Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Vodič Za Hedoniste

     Mali savetodavni priručnik za one koji baš uživaju u životu! Pogledajte, možda sebe pronađete ovde!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vrli i preslavni suknjolovci, ispičuture, izjelice, časni i uzvišeni gurmani, picoljupci, vinopije, žderači antivegetarijanci, nezasiti tulumari, ljubitelji pune čaše i dobrog zalogaja, budnih noći i snošaja, na vama je da izaberete: ili da se svemu pobrojanom prepustite preko svake mere i obzira (ako ovako odlučite nećemo Vam zameriti), ili da, ako se već klonite ekstrema, obratite punu pažnju na kvalitet. Što je jednom jedan hedonista rekao, kad je Zvezda postala prvak sveta - 'Retko karamo, al' kad karamo, onda bar karamo kvalitetno!'

LJUBAV

    Koristite kondome, magarci, koliko puta treba da vam se kaže! Ljubav na zadnjem sedištu auta ili nekoj mračnoj sobi lude žurke meri se minutima, a bolest traje čitav život. Doduše, prema istraživanju, samo 40 % odraslih Evropljana koristi kondom. Budite pametniji, jer ako uđemo u vrlu nam Evropsku Uniju, tek ćete onda videti šta će vam se desiti ako vas Evropska policija uhvati sa prangijom bez celofana!

    Za mnoge je prva briga (a neke bi žene rekle: I treba da bude tako!) - veličina 'malog'. Evo šta statistika kaže: prosečna veličina prangije na našim prostorima je od 14 do 18 centimetara (53%). Više od 30% ženskog sveta smatra da je ta veličina idealna. Muškarce sa veličinom od 10 - 14 cm ima 11.9%, a takve voli samo 5.8% pripadnica ženskog sveta. Istovremeno, ima ih tačno 23.94% za koje je idealna prangija dužine od 18 do 22 centimetra, a toliki ima 21.55% muškaraca.
    Tu je, zatim, i nešto manje od 20% dragih dama koje ne priznaju ništa ispod 22 cm, ali na njihovu žalost, samo 6.7% muškaraca zadovoljava tako visoke kriterijume. Zbog toga svako leto ove dame idu u Afriku na godišnji, mada ne znamo šta kažu svom partneru za razlog, ako su udate. Najverovatnije nešto kao: 'Pa, ja jako volim majmune i slonove'.

    Neki zavide Stingu i sličnim picopevcima kad krenu sa pričom o tantričkom ljubavnom odnosu i svršavanju koje traje u beskraj i ponavlja se satima, danima, nedeljama. Ma, kome to on priča? Čemu toliki napor, postalo bi dosadno posle toliko vremena. Osim toga, potpuno je normalno svršiti kad vam dođe, a uzmite u obzir i kako bi bilo partnerki da satima vršljate po njoj.
    Neki, opet, to vole ne samo vruće, nego i kratko. U Americi, na primer, postoji udruženje 'Uradi sve to za 9 sekundi'! Ovi čudaci navode mnoge prednosti takvog suludog pristupa. Nije jasno na koji fazon uopšte tako nešto ostvaruju, ali kažu da je najbolje to što se u toku dana može ponoviti mali milion tako munjevitih seansi. Nek im je nazdravlje i nek idu kod zečeva!
    A šta kada se nema šta? Situacija je sledeća: 'Tako bih nešto povalio, a nigde ništa na vidiku, pa sam napet kao struna'. Pa olakšaj sebi, papane jedan, 'Povali samog sebe', što bi rekao otkačeni Vudi Alen, 'ne osuđuj samozadovoljavanje, to je vođenje ljubavi sa onim koga najviše voliš'. Prema statistici, čak 29.85% pripadnika oba pola se samozadovoljava svakog dana! Oko 38% to radi 'skoro svakog dana', a samo 5.57% ne praktikuje ovu delatnost.
    I Pinokio je primetio da je od drveta tak kada se zapalio i počeo da baca piljevinu oko sebe!

    Drugo rešenje je: 'Ajmo jednom, onako drugarski'! Spavaj već jednom sa tom tvojom drugaricom, kad si već toliko puta na to pomislio. Možda i ona misli isto tako. Ankete pokazuju da 39.5% vas to još nije učinilo, ali bi volelo da učini, a 27.19% anketiranih je to obavilo i posle se ništa u sjajnom drugarskom odnosu nije pokvarilo. Doduše, u 10.19% slučajeva, prijateljstvo je okončano, pa verovatno zato preostalih 23.12% veruje da tako nešto neće nikada probati.
    Kako reče jedan: 'Postoji najbolji test da vidiš da li ti je neka drugarica ili ne. Kad dođe kod tebe, skineš je golu i ako ti se prangija ne digne ni malo, onda ti je baš prijateljica, a u ostalim slučajevima, povaljuj'.

ALKOHOL

   Kažu da malo alkohola ne samo da nije štetno, već naprotiv, da je vrlo korisno. Svako je čuvar svoga zdravlja i svako nosi svoju ludu glavu na svojim ramenima, pa vi vidite šta ćete. Ako ste od onih koji su prekaljeni u mnogim bitkama sa budeljkama vina ili vas neka pivara hoće za njihovog manekaena, a sve to dobro podnosite, onda vam nikakav savet ne treba.

   Ako nećete da presisate, onda nemojte pušiti. Tako će vam trebati manje alkohola da se napijete, a sutradan će vam biti lakše! Nikotin sprečava širenje alkohola u krvi, pa se uz cigarete mora potegnuti da bi vas alkohol udario. Ali, svi znamo da ovde jedno povlači drugo.

  Ako ste dovoljno ludi i spremni na posledice, a baš vam se banči, svaku žestinu gasite pivom (ili drugom žestinom!). Kako je to, videćete posle!
Kako reče jedan prijatelj posle alkoholne seanse, kada su ga pitali za čvrgu na glavi: 'Idem ti ja putem, kad odjednom, asfalt skoči i udari me u glavu'!


  Izvežbani prijatelji čaše, to što nakon pijanke ne osećate posledice ne znači da organizmu nije ništa, nego samo da ste telo naterali da podnosi česte alkoholne šokove. A jačina mamurluka zavisi i od vrste alkohola koji se pije - jeači je ako se neumereno pije crno vino, nego ako se popije malo više nekog bezbojnog pića, na primer, votke. Bar tako kažu eksperti za tamanjenje alkohola.

  A ujutro, kad onako, ko letva, zemlja ili majka olešeni jedva čekate da se spustite u krevet, preporučljivo je popiti neko sredstvo protiv bolova. To je mnogo efikasnije nego uzeti tabletu kad se probudite. Jer, ujutro je već kasno i glava vam se najverovatnije već raspada.

PUŠENJE

  Statistika pokazuje da smo gori nego Turci kad je ovaj porok u pitanju. Tu nema šta da se doda ili mudruje, osim da onda bar ne treba pušiti koješta. Savet je: ne pušite one bedne 'light' i 'superlight' cigarete za kojima vlada prava jagma. Bolje je džadžiti jače stvari, jer tako brže dobijete potreban nikotin sa manjom količinom cigareta, pa uvlačite manje katrana i kojekakvih sličnih gluposti.
    Kada je ženski deo populacije u pitanju, svakako da su im najzdravije 'ekološke cigarete'.

KLOPA

  Makrobiotika je glupost, a i vegetarijanci jedu živa bića.

Probajte neke ekstra specijalitete: pljeskavicu sa kajmakom, teleću šniclu uvaljanu u seckane orahe, rolovanu prasetinu, pa onda vidite šta mislite o dijetama i raznim drugim glupostima pobornika 'zdrave ishrane', koje više štete nego koriste.
    Kako neko jednom reče: 'Ja sam na kupus dijeti - jedem sve osim kupusa'.

  Kada je postao veliko brdo sala, Marlon Brando je tu, za mnoge prilično šokantnu činjenicu, prokomentarisao vrlo jednostavno: 'Volim da budem debeo'.
    Kako reče jedna gospođa: 'Žensko bez dupeta je isto što i selo bez škole'!

  Ako baš žarko želite da smršate, šta će vam razne nakaradnedijete? Postignite to ljubavlju.

ŠANSE DA BUDETE ZAVISNI ...

Od duvana - 15 %
Od alkohola - 32 %
Od francuskog junećeg sotea - 57 %
Od zgodne komšinice - 98 %¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse