Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Izokrenute Vesti - No 30

    Totalno izokrenute i otkačene vesti! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NAVALA JAPANSKIH TURISTA SA BICIKLIMA

  Zbog krađe japanskog bicikla u Beogradu policija je sprovela jednu od svojih najspektakularnijih akcija da bi pronašla biciklo.
I pronašli su ga! Ali, tu nije kraj priče. Kađa je biciklo donesen pred Ivicu Dačića, on je odmah primetio da gume kod japanca nisu dobro napumpane i momentalno je naredio dopumpavanje gume po svim standardima koje traži EU, kao i temeljno podmazivanje lanca.
     Japanac, vlasnik bicikla bio je oduševljen: 'Nikada nisam imao ovako napumpane gume i podmazan lanac. Ovo je savršenstvo! Srećan zbog kvaliteta ovog mini-servisa od strane policije u Japanu je napravio veliki publicitet povodom ovoga. Oduševljenje Japanaca je toliko da su hiljade njih krenuli prema Srbiji sa svojim biciklima sa nadom da će i njima bicikli biti ukradeni, a zatim servisirani od strane policije. S obzirom da u našoj Vladi smatraju da će krađa japanskih bicikala postati unosan turistički mamac za Japanske turiste, mole se lopovi da kradu i bicikle ostalih naroda jer bi to i njih privuklo da dođu kod nas.

ŠTA BI ZNALI BEZ TOGA

  U ovo vreme Olimpijade dosta stranaca se našlo u Srbiji i prate Olimpijadu preko Srpske Nacionalne televizije. Kako sami kažu, oduševljeni su našim prenosom Olimpijade, a pogotovo sa Plavom trakom koja non stop ide na dnu ekrana. Toliko su oduševljeni sa njom da su momentalno poslali pismo i video materijal svojim nacionalnim televizijama sa zahtevom da i oni uvedu tako nešto, jer, kako kažu, na njoj se može puno više saznati o Olimpijadi nego preko ekrana. Kada su za ovo čuli čelnici televizije odmah su dali predlog da se uvede još jedna traka, na vrhu ekrana. Narod je oduševljen...

KAKAV PRENOS UTAKMICE

  Nacionalna televizija ili kako sami vole da se zovu 'Javni servis srpskog naroda' poznati su po izuzetnim sportskim komentatorima, a tome su se uverili i svi koji su gledali vaterpolo utakmicu na Olimpijadi u Londonu između Srbije i Mađarske. Na konferenciji za štampu, mađarski trener je optužio našeg komentatora da se tokom cele utakmice toliko derao na mađarske vaterpoliste da oni nisu bili u stanju da se skoncentrišu na ništa. Mađarski vaterpolisti su takođe naglasili da srpski vaterpolisti za ovu pobedu mogu da zahvale samo našem komentatoru koji je bio naš dopunski igrač.

HIMNA ZAHVALNICA

  Siniša Mihajlović sa svojim pravilom da svaki reprezentativac Srbije mora da peva himnu napravio je pravu buru oko sebe. Njegovo pravilo pogotovo je prihvatila demokratska vlast u Srbiji koja će to primeniti na srpski narod i to tako da će svaka porodica u Srbiji koja bude sebi mogla priuštiti bilo kakav ručak biti obavezna da pre početka jela ustane i otpeva himnu demokratiji i pesme zahvalnice predsedniku Srbije i ostalim političarima iz vlasti. Vlast ovim potezom traži da im narod izrazi zahvalnost što su mu priuštili jedan ovakav luksuz. Prijatno.

KAMEN TEMELJAC

  Pre početka izgradnje nove zgrade ministarstva obrazovanja, vodeći ministri u vladi pozvani su da polože kamen temeljac. Na svečani dan oni su došli sa ovećim kamenom i flašom benzina. Zajedno su postavili kamen na pokazano im mesto, a zatim ga zalili benzinom i zapalili. Kako ministri kažu, bili su veoma ponosni što im je učinjena takva čast da 'polože' kamen temeljac za novu zgradu ministarstva obrazovanja. Predstavnici vlasti su napomenuli da će ovo omogućiti stvaranje još većeg broja pametnih stručnjaka kod nas koji će krenuti njihovim stopama i izvući narod i zemlju iz krize.

HAMBURGER KONTEJNERI

  U cilju smanjenja siromaštva, humana demokratska vlast u Srbiji rešila je da sve kontejnere za odlaganje smeća maskira u kioske za prodaju hamburgera i hot-doga. Ovo će doneti mnogo lepšoj slici Srbije i ovde i van granica, jer će svi oni kojima je demokratija omogućila preturanje po kontejnerima, sada izgledati kao da kupuju hamburgere. Zbog ovoga će svi u inostranstvu da se pitaju kako u Srbiji nema gladnih i kako toliko naroda može sebi da priušti da se hrani hamburgerima i sličnom hranom. Demokratska vlast zbog ove genijalne ideje očekuje veliki plus i u zemlji i u inostranstvu i smatra da će joj ovo doneti ogroman broj pristalica.

KRAĐA STRAŠNOG ORUŽJA

  Dogodila se pljačka koja može da se iskoristi i u terorističke svrhe protiv mnogih država. Naime, ukradeni su DNK naših političara na vlasti. Vlasti u drugim zemljama strahuju da ovo može da se iskoristi za infekciju njihovih čelnih ljudi, a što bi dovelo do totalne propasti države. Svi državnici sveta naredili su svojim eminentnim genetičarima da što pre stvore protiv otrov za DNK srpskih političara i tako spreče svojevrstan teroristički akt prema svojoj državi. Na drugoj strani, lopovi se nadaju da će dobiti ogromne pare za ovaj materijal, jer kako kažu, trenutno nema opasnijeg oružja na svetu koje je u takvim razmerama u stanju da uništi neku državu.
BRAZILSKA RAPSODIJA

  Tomislav Nikolić boravio je u Brazilu na samitu ljubitelja brazilskih igara i muzike. U okviru samita održan je i napredni kurs lambade koji je naš predsednik završio sa najvišom ocenom. Sam predsednik je izjavio da je očaran svojom igrom pred ostalim zvaničnicima, a kako se reklo, od njega se sada očekuje da svoje umeće lambade prenese na ceo srbski narod, da bi svi skladno igrali u ritmu muzike koje im budu servirali muzičari iz treš-metal benda 'EU'.

UPIŠITE POLITIČKU ŠKOLU

  U okviru novootvorene Demokratske političke škole u Srbiji, polaznici moraju da završe samo jedan predmet simboličkog naziva 'Koliki je moj deo'. U ovom predmetu polaznici ove elitne demokratske tvorevine moraju da na 75 svetskih jezika nauče da kažu gore pomenutu frazu - 'Koliki je moj deo'.
    Ovo je vrlo bitno zbog svih onih stranih investitora koje ova vlast misli da dovuče u Srbiju, a koji bi dolazili sa svih strana sveta. Zamislite demokratskog političara koji bi bio zadužen za ovu investiciju, a ne bi na jeziku investitora znao da izgovori tako važnu rečenicu.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana