Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Izokrenute Vesti - No 31

    Totalno izokrenute vesti za opuštanje! Ukoliko volite izokrenute vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
SRBIJA NAJRAZVIJENIJA

  Srbija je u ovoj predizbornoj kampanji, po rečima političara, postala najrazvijenija zemlja na svetu.
Investitori širom sveta guraju se da dođu u Srbiju, za jednu godinu neće biti nezaposlenih, svi putevi su izgrađeni, sve fabrike rade punom parom, a penzije i plate uskoro lete u nebo. Međutim, posle izbora ponovo će surova stvarnost da izbije navidelo i pojavi se pred očima naroda. A narod će samo moći da se lupi po čelu i kaže: 'Opet su nas napravili budalama!'

MLADI PEKARI

  Novi zakon o odlasku u penziju sa 97 godina i dalje daje fenomenalne rezultate. U Malom Lukovcu, 84-godišnji pekar Mile R. greškom je u mašinu u kojoj se mesi hleb, umesto brašna istresao džak cementa! Grešku je prouzrokovao 87 - godišnji dostavljač, koji je greškom dostavio cement omesto brašna. Pekar Mile pravda se da nije našao svoje naočare (dioptrija +14), pa tako nije mogao pročitati veliki naslov na džaku. Ovo što se desilo i nije tako loše, jer kako kaže mlađani pekar, barem niko neće dobiti proliv.

PREOKRET FUDBALERA

  Svi su do sada upoznati sa mentalitetom srbskih fudbalera, razmažene zvezde koje misle da im se svi dive kad oni istrče na teren. A kad ih protivnik 'oplete' sa nekoliko komada onda ih nema nigde. Sada je tome došao kraj. U fudbalskom centru Fudbalskog saveza Srbije osnovano je odeljenje za genetsku transformaciju, gde će eminentni genetičari menjati genetiku naših fudbalera. Ovo bi trebalo da doprinese promenama u glavama naših fudbalera, kao i njihovo ponašanje na terenu. U vrhu fudbalskog saveza smatraju da će ove mere doprineti da se naša reprezentacija više ne sramoti po svetu gde god da se pojavi.

PREDIZBORNE MUKE SITNIH KRIMINALACA

  Kako je počela predizborna kampanja tako je počeo i opšti lov na sitne kriminalce svih vrsta širom Srbije. Hapšenja su svaki dan u svim krajevima zemlje. Svi na vlasti žele sada pred izbore da ubede narod u Srbiji kako žive u najbezbednijoj zemlji na svetu i kako jedino ova vlast se bori protiv kriminala. Jadni sitni kriminalci zato ovih dana proklinju predizbornu kampanju i izbore i jedvo čekaju da se sve to završi. U isto vreme uputili su molbu vlastima da se malo okrenu onim krupnim kriminalcima među njima samima i malo da 'olade' od njih i puste ih da odahnu jer im je došlo do 'bečanja'.

POKUŠAJ VELIKE PLJAČKE

  Nepoznati 81-godišnjak, iziritiran činjenicom da mu do penzije treba još dobrih 19 godina rada, opljačkao je banku 'Apinam' u Beogradu. Pljačkaš je u službenim invalidskim kolicima i partizanskom kapom upao u banku 'Apinam' i od radnice na šalteru tražio novac. Međutim, hrabra 78-godišnja službenica R.R. se nije uplašila, već je pozvala policiju. Odmah su na mesto događaja sligli policajci, 77-godišnji policajac Đuro M. i godinu dana mlađi Spasoje R., koji je vozio policijsko vozilo i slučajno ga uparkirao u kafić preko puta banke. Čim je čuo policijsku sirenu, lopov je bez plena pobegao u invalidskim kolicima! Za sobom je ostavio samo trag guma, ali policija smatra da će i to biti dovoljno da bi se otkrio drski lopov.

DECA NA KREDITE

  Sadašnja vlast vodi kampanju u kojima pred predstojeće izbore obećava sve i svašta očekujući da će tim obećanjima osigurati glas naroda. Tako su i sad, puni sebe i ponosni, obećali svim trudnicama u Srbiji najpovoljnije kredite za kupovinu hrane za bebe, pelena, odeće i obuće. Kako posebno naglašavaju, kredit se daje dok god deca ne postanu punoletna, sa samo 25% godišnjom kamatom, a prve dve godine su sa fiksnom ratom. Vlas je naglasila da će ova njihova fenomenalna mera izuzetno pomoći svim trudnicama i posebno delovati na natalitet u Srbiji.

NOVA RADNA MESTA

  Velika kriza u svetu i kod nas prouzrokovala je veliku nezaposlenost i veliki pad proizvodnje. Međutim, jedno preduzeće radi punom parom zahvaljujući merama vlade. Preduzeće za proizvodnju katanaca jednostavno ne može da proizvede onoliko katanaca koliko je potrebno za sve firme na koje je ova vlast stavila katanac. Vlast je zbog toga ponosna, jer ovo preduzeće je, po njihovim rečima, uposlilo 50 novih radnika, a vlast poručuje da će ovo preduzeće imati još mnogo posla, a to znači i nova radna mesta u njemu.

GLODARI U MUKAMA

  Poljoprivrednici u Srbiji muku su mučili i nisu znali šta da rade sa glodarima u svojim poljima kukuruza, žita i ostalih poljo kultura i to sve dok im neko nije dao savet da u polje razmeste zvučnike i počnu sa glasnim puštanjem turbo folka.
    Ovo je prouzrokovalo pravi košmar kod svih glodara: mladunci su im na ivici nervnog sloma, ženke neće da više da se pare, a muški deo se trese od muke.
    Glodari sada obećavaju da će prestati dirati zasade u poljima, ješće blato i otpatke samo da prestanu da im puštaju turbo folk, jer više ne mogu da izdrže takvu torturu.

PRIVIKAVANJE NA SMAK SVETA

  Zbog poznate prognoze da će doći do opšte svetske katastrofe, ceo svet je u panici i mnogi ne znaju šta da rade. Svi strahuju kako to izgleda i kako će se ponašati u trenucima dolaska eventualnog smaka sveta.
    Da bi se privikli na kataklizmu najgorih razmera i da bi već sada videli kako to izgleda, mnogi ljudi iz celog sveta dolaze u Srbiju na privikavanje.
    Ovde kataklizma i smak sveta traju već 10 godina i svi stranci koji su došli ovde na privikavanje složni su u jednom: 'Ako ovakva kataklizma bude u celom svetu - najebali smo'.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana