Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Crtani Filmovi Online

Inspektor Draguljče

   Neustašivi inspektor Draguljče nije običan pas; on je junak koji se boji protiv kriminalaca, a poznat je po svom slatkom gunđanju, kao i svom  prepoznatljivom hihotanju. Vozi staro, oronulo auto koje svaki put nakon što zalupi vratima, raspadne.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Poručnik Draguljče večiti borac protiv kriminala uvek prepoznatljiv po svom zaraznom smehu i kolima koja samo što se ne raspadnu. Tu je naravno i njegov šef Šmrka kao i brojna galerija najrazličitijih Draguljčetovih protivnika. Inspektor Draguljče jedno je od brojnih djela kreirano od strane slavne američke Hanna-Barbera produkcije, a crtani je film prvi put prikazan na ABC-u 1976. godine. Crtani film je režirao Charles A. Nichols, a u periodu od 1976. do 1977. godine snimljeno je ukupno 16 epizoda u trajanju od 30 minuta.
    Postoji teorija o tome kako je lik Draguljčeta inspirisan TV karakterom Columbo, Petera Falka, te ova dvojica dele vrlo slična interesovanja i načine na koji govore i djeluju. Obojica su detektivi koji uz pomoć svojih osobina i različitih veština koje poseduju rešavaju brojne zločine i misterije. Obojica nose kapute, te voze krntije od auta.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana