sposobnost snalaženja u komunikaciji doneće vam simpatije okoline. Ipak, moraćete da se borite za naklonost onih do kojih vam je stalo jer ćete imati jaku konkurenciju.

Bik - Kineski Horoskop BIVO - Ovo je jedna od onih godina u kojima možete želeti da se povučete iz javnog života ili da odete u suprotnom smeru, da se maksimalno borite protiv veoma jake konkurencije. Ako ste već uključeni u neki veliki projekat nemojte odustajati od svojih planova. S druge strane moraćete da pazite kako trošite svoju energiju, povremeno možete biti veoma opterećeni obavezama. Uz poseban oprez i dobru zaštitu posebno kada je u pitanju severni deo vašeg stana ili radnog prostora možete postići dobar uspeh ako budete izbegavali bilo koju vrstu konflikta a bićete izloženi provokacijama. Vaš znak koji voli sigurnost i trudi se da svima bude od koristi može se osetiti kao da je na vetrometini i kao da se od njega očekuje previše. Imaćete razumevanja jednog Pacova, Petla i Vepra i trudićete se da u ovoj godini postignete sve ono što u prošlim niste. Veliki dobici su mogući ako radite u bankama, velikim firmama ili se bavite pronalazaštvom. U ljubavi ćete biti veoma kritički nastrojeni prema partneru i ne tako voljni da tolerišete ono što vam ne odgovara. Pre ćete izabrati samoću nego loše društvo.

Tigar - Kineski Horoskop TIGAR - Dobra godina za one koji se stručno usavršavaju, studiraju. Može im se ukazati sjajna prilika za uspeh o kome su sanjali. Spremni ste da nastavite tamo gde ste počeli prošle godine i malo ko će moći da vas spreči osim nekog Psa ili Majmuna koji vam mogu izgledati nepouzdani. Sa Pacovom i Zmajem naći ćete zajednički jezik a sa Konjem je moguća strastvena veza sa neizvesnim ishodom. Ako ste vi dama Tigar, moraćete da taktizirate.  Možete biti skloni raspravama naročito ako ste u vezi sa osobom koja je rođena u godini koja se završava na 0 ili 1. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio drag. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave. Muškaci Tigrovi mogu očekivati veliki uspeh u finansijsama. Bićete spremni da se zaljubite u nekog ko će ih opčiniti na prvi pogled. Posesivnost će biti vaša glavna mana. Želećete da dominirate u svakom pogledu i na poslu i u ljubavi.

Zec - Kineski Horoskop ZEC (ili MAČKA) - Povoljne tendencije se nastavljaju iz prethodne godine i u stvari tek u ovoj možete videti rezlutat svega onoga u šta ste ulagali veliku energiju. Ako ste skloni povremenoj malodušnosti, nemojte se preterano opterećivati crnim mislima, imaćete veliku podršku osoba na vlasti. Jedan Pacov i Tigar mogu biti sjajni saradnici a od Zmaja vam predstoji unapređenje. U ljubavi ćete biti skloni da tražite utehu u društvu Zmije ili Ovce koje će se pokazati kao strastvene i veoma nepouzdane. Ovo je jedna od onih godina u kojima nastavljate započeto. Možete planirati brak ili ćete želeti da obnovite vezu sa nekim s kim najverovatnije niste mogli da ostvarite onako dobru komunikaciju kakva vam je potrebna. Preterana impulsivnost može biti povod za povremene rasprave sa partnerom ali mnogi predstavnici vašeg znaka će planirai brak, odlazak van zemlje ili započinjanje zajedničkog posla sa partnerom.

Zmaj - Kineski Horoskop
ZMAJ - Ovo je odlična godina za predstavnike vašeg znaka jer možete doživeti veliki uspeh ma čime da se bavite. Naučnici, umetnici i sportisti, oni koji mnogo putuju i koji rukuju sa velikim svotama novca mogu očekivati poboljšanje finansijskog stanja. Naći ćete sponzore, porodica će vas podržati u svemu, moguće je unapređenje. Možete se zaljubiti u uspešnu, atraktivnu osobu sa kojom ćete zajedno raditi. Ako ste prisutni u javnosti, možete izazivati zavist okoline. Sa nekim drugim Zmajem ne ulazite ni u posao ni u ljubavnu vezu jer možete biti izloženi neprilikama. Dva jaka, ambiciozna znaka koja žele da dominiraju nad onim drugim ne idu zajendo. Sa Tigrom i Majmunom ćete se dobro razumeti i najverovatnije planirati velike poslove.

Zmija - Kineski Horoskop ZMIJA - Ovo nije vaša godina ali ne znači da mora biti loša. Bilo bi dobro da se povučete u svoj kutak i da ne otkrivate svoje namere, da budete diskretni. Može vam se učiniti da neko želi da vas nadmudri. Pokušaćete da nametnete svoj stil ali ćete shvatiti da vam to ne ide u račun. Proleće i početak leta mogu biti veoma burni u svakom pogledu, taktizirajte ako želite da budete uspešni. Čekaju vas iznenađenja razne vrste. Vi ćete verovatno strepeti da bi nešto loše moglo da se dogodi ili će vam se činiti da vam baš sudbina nije naklonjena i tražićete pomoć upravo od Zmaja koji će vam se naći pri ruci kao neki Tigar. Čuvajte se Pacova, Bivola i Vepra, neće vam biti naklonjeni. Moguća je tajna ljubav sa jednom izuzetno ambicioznom osobom.

Konj - Kineski Horoskop KONJ - Najnaporniji znak kineskog Zodijaka biće težak i sebi i drugima. Bićete veoma direktni, zahtevni i nespremni na kompromis što može izazvati revolt kod partnera, naročito ako se radi o Tigru, Bivolu ili Pacovu. Proleće može biti veoma naporno. Zmaj će vas podržati sve dok ima koristi od vas a Vepar će vas ignorisati. Nećete biti načisto ko su vam prijatelji a ko ne. U ljubavi ćete biti često nezadovljni i sumnjaćete u partenerovu vernost. Nemojte rizikovati s novcem. Bilo bi dobro da se usredsredite na porodične probleme i da se bavite više drugima nego sobom i svojim statusom u društvu. Nije godina za ulazak u brak ali ni za raskid ili razvod naročito ako je rezultat vaše velike ljutnje.

Ovca - Kineski Horoskop
OVCA (ili KOZA) - Važite za miran znak ali u stvari uvek nešto planirate. Nećete moći lako da se dogovorite sa Tigrom, Zecom ili Zmijom jer će vas doživeti kao konkurenciju. Ako ste spremni da im po mnogim pitanjima učinite ustupak, možete očekivati povoljan razvoj situacije, bilo na poslu ili u ljubavi. U protivnom, bićete suočeni sa žestokim otporom. U ljubavi ćete biti brzopleti, promenljiva raspoloženja, posesivni i skloni menjanju partnera u afektu. Tokom ove godine možete doživeti veliku romansu sa Zecom ali on se neće ponašati prema vama kako vi očekujete. Dopadaće vam se oni sa kojima ne možete baš sjajno da se razumete npr. sa Pacovom ili Zmajem. Dame Ovce će biti fascinirane uspešnim muškarcem koji im nažalost neće poklanjati dovoljno pažnje.

Majmun - Kineski Horoskop MAJMUN - Ovo nije sjajna godina za vas ali nije ni loša. Ako se budete ponašali kao saradnik od poverenja, kao neko ko je uvek tu kada treba i ako se budete posvetili istraživačkom radu, umetnosti, možete očekivati uspeh. Vaši kvaliteti ne mogu da dođu do punog izražaja pa ćete imati utisak da ste gurnuti u drugi plan ali ipak, vi ste neophodni drugima, naročito Zmaju, Tigru i Zmiji ma koliko oni pokušavali da to negiraju. Dobro ćete se slagati sa Pacovom. Ne ulazite u rasprave sa Ovcom ili Konjem pokušajte da sačuvate prisustvo duha u mnogim situacijama to će biti više nego potrebno. Bićete veseli, raspoloženi i spremni da olako uđete u ljubavnu  vezu ne razmišljajući mnogo o sutrašnjici. Mnogi od vas će poželeti da uđu u brak, odu u inostranstvo a zapravo neće budućeg partnera dobro poznavati. Dobar savet dobićete od Pacova.

Petao - Kineski Horoskop PETAO - Verujete da možete da druge nadmudrite i to vas može stajati dobrog radnog mesta jer neko planira da vam ponudi dobro plaćen posao. Ne tražite više nego što je to realno moguće i ne ulazite u konflikt sa Zmijom ili Zecom. Potrebni su vam i kao saradnici i kao ljubavni partneri pouzdane osobe, Pacov, Bivo, Zmaj. Izbegnite saradnju sa Konjem pokušaće da iskoristi vašu dobrotu.  Mogući su veliki uspesi u nauci i mnogobrojna putovanja. Dobićete priliku da pokažete šta znate i to će za vas biti sjajna šansa koju nećete propustiti naročito u radu sa strancima. U ljubavi ćete biti prilično posesivni i neuhvatljivi, skloni da budete u paralenoj vezi. Stalni patner neće tolerisati vaše ponašanje, vi ćete moguće biti opričenjeni jednim Pacovom ili jednom Ovcom ali situacija neće biti jednostavna. Zmija može previše biti zavisna od vas u svakom pogledu, naročito na poslu. Oslonite se na nju, imaćete velike koristi.

Pas - Kineski Horoskop
PAS - Verni Pas čeka svoju priliku da dođe do punog izražaja. Strpljenje vam se isplati jer će mnogi shvatiti šta im značite. Korak po korak i vi ste vrlo blizu cilja. Mnogi od vas će želeti da osnuju svoj dom, porodicu, da uvećaju finansije. Ako ste u vezi sa Konjem, Zmijom ili Ovcom, teško da ćete naći zajednički jezik. Bivo, Vepar i Pacov će vam biti podrška a Zec i Zmaj će vas promovisati i nagraditi. Potrebno je da pokažete lojalnost a vi ste jedan od najlojalnijih znakova. Mladi Psi će dobiti odgovarajući posao, mogu ući u brak biće spremni da preuzmu veliku odgovronost na sebe. Mnogi će vam se diviti zbog osobina koje pokazujete. Ovo bi mogla biti jedna od dragocenih godina za vas jer ćete steći iskustvo koje će vam biti od velikog značaja za dalju karijeru. Mnogi od vas mogu neplanirano stupiti u brak.

Svinja - Kineski Horoskop VEPAR - Verujete da se dobro dobrim vraća pa ćete tako i u ovoj godini, i pored čestih promena raspoloženja zadržati svoj stav prema mnogim pitanjima iako će iskušenja biti velika. Neko vam priprema neku vrstu zamke ali vi ćete odoleti iskušenjima i sledi vam unapređenje. Romansa sa Zecom, Zmijom ili Tigrom može biti veoma romantična i može se dogoditi na nekom putovanju. Vaš hedonizam izbija u prvi plan u društvu onih koji su vam slični ali ćete raditi više nego prethodnih godina što će rezultirati ipak u nečem dobrom. Dobićete unapređenje kada se tome najmanje nadate. U finansijskoj sferi nestabilni ali sa dosta novca. Neko na koga ne računate pružiće vam ruku spasa kada vam to bude potrebno. Pazite da ne iznervirarte jednog Psa ili jednog Petla mogu biti osvetoljubivi prema vama. Vaši potencijali su da se bavite umetnošću ili poslom zbog koga dolazite u kontakt sa javnošću.

Izvor sličica kineskih znakova: Pixabay najbolja kolekcija besplatnih slika za korišćenje. Image by Clker-Free-Vector-Images from Pixabay



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana