Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Izokrenute Vesti - No 29

    Vesti su najbolje kada su izokrenute!! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
SVETSKI CENTAR KOKICA

   Smederevska železara proživljava u zadnje vreme teške trenutke, kao i svi radnici koji u njoj rade.
Dovedena je na ivicu propasti od strane bivše vlasti i mislilo se da joj nema spasa. Međutim, spas je na vidiku. Nova vlast stupila je u kontakt sa proizvođačem kokica iz Kine koji želi da kupi železaru i nudi velike pare za nju. Analitičari njegove firme u Kini izračunali su da bi iz železare moglo dnevno da izađe 10 tona najkvalitetnijih kokica i želja bogatog Kineza je da Smederevo postane najveći centar kokica u svetu. Osim što se obavezao da će zaposliti novih 350 radnika, kineski biznismen je obećao i besplatne kokice na svakom ćošku u gradu.

HUMANA DEMOKRATIJA

   Demokratija se smatra najuzvišenijim sistemom u svetu. Pravda, poštenje, jednakost... su stvari koji karakterišu svaki demokratski poredak. Međutim, tek sada je otkriveno kako i gde je nastala demokratija. Član Srpske akademije nauka otkrio je višedecenijsku zabludu, a to je da demokratija kao sistem i sama reč demokratija nije grčkog porekla već je nastala kod nas! Nastala je u 'šatro slengu', DEMOKRA - KRADEMO ... DEMOKRA TI i JA - KRADEMO TI I JA = DEMOKRATIJA! Napokon je narodu otkrivena osnova svakog demokratskog društva.

VELIKI PRONALAZAK

   Nezavisni pronalazač amater, Savo P. iz sela Prćinaca kod Čačka izumeo je mašinu za pranje veša u koju je ugradio opciju za pranje para. Kako sam kaže: 'Stalno na televiziji gledam da razni ljudi u svetu i kod nas imaju problema sa pranjem para i hteo sam nekako da pomognem tim jadnim ljudima. Moja mašina će oprati pare bez greške bez obzira na to koliko su prljave'. U ovom pronalasku vlast u Srbiji je prepoznala izvrstan izvozni potencijal koji bi mogao da donese veliki dohodak državi. Kao glavni uvoznici ovog spektakularnog pronalaska spominju se Kolumbija, Jamajka i Meksiko, a posebno veliko interesovanje pokazala je američka CIA.

KAKO ZAPRAŠITI KOMARCE

   Stanovnici banatskog sela Mišorina muku muče sa komarcima. Nadležni ne znaju šta da rade, sredstvo protiv komaraca su nabavili iz donacija EU, ali im fali avion za zaprašivanje. Slušajući vesti na televiziji i čuvši da će predsednik Nikolić posetiti Rusiju, a njihovo selo se nalazi baš na ruti Beograd-Moskva, predsednik mesne zajednice sela, Aleksa D. došao je na spasonosnu ideju - da predsednikov avion zapraši komarce prilikom leta preko njihovog sela.
   Aleksa kaže: 'T nadamo se da precedniku neće biti teško, obeć'o je pomagati narodu. Mi ćemo ovo sredstvo protiv komaraca da mu doturimo do aerodroma pre poletanja, a on samo nek istovari kad bude iznad nas. Hvala mu unapred od svih nas.'

LETNJE SNIŽENJE PREDUZEĆA

   U Srbiji je u toku veliko letnje sniženje preduzeća na aukciji koju odranizuje Vlada. Na svako preduzeće koje kupite, dobijate još dva gratis. Ukoliko ste ikada zamišljali da ste robovlasnik, ovo je izuzetna prilika za vas.
    Najbolje od svega je što posle nekog vremena možete da vratite kupljenu robu bez obzira na to u kakvom je tada stanju. Svako preduzeće koje ste očerupali možete tako ogoljeno da vratite državi, a ona će onda iz budžeta pokušati ponovo da ga vrati na noge. Zbog svih ovih povlastica interesovanje je ogromno.

ČUDAN VIRUS NAPAO MANEKENKU

    Ruski multimilijarder Oleg P. koji se slučajno našao u Beogradu, šetajući Knez Mihajlovom ugledao je jednu manekenku koja je sa još nekoliko manekenki snimala reklamu za televiziju. Rus se momentalno zaljubio u nju i odmah joj predložio brak.
    Međutim, manekenka je 'ladno' odbila ruskog multimilijardera, zbog čega je hitno prebačena u Klinički centar zbog sumnje u moguće oboljenje mozga. Ostale manekenke koje su bile sa njom u paničnom su strahu da je oboljenje zarazno i da se lako prenosi. Kako kaže jedna od njih J.M.: 'Jaaoj, pa zamislite da se meni tako nešto desi, pa odlepila bih od muke. Joj, samo da se nismo zarazile!' Ostale manekenke iz ekipe takođe su otišle u bolnicu na testiranje, radi predostrožnosti.

RIBLJA ČORBA U JAPANU

    Bora Đorđević, vođa Riblje Čorbe krenuo je na ubrzani kurs japanskog jezika, jer će njegova pesma Amsterdam biti snimljena u japanskoj verziji. Povod za ovo je nezapamćeni porast popularnosti Riblje Čorbe u Japanu i to sve od momenta kada je srbska policija pronašla ukradeni biciklo japanskog turiste, a to odjeknulo kao udarna vest u Japanu. Najveće zasluge za ovo imaju stihovi pesme Amsterdam: 'Neko mi je ukrao biciklo, jer ga nisam dobro vezo lancem', na koje su japanci bukvalno odlepili i pevuše je ceo dan. Dogovorena je i turneja po svim većim gradovima Japana. Bora Čorba se nada da će krađa bicikala i turistima iz drugih evropskih i svetskih zemalja napokon doneti Ribljoj Čorbi planetarnu popularnost.

BRZINA ZVUKA NA ŠINAMA

  Bivši pilot super-soničnih aviona MIG-29, N.M. koji se posle penzionisanja u Vojsci Srbije zaposlio u Železnicama Srbije kao mašinovođa, prisilno je zaustavljen od strane železničke kontrole dok je jurio šinobusom 49 kilometara na čas na relaciji Sombor-Vrbas. Strava kod oboje prisutnih putnika bila je neopisiva. Kako kaže jedna od dve putnice koje su se zatekle u šinobusu: 'Bilo je strašno. Bile smo bukvalno zalepljene za sedišta i nismo mogle da se pomerimo. Nikada se više nećemo voziti u ovim raketama na šinama. Samo kad se sve srećno završilo'. Bivši pilot je ovu straobalnu brzinu objasnio željom da još jednom oseti 'vetar u kosi'.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana