Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Keltski Horoskop

   Ovo je horoskop starih Kelta koji se zasniva na vorovanjima u njihovoj mitologiji. Pronađite po datumu rođenja vaše drvo, i pročitajte šta o vama kažu stari Kelti. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Jan 01 - Jan 11 - Jelka
Jan 12 - Jan 24 - Brest
Jan 25 - Feb 03 - Platan
Feb 04 - Feb 08 - Topola
Feb 09 - Feb 18 - Smreka
Feb 19 - Feb 28 - Bor
Mar 01 - Mar 10 - Žalosna vrba
Mar 11 - Mar 20 - Limun
Mar 21 - Hrast
Mar 22 - Mar 31 - Lešnik
Apr 01 - Apr 10 - Mušmula
Apr 11 - Apr 20 - Javor
Apr 21 - Apr 30 - Orah
May 01 - May 14 - Topola
May 15 - May 24 - Kesten
May 25 - Jun 03 - Jasen
Jun 04 - Jun 13 - Žbun
Jun 14 - Jun 23 - Smokva
Jun 24 - Breza
Jun 25 - Jul 04 - Jabuka
Jul 05 - Jul 14 - Jelka
Jul 15 - Jul 25 - Brest
Jul 26 - Aug 04 - Platan
Aug 05 - Aug 13 - Topola
Aug 14 - Aug 23 - Smreka
Aug 24 - Sep 02 - Bor
Sep 03 - Sep 12 - Žalosna vrba
Sep 13 - Sep 22 - Limun
Sep 23 - Maslina
Sep 24 - Oct 03 - Lešnik
Oct 04 - Oct 13 - Mušmula
Oct 14 - Oct 23 - Javor
Oct 24 - Nov 11 - Orah
Nov 12 - Nov 21 - Kesten
Nov 22 - Dec 01 - Jasen
Dec 02 - Dec 11 - Žbun
Dec 12 - Dec 21 - Smokva
Dec 22 - Bukva
Dec 23 - Dec 31 - Jabuka

JABUKA - LJUBAV – obično vitki, harizmatični, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljašnosti, rado flertuju, avanturisti, čulni, uvek zaljubljeni, hoće da vole i da budu voljeni, verni, nežni, veoma širokogrudi, talenti za nauku, žive za danas, bezbrižni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.

JASEN - AMBICIJA – neobično atraktivni, raduju se životu, impulsivni, poželjni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentovani, vole da se igraju sa sudbinom, mogu biti egoisti, pouzdani, verni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvataju vrlo ozbiljno.

BUKVA - KREATIVNOST – imaju izraženo dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organizuju život i karijeru, ekonomični, dobre vodje, ne preduzimaju nepotrebne rizike, vispreni, veličanstveni životni partneri, veoma vode računa da ostanu fit uz popmoć dijete, sport, itd.

BREZA - INSPIRACIJA – raduju se životu, atratktivni, elegantni, ljubazni, zadovoljni, ne vole ništa što je preterano, ne podnose vulgarnost, vole život u prirodi i miru, nisu preterano strastveni, prilično uobraženi, nedovoljno ambiciozni, umeju da naprave mirnu, zadovoljnu atmosferu.

SMREKA - SIGURNOST– obično jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlučni, nestrpljivi, vole da utiču na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, čekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.

KESTEN - ISKRENOST – izrazito lepi, ne vole pritisak, pravični, raduju se životu, zainteresovani, rođeni diplomati, ali u društvu osetljivi, često nesigurni u sebe, ponekad uobraženi, osećaju se neshvaćenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalaženju partnera.

PLATAN - VERNOST– jaki, mišićavi, odgovorni, uzimaju sve što im život pruža, zadovoljni, optimistični ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrižni.


BREST - PLEMENITOST – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kažu glasno šta im ne odgovara, naginju tome da ne opraštaju tuđe greške, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, širokogrudi, veliki smisao za humor, praktični.

SMOKVA - OSEĆAJNOST – veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svađu, vole život, familiju, decu i životinje, pravi društveni leptirići, puni humora, vole besposličarenje i dokolicu, talentovani za praktično, inteligentni.

JELKA - MISTERIOZNOST – puni ukusa, pošteni, obrazovani, vole sve što je lepo, puni osećaja, tvrdoglavi, egoistični ali se brinu za svoje bližnje, prilično zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja, ali i neprijatelja, veoma pouzdani.

LEŠNIK - IZUZETNOST – šarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osećajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravičnosti.

ŽBUN - DOBAR UKUS – hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, čine sebi život što moguće prijatnijim, vode disciplinovan život, od partnera traže priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobičnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osećajima, ne veruju skoro nikome, uvek su nesigurni u svoje sopstvene odluke, veoma savesni.

LIMUN - SUMNJA – ono što život donosi prihvataju sa mukom, mrze svađu, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, žrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljšaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni, ali verni.


JAVOR - NEZAVISNOST – neobične osobe, izražena moć izražavanja i originalnost, bojažljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, željni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamćenje, lako uče, obično imaju komplikovani ljubavni život, vole da utiču na druge.

MASLINA - MUDROST – vole sunce, toplotu u lepa osećanja, razumni, puni razumevanja, izbegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izražen osećaj za pravdu, osetljivi, uobraženi, nisu ljubomorni, vole da čitaju, i da su u društvu obrazovanih ljudi.

BOR - IZUZETNOST – vole prijatno društvo, veoma izdržljivi, znaju kako da učine život prijatnim, veoma aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, brzo odustaju, mnogo menjaju dok ne nađu idealnog partnera kome veruju, pouzdani i praktični.

TOPOLA - NESIGURNOST – deluju veoma dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrška i prijatno okruženje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, često sami, jako nesigurni, umetničke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvataju ozbiljno.

MUŠMULA - ČULNOST– šarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapaženi, vole život, kretanje, nemir, čak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglašenih osećanja, dobri pratioci, ne predaju se.

ORAH - STRAST – nezavisni, čudni i puni kontradiktornosti, četo egoistični, agresivni, velikodušni, obrazovani, neočekivano reaguju, spontani, neograničeno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teški i čudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se često čude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

ŽALOSNA VRBA - MELANOLIJA – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve što je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, može da se utiče na njih, ali je sa njima teško živeti, poželjni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronađu partnera koji im daje oslonac.

HRAST - HRABROST – robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osećajni, ne vole nikakve promene, nogama uvek na zemlji, drže se činjenica, jednostavno ne razmišljaju već deluju.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana