Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Izokrenute Vesti - No 28

    Izokrenuli smo vesti! Ukoliko volite ovako otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NAJNOVIJA TAVA ZA JAJA

   Fabrika posuđa iz Donjih Kajganića poznata po svojim spektakularnim dizajnima posuđa izbacila je na tržište svoj novi proizvod.
Radi se o najnovijoj tavi za jaja, specijalno namenjenoj kriminalcima, budućim mafijašima i biznismenima koji vole da se sećaju svojih početaka.
    U fabrici smatraju da će ova tava postati posuđe broj jedan i u kuhinjama mnogih političara, policajaca i ministara i to pogotovo na ovim prostorima. To dokazuje i podatak iz fabrike gde kažu da su prvih 500 komada naručili političari iz sadašnje vlasti.

DINAMOVI NAVIJAČI

   Hrvatski Dinamo ponovo igra u ligi šamnpiona u fudbalu, ali mnogi ljubitelji fudbala se mogu se načuditi poseti i broju navijača kada Dinamo igra utakmice kod kuće. Na utakmicama je preprojano nešto preko 4.000 navijača što je prosto neverovatno. Međutim, ovih dana istina je izbila na videlo. Radi se o tajanstvenom eksperimentu predsednika Dinama Zdravka Mamića i japanskih naučnika koji na utakmicama dinama testiraju nevidljivi plašt! Ovaj plašt nevidljivosti čini potpuno nevidljivim svaku osobu koja ga obuče i kako se saznalo, pred svaku utakmicu Dinama u Zagrebu navijačima je podeljeno tačno 40.000 ovakvih plaštova. Sada se vidi da su u zabludi bili svi koji su mislili da Dinamo nije niko hteo da gleda, već da se, u stvari, radi se o fantastičnim posetama, ali koje su pale u senku tajanstvenom eksperimentu.

NEVEROVATNI PIŠTOLJ BUDUĆNOSTI

   Fabrika automobila u Kragujevcu osim što proizvodi spektakularne automobile, zna se, proizvodi i oružje. Tako je njen najnoviji proizvod iz oružanog arsenala - pištolj sa wi-fi vezom (bežičnim internetom)! U Kragujevcu smatraju da će ovo postati omiljeni proizvod svakog kriminalca koji će biti u stanju da mu pomogne u kritičnim trenucima. U slučaju da ste kriminalac i da vam je u okršaju baš ponestalo municije, vaš pištolj se Wi-Fi vezom povezuje sa najbližom prodavnicom oružja i šalje joj automatsku porudžbinu sa tačnim brojem municije koliko vam još treba. Takođe se povezuje i sa najbližom i najbržom kurirskom službom koja vam u najkraćem roku dostavlja municiju i možeta da nastavite gde ste stali. U fabrici smatraju da će ovo postati najbolji izvozni proizvod Srbije u visoko tehnološko razvije zemlje sveta.

HAŠKI GENOCID

   Srbi koji su uz pomoć humane demokratske vlasti u Srbiji naselili Hag izvršili su neviđeni genocid, pri čemu su proterali obojicu Hrvata iz Haga i to pravo u Hrvatsku. Dvojica Hrvata, inače, miroljubivi generali, borili su se i opirali koliko su god mogli srbskom teroru u Hagu, ali na kraju ipak više nisu imali snage i popustili su pred napadima haških srba.
   Zbog svega ovoga, Hrvatska je digla optužnicu protiv stravičnog srbskog genocida, a predsednik Hrvatske Ivo Josipović od celog sveta traži ukidanje ovog monstruoznog, samo Srbima naklonjenog haškog suda. S druge strane, predsednik Srbije Tomislav Nikolić, traži od bivšeg predsednika Borisa Tadića da se u ime Srbije izvini Hrvatima zbog haškog genocida.

NOVI PARFEM IZ ZAGREBA

   U Zagrebu se ne odnosi smeće već dva dana i još niko nije otkrio da se radi o tajnom projektu gradonačelnika Milana Bandića i njegove ekipe koji žele da patentiraju novi parfem sa kodnim imenom 'Smrdečec', a kojim žele da osvoje svet i zgrnu velike pare. Probni uzorci mirisa već se šire gradom i oduševljavaju sve stanovnike svojom jedinstvenom kombinacijom mirisa. Štefica iz Dubrave kaže: 'Divno je buditi se sa ovako lepim mirisom našeg grada', a u gradskoj vlasti zadovoljno trljaju ruke i dodaju: 'Drago nam je što smo napravili Zagreb najmirisnijim gradom u ovako smrdljivoj Evropi'.

TROTEROVI IZ SRBIJE

   Serija 'Mućke' i braća Troter su jedna od najpopularnijih humorističnih serija na ovim prostorima, ali ne samo ovde. Nedavno su prvi put počele da se prikazuju u jednom delu Indije i odmah su doživele toliku popularnost da je jedan bračni par odmah poželeo da poseti Pekam. Seli su u avion i doleteli u Beograd! Kako su objasnili: 'Bili smo ubeđeni da se sve to odigrava u Srbiji, da je Pekam deo Beograda i da su braća Troter 100% Srbi, barem kako su ovde nama prikazali vaš mentalitet. Zato smo i došli ovde.' Ovu priču čuli su i producenti Mućki koji planiraju da snimaju nastavak serije. Pošto se originalni Pekam toliko razvio da uopšte ne liči na onaj Pekam kada se serija snimala, producenti ozbiljno razmišljaju da se nastavak serije snima kod nas u Beogradu. Jedva čekamo.

KOD KUĆE JE NAJLEPŠE

   Olimpijske igre su održane bez problema, barem ne vidljivih. Jedna od stvari o kojima se priča je bežanje i pokušaj emigriranje sportista iz afričkih zemalja. Najbolji primer za to je bežanje sedmorice kamerunskih sportista iz Olimpijskog sela. Oni su hteli da emigriraju na Zapad, ali su greškom ušli u avion za Srbiju. Pronađeni su nakon nekoliko dana na periferiji Beograda kako sede uz put i plaču. Bili su potpuno unezvereni i samo su se držali za glavu. Kada su dovedeni u svoju ambasadu bili su presrećni: 'Molimo naš narod za oproštaj zbog ovog našeg ponašanja. Želimo da se vratimo u našu lepu zemlju i odsad ćemo ceniti ono što imamo, samo nas vratite što pre kući.'

PANIKA U VINČI KOD BEOGRADA

   Najveće skladište nuklearnog otpada u Evropi u Vinči kod Beograda, građeno po svim standardima humane EU, a pod budnim okom demokratske vlasti nije izazivalo pažnju i brigu okolnog stanovništva sve dok se u okolini nije pojavila radioaktivna krava koja seje paniku među ljudima. Stanovnici tvrde da ih radioaktivna krava ozračena nuklearnim otpadom juri i pokušava da poprska otrovnim mlekom zelene boje. Očevici koji su uspeli da izmaknu radioaktivnoj kravi kažu: 'Videli smo je izdaleka, svetli jarkom žuto-crvenom svetlošću i deluje jezivo. Krenula je prema nama, ali smo uspeli da pobegnemo. Strašno!' Aktivirana je i specijalna jedinica vojske posebno opremljena za atomsko-nuklearno ratovanje koja ima zadatak da što pre uhvati kravu i učini je bezopasnom. Stanovništvu se savetuje da noću ostaje u kući i ne izlazi napolje dok vojska ne neutrališe radioaktivnu kravu.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana